skönt att ha dig hemma igen arabi!


jag älskar dig malin, tack för att du alltid ställer upp ♥


puzzzzZzZzZzZ

Sitter och pratar i telefon med Calle, han har nytt klippt sig och han tycker att han ser ut som en björn. Haha, aja men nu ska jag duscha och göra lite såna där tjejsaker och sen städa mitt rum! Ska bli jävlig skänt at få lite ordning till ikväll de kommer bli skit kul :) Henke och några kommer hit och äter tårta samt firar honom, sen får vi se vad vi gör efter :) Vi hittar väll på nått kulkulkul! Juppjupp de va allt, puss.


Jag skrattar idag


The show must go on

HEJHEJ. Sitter på mitt rum som snart ska städas, har dammsugit lite och fan vad jag hatar att göra det. Intressant? Idag vet jag inte vad jag ska hitta på alltså, skulle på öppethus på jensen södra med Felizia men jag vet inte hur det blir. Ska nog slå henne en pling och fråga :) Sen kanske Calle skulle komma hit också? Vettfan alltså. Men ikväll ska vi iallfall fira Henke hihihihi mer om det nån annan gång :) Heeeeeeipa!


GRATTIS STIVI OCH HENKE SOM FYLLER ÅR IDAG :)



-

OHOHOHOHOH! Tja fikusar. De va ju ett tag sen jag skrev? Eller?

Igår vare FREEEEEEEDAG! Haha jag gjorde inget speciellt igår. Började med skola 9 - 1. Sen fixade vi tjejer lite saker i centrum, mötte även upp Parsk, Daany och David :) Tog bussen hem eller till Ludde med Daany och där satt killarna bara och spela fifa och cod haha. Inte så värst kul. Lite senare kom även Calle och då drog jag och han först till donken och käka, sen till Kvantum och sen till City Gross för att käka och sen köpa tårta till Henke som fyller år i dag :) Sen så åkte vi tillbaka till Fruängen där jag mötte upp Ludde och Henke för en senare resa hem. Bussen var seeg då Henke och jag köpte varm choklad och satt och prata en stund till bussen kom :) MYS!
Kom hem tillslut och då käka jag sen kom Marcus hit och sen åkte vi och sola haha :D

De va allt jag hade att säga :) Hörs sen. Puss


chachaaa bloggelino

TJATJA BLOGGEN! Sitter hemma hos Marcus och luffar. Drar dagen snabbt. Skola. Marcus. Äta. Sova.

HIHI, vi hörs då!


saknaden är stor, finns ingen som du


Livetsmening:


Don't Cha

Hej där! Kom nyss hem från öppet hus på John Bauer, verkar vara en bra skola :) Träffade Marcus, Simon, Verran och Ia där :)) och Jens som inte hälsa.... Haha. Har fan varit på massa öppnahus nu asså..Frans Skitkorv, Östra Real, Kunskapsgymnasit och nu John Bauer. Ska till Jensen på lördag sen så får vi se va det blir.. John Bauer verkar grymt asssssså, fast jag vet inte. HÄHÄ.

Resten av kvällen ska jag göra exakt samma sak som jag har gjort idag, alltså ingenting :) Eller äre nått bra på tv i dag? :D (förväntar mig inte nått svar)



I don't feel the same

Ska snart äta middag sen ska mamma och jag på öppethus på John Bauer. Trevligt typ!

Har bara legat i soffan sen jag kom hem och inte gjort någonting alls, precis som jag sa :) Riktigt göttttt ska ni veta. Nej men jag hade egentligen ingenting att säga, som vanligt typ. Så jag avslutar nu.




SKÖN JAG EEEEEEE


HAHAHAHAHAHAHAHAHA


skridskoåkning HAHAHA



RUSSIA IS GAAAAY





HAHAHAHAHAHAHAAHAAHA JAG TROR TYP ATT JAG FÅR BÄTTRE BALNAS NÄR JAG HÅLLER UT ARMARNA HAHAHAHHAHA


Dagens shopping:

 


När mellanmålet är målet

Hej bloggelino!

Kom nyss hem efter en riktigt förjävlig dag, VAD ÄR DET FÖR VÄDER? Snöstorm och - 56? + skridskor på gympan.. Annars så har dagen varit bra, klar med 31 i engelska nu :) Grym jag är! Slutade ett idag, efter gympan. Då tog jag mig en sväng förbi Liljeholmen och fick med mig, en jacka, örhängen, en roset till håret och ett lipsyl :) Visar bilder sen.

Resten av dagen så ska jag typ... göra ingenting!


 

Nattinatti!

Sitter och pratar med Erkus i telefon, ASNICE! Ska snart tagga långt från datan och få min skönhetssömn.. höhö.

VI HÖÖÖÖÖÖÖÖRS DÅ, TJAAAAAAAAAAAH!

Dagens outfit:

   

TJINGELING

Heyyyyhej! Kom nyss hem från Marcus bajsi, har varit där hela dagen typ, mysmys. Vi gjorde inte speciellt mycket, satt vid datan och webba och åt middag och lite sånt dära lix0m NAJS! Hans mamma är jätte söt, och god mat lagar hon :)

Men iallafall.. annars har det inte hänt så mycket idag. Det va skola som vanligt, bilden börjar nu.. KUL! Nej. Sen satt jag mest och läste min underbara bok, haha. Lallade runt en hel del med Calle också, söt prick de där!

Men nu ska jag kolla vidare på PH. TJOOOOOOO



webbarN^^


ROOOOOCK THE NIGHT

Hej hallå brothas! Kom nyss hem igen, sitter och är för jävla social med min godevän Simon på msn, röstklipp är kul :) Har iallafall varit och storhandlat med mamma så nu finns de massa gott hemma, hehe. I morgon är det skola igen och nu ska jag upp och hämta glass, tjaaaaaaatjaaaaaaaaaaaaaaaa!


VAD I H******* (?)

VARFÖR VANN INTE MIN ÄLSKLING PRISET FÖR BÄSTA MANLIGA HUVUDROLL? VAAART ÄR VÄRDLEN PÅ VÄG?! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARG!

Dagens shopping:

   


Toooooooodilooou

Kom nyss hem från Liljeholmen, åkte dit efter skolan med Fellan och Verran. Köpte en skjorta, ett skärp och en mascara :) På hemvägen fick jag trevligt sällskap av discodaanyyyyyyy! Najsnajs. Kom som sagt nyss hem, har ätit lite mellis nyss och snart ska leka med min asballa lillasyster och sen ska vi äta glass, haha.

Har inget mer att säga, tjoups!


Måndag!

TJOOO BRÖÖÖÖÖDER! VA HÄNDERÅÅÅ?

Nä inget, själv sitter man i skolan med bästa Fannylito och två randoms tror dom heter Veronica och Felicia, den ena råkar vara min kusin, tyvärr. 8) Sitter och jobbar med engelska, skriver om World Trade Center ni vet 11 September attackerna. Inte speciellt kul, men lite. Har faktiskt varit uppe i dom där tornen när jag var sex år typ. Aja, fan va hemskt alltså.

Menmen, idag ska jag plugga gärner så jag kan redovisa det här sen efter skolan ska ja snabbt till liljeholmen och köpa en tröja, hehe. Sen ska jag hem och typ dö framför tv:n.. fan va jag längtar..........



Jag är så jävla kär i DIG :(


Amandans at playaheeeead sitter vid tangenterna IGEN

Har nyss färgar håret, sitter här med en ansiktsmask nu och ska snart sätta mig framför tv:n och börja klippa i mina gamla kläder samtidigt samtidigt som jag tittar på Johan Falk, sounds very good huh? :) Visar hur det blev i morgon eller i kväll om jag orkar haha.

Juste, haha.. håret blev bra de med. Ingen större skillnad :) Så orkar inte visa resultatet lix0m.

HARE BRA HEEEEEEJ!



GIFT DIG MED MIG! JAG ÄR KÄÄÄÄÄÄÄÄÄR


DET HÄR HADE JAG GLÖMT BORT, MEN VISST SKA DE BLI KUL MAMMA?

Mamma och jag fick detta i julklapp av Krille, haha. De kommer säkert bli kul :)


MAAAAAAAMBO

Sådäääär ja nu är jag klar med mina garderober + walk in closet haha :) Grym man är?!?! Fint blev det iallfall! Plus att jag prova några gamla jeans och är ganska stolt över att jagförtfarande kan ha jeans som jag hade i sexan :) Ska börja andvända ett par av dom, hehe! Plus att jag hitta lite fula gamla tröjor som jag ska göra om till linnen snart :) KREATIVA AMANDA ÄR I FARTEN! Ska städa rummet nu och sen så kommer mamma hem med pizza, najsnajs! Ikväll blir det Johan Falk mys framför tv:n, yeyeyeye.. vi hörs då!


