School

Sitter i skolan med Linda, de va inte igår kan jag säga! Skönt att allt är löst faktiskt. Jag, Hanna och Lindus ska snart ha hemkunskap asnajs! Sen slutar vi och då ska jag hämta min lillasyster på dagis och dra henne i en pulka hem, haha wish me good luck :)

Orkar inte skriva..

IMORGON 06.00 ÅKER JAG TILL VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRMEN!

-

Kungsberget idag va riktigt kul! Nu är jag död och ska sova, herregud klockan är halv nio..






Just nu spelar jag sönder:



3 dagar kvar!




I will always be inloved with you

Hej hallå bloggelino.

Idag har det nog varit den skummaste dagen i mitt liv på länge, började med frukost på sängen av älskling.. aww ♥ Sen vare bara att gå upp, blööööööah. Sen vare skola som vanligt, seg som satan. Började med Star Wars på so:n.. sen va hela dagen förstörd, den dagen som börja så jävla bra. Åkte hem efter skolan, chilla galet, grät en svätt, sen blev de donken och hämta ut ett av mina 3 paket från h&m. Chilllllll, lite påfyllning nu innan Lanzarote på fredag!

Igår så kom Marcus hem till efter skolan typ, vi åt middag med mamma och Alice sen så gick vi hem till honom, lite senare åkte vi och hyrde film och köpte godis. Wallander - Guds.. nånting och Wallander - Skytten :) Dom va jätte bra.

Ikväll ska jag tagga till inför kungsberget i morgon och packa lite inför det, ska även städa mitt rum och börja paka inför Lanzarte också, kommer ju inte kunna packa i morgon och på torsdag ska jag va barnvakt och på fredag åker vi, tror vi ska börja åka mot arlanda vi 06.00, men de e chillllll!

Såhär såg jag ut igår och idag:

 




Jag älskar dig Marcus <3


Dax för uppdate kanske..

Helgen  har varit kanon, började med ledighet på fredagen som då bestod av jobb. Efter det blev de donken och fika med Mackaaaaan, samt en tripp runt i stan. Fick med mig ett par leggings. Efter det blev det donken med Nessihulo och sen abr det ut tll Värmdö där vi tillbirngade natten med Polo, Jeppe, Pontan och Danne. Sköna jävla de där! Vaknade upp och käka chips sen abrd et av mot stan igen, käka frulle på donken sen mötte upp Marucs  och Fanny och så gick vi runt i stan hela dagen. Fick med mig ett par jeans, en tröja, en kofta, ett par örhängenen, en halsduk, en bikini och ett par solglasögon, har jag glömt någonting nu? Sen blev det en fet donken på det också.

Kvällen spenderades med sköna people hemma hos Malin sen fick jag kom skönhetssömn hemma hos min man.

I går så dega vi i sängen typ hela dagen, sen firade vi Marcus pappa på kvällen, vi åt god mat med hans familj och hans brorsas flickvän och spelade kort, jag kingade sönder.

Idag äre måndag. Fifan, men de är ett rätt bra måndag trort omständigheterna med både SL och försovningar. Väntade på bussen exakt 43 minuter i morse.. trillade in i skolan runt lunch och då blev de curry till lunch.

Hmmm, nu ska jag plugga vidare och sen ska jag nopg sitta kvar en timme i skolan och plugga ännu mera. Sen bär det av hem till Marucs och fixa music till mobilen sen så måste jag åka och köpa nya hörlurar. Juppjupp, sen sover jag hos Marcus i kväll också, blööööööööö han åker i morgon..


MUMS

Sitter och knaprar på chips från Sandys. Slängde nyss i mig en kycklingsallad och en fet cola därifrån också. De satt FINT I MAGEN! Bara 2 timmar kvar, sen slutar jag och då vet ni ju vad jag ska göra :)) Måste bara säga all creddddd till The Voice Webb radio till en dator utan musik. YUPPYUPP, de va allt eller ingenting alls, vi hörs!



HÖJDEN AV TRÅKIGHET


F R E D A G

Tjaaaa, godmorgon, hej whatever.

