Onsdag 2/2 2011 <3

Godmorgon!

Sitter i skolan och har naturkunskap, ganska roligt ämne faktiskt.. trots att jag valde sam linjen för att slippa No ämnena men jaja, det funkar!

Igår somnade jag på två röda och idag försov jag mig, kom lite sent till skolan med det spelade ingen roll eftersom att läraren ändå inte var här när vi kom. Men nu är lektionen i full gång om kemiska bundna energier! Woop woop! Nej men skaha bra betyg i den här kursen så ska lyssna. Puss



Trötttjej sitter under skrivbordet för att trådlösa internet inte fungerar och sladdjävlen är inte lång.

Godkväll! Är hemma nu efter en lååååång dag i skolan och i stan. Skolan var tråkig, som vanligt. Efter skolan så åkte jag och Hampe in till stan, köpte presenter till Marcus, provade lite kläder till mig själv. Blev halvt kär i ett par jeans men min ekonomi tillåter mig inte att köpa något eftersom jag spar inför sommaren. Som förövrigt kommer bli TUNG.

Senare mötte vi upp Daniel och Marcus och drog en välförkänt middag på Lugano, mums! Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag fan sova, är så sjukt trött.

(Ingen dagensoutfit bild bjussar jag på heller, fyfan för mig! Men för er som bryr er så hade jag svarta jeans, en vit skjorta och ett örhänge som liknar en fjäder. Dagen i ära hade jag svarta UGG's och utsläppt hår)

Godnatt! Imorgon firar jag och min prins ett heeeelt år tillsammans, längtar.


Såhär firade vi två månader tror jag, gud så sött!

I'm back!

Hej igen! Fick ett ryck igårkväll att börja blogga igen, so here we go! Vi får se hur länge det varar.
Mycket har hänt sen sist, sommaren 2010, jag har börjat gymnasiet och jag har varit i Miami med Marcus, och vips så firar vi ett år tillsammans i morgon! Det ska vi fira genom att gå på thaimassage, han ska laga 3 rättersmiddag! 

Just nu sitter jag i skolan, har spanska lektion.. Så jävla tråkigt. Slutar iallafall halv tre idag då ska jag till stan med Hampus och köpa lite saaaaaaker! Jaja, men nu ska jag vara lite delaktig på lektionen. Puss