 

Snygg man är denna söndag :)

-

Hej igen! Idag händer det inte mycket alltså, ska snart sätta igång med att sätda mitt rum och mina garderober. Har nyss hängt en tvätt och satt på en annan maskin, hah seriöst de va första gången i mitt liv. Duktigt jag är!

För en stund sen satt jag coh klickade hem massa linnen från nätet och precis när jag ska beställa skiten så går proppen i hela huset och internet dör. KUUUUUUUL. Orkar verkligen inte beställa om allt, men de är väll bara att göra. Jaja, nu ska det slängas kläder! HEJRÅÅÅÅ


NAJSS

Vem fick du senast sms av, och vad stog det? : Hampyz jao! Det stog ''haha, nejdå det händer alla.. typ :D <3''
Vem skrev du senast sms till, och vad skrev du? : Samma där, och jag skrev ''haha :D <3''
Vem skrev senast till dig på msn, och vad skrev hon/han? : sIMMEBOOI :) Han skrev '' :D :D :D ''
Vem skrev du senast till och vad skrev du? : Skrev till daany att de va 13.34 och inte 13.37 :D
Vem pratade du senast med? : Mamma
Vem pussade du på kinden senast? : Felizia :D
Vem kramade du senast?: Typ Simon eller Marcus
Vem pratade du i telefon med senast? : Love J Persson
Vem sov senast i din säng? : Jag och Annie hihihi
Vad ser du fram emot? : Sportloooooovet!
Vad fick dig att skratta senast? : Simon haha :D
När skrek du senast? : Igår när jag klämde fingret i toan dörren!
Vad åt du senast? : Potatisbullar föffan
Vad drack du senast? : Mjölk :))
Bästa låten? : On the beachhhhh! Gammmmal men grym..
Vad såg du senast på bio? : Snabba cash!
Vad var det senast du köpte? : Typ tuggummi?
Har du msn? : Nej
Använder du spotify? : lundgrens
Saknar du någon, isf vem? : Pappsen och Julia Holmberg
Ditt bästa minne? : Oj, finns massor men sommaren 08 typ!
Vad är du rädd för? : För att bli sårad
Hur är du som person? : Haha men oj vilken fråga, jag är typ störd :)
Hur många vänner har du på facebook, och känner du alla? : Haha men vem bryr sig? Ska kolla.. 680, Haha nja jag känner inte alla men jag vet vilka alla är :)
Hur många bilder är du taggad på? : 163
Mest störda och irriterande personen du träffat? : Alex Susanj, helt klart.
Den mest glada och posetiva personen du träffat? : Talita :D
Den mest tysta och blyga personen du träffat? : Oj, jag har ingenaning.
Hur många mappar med foton har du på din dator? : Haha ärligt, orkar inte räkna eller okejdå! 98..
Vad ska du göra i sommar? :
Danmark med Annie, ska säkert utomlands och sen ska jag nog ta mig en tripp till Karlkoga och sen vara på landet och hemma såklart :)
Äger du en rosa mjukisdress? : Ja, tyvärr.
Vad händer i kväll? : JOHAN FAAAAAALK <3

we don't party hardly, we just party hard



jag älskar mina bruuuuuuudar!


det finaste någon kan få


är du här, igen?

Och så var det söndag igen... Kul typ. Eller inte.

Igår var det iallafall lördag, började med att dega sönder dagen här hemma, tills Love och Marcus kom.. fast då hände det inte så mycket heller. Dom gick hem när jag åkte och firade min kusin Oliva 5 år. Hela släkten var samlad så det va kul :) Åt massa mat, hallonpaj och chips hehe. Efter det skjussa mamma mig till Hampus där massa folk va, fast där stannade vi inte så länge utan vi drog vidare. Ganska tråkig kväll engligt mig faktiskt haha, hemgången var en annan femma :)

Idag ska jag typ städa mitt rum och rensa min garderob, hur kul låter inter det lixom? Sen ska jag åka och sola.

De va allt. TJATJA!

 


..

[12:47:46] Amanda Lundgren: aha haha
[12:47:53] Amanda Lundgren: men läs typ längst ner där
[12:48:00] Amanda Lundgren: där står det vad man kan bli..
[12:48:28] Amanda Lundgren: http://www.jenseneducation.se/Gymnasium/Vara-program/
[12:48:30] Amanda Lundgren: där
[12:48:31] Magnus Lundgren: åå dom serverar lunch :P gott
[12:48:36] Amanda Lundgren: hahaha
[12:48:49] Magnus Lundgren: jag är hungrig :)
[12:48:49] Magnus Lundgren: jag är hungrig
[12:49:21] Magnus Lundgren: får man ta om flera ggr om det  är pannkaka?

HAHAHA, som ni ser går det JÄÄÄÄTTE bra att disskutera gymnasuim med pappa.. :)

Vad gör du just nu?

Hej hallllllå! Annica sitter här oh fösöker eskortera sin mor hit så hon kan hämta henne men det verkar inte gå så bra, det är skit krångligt att komma upp hit haha. ''du ska sväga in när de kommer en skylt'' ''ehm aaaaaa de kommer ingen skylt bara en backe'' jag ger upp :)

Igår såg vi Snabba cash och jag säger bara en sak. Det måste vara världens bästa film, gaaaah jag både grät och fick hjärtklappningar. Seriöst den va G R Y M. Efter bion så åkte Annica och jag hem och sov, eller aa sov och sov.. tillslut gjorde vi väll det.

Idag ska jag ligga i sängen hela dagen och i kväll ska jag ut på äventyr! TJAAAAAA


-

Hah, ärligt.. bussen gick 39. BRA JOBBAT AMANDA

Stressaaaaaad

Så nu måste snart rusa till bussen! Men slänger in ett sista inlägg anyway :)

Ska alltså åka mot Heron snart och se Snabba Cash, ska bli grymt nice, innan ska vi kääääka och lite sånt. Har precis bytt om, fråga mig inte varför, ska lixom på bio men kände för det. Så på mig har jag mina nys jeans leggings och nått linne, jetset klocka och converse. Haha ja, jag vet att jag redan ahr satt på mig skorna men vill inte owna mig sjölv genom att missa bussen eftersom jag ringt runt och tajtat på alla att dom inte ska missa den! Haha så man tar de säkr före de osäkra om ni fattar :) Convse tar ju typ en hel tids epok att ta på sig, jaja struntsamma. NU MÅSTE JAG GÅ.

 


eeeeeeeeey!

För er som verkligen vill veta hur jag luktar så använder jag mig av Carolina Gynnings parfym 'Go Girl' Fick den i julklapp av mor men vet att den finns att köpa på Åhlens och Kicks, jappjapp nu vet ni!


Så här såg jag ut idag:

  

Fire Buringingingignging!

Hej hopp!

Kom nyss hem från stan med Annie, Malin, Vanessa och Anna. Fick med mig ett par svarta typ jeans från Vero Moda, två cheeseburgare och en chailatte! Asnice! Ska snart äta lite och städa mitt rum, vill ju inte att Annie ska dö när hon kommer hit, höhö.

Har inget mer att säga, med andra ord ska jag äta och städa. Tjooooups!



har ni hört den nya popgruppen..?

Tju broes! Sitter just nu i skolann och inväntar bgs, najanajs! Slutar ett idg, efter det ska jag bara ha ph sen bär det av mot stan med minna och malin tror jag. Hääärligt med lite nya kläder och sen tar vi nog en matbit på det! Sen blir det bio på heron med adom bästa och i kväll sover annie hos mig :) ytterst mysigt! ;) haha nej men nu får jag damp på min mobil, de är riktigt jobbigt att skriva. Men vi hörs när vi hörs, vet inte om jag uppdaterar mera idag eftersom jag kommer ha fullt upp lixom :) Joel, Minna, Ludde och erkan hälsar till er alla :) tjatjatja <3

I mitt Sagoland


Hallelujah

Sådärja, ny design fixaaaad. HEHE, duktig jag är :) Nu ska jag tvätta brot sminket sen sova så sött. I morgon ska jag redovisa svenska och få respons på engelskan. Haha jag vet inte vad det är med mig men jag blir typ nervös inför redovsningarna nuförtiden. Inte likt mig, men det går nog bra.

Juste på steg 31 ska man börja läsa en bok och jag har börjat läsa ''Mig äger ingen'' Den är grym, rekomendeas starkt :) Jaa, så nu vet ni det! Ska faaaan läsa några rader innan jag somnar, tjatja!