Sitter på mammas jobb (igen) och tjänar pengar. Sjukt onice. Skulle hellre vilja ligga i sängen och tita på Sjunde himmlen denna LEDIGA frdag, men nej. Jag sitter här på en kontorsstol och är allmän lök på livet, sjukt hungig och törstig. Skall dock gå coh käka med mor snart så de är ju iallfall NICE.

Har bestämt mig för att gå hem vid tre idag. Älskling kommer till stan och fikar med mig då! Gölleee, eller haha fikar låter rätt gay. Slutar säkert ändå att vi sitter på donken och fettar oss, haha ni vet väll att jag gav honom pressentkort på donken i julklapp? ILLA.

Efter jag har fettat mig lite ska jag röra min röv mot slussen, där ska jag möta upp Vanessa och sen ska vi käka middag (?) sen ska vi ändå bort till Värmdö för att träffa Tvilingarna Jesper och Pontus, sova där ska vi också göra. KULKUL! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, på kvällen men säkert nåt ruuuligt :)

Jajajaja, nu ska jag göra lite nytta och svara på några sms.

CIAO!


AAAAAAAH, en vecka kvar nu! sen draaaar jag till VÄRMEN


er tycker jag om.

 


-

Dagens humör: Glad och trött
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens lunch: En fet pizza
Dagens vill ha: Mera pengar
Dagens vill ta bort: Inget typ, tukarna utan för Gina
Dagens dryck: Chai
Dagens klädval: Jeans, vit/blå blommigtröja och smyckennnn
Dagens person(er): Alexandra
Dagens höjdpunkt: Godisgrisen på Sandys
Dagens låt: Justin - Down to earth
Dagens findout: Iphone har väldigt dålig batterikapacitet
Dagens saknad: Sommar <3
Dagens random: JAG SLOG JOSES HIGHSCORE PÅ MIN EGEN MOBIL!!!!!!

Bobby är fan inte snygg.. men

Kan inte låta bli att säga att det är synd att han är bög när han ser ut såhär:



oooooouf!


JETSET

Hej där! Uppdaterade inge mera igår eftersom att pappa hämtade mig, vi åkte och hämta passet sen så käkade vi grekiskt <3 Efter det släppte han av mig hos Marcus och där tillbringade jag hela kvällen. Kom hem, duscha och somna!

Idag då: Skola, följde med Alle till tha hospital och sen drog vi till stan och fika, mys! Träffade även Alex och nån Myggan. Satt med dom på donken sen gick jag och Alle runt i affärer, fick självklart med mig lite stuff hem.
Nu sitter jag här och pratar med Marcus i telefon och snart ska jag ut och möta Julia :)

Imorgon är vi lediga, HALLELULJA!

Kyssss



hiihihiihiihhihiHA en liten Marcus <3


Times out!

NU TAGGAR JAG LÅÅÅÅÅÅÅÅNGT HÄRIFRÅN, VI HÖRS!

-

Har nyss fikat med semlor och grejjer, gott som satan. Nu dunkar jag lite Rix FM Webb radio, ska kopiera lite papper snart sen ska jag nog gå hem om en timme.

Frågade pappa när han sluta idag, eftersom att jag tänkte att han kunde hämta mig i Älvsjö eftersom att jag verkligen inte orkar ta bussen hem och va får man för svar: När jag vill.
Jaha okej, lagom drygt sådär.. men vi hörs då!??! MUPP. Men han hämtar mig iallafall där och då ska vi åka och hämta mitt pass och jag ska få skåda denna underbara passfotobild jag tog, haha hur lyckas man alltid bli så jävla snygg på pass, id, skolfoton? Tåls att tänka på.

Ni ska iallfall få se min bild sen.. bara för att jag är så jävla söt.. (!!!!)  spännande va? :))

Back to business.


