2009 ÄR ÖVER, snart.

Nej men hörreni, nu rullar 2009 mot sitt slut och jag borde kanske gå igenom mitt åt med er. Men inte nu, för nu ska jag och Love sova, eller han sover redan.. Jajajaja men, hejråååååååååå! / A



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JAG DÖR HAHAHAHA



Marcus Andersson är bäst

Hola amig0z! Sitter hemma hos Love och har gjort det hela kvällen, macus trillade föbi en stund också, asnice. Vi har inte gjort så mycket, vi tittade på nån skräck film och va ute och smälldenån raket, woho! Det är sista dagen på året idag vafan, och det ska firas rejält i morgon, dock vet jag inte hur och vart.. men de löser sig! Sleepar nog over hos Love idag, pallante gå hem.. det är u typ 20 meter? Jöbbigt som satan, nej men nu ska jag fråga Loves mamma om hon har lite antibiotika över till mig, börjar bli lite små sugen! TJAAAA



Frågor och svaaaaaaaaar

Postat av: Fredrik pihlqvist B-)

Älskar dig verkligen och din blogg den e jätte super bra! Längtar bara tills skolan börjar;)<3'

: Okej, hur löd frågan? :)


Postat av: Girrrrrrrrrrrrrrllllyyyy

vem e du kär i?

: Jag är inte kär i någon, eller jo lite i mig själv faktiskt.



Postat av:

gillar du hampyz mer än vän? (::P

: OM jag gör, gillar är lite klent faktiskt, jag skulle nog säga älskar :)


Postat av:

vem är alexandros? :P:S

: Alexandros är en cool kille på 16 vårar, som gillar att cykla och fota typ? Jag har ingen kontakt med honom längre.


Postat av:

träffar du fortfarande susanj

: Nej, inte som mer än vän iallafall ;)


Postat av:

vem gillar du mest hampyz eller marcyz?

: Mina söner föffan, älskar båda lika mycket.



Postat av: .

häääj på dig, hur lång eru?

: Häääj, 174 typ 


Postat av: jette anonym

varfor tycker du att veronica ar en san bra van ?


: De tycker jag inte? :D


Postat av:

gillar du hampyz!?

: Hawr juw sawg att jawg älskarw han mewst!


Postat av:

kollar du på high school musical?

: Hah, ibland.


Postat av:

pullar du?

: Just nu? Ja.


Postat av:

varför älskar du fanny så mkt? :D

: De bara är så :)


Postat av:

finns det någon i din årskurs som du hatar?

: HAHA nej (?)


Postat av:

roooooooompa, när kommer du till sandivken jao

: Åker dirrrr, nej men på lovet kanske? :D


Postat av: josefine

varför lägger du ut så fula bilder på dig själv..? du skämmer ut dig tillräckligt med att bara se ut som du gör, måste du lägga ut ÄNNU fulare bilder då .. seriöst får DaMp!

: HAHA, sötnos! gulligt att du bryr dig så mycket :) Ha så kul med dampandet!


Postat av: heheh

när ska du svara på frågorna?

: I morgon, eller när jag känner för det.



Postat av: greger

skulle du vilja vara en noshörning?

: Ja Gulstad, de skulle jag.


PALLANTE FLER, TJAAAAAAAAA!


HALLELULJAA

Tjo bre, vad händer jaaaaao? :) Inte mycket alltså, kom nyss hem från Skärholmen, va där med Talita, Fanny, Hampus, Jens, David och Stivi. Ruuuuuligt ruligt, jag köpte inget ändrade bara storleken på min klocka. Vad händer i kväll då? Bio, avatar? eller nått annat kul? De blir nog nått annat kul, ska nog hooka upp med Mackaaaan :))

FREEEEEEEEEED UT

Lillajulafton

Ni kanske undrar vad jag egentlign gjorde där nere på landet, haha! Jag firade jul med pappas familj. Fick fina presenter av tomten haha, här kommer en liten film (okej, ignorera mitt jävla garv i början!!!!)



HEEEEEY HEY BABY!