Detta fält måste fyllas i

Hejochhå! Här är jag. Dåligt med uppdatering men har fullt upp jaooo..

Idag har jag iallfall chillat galet i skolan, åkte till js på lunchen och träffa Talita med Annie och jaa sen hände de väll inget mer :) Marcus kom till ks precis innan vi sluta och sen satt alla kvar och vänta tills klockan tre för då åkte alla som ska med på bio i morgon (snabba cash) de kommer bli grymt :) Bortse ifr¨n att vi typ är 20 pers som ska gå, men det lblir nog kul ändå :) Men iallafall, efter många om och men så fick vi tillslut våra biljetter så i morgon ska vi se filmen!

Efter det så tog alla vi coola älvsjö people 144 hem och sen stog jag ute med Marcus typ en timme och gjorde ingenting? 8) Efter det gick jag hem och åt, och nyss kom allt upp. FYFAN FÖR MENSVÄRK.

Jaja, ska sova så jag är pigg och glad i morgon.

 

-




Kom ihåg mig som en Krigare.


så jävla RÄTTTTTT


Live from Transito

Ja hallåja. Sitter just nu på mammas jobb och jobbar lite, rättare sagt kopierar lite papper och dricker Cola. Najs som fan. Slutar om en timme och då ska jag hem och äta, är skit hungrig och sen ska jag plugga matte och göra de sista i svenskan så jag kan redovisa det. Blablabla även fast de bara gått nästan tre dagar vanliga dagar av skolan så är jag seriöst aaaaaas stressad. INTE KUUUUUUL, aja de gäller ju at satsa nu s de ska jag göra, men man får i inet glömma bort att leva också. Helgen kommer bli grym

Latero


MIN PAPPA ÄGER ERAAA

sportlovet chillar papi unt me galet här:









LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR


Ingen rubrik

Hej allaaa, idag har jag legat i min säng hela dagen, det gjorde jag i går också :) Dom få gångerna jag lämnade sängen har varit för att hämta maaaaat, alltså herregud va har jag för liv? :) Aja, va hemma från skolan i dag för att jag har grov huvudvärk och så mår jag illa. Inte kul alls. Menmen de börjar gå över nu, så ska nog till skolan i morgon.

Igår kväll så kom Marcus hit och titta på Johan Falk, bääääästa asså! Synd bara att jag redan sett alla filmer, men dom är lika bra ändåååå :)

Aja, ska snart äta pannkakor sen nog Marcus hit i kväll, ciao!




Haha

Såg att Kissiepissie la ut va hon hade in sin väska, nångång i sommras måste jag ha haft tråkigt för jag har gjort samma sak and here you go!



Day 'N' Night


dagens drog


solna vikings f 94, jag saknar er.



(obs! porrig bild)


I want to turn back time a litte bit

Hej bloggelito och ni som läser, just nu ligger jag i sängen och pluggar lite. Najsbajs, skönt att bli klar med visa saker så man har tid för andra sen. SMART VA?

Talita gick för ett tag sen, de va kul at ha henne här! Man kan verkligen prata om allt med den där tjejen, helt underbar! :) Igår kväll kom hon hit efter jag hade varit och käkat med Räkan (Erkan, Erika, Graffyngirl) kalla henne vad ni vill. Vi fixade oss och satt och prata bara, sen drog vi ut :) Sen träffade vi alla och jaa, haha vi hade skit kul :) Vi fick oss iallafall en jävla powerwalk när vi skulle hem igår, bussarna ville ju inte komma och man vill ju inte komma hem sent heller, så va gör man inte? Jag har typ träningsvärk haha. När vi kom hem sen så låg vi och prata en stund sen somna vi.

Idag ska jag chilla galet i min säng hela dagen och plugga, sen blir Johan Falk i kväll / Amaaaaandisen


Why is everybody changing?


Jag älskar dig, Fanny.

Nu sitter jag och pratar i telefon med Verran! Ojojojojoj gossip HAHAH! Ska inte åka och hämta den där boken btw.. så ska fan hoppa in i duschen nu! Först ska jag ringa Fanny haha! Nåå.. hon svarar inte vilgen haggaaa, aja hoppar in i duschen nu!

Nu har har duschat hehehe. Gjort värsta tabben, råka ta killtvål (dubbeldusch) haha istället för vanlgia kroppstvålen, luktar som en redig man nu alltså! NAJS ELLER VAAAD?

Nu ska jag fixa mig, sen möta Erika, hon ska följa med mig och äta nåstans. Måste sluta äta ute :( och börja äta hemma.. Jag och Erkan ska börja gå runt långsjön btw! BEACH 10 HERE WE COME!

Ska fixa till mig nu, heipa!


I dont know what to do

Helllllllllo, sitter och pratar med Erika i telefon! HEHEHE, alltid lika kul att prata om alla andra än sig sig själva? Hur ointressanta är inte jag och Erkan lixom? Hihihi nu la vi på så nu kan jag fortsätta skriva.

I går kväll var David, Marcus, Annie, Fannt och Erika här. Vi tittade på Yesman och typ pratade haha. Galet mysigt och sen så sov Marcus här också. Riktigt mysigt, bortse från att runt tre trodde jag att jag va i Egypten typ, fysatan va varmt. Vaknade iallfall runt 11 (WOW) jag sover aldrig längre än till 9..

Idag har vi bara legat i sängen och tittat tv och varit inne på datan typ :) Marcus gick nyss och snart ska jag bädda rent (hatar waxiga kuddar) och sen hoppa in i duschen. Sen ska jag åka till min moster och hämta en bok, haha. Sen ska jag slå en pling till Talita och fråga vad hon har för sig. Sen antar ajg att hon kommer hit sen får vi se vad vi hittar på, ryktas om att vi ska till Hampyz_Cool-katt94 i kväll. HÄHÄ. Aja, puss!



Listalalal

DIG:
1. Hur lång är du ? 173
2. Vad vill du bli när du bli stor? Fet
3. Vad pluggar du ? Nionde klass
4. Har du långt hår ? Nah
5. Vilken hårfärg har du ? Brunt
6. Sminkar du dig ? Japp
7. Har du haft sex senaste månaden? Näsh
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? Röd och svatr
9. Har du kysst någon idag ? Japp

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop ?

2. Vem är bäst, mamma eller pappa ? Mampa
3. Hur många syskon har du ? 1
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? Hejdå
5. Hur många ställen har du bott på ? 3
6. Vem i din familj stör du dig mest på? Hela bunten
7. Vilken familjemedlem är snällast ? Jag
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon ? Typ förra veckan

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ? Varje dag typ
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Love
3. Har du kysst nån kompis ? Ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? Pontus :))))
5. Vem har du varit kompis med längst ? Minna, Alexandra
6. Vem känner dig bäst? Julia Holmberg, Alexandra Sandberg
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? Nej
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? Haha nej :)

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ? Haha ja
2. Klä dig annorlunda? Vad är annorlunda?
3. Vara dig själv ? Ja föffffffan
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? Ja?
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? Men nej?
6. Pierca dig ? Yeah
7. Ha sex på offentlig plats ? Ja det vågar jag väll
8. Vara omogen ? Jajajajaja!
9. Äta småkryp? Nej tack

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast ? Inatt
2. När var du på semester senast ? I sommras
3. Vilken färg är det på din tandborste ? Vit och rosa
4. Är ditt hår tråkigt ? Nej typ as roligt
5. Vem såg dig naken senast ? Erika :D
6. Hur ofta duschar du? Nästan varje dag
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ? När jag blir tröttis

Friday night

Som ni kanske såg så tog sig Erkan friheten att skriva i min superduper kända blogg!

Nu har jag iallfall duschat och fixat mig lite, ÅÅÅÅH ERIKA ÄR JU DUM I HUVET HON KRYPER NDER STOLEN JAG SITTER PÅÅÅÅÅÅÅÅ.. vad har hon för problem? HAHAHAHAHHAHAHAHA

Aja iallfall, vi väntar på Marcus och David som är i Fruängen och hyr film som vi ska titta påååå! Nu kommer Annie och snart kommer Fanny ocksåååå, najsbajs!

Aja nu vet ni vad jag har för mig i kväll iallfall. Pusssssss

 



Graffyngirl@plääjaheeead!!

Graffyngirl här vill bara säga att amanda älskar mig mycket! PUSS



Det här är nog en av dom snyggast bilderna på mig som jag någonsin tagit! PUSS!


Amandans, Kille 17 år från Älvsjö


älskaaaaaar


ett litet smakprov på vad som komma skall, snart är ''jag gillar mjölk'' klar!


KUNG FU FIGHTING

Hej bloggfan!