Veckan

Torsdag: Skola, fika med Alexandra. Ska bli mys! Vettfan vad som händer på kvällen, plugga maybe?
Fredag: LEDIGAAAA! Dock ska jag jobba 8 - 4 eller nått, mums. Sen ska jag sova hos Jesper och Pontus med Vanessa tror jag (tänkte skicka ett sms om det till dig nyss nessihuloo, men kom på att du ändå inte kommer svara för jag har 3) men vi pratar om de imorgon :) HEH.
Lördag: Shoppa med Fanny, va som händer på kvällen återstår att se.
Söndag: TRÄFFA BACON!!! <3333333
Måndag:
Pussa sönder Marcus och troligtvis sova hos honom för han åker ju till Thailand på Tisdag :(((((((

Sen ska jag nog dö framtills Fredag då jag åker till Lantzarote!

Ville bara lixom skriva ner allt jag ska göra för min egen skull så jag inte glömmer, hah! Kul att ni får ta del av det vaaaa? VAA?




Bildkälla: 'söt apa' på google.


HARD WORK WORK

Tjänna! Sitter på mammas jobb och dricker en fet chailatte och äter en chokladrulle. Tjänar pengar samtidigt som jag äter, det kan inte vli bättre :) Bloggar gör jag ju också!

Slutade tolv iadg efter att ha varit i bilden med Julle och Alex hela dagen, min bild uppgift blir riktigt jävla BRA! Det viskades om ett mvg.. WIHO!

Men nu sitter jag iallfall här och ska ska snart gå och kopiera lite papper sen åker jag väll hem runt halv 5/ 5. Timmlön juuuu :) Då åker jag hem och äter sen åker jag nog hem till Marcus och tillbringar kvällen med honom. 

Vi hörs säkert snart, tjohej!  

slowmotion is better than nomotion

Har hittat min nya loverboy, eller hittat och hittat haha, har bara insett att han är ju faktiskt inte bara bra utan han är grym, han den där Lazee. Diggar alla hans låtar stenhårt! Observera: stenhårt. Vill bara informera om det..

Nu ska jag göra några uppgiftsblad i spanskan och kanske börja på svenskan, blöö den börjar bli så svår. Menmen bara jag tar tag i det så löser det sig :) Som vanligt, najs att jag ha börja inse det nu. Sen ska jag hämta glass och se om det är nått bra på tv. Vi hörs!


Jag ljuger om jag säger att jag inte saknar det


Semmeldagen idag juuu, eller är det?

Jag vet inte, men pappa har köpt hem semlor som jag ska trycka i mig nu, GOTTTTTTTT!


bästa


16 Februari

Walla. Dax för uppdatering igen då..

Igår var det måndag, onajsaste dagen på hela veckan fan. Men den gick rätt sanbbt ändå, fick reda på att vi slutar 12 i morgon och är lediga på fredag så veckan ser (för ovanlighetensskull) rätt ljus ut. NAJS!
Minns inte riktigt vad jag gjorde mer än att va i skolan, för det är jag jämt. Det är lite därför jag har den här bloggen, för att komma ihåg vad jag gjort. TRO FAN INTE ATT JAG BLOGGAR FÖR ER SKULL! Hah okej då, de gör jag visst. Eller..?

Men som jag kommer ihåg det så åkte jag hem till knäckemackan efter skolan och tjillade galet där tills pappa hämta mig, skojja de gjorde jag ju inte alls. HAHA har blivit en vana.. Efter skolan igår så åkte jag hem ich surade framför datan, pluggade lite spanska och väntade på att pappa skulle komma och hämta mig, det gjorde han också efter 587270586 år. Då tog vi en tripp till wallabroraina och fixa pass, sen blev det kinamat <3 sen åkte jag till Marcus.

Idag är det tisdag och min och Marcus 2 veckors dag! Haha ringde honom och fråga: Va är det för dag idag? :) gissa vad icajerry i andra sidan luren säger; Öhhh tisdag?

Skolan rullade på som vanligt (skriver jämt det) men så är det. Samma visa varje dag. Ks/fd kis lirare.. ni vet vad jag menar. Blö va långt de här inlägget blir, ska hålla mig kort. Efter skolan åkte jag till Marucs, åt middag dör sen kom pappa och hämta mig, vi handla massa gott så jag har nått att göra i kväll förutom spanska läxan.