Hallåja! Är hemma nu igen, kom hem igår kväll men pallade inte skriva nått då. De va knas in tha house kan man säga, men senare bjöd kvällen mig iallafall på annat kul. Började med att jag langa ruschen till båda bussrna för att köpa godis med Marcus, men missade båda så vi gick till konsum istället, och tillbaka och därifrån tog jag bussen hem mot Fannylitooooo :) Vi tittade på Fjorton suger och lite senare kom Emmah, Graffyngirl och Anna.
Lite senare knallade jag mot bussen, det tog en evighet att gå men fifan va skönt det är att bara gå och gå och gå med dunk i öronen. Skulle kunna gå flera tusen mil.

Idag ska jag nog till stan/lilje med Anna och Fanny, jag ska byta lite julklappar och ställa in klockan till rätt storlek, jajaja de va väll allt. PÖSS



Jag och www.kransen.blogg.se! Miss old times.


Hem ljuva hem föffaaaaan

Bilresan på 6 timmar började:



Söt pappa fyller på spolarvätska



Söt pappa går mot bilen



Sen blev de käääääk



MIHHHHHHHHHIHI DETTA INLÄGG ÄR INTERNT 8)


S O S

VENUS ABRAHAM, om du läser det här så smsa... Nä fan kan inte mitt nya nummer.. Men smsa Fellan och be om mitt nya nummer och skicka ett sms till mig att jag ska ringa dig, OKEJ? Det är ap viktigt!

FRÅGESTUND!



Fråga vad ni vill, svarar på allt när jag kommer hem!


Närmast hjärtat.

 

Jag älskar dig Fanny, och vi saknar dig Veronica!

Påväg hem!

Hejhej bloggen! Sitter just nu i bilen med pappa påväg hem till Stockholm så vi har är hemma om 5/6 timmar. Seeeegt men har ju datan som underhålling :) Ska sätta på en film snart och somna till den, är as trött. Somnade trots allt 7 i morse, gick upp 9 och åt pannkakor med släkten haha! Anledningen till att jag satt uppe var Playa del sol, hahahahaha! Så himla bra! HAHAHAHA!

Menmen nu ska jag sätta på nån film och fixa musik till Iphonen, spotify är överskattat. TJAAAAAAA

 

-

godnatt då.. eller godmorgon? 06.02.. fysatan.

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories.


Goodbye maah lovers!

Sådär ja! Nu har jag packat städat och fixat mig, återstår bara att bädda sängen. Duktig jag är.
Datan följer med, så mig blir ni inte av med.. tur va? :) Hade ni ju ändå inte blivit om jag inte tagit med datan, iphone<3

Jajaja men nu ska vi snart åka, måste fixa de sista. Ha de bra!

Såhär ser jag ut idag:

 

You want to be where everybody knows your name

Whats'up with att kanal 6 visar maraton av pogram? Igår vre simpsons och nu är det Cheers, jag gillare :) Älskar seriöst låten dom spelar i början haha! (läs rubriken)

Jajaja, men jag vaknade precis och har en del att göra mitt rum är.. så jävla stökigt. Det ser ut som om Israel och Palestina har varit här, blöööö jag orkante städa. Jag kan ju inte skjuta på det mera nu eftersom att jag åker till pappa idag, planet går klockan tre så vi ska väll åka typ vid 1. Innan dess måste jag ha städat, packat, fixat mig, köpt julklapp till pappa, geekat appstore så jag har underhållning på planet och aa de va väll allt. Köpte grymma hörlurar igår btw, värsta dunket!

Men GTG LIXOM, TJAAAAAAAAH!


 


Nu säger jag godnatt!


<333333333333333333



Vet inte hur många gånger jag sett dessa, dör varje gång!


Christian Cewe

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FÖFFAN!


26 december

Hemma från bion nu! Jag, David, Joel, Fanny, Martin, Ludde, Ia och hennes kompis såg SAW 6! Se aldrig den seriöst, jag skrek i början sen satt jag med halsduken för ögonen resten av filmen.. typ. Någon kommer inte att kunna sova i natt och hon sprang hem från bussen och pratade med sin mamma samtidigt i telefon, kan hon heta