Nu är jag hemma hos mamma igen, sköööööönt! Idag har skolan varit som vanligt, pluggade och dunkade musik i mina öron tills vil slutade klockan 1! Då drog jag Annie och Erkan och sola, najssssS! Sen åkte jag och Erkan och hämtade 1 klio räkor på vivo som hon och hennes pappa ska mumsa på till middag, haha seriöst.. ett kilo?! Kul vare iallfall! Åkte förbi pappa och hämta mitt liv och jaaa nu sitter jag här och luktar bajs! Ska snart duscha och smörja in mig med gurklotion!

Ikväll kommer Fanny, Verran, Erika och Marucs hit haha, vi ska titta påp film och chilla galet! Marcus sover här ocksååååååååå, myspys.

I morgon blir det ingen bio för jag fick inte följa med (hahaha) så jag och Talita ska hitta på nått annat kul istället, låter jävligt lockande om jag får säga det själv :) HIHIH de ska bli kul!

Aja jag hör att duschen ropar, tjo!

                           BROR, ALLA BORDE VA SOM DIG.. OCH MIG!



ALLAAAH

Nej men hörreni bröder! Nu ska jag faktiskt stänga av datorn och titta på tv, sen sooova! För i morgon är det fredag fan :D Wihooo, slutar ett! Beztaaaaa! Då ska jag sola med Annie och Erkan, najs! Sen kanske Marcus sleepar hos mig, men vi får se hur det blir med det! På lördag ville Talita att jag skulle följa med på bio för sen ska hon sova hos mig också, hur najs som helst :D Och på söndag ska jag ha ångest över att det är just söndag och för att det är måndag efter.... Men varför klaga?!?!

Btw har jag ett kärlekstest på mobilen.. De måste va nått feeeeeel!


Bara för din skull pontus!



FINNS ALLTID FÖR DIG BROR!


Haha typ speedad, eller nått..

Jallaaaaa habibiiiiiiiiiiiiii *gör en arabdans* WALLAAAAAA här är jag :) Tänkte blogga lite, de va ju ett anatal dagar sen.. typ 1. Känns som flera :( Har saknat dig bloggelino!

Igår så chilla jag, Erkan och Gurkan galet hos Gurki. Efter deet blev den Donken för mig och Erkan, HAHAHAHAHAHA sen aaa HAHAHAHAHA ni kommer att få se en trailer på en nu film i kväll, om jag hinner göra klart den HAHAAHAH. Iallafall, vi sprang runt och gjorde filmer och aaa, tog en tripp till solariumet gjorde vi också! NAJJJJJJJS!

Idag vare skola, vi fortsatte vårt filmande! Och pluggade lite! TOPPEN! Erkan och ja drog till Lilje på lunchen och jag fick med mig två tröjor hem, assöta! Käka gjorde vi också, vi drog en PAPPAS! Håller med alla andra, den va feting god. Sen så vare pluggelito mode hela eftermiddagen.

Efter skolan fixade jag pass och sånt med mor sen dess har jag bara varit hemma och pluggat lite matte 8) KUL!

NÄÄÄÄÄÄ nu ska jag fortsätta med Erkans och min film :) TJAAARÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!



      BROOOOOOOOOR!


DET TOG TID, krigarN AMANDAAAAAAAAAA

1. Vad heter du? - Amanda
2. Vad kallas du? - Mongofrej, Amandus, kattunge?! haha.
3. Vad vill du bli kallad? - Ehm. Amanda?
4. Födelsedatum? - 19 Decmber
5. Stjärntecken? - Kräfta
6. Lunar? - Neje
7. Msn? - Vad är det?
8. Helgon? - Jag? Ja.
9. Vart bor du? - Älvsjö
10. Vad har du för mobil? - Iphone 3gs
11. Har du en egen dator? - Yessir
12. Vem är din/dina bästisar? - Fanny, Alexandra, Julia Holmberg, men jaa alla tjejer såklart
13. Ett hårstrå? - Huh?
14. Vad ska du göra i sommar? - Pressa
15. Favoritfärg? - Svart & vit, rosa
16. Turnummer? - 5
17. Vad älskar du mest? - Min familj, sen vänner
18. Intressen? - Ingen sport, men gillar att göra mycket 
19. Favoritband/artist? - Spelar mig ingen roll typ
20. Favoritlåt? - KUNG FU FIGHTING
21. Namnsdag? - 26 oktober och 28 februari
22. Vad skulle du vilja heta? - Lars..
23. Vad heter du på din msn just nu? - Amanda L
24. Hur många online? - Är inte inne
25. Vem är din 15:onde online? -
26. Vem har du blockat? -
27. Hur många olika grupper har du? -
28. Har du några olästa mejl på hotmail? - Haha över 6000
29. Har du några nya kommentarer på bdb? - Men va 
30. Isf hur många? -
31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? - Brun med muskler!
32. Beskriv ditt hår? - Halv klångt, brunt, ibland vågigt oftast rakt  
33. Har du några piercingar/tatueringar? - Jao, öronen samt naveln
34. Vart skulle du bo om du fick välja? -`Ta mig till Paradise Hotel
35. Bor du i lägenhet eller villa? - Villa
36. Vilken färg är snyggast på kläder? - Beror väll på
37. Vad har du på dig? - Leggings, tröja, linne, klocka, ärhängen, armbad, trosor, bh och stövlar!
38. Har du  något i håret just nu? - En fläta
39. Vad har du gjort idag? - Skolan, lilje
40. Vad ska du göra imorron? - Skolan
41. Hur mår du just nu? - Toppen!
42. Hur brukar du annars må? - Great
43. Är du sjuk? - Nää
44. Har du ont nånstans? - Nej
45. Har du gått till tandläkaren detta året? - Näää
46. Vad heter din mamma? - Haha Maria
47. Har du några syskon? - 1
48. Vilket är ditt favoritdjur? - Erika Graffyn Lindström
49. Äter du ofta godis? - Tyvärr
50. Vilket är ditt favoritgodis? - DIGESTIVE
51. Vad är det finaste som finns? - Ärlighet
52. Vilken är din favoritdryck? - Fanta exotic
53. Vilket är ditt favorit tv-program? - Desperata hemmafruar, Paradise hotel 
54. Vilken är din favoritveckodag? - HELGEN
55. Vem är din förebild? - Minna..
56. Vad är bäst med dig? - Haha att jag alltid är mig själv
57. Har du några komplex? - Jaa
58. Hatar du någon just nu? - Neje
59. Vem hatar du? - Ingen
60. Har du kysst en apa? - Om Marcus räknas? Så ja :)
61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? - En liten gris under sängen kanskeeeee
62. Är du allergisk mot något? - Nej, äpplen när jag va liten men inte längre
63. Har du ngt nytt gb-inlägg på bdb? -
64. Hur många bilder har du lagt ut? -
65. Vad har du valt för bild här ovan? - Nej
66. Vilket band är det sämsta som finns? - Vet ej
67. Är du kär? - Hehe
68. Isåfall i vem? - Apan kanske
69. Vad har du för färg på strumporna? - Svart
70. Är du cool? - MEN JA?
71. Är du homofob?  - Aafan
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? - Mm
73. Isåfall vilken/vilka? - Facebook
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? - Svettlana
75. Vilket är det fulaste killnamnet? - Gösta
76. Har du varit hos frisören det här året? -Nepp
77. Använder du nagellack? - Jarå
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? - Parsienner och rullgardin
79. Har du eget rum? - Jao
80. Har du en dubbelsäng? - 120 haha
81. Har du en egen platt tv? - Yepp
82. När flyttade du senast? - Ett år sen
83. Vilken stil har du? - Emooo
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? - JOEL KINNAMAN
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp? - Megan Fooooox?
86. Vill du bli känd? - Haha de är jag redan
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? - JAAAAAAAAA
88. Har du hoppat studsmatta det här året? - Aa :) 
89. Vilken är den godaste frukten? - Äpple, melon
90. Äter du grönsaker varje dag? - Typ
91. Dricker du så mycket vatten som man ska? Nej haha
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? - Överviktig
93. Hur lång är du? -0,56 cm
94. Är du nöjd med dig själv? - Nääärå
95. Vad är du bra på?
 - Gör folk glada fan
96. Har du en egen hemsida? - Bloggen
97. Är du medlem på playahead? - Nej
99. Vad är klockan just nu? - 13.06
100. Är det jobbigt att svara på frågor? - Haha aa
101. Hur ser din dataskärm ut? - ÖÖÖÖÖÖÖH skolans fula
102. Har du städat idag? - Nej
103. Har du varit ute idag? - Ja
104. Vem ringde du senast? - Mamma
105. Vad var du senast arg på? - Marcus
106. Vad har du för status på msn just nu? -  Offline antar jag
107. Är du ofta inne på msn? - Jao
108. Önskar du att du var tjockare? - Ja
109. Hur många hus har du bott i? - Ett, nej två
110. Är du medlem på last.fm? - .. ?
111. Lyssnar du på webradio? - Men nej
112. Bäddar du sängen? - Ibland
113. Har du lätt för att somna? - Jaaaaaaaa
114. Snarkar du? - Inte vad jag vet
115. Vad har du för startsida? - Msn
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? - Nej
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? - Men nej va mobbat
118. Vad lyssnar du på just nu? - Min egen röst
119. Vad har du för ögonfärg? - Grön typ
120. Vill du tatuera dig? - Nja
121. Vad har du för visningsbild på msn? - Mig själv
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? - Bara facebook och blogen
123. Laddar du olagligt ner musik? - Jao
124. Har du en egen ipod? - Mhm, iphone och ipod
125. Är du fet? - Mm
126. Vad önskar du dig i julklapp? - Långt kvar
128. Har du sett filmen linas kvällsbok? - Ja
129. Är du emo? - Ja
130. Vad stör du dig på? - MYCKET
131. Vad är emo enligt dig? - Emo är emo?
132. Brukar du lyssna på hög musik? - Ja
133. Vad gör du om dagarna? - Olika
134. Tycker du om popcorn? - Ja
135. Vilken är din favoritläsk? - Cola, fanta exotic
136. vad är din favoriträtt?
 - Donken
137. Vad tycker du om raggare? - Hahah vettefan
138. Vad tycker du om punkare? - Vet ej
139. Har du skärt dig nån gång? - Nej?
140. Är du död? - MMM..
141. Är du osynlig? - Aaa :)
142. Filar du naglarna? - Typ inte
143. Har du fräknar? - Nej
144. Har du posters på dina väggar? - Nej
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance? - ?
146. Vem känner du som har haft mest mobiler? - Vet ej
147. Vilket är ditt favoritämne? - Rast
148. Vilket ämne hatar du? - MATTE
149. Vilket ämne har du bäst betyg - Gympa
150. Vilket ämne har du sämst betyg i? - Spanska
151. Favoritstad? - Stockholm
152. Favorit loka? - Hallon och skogsbär
153. Cola eller cola light? - Coca cola
154. Älskar du din dator? - Ja
155. Är din dator bög? - Nej homo
156. Vad är ditt favoritplagg? - Naket
157. Vilka affärer handlar du oftast i? - Olika
158. Vart handlar du? - I affärer
159. Favorit tvserie? - Du vet redan
160. Tycker du Top Model är roligt? - Jao
161. Vilken är din favoritbok? - Vet inte
162. Favoritfilm? - Tzatsikiii
163. Ser du stjärnan i det blå? - Nej
164. Bada eller sola? - Sola
165. Katt eller hund? - Hund
166. Åska eller sol? - Sol
167. Vinter eller sommar? - Sommar
168. Knarkar du? - Nej
169. Snusar du? - Nej
170. Röker du? - Nej
171. Äter du? - JAAAA
172. Snattar du? - nej
173. Röker vattenpipa? - Har hänt
174. Är MER gott? - Bästa
175. Tycker du om salt? - Njea
176. Har du kysst din egna spegelbild? - Haha säkert
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild? - Bajs är gott typ
178. Oskuld? - Nej
179. Har du runkat nångång? - Hah aa
180. Använder du för mycket hårspray? - Nej
181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? - Ja?
182. Favoritsäng? - MINMINMINMIN
183. Har du en snopp? - En feeet snopp
184. Har du sovit i en säng på ett varuhus? - Haha nää
185. Vill du ha sex just nu? - Haha bring it
186. Har du ljugit någon gång? - Ja
187. Favoritmeny på donken? - Lilla menyn
188. Donken eller burger king? - DONKEN
189. Svart eller vitt? - Vitt
190. Rosa eller grönt? - Rosa
191. Död eller levande? - Levande
192. Rädda joppe? - Öh?
193. Tittar du på tv just nu? - Ja faktiskt (har kommit hem nu, var tvungen att avbryta i skolan) haha
194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm? - Haha nej vafan
195. Favoritkaraktär i simpsons? - Homer haha
196. Skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? - HAHA, aa fan! verkligen..
198. Skulle du vilja gifta dig med marilyn manson? - Nej
199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i din klass? - Come to mama Pontus, AHAH
200. Städat eller stökigt? - Det lyckas alltid bli stökigt i min omgivning
201. Sover du ensam i din säng? - Oftast ja
202. Favorithalstablett? - Viks
203. Är du ofta sjuk? - Typ aldrig
204. Gillar du anonyma bevakare på din blogg? - Haha vem bryr sig
205. Vågar du rapa högt inför andra? - HAHA händer varje dag
206. Skriver du mer än 2 utropstecken? - Tycker det ärså himla fult, därför gör jag jämt de!!
207. Vad är klockan nu då? - 20.36
208. Vad är det för datum? - 14 januari
209. Vad ska du göra sen? - Soooova
210. Är du inne på msn nu? - Ja
211. Hur många har du blockat på din msn? - Haha jaa
212. Är nallar söta? - Ja?
213. Är kukar fina/äckliga? - Men va? cp frågar asså seriöst.
214. Vart handlar du helst mat? - Donkeeeen
215. Favoritglass? - Vanilj!
216. Hemmakväll eller fest? - FEKKEKEKEKEKE
217. Privat fest eller festa med folk på stan? - Både och
218. Kort&tjock eller lång&smal? - Kort och tjock
219. Älva eller vampyr? - HAHA fel fråga till fel person
220. Gud eller djävulen? - Guuuud <3
221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha? - Typ kunna bli osynlig, eller läsa folks tankar
222. Hus eller lägenhet, vad väljer du? - Hus
223. Favoritgrönsak? - Gurka :D 
224. Har du anorexia? - Mm :D Har ätit ute varje dag denna vecka :)
225. Vem shoppar du helst med? - Ensam
226. Räcker hundrakronor till mycket när du är inne på H&M? - Haha om de ändå vore såå..
227. Hur vill du dö? - Snabbt
228. Har du åkt flygplan? - Men neeeeeej aldrig?!?!!
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör? - Aska
230. Är bilddagboken den bästa sidan som finns? - HAHAH NEJ
231. Hur ofta sitter du vid datorn? - mycket
232. Har du klippt ditt eget hår? - Ne :)
233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören? - OM jag har.....
234. Favoritöl? - Hatar ÖL
235. Vitt eller rött vin? - Vitt om man måste välja?
236. Öl eller vin? - Vin
237. Coca cola eller red bull? - Cola cola
238. Vad ska man blanda vodkan med? Kis
s239. Havet eller sjön? - Havet
240. Favoritö? - Ljusterö
241. Vem står dig närmast; mamma eller pappa? - Pappa /Mamma
242. Vad klarar du dig inte utan? - Mycket..
243. Behöver du mer kärlek? - Jaaa
244. Blir du full varje helg? - Haha aa du vet.. vardagarna också, fast schhh!
245. Är du natt eller dagmänniska? - Nattmänniska
246. Är du bra i sängen? - Aaa gud ja, jag kan sova i flera dagar om jag så kunde!
247. Har du varit med i något rollspel? - I skolan ja
248. Favorit "the sims"-spel? - Sims 3 :))))))
249. Festa eller festival? - Festa
250. Ska du på pride? - Vet inte
251. Vill du det då? - Det är kul haha
252. Är du transa? - Haha nej
253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? - Ingenting :)
254. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? - Fram :)
255. Barn eller vuxen? - Ung&dum
256. När ska du flytta hemifrån? - Haha så fort jag kaaan
257. Eller har du redan gjort det? - Nej
258. Går du i kyrkan varje söndag? - Nej
259. Svävar du på rosa moln varje fredagkväll? - Så kan man också beskriva det!
260. Har du piercat någon? - Ja
261. Är du laglig? - Ibland
262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? - Vet inte
263. Värsta musikstilen? - Typ hårdrock och emo
264. Resesätt du föredrar? - Flyg bil på natten
265. Är Britney en bra mamma? - Inte bättre än min
266. Vem är du mest lik i mumintrollet? - Haha själva trollet
267. Vilken skådespelare är hetast? - JOEL KINNAMAN
268. Tvättbräda eller ölmage? - Tvättbräda
269. Vill du ha barn någon gång? - Yes
270. Har du sjungit singstar nångång? - Haha ja då :D
271. Vilken är din favorit då? - På va?
272. Favorittparfym? - Olika, Go Girl typ!
274. Är du beroende av nånting? - Ja
275. Har du smycken på dej nu? - Ja
276. Favoritradiokanal? - The voice, och 107,5
277. Favoritbil? - Pappas Audi A6, vilken kärra alltså!
278. Vad är du dålig på? - Mycket
279. Favoritförfattare? - Vet inte
280. Vad vill du bli när du blir stor? - RIK
281. Spelar du spel? - Nej
282. Senaste biofilm du såg? - HAHAH ehm.. Instängd 2.. sämst.
283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner? - Haha nej varför?
284. Är du rik eller fattig? - Jag är en väldigt fattig arab
285. Vad tycker du om Beckham familjen? - Avundsjuk på Victoria?!?!
286. Favoritsport? - Fortfarande basket
287. Silvertåget eller kustpilen? - Va?
288. Hur många tomma pant flaskor finns i ditt rum? - Inga
289. Men pant burkar då? - Inga?
290. Vilken historia är läskigast? - Vet inte
291. Har du långt hår? - Lite
292. Gillar du fotboll? - Hope
293. Schlagernörd eller? - Haha typ
294. Kungafamilj eller president? - Amanda for president!
295. Sämsta veckodagen? Typ måndag
296. Har du en dålig hårdag idag? - Afan
297. Tror du på ett liv efter döden? - Vet inte
298. Är du politiskt intresserad? - Neeej
299. Är du rädd för att dö? - Nej typ inte
300. Vad är klockan nu då? 20.55

med fanny&erika!

Tjo, live från fannys place!

Har nyss färgat gurkans hår och nu sitter jag och erkus med en varsin data och chillar galet framför tv:n. Gurkan torkar väll håret eller nått.. vem bryr sig om henne? :D

Idag har vi chillat gal1 i skolan, gjorde klart svenska 31! GRYM MAN EEEEEEEEEEEE.

I kväll ska jag ha en galet härlig kväll med min bezta hezt ERIKA! Vi ska äta på Älvsjö värdshus och innan det ska vi ta en tripp till solaruimet! NAJS ELLER VAAAAAAAD!?

HARE BRA HEJ!


Poeten in tha house!

Du finns alltid där för mig

Du är min sol

Du får mig att le

Du är min detektiv

Du ser om nått är fel

Du leder mig när jag är vilse

Du är min vakthund

Du gör mig trygg

Du är min andra halva

Du gör mig hel

Du är min vän

Dig kommer jag alltid att vara rädd om,
FANNY PINGLAN FUCKING JOHNSON


-

Jag kunde lika gärna vara asfalt. Det är så jag känner det ibland. Grå, skrovlig, urlakad och helt jävla ointressant.

Säg mig, vem är den som ägnar marken man går på någon tanke. Ibland kanske någon njuter lite extra då ett par bara fötter får smeka den vita, ljumna sanden eller det gröna sommargräset. Men vem bryr sig om den fula, konstlade och intetsägande asfalten man går på.

Ibland önskar jag att jag var en härlig praktfull sommaräng, mitt uppe i sin fulla prakt. Jag vet att jag siktar alldeles för högt när jag tänker så. Visst finns det många vackra sommarängar bland oss. Jag är inte en utav dem. Jag är asfalt. Grå och trist. Hård och skrovlig. Ful.
Allt är bättre än att vara asfalt. En sammansatt massa som måste plattas till ordentligt för att den ska passa in.

Jag, tillplattad för att passa in. Tappade visst bort mig själv någonstans på vägen. Mitt forna jag försvann för all framtid under ångvältens bryska framfart. Fast för all framtid i tjärans händer. Fast för all framtid under fotsulorna på dem som all lycka fick och blev till en praktfull sommaräng.

En dag är det min tur.

Även de vackraste blommor är starka nog att växa genom asfalt.

WILLEEEEEEEEE WILLEEEEEE


HHIHIH VARFÖR SÅ SNYGGA?


Jag lever, om ni undrade alltså!

Heeeeej allihopa! AMANDUZ IN THA HOUSE HÄR! Tänkte dela med mig av några rader av mit ill till er och dom lyder såhär:

Idag vaknade jag av att pappa sa är inte du sen nu? Man baaaa eeeeeeh jo, eftersom att du inte väckte mig? Mongo asså! Men han söt som han är tog han på sig skulden och gjorde frukost till mig och skjussade mig till skolan, visst är han gullig? :) Skolan va najs, fick mycket gjort 31 i svenska (/) nästan klart asså! Grym är mitt förnamn. Efter skolan chilla jag galet med tvillingarna och Hanna ett tag, sen åkte jag och Hanna till Lilje och jag fick med min ett puder och en lotion hem, asnajs!

Nu har jag tryckt i mig två mackor och ett glas juice, i kväll ska jag träffa Marcus :) WIHAAAAAAAAA, AJDE!

Gårdagens middag <333333333


Dagens


poisooooooooon!

Hej däääääääääär

Har nyss proppat i mig banan, mackor, chocklad och en chailatte! Mår toppen nu :) Skolan rullade på som vanligt, inga större förändringar precis. Jajajaja har inget att säga egentligen.. Ska till pappa i dag, möjs! Vad som händer idag vet jag inte... plugga maybeeeeeeee? Nej 8)

Söt bild på mig och pontus från idaaaaaaaag!





Måndagar <33

Tjo bloggis, sitter just nu i skolan på bgs :) mucho trevligt att träffa alla igen! Idg ak jag plugga järnet och efter skolan hade jag tänkt att ta mig en tripp till cancergrillen sen blir det att flytta över mitt liv till papi, najs de med :) synd bara att huvudvärken dödar mig denna underbara måndag :( aja ny skall vi diskutera nyheterna och de gäller ju att visa fram fötterna :D tjohej!

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej..


slutar aldrig tjata om sommaren 09

Mihihih, faaaaaan va jag vill ha sommar NU! Mitt sommarlov va verkligen bääääääst, kunde inte blivit bättre alltså! Några saker jag aldrig komemr glömma är Grekland med bästavän, fysatan de va verkligen 2 hääääääärliga veckor! Vi sov i solen på dagarna, va ute hela nätterna, var med Marios och Kostas, Larry, Vasilis stor hahaha.. åt glass, tzatsiki varenda eviga dag.. Jag älskar dig bästavän och det kommer jag alltid göra, vad som än händer, så är det bara. Haha glömmer aldrig vår upptäcksfärd, eller 'Alex, Amanda är borta hahahahahaha' HAHAHAHA jag dör :( Vill ha sommar och värme nuuuu.  

Norrtälje med Fellan är någonting som också är värt att minnas haha, herregud. Fellan och jag är så jävla lika. Vi skulle seriöst kunna vara med varandra en hel dag utan att säga nånting men veta att båda tänker på samma sak haha. Glömmer icke när vi tältade med Tuppen och han den andra haha vafan hette han? Haha vi tåg båten ut till en ö och tältade där och vaknade av att vikingline åkte förbi (jätte nära) och vågorna dränkte vårt tält haha, najs! Eller när vi välte med fyrhjulingen i ett dike med Matilda HAHAHAHAHA, kill me. Alla gånger vi åkte till nya platser med mopparna fyrhulingarna. Bästa bästa, haha min och Ollies morgonrunda till Spillan hahaha, åh ta mig tillbaka.

Och sen Årsta Havsbad. (mitt landställe) När Julia va där, när Fellan va där, när Alexandros va där, när Towa va där, när Malin va där, när Minna va där, har Annie varit där också? Lika kul varje gång iallafall! Sommaren 2009 va GRYM, och de kommer 2010's sommar också bli, gaaaaaaaah va jag längtrar!

Synd att det är så jävla lång tid kvar bara.. fast min bäste far kanske bjussar på lite sol och värme på sportlovet?!?! :D Thailand eller Gran Canaria.. fast de är inte säkert än, men man kan ju alltid hopppppppas!


ett hjärta av sten

Godmorgon bloggilino! Igår kväll belv det bio med en jävla massa folk haha, Marcus, Hampus, Fanny, Alex, Love, Jens, Parsk och nån Allinger ahah? Sämsta filmen iallafall haha, se inte instängd 2 haha! Alal gick ner i en grotta och dog. Haha, se den inte. Fannylito sov här igår och jag trodde hon skulle mörda mig, haha jag är inte rolig att sova med *dubbelhaka* :)) hostattacker, tar täcket, ligger knappast rakt, har helst mina ben under hennes hehe, jag sov skönt iallfall :) Hon drog för en stund sen och jag ska snart sätta igång med dom där 23 ashärliga ekonomi frågorna.. Ikväll vettefan vad som händer.. det är skola i morgon.. döda mig.. ska iallfall träffa Marcus idag tror jag, najs! Aja, men vi höres later!