AJDEAJDE

@skolan

Sitter i skolan, rättsresagt matsalen med mina underbara vänner Minna Hedis, Annie Gerdin, Räkan Lindis, Nessi Sandstrand och Vincent Draste. Snart ska jag hem och hämta gymnasielappen eftersom att jag glömde den hemma och det var dunder viktigt att lämna in den IDAG! Efter skolan ska jag hem och plugga spanska och svenska, ruligt va? Resten av skoldagen kommer att spenderas i bildsalen, fifan. Men lika bra att börja och göra klart skiten så jag har tid för annat sen. Nää nu ska jag fortsätta justinsnacket med mina lovets, VISSTE NI ATT JUSTIN BIBER FÖLJER MINNA PÅ TWITTER?!?!?!??! GAAAAASSSHHH! Helt sjukt!!!! Ska hämta andan nu och sen rulla mot bussen, ajde!

Nattinatti!



söt!


Världensbästa!


Helt onödigt

Ääääääääh, slänger in ett inlägg till när jag ändå är igång. Borde egentligen städa så jag får sova någongång men är av den sorten som är riktigt jävla motivationshandikappad när det gäller att städa. Det låter som jag ska typ dammsuga, moppa golv, damma, ställa var sak på sin plats men så är inte fallet. Utan jag ska bara slänga ner alla kläder som ligger i sängenpå golvet så jag kan lägga mig i den, men gud så jobbigt det verkar. Kanske blir soffan (<3) inatt? We will see.

Nä men kanske ska ta och röra på fläsket dårå, appropå fläsk.. HEJ SATS! JAG SKA UMGÅS MED DIG VARANNANDAG DEN HÄR VECKAN, SÅ DU BARA VET!




Lite sommar skulle inte sitta fel heller, släng in en snygg och brun kropp på det också..


WALLAAAA

Söndag är det idag, skönt på nått sätt? Inte för att helgen har varit sådär speciellt ansträngande men aa.
Fredagen spenderades med Marcus, likaså lördagen. Fast då var vi inte bara hemma, utan vi va i Mälarhöjden på middag :) We had a really goos time with our new homies Natta och Jepser! Haha, vi gick och köpte godis, spela kort och keeeeka mat. Göööttttttt!

Och idag då: Vaknade upp bredvid världensbästa och insåg hur glad jag är över att jag har honom. Sen åt vi frukost, chilla gal1 ett tag sen åkte han på match. Jag fixade lite, städade rummet.. pluggade och ja allt vad man egentligen ska göra en söndag sen så kom han hit igen, han bjöd inte riktigt på de där härliga ''alla <3 dag humöret'' men ändrade sig snabbt. Eller ja.. skitsamma. Vi tog vårt pick och pack (mobil, nycklar bankomatkort) och mötte upp love (<3) HAR SAKNAT DIG BÄSTAVÄN. Och lite senare Alex. Vi drig in till stan och käka Taco Bar och lite senare en efterätt på kungliheternas kunglighet och stolthet: Donken. Tack älskling för att du är du och maten! Jag älskar dig.

Efter maten ville pöjkarna kolla på skidor men affärerna hade stängt så vi började röra oss hemmåt och jag, Marcus och Love gick hem till Love och tittade på film, Snabba Cash blev det. Den är ju så ruskigt bra!

Kom nyss hem och tänkte städa klart mitt rum sen dö i min säng, vi hörs nästa vecka! Dvs om 1, 5 timme. TJA

tyvärr (!!!!) det blir ingen bild idag.



DOWN TO EARTH

Hejhej bloggen!

Sitter här med Marcus breve mig igen, han kom för ett tag sen. Direkt när han kom typ så hoppa jag in i duschen och sen dess har jag typ bara hållt på och fixat mig. Höhö, är inte speciellt taggad på livet azzzZZZZZzzzå.. har migrän. Men snart kommer taxin och hämtar oss sen så bär de av mot Natta och dom :) Tjatjaaaaaaaaaaaa

 

-

Kände för att droppa ett inlägg till. HEHE.

Sitter och pratar med blohm och niclas i skype nu, ytterst roligt! haha. Jag ska snart gå upp och göra maaaaaat, gottigottgottgott. Har sjukt ont i huvet så måste äääääta så de går över. Ska nog äta pyttiåanna (<3) tror jag, så ni bara vet asså :) Hade ju egentligen ingenting att skriva så jag slutar skriva nu. '




Utgångsläge denna lööööööööördag


Hej å hå gummitå

LÖÖÖÖÖÖÖÖRDAG!

Godmorgon ligger i sängen och luffar, pratar med Niclas i skype gör jag också :) Mucho trevligt! Idag har jag inga planer alls på att göra någonting.. eller jo, ikväll så la familia + Marcus till familjen Ståhl. Trevligt trevligt, Natta och Jeppeboooi är där också så de blir säkert ruligt :) Som sagt har jag inga andra planer för dagen, fast.. ajg skulle vilja åka och köpa en halsduk, men orkar jag verkligen det? Det återstår att se! HARE BRA sålänge.


 


Längtar! 13 dagar kvar ♥


Jag saknar dig, pruttis!







SKÅÅÅÅÅÅÅL, FREDAGEN ÄR HÄR!

Tjachaaaa! Har varit hemma ett bra tag nu. Slutade halv två typ.. hade ph och sånt. Sen så tog jag bussen hem dirrrrrrrrr. Mötte Daniel och Marcus vid bussen sen tig vi en liten promenad haha *hosthost* de va kul :) Sen dor jag och Marcus hem till mig, gjorde mat och myste lite. Han gick nyss, han skulle på träning.. va ere för stil vaa? :( Men han kommer tillbaka sen och sover mig :) Jappjapp, de va väll allt! TJA

 


F R E D A G !

*put your hands up for detroit* dunkar ut ur mina högtalre och här sitter jag helt fördig fixad och väntar på att tiden ska gåå. Idag blir det skola 08:30 - 13:00 sen jobb 14:00 - 17:00 sen träna 19:00 - 21:00 ... hörde jag att de va fredag? Vad gör jag med mitt liv? Kanske blir chips från OLW med 100% solrosolja istället? Eftersom att spotify så fint reklamerar om det hela tiden.  Jag vill inte vara hemma ikväll, VAFAN HÄNDER I KVÄLL? JAG HAR INTE HÖRT ETT LJUD. FÖRUTOM ER FIKUSAR SOM FAKTISKT VILL SITTA HEMMA? VA ÄRE FÖR STIL :((((

Aja ska käka frulle sen påbörja min dag, hej!



Två fula flugor i en smäll, HAHAHA!


you tell me this is for the best, so why am i in tears?

Pojken min gick nyss, blööö. Han kom hit vid.. 5? Då laga han *host* jag mat till oss, vi åt, garvade ihjäl oss och tittade klart på ondskan som vi börja titta på igår, de va väll bra :) Gillar inte filmer när folk slår varandra haha. Klarar inte av sånt! Haha..

Dör av tanken att Marcus åker till Thailand snart också.. inte okej.. hur ska jag klara mig? Ehehe iofs så åker ju jag två dagar efter han, men ändå! Joooooobbigt!

Aja, ska tänka på annat nu och kolla vidare på ''Du är vad du äter'' Jag skulle lätt va en cheeez ball, tjatja!



Jag och discodaaaany för några helger sen :)


DAY 'N' NIGHT

Nationella idag gick toppen :) Är riktigt stolt över mig själv faktiskt! Lyckades trycka i mig en hel Marabou Digestive.. HEHEHE.. som om det va ett problem? :) Det ändå problemet var att jag hade förberett mig på helt fel sak, men king som man e (!) löste jag det och fan va grymt det blev! Tanken var att nu när jag slutade 11 skulle jag plugga, men har jag gjort det? Nej :) Eller okej, lite faktiskt. Men tar det en annan dag, jag menar.. det var ju tillräckligt ansträngande att ha natonella idag. Istället för attt plugga har jag:

Kollar runt på gymnasium. Har bestämt mig nu! Både första och andra samt tredjehandsval.
Pumpat musik
Var ute och mötte Daaaaaany en stund :)

Nu ska jag upp och gör några mackor sen.. vet jag inte vad jag ska hitta på. Ikväll ska Marcus komma hit och laga middag åt mig har jag bestämt, så nu vet du Mackeboooooooooi!