HAHAHA en rulig sommarnatt med Love och Henke


sommarrrrrrrrrr

 

njuuuuuuuuuuuut, spotifyyyyyyyyy!

lundgrens 


She's home!

Kvällen igår spenderades hemma hos Fanny med Fellan<3 vi käka chips i väntan på Verran och kom gjorde hon efter fyra timmat, najs! Langa ruschen till bussen som hon kom med, hahahaha jag höll seriöst på att dö! Fick typ cpdampryck i hela kroppen när jag såg henne! AAAAAAH :D HON ÄR HEMMA NUUUUU :D Vi spenderade kvällen hos Fanny, vi pratade aa och sen åka jag och Fellan hem. Somnade typ dirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ovanligt :) Men nu är jag vaken, sitter här med mitt matchställ, ska snart på match. Nej om de ändå vore så.. Fan va jag ångrar att jag slutade, om jag fick göra en sak ogjord då skulle de va att jag slutade på basketen. Skaaaaa börjaaaaaa igeeeeen, oooooom jaaaaaag våååååågar! fan jag sorlig jag är som sitter här med matchstället :(

Menmen, idag ska jag bara chilla galet. I kväll ska jag träffa Marcus, Fanny ska sova också och mormor och morfar ska komma hit på middag, haha seriöst vi har alltid gäster.. Aja, men de blir mys! Du ska äta här Fanny btw, så du bara vet :)

Aja nu ska jag gråta en skvätt sen typ springa ett varv runt långsjön.. Hejdå!



Visste du..

Att jag vill - Vara med på film
Att min senaste kyss - Var med en slemmkäft på nyårsafton
Att jag lyssnar mest på - Gamal musik
Att jag pratar - Ofta och fort så ingen hör typ
Att jag inte gillar - Folk som inte står för vad dom tycker och tänker
Att min första riktiga kyss - Var nog med Viktor Gardart
Att kärlek är -Underbaaaaartstörd
Att jag gillar att - Bli kliad på ryggen
Att jag alltid kommer att - Hata folk som rapar i min närhet
Att jag är hemligt förälskad i - Paradise Stefan
Att sist jag grät var - nångång som jag inte minns!
Att min mobiltelefon är - en Iphone, beztabezta!
Att när jag vaknar på morgonen - Kollar jag alltid på min mobil
Att innan jag går och lägger mig - Läser jag bloggar från mobilen
Att idag har jag - Solat!
Att jag just nu tänker på - Varför Fellan är seg på att svara på sms?
Att imorgon kväll ska jag - Sova med Fanny!
Att i morgon kommer jag - Vara glad :))
Att jag hoppas - Pappa svarar poestivt på mitt sms
Att jag verkligen vill - ..och vet att det här året kommer bli det bästa!

Lite kul information va? Haha min buss vill inte komma när jag vill att den ska komma, så därför fördrev jag iden liiiiite :) HAHA fan va många inlägg jag gjort idag.. low life!

Jag älskar dig, från topp till tå. Jag gör vad som helst för dig, kusinvitamin!




lycklig!

Ska snart brja fixa mig, sminka mig iallafall haha! Sen röra röven mot Fannylito! Dör bara av tanken av att gå ut i det här vädret, jag fryser redan.. ta mig till Thailand eller nått, NU TACK! Ska fan be pappa boka, dirrrrrrrrrr. DÖRRRRR I SVERIGEEEEEEEE..... Menmen, vad fan ska man göra åt saken? Klä sig varmt. 
 
Aja, time to mova asset, bye bitches! Vi hörs när jag kommer hem om jag fortfarande lever.


yeeeeeah i wanna dance with somebody

Nu är jag hemma igen. Utvecklingsamtalet gick grejt, om allt går som de ska så går jag ut grundskolan med 290 poäng, kanska najs va? :) OOOOOOOOHJA! Efter samtalet fick jag skjuss hem till Erkus där också Fannylito va, erkus va så brun och sööööööt så! Vi chilla galet hemma hos henne en stund sen åkte vi och solade och jaaaa nu sitter jag här brun och fin. Ska snart äta middag sen vettefan vad som händer.. ska iallafall till Fanny vid åtta och aaa där borde ni ju vid det här laget vet vad jag ska göra där!


happppppppy!

Tjänna! Sitter här och väntar på att sötisTalita ska logga in på msn så jag kan fråga henne vafan man ska göra med ett jävla biokort som vi kirade för några veckor sen, hehe.

Dagensplaner blir som sagt, utecklingsamtal sen åka till Erkus som kommit hem! Vi ska sola :)) känns ju onödigt för henne som nyss komit hem från värmen i Egypten? Men vi ska sola iallfall, sen ska hon få låna min gamla mobil också eftersom att någon fattig lirare på fruängsgårn tjuvade hennes! Sen ikväll ska jag ju också som sagt till Fanny och pussa på Verran, tror Fellan loverkusin<3 ska dit också. NAJZ.

Nu ska jag fortsätta fixa mig, men såhär ser jag ut idag iallafall:

 

my life would suck without yoooou


ska bli så skönt att ni kommer hem igen!


ÖVERLYCKLIG

Har nyss dragit av den där ansiktsmasken, fysatan va ont det gjorde! Men mot alla odds, jag lever! Ska snart ära frulle sen beställa det jag hittade i katalogerna, sen fixa mig lite sen leta efter min loggbok och sen åka till skolan för att ha utvecklingsamtal, najs! I KVÄLL KOMMER VERNOICA HEM, ELLER HON KOMMER HEM IDAG! SKA TRÄFFA HENNE HOS FANNY I KVÄLL JAAAAAA JAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAA! SÅ JÄVLA GLAAAAAAAD :D :D ÄNTLIGEN! WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! VI SKA SNACKA SKIT OCH PUSSA SÖNDER VERRAN :D LÄNGTAR SÅ JÄVLA MYCKET TILLS I KVÄLL! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH :D HAHA, jag har så jävla mycket att berätta.. JAG HAR SAKNAT DIG SÅ JÄVLA MYCKET VERONICA, DU FÖRSTÅR INTE! I KVÄLL, då jävlar!



Våran låt Verrush!


SOMMAREN 10, SOMMAREN 010? SOMMARRRR

Faaaaan va sugen man blir på sommaren när man kollar igenom dessa kataloger! AAAAAH, jag dör! Vill ha sommar NU. Det finns inget bättre än sommaren, åååååh.. varma sommarkvällar... sola hela dagarna, vara ledig! Det är bara 187 dagar kvar för oss KS people, bara 187. Innan dess ska vi hunnit med balen, fixa betygen och valt gymnasuim.. Aa man har ju lite att göra iallafall, tur det! Haha fan va jag längtar till balen :)) Jaaaag vet vem jag ska gå med, men ni får inte veta. Möjligtvis du Fanny.. Föressten har jag talat omf ör dig hur mycket jag älskar dig? Typ såååååååååååhäääääääääär myckeeeeeeeeeeeeeet!



När du inte orkar längre, då orkar jag för två.


09.51

Hej dääär! Sista 'riktiga' dagen på lovet då, om man kan säga så. Ska ju ändå till skolan i en halvtimme idag för att ha utvecklingsamtal, det kan ju bli intressant. Är det någon mer än jag som tycker att alla mål man sätter upp på dom där samtalen inte existerar i slutet av terminen ändå? Det blir ju som det blir helt enkelt.. Aja, ska satsa högt iallafall, typ hödja mina 3 G:n till vg:n sen några av vg:na till mvg. Låter bra va? Asbra enligt mig. Ska dit klockan 1 inte klockan 8 som vissa andra, efter som att andra har det lite bättre. HAHA, Henke känn dig träffad

Sista 'riktiga' dagen på lovet firar jag genom att sitta här nyduschad med en ansiktsmask i fejjan, wiha! En riktigt härlig en som man pillar av sen, haha kan ju bli intressant det med!

Härliga KS gav oss 42 härliga instuderingsfrågor som skall göras till måndag såå.. jag tänkte kolla igenom ellos och h&m katalogerna och seeeen kanske göra dom där 42 frågorna, vi får se hur det blir med det!

HARE!

tänkte slänga in en bild på mig och min ansiktsmask, men sen slog de mig att den va genomskninlig :))

jag är en skandal

Har fördrivit tiden genom att sitta vid datan i sisådär 3 timmar, najs! Ska snart ta ut all disk ur mtt rum sen ska jag ut och leka med Henkelito, vi får se vad vi hittar på.. jag är sugen på godis så de ska iallafall jag köööpa! Men hare bra utan mig ett tag då, om ni kan.  

bääääästa, haha fyyysatan vilka minnen jag får utav den här låten!



welcome to the club!

Hej hallå!

Första skoldagen idag då, eller nja. Var i skolan i 20 minuter, FETT OVÄRT. Krigade upp ur sängen kvart över åtta för att sen missa första bussen, och sen komma liiiiite sent sen få gå hem efter 20 minuter? Och nu är vi lediga tills på måndag, någon mer än jag som inte ser poängen med att vara i skolan 20 minuter idag?

Jaja, nu sitter jag här och har nyss tryckt i mig lite makaroner och mackor, götttt! Meeen nu återstår det bara att se vad resten av dagen har att bjuda pååå.

Jajuste, igår va jag i stan med Bacon och Fanny, vi fikade och tittade runt i affärer, fick med mig en kofta, en kjol, ansiktsmask, ögonskuggor, örhängen, ett skärp och en tröja heeem, asnajs! Igår kväll va jag hemma hos Love med Marcus och titta på film, nice det meeeed!

 

My sex is a killer, do you wanna die happy?


IT'S MY LIFE

Haha okej lite osämanhängande inlägg nedan men aa, skit på er.

Kom nyss ur duschen, känner mig som en ny människa. Ska snart börja fixa mig sen rulla mot Fruängen. Lite frukost ska jag slänga ner i magen också, får fan inte glömma att poste det där paketet heller! Mycket att göra som ni ser, har inte tid att sitta här men det gör jag ändå, ska fixa en ny design nu när jag ändå är igång. Haha, hejdå.




Ala cousins @ my place, julafton.


ab0 jao, lyssna alexandra.



HEHE AAAAAAA, nu räcker de om Grekland 09<3 för nu ska jag duscha, tjatja!


nämen kolla alexandra, HAHA!

   

GAAAAAAAAAAH JAG BARA RYSTER! JAG SAKNAR ER! Kostas, Marco, Larry! HAHA FAN VA SMYGFOTAT..

I know you want me

           
    

Alexandra Viktora Sandberg Savvaidis, dig älskar jag. FAAAAAAAAAAAN VA JAG SAKNAR SIVIRRI, THESSALONIKI, (HALKA I DIKET) <3<3<3<3

Welcome to the club!

Hej hallå, jag är vaken! Wihaaaaaa,ska snart duscha sen göra massa såna sär mysiga tjejsaker, ansiktsmask, fixa naglarna och aaa ni vet, skönt! Kanske tar mig en tripp till cancergrillen också. Sen ska jag möta upp moster och kusinerna i fruängen klockan fyra. Jag vet inte vad vi ska göra de va nån översakning haha! Sen i kväll få vi se vad som händer, vill hooka up with Fanny men vet inte om hon har tid för mig :( HEHE, annars hittar jag väll på nått annat.

Btw, så vare ett tag sen jag bloggade, kan ju berätta vad jag har haft för mig.. Har varit med Emmah, i lördags va vi hemma hos nån anderas på kvällen, sen sov vi hos Emmah. På söndagen sov vi, köpte hårfärg sen va vi på bio på kvällen, sen sov vi hos mig. På måndagen färgade vi Emmahs hår, asnice. Sen va jag hos Love på kvällen, tittade på film haha sen jag gick hem. NAAAAAAAJS.

                                                               bästavän@ gotland 09!


i'm here to dance the night away

Tjo bre vad händer jao? Tittar tv gör iallfall jag, nu ska jag byta navelpircing sen sova så jävla sött i min nybäddade säng, ska sova ensam utan Emmah för första gången på två dagar haha 8) Aja bya bitches!


farlig_tjej94_med_synlig_bh


gr8 m8!

lurade, i'm back!

fast ville bara säga:

Johan Love Viktor Jakobsson Person, bäste bror, andra halva, mongo från kongo.. Utan dig är jag fan halv, I love you broooooooe! Föralltid. En sån som dig brode alla ha, fan va glad jag är över att jag har dig.

NÄÄÄÄÄÄÄÄ NU SKA JAG ÄTA CHIPS OCH TITTA PÅ TELEVISON, HEJDÅ

sista dansen

NÄÄÄÄÄÄE NU TAR JAG MITT PICK OCH PACK OCH BÖRJAR SKRIVA NÅGON ANNANSTANS! NI HITTAR MIG.. DÄR NI HITTAR MIG! HALLELULJAAAAAAAAAAAAAAAAA


äntligen händer det någonting!

Sitter och pratar i Emmah i telefon, vi föröker komma fram till vad vi ska hitta på denna lördag. Nått blire, ska fixa mig lite nu sen ska jag ut och möta henne nåstans, vi hörs senare.



2009 del 1

Januari:
Den 1 Januari 2009 vaknade jag upp någonstans i Sollentuna, Viby rättare sagt. Den kvällen spenderades med Bacon, och några andra luffare från Viby, aznajs! Kul hade jag och de va huvudsaken. I Januari var jag jävligt duktig i skolan, jag gjorde nästan ingenting jag inte fick göra, jag spelade basket, var med i regions uttagningarna, tränade 4 gånger i veckan, spelade 3 matcher på helgen, och umgicks jävligt mycket med Vanessa, resten av min lediga tid tillbringade jag i Fruängenscentrum och trodde jag va skitball med mina guldiga ringar i öronen och adidas tröjor, toffsar på mjukisbyxor och.. gud vet vad. Det var tider det!

    

Februari:

I Februari blev jag 125:are, vi flyttade hit till Långsjöhöjden och jag började fort umgås med Love. Jag var fortfarande jävligt duktig i skolan, jag praoade med Annie på dagis i en vecka. De va kul, typ. Jag spelade fortfarande basket väldigt mycket och åkte på cuper. Tog mig även en tripp till Karlskoga och umgicks med bästavän Julia Holmberg. Mycket tid spendearade jag med Annica och även Alexandros. Mitt hjärta krossades totalt för första gången - på alla hjärtansdag. De sög, men livet gick vidare och jag spelade ännu mera basket. Vi åkte även till Kungsberget med skolan, de va najs!


    

  

Mars:

I mars hann jag med mycket verkar det som? Jag var i skolan, umgicks mycket med Bacon, gjorde sjuka saker, dygnade för ofta?, tog en tripp till Södertälje, spelade mucho basket, var med Alexandros, hängde med Vanessa dagarna långa, lyssnade massvis på Markoolio, shoppade en hel del, bokade även resan till Grekland med bästavän. Jag åkte också till Sälen med familjen och familjen Grudd i en vecka, de va as kul. Vi hyrde stuga och sånt, bastade, badade jacuzzi, åkte skidor och aaaaa ni vet ;) De va väll ungefär det som hände under mars 2008.

      

April:

Spenderades i Alxandros säng? Hahaha nej men det verkar så när man läser igenom inläggen jag skrev i april. Men så var det inte, jag spelade fortfarande jävligt mycket basket, gick på basketmatcher, spelade matcher, dömde matcher, satt i sek, aa basket basket basket.. inte undra på att man tröttnade. När jag inte gjorde nått som hade med basket att göra så umgicks jag med laget, vi satt på berg och grilla och käka donken, och gjorde mysiga saker lixom. Det är sånt man saknar. Utöver det klämde jag in en jävla massa plugg och en massa solaruim timmar, gjorde även en riktig tabbe till frisyr och färg, det färgades tillbaka på två röda, wiho!

   

dance, move, shake it baby!

Hej hallåå! Dålig uppdatering ser jag, men vad gör det?!?

Nyår va galet, möhöh! Började med midag med la familia och familijen Ledin sen drog jag vidare mot Emma där en herrejösses massa folk var, trevligt. Sen vidare mot Huddingre där kvällen senare slutade också! Tolvslaget firades på en buss, WOHO!! Haha, champange, öl, cider sprutning = blöt från topp till tå! En jävla massa skrik och så välkomnade vi det nya året! Ja de va väll det.. :)

Igår spenderades dagen i sängen och  senare på kvällen va jag på bio med Marcus, Jens, Talita och David. Vi såg Avatar? SÄMSTA FILMEN NÅGONSIN HAHAHA. Varför säger alla att den är så jävla bra? Jaaaag förstår inteeeeee..?!?!?

Idag har jag städat mitt rum hela dagen + undervåningen! Sen tog jag en tripp till Skärholmen och köpte lite stuff, jeans, linnen, midjekjol, hårfärg!!, ögonfransböjare och leggings! Hatar mellandagsrean btw, kan den ta slut? Finns bara  fula kläder? :(

Nu har jag talat! Vi får se vad som händer i kväll.. uppdatarar senare om jag vill :) TJA

                     Lite sådär smått glad, NYÅR 2 ÅR SEN :))