VI HÖRS!




                                        Tro det eller ej, men jag tycker om er :)

dagens dårå:



sköningen her slef.


tungggggg


Varför är jag inte förvånad?


Onsdag

Jobbiga onsdag..

Började med att jag vaknade halv åtta, toppen när bussen går 9 över! Stressade till skolan, fick veta att jag skulle va matjour (okej, jag gjorde de frivilligt för att slippa skriskorna) så diskade slemmiga tallrikar och glas hela dagen, sålde lite mackor och dagen avslutades med e kokosboll och en smakis! VÄLFÖRTJÄNT! Videobloggar kommer sen THAHA.

Nu sitter jag på mammasjobb och facebookar och bloggar lite, kanske har jag läst just din blogg också? :) Iallfall, sitter här och tjänar para you know, ska fortsätta med det ett tag till sen ska jag hem och äta och sen kanske till Marcus i kväll, ska tvinga honom att titta på ondskan med mig, så om du ser de här (vilket jag vet attt du gör) så vet du det :D

Ciao!


bad boys

Hej bloggen, ännu en skoldag avklarad likaså ett nationelltprov. Skönt som satan + att det gick toppen! :) På lunchen åkte jag hem till Marcus och åt nudlar hehe (a) Sen back to school och jaaaa.. HAHA. Aja, nu är jag iallfall hemma och sitter faktiskt och pluggar engelska. Skriver en krönika om skolmat, väldigt intressant!!!111 Ska fortsätta med det nu, btw funderar på att byta till devote, vad sägs? :)

Såg ut så här idag:

 

-

Tjaaaa bloggen, fan.. måste bli bättre på att uppdatera! Aja, men iallafall nu ligger jag i sängen, tv:n är på och datan ligger på magen och breve mig har ja en yoggi yalla! NICE. I kväll va Marcus här :) han gick för ett tag sen och sen dess har jag inte gjort någonting.

I morgon är det Nationella.. de kommer säkert gå bra :) Vi har ju förberett oss i evigheter känns de som så jag har nog koll på läget haha :D Tror det är prat delen i morgon? Eller är det läs? Eller skriv? HAHA, vilken koll man har 8) aja, känner mig iallfall säker på alla så de kvittar. TJATJAAAAAA


#3


Chips och glass <3

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄntligen hemma, sjukt skönt. Skolan rulla på som vanligt, tog en promenad hem. Skönt. Nu sitter jag här och tittar på youtubeklipp på Justin, hehe han är så sjuuukt fin. Men ska inte babbla mer om honom nu, eller jo.. eller nej. Har typ inget annat att prata om. Kanske ska visa dagens outfit? Nej, ingen bryr sig ändå. Kan ju iallfall visa lite bilder som från förra veckan! Here we go:



Kingen her slef köttar på beep-testet!



Pappa spelar... :D



En dag va jaså cool att jag matchade klockan med hörlurarna :))





Den satt jävligt fint i kistan :)




Man fick inte fota på ''Grease'' men jag var busig och gjorde det ändå :) ser ni vilka grymma pltser jag och mamma satt på? :)



Mami unt me innan teatern, sweeeeeeeet.

INTRESSANTA BILDER VA? MYCKET BETYDELSEFULLA!


okej, jag ska INTE bli som Verran.. men, jag... älskar honom.


... jag ger mig, VERRAN. JAG FÖRSTÅR DIG




-

Väldigt dålig uppdatering på senaste tiden men jag lovar att bli bättre :)) hihi.

TJATJATJATJATJA TJA!

Heeeeeje! Det var ju evigheter sen jag uppdaterade så känner att det är Dax att göra det nu.

Fredag: Skola som vanligt, sen efter skolan så blev det Lugano med Parsk och Marcus, hehe. Sen så var jag och mamma på teater på kvällen ''Grease'' :D Den va tuuuung! Innan det så käka vi på Pizza Hut sen sov jag hos Marcus på kvällen, kom typ dit vid halv elva och då gjorde vi inte så mycket, typ titta tv och satt vid datan.

Lördag: Va med Marcus hela dagen, vaknade upp hos honom och käka frukost och sånt sen gick vi till mig på kvällen och titta melodifestivalen haha.

Söndag: Jaaaaaa, nu ligger jag i min säng och pratar med Marcus i telefon. Ska snart gå upp och käka nånting för sen måste jag klä på mig och dra mot bussen och möta Erika för vi ska nämligen gymma :) Ska bli riktigt skönt, sen tror jag att jag eller vi Ska gå ett varv runt Långsjön i kväll :) SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT ATT RÖRA PÅ FLÄSKET EFTER ETT HALVÅRS CHIPSÄTANDE.

      

-

[x] Du har gråtit för att du varit kär i en idiot
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta.
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[/] (kan inte kalla det förhållande, men aa :D) Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.
[x] Jag har fuskat på ett prov


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[/] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[/] Jag är bra på att baka
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet
[x] Jag är kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ]Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 170cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.


Jag saknar tiderna broder


















Dagens middag:



<33333333333333333


Hej sötisar

Kom nyss hem till pappsen! Chillpill.

Idag vare skola, segt som statan. Klar med 18 i spanska + 31 och 32 i engelska. HEJJA! Efter skolan satt jag kvar ett tag och hade ph ovh lite sånt skiiiiiit. Sen tog jag mig i kragen och gick hem, satt vid datan ett tag sen kom pappa och då åkte vi till Skärholmen och käka och fixade lite saker, typ nya hörlurar, lite stuff på apoteket och linser till pappa. Hoppas jag inte ärver hans synfel..

Sen blev det öppethus på påhlmans, de verkade asbra de med. Men vi får fortfarande se hur det blir :) Sen åkte vi förbi moster Millan och lånade en film, sen hem till mamma för att hämta kläder och sånt sen slöppte pappa mig vid långsjötotg där jag mötte Erkan och så gick vi ett varv runt sjön och avslutade med en minut MOTORN. FAN VA BRA VI E! Vi ska gå i morgon också, OBSEVERA ATT DET ÄR BEEP-TEST PÅ GYMPAN OCKSÅ!



OM JAG INTE GJORDE DET TILLRÄCKLIGT I LÖRDAGS SÅ GRATTAR JAG DIG NU HENRIK BÄSTAVÄN!



(Henke är peddo)

Grattis Henke, jag älskar dig bror!


no no drama, no no no drama

Ooooops, för taaaaaaaaaskig uppdatering alltså men jar har mina anledningar!

Såhär har min helg sett ut iallafall:

Fredag: Efter skolan så va jag hos ludde men vafan de här har jag redan berättat tror jag? Aja på kvällen blev de chillinani med Marcus, vi solade och åt godis.. tittade på tv och ja typ njöt av att vara hemma en fredag.

Lördag: Var jag också hemma, fast med en jävla massa andra folk. FEKKELITO@ my place lixom. Haha inga fler kommentarer om det, de gick som de gick och de blev som det blev.. förlåt mamma.

Söndag: Stan med Talia, Marcus, Fellan,  Daany, Jensmens och nån jävla polski. Mys :) Sen Wallander tittande med Marcus på kvällen.

Och idag dåååååå..: Skola, segt som satan. Efter skolan köpte jag och ERIKA<3<3<3 ägg, sen bakade vi kladdkaka, gick och köpte chips och cola och sen kom Marcus och sen drog jag hem och åt. Nu väntar jag på att outsiders ska börja och att Marcus ska komma (?)

HEJRÅ



:)

dålig uppdatering här ser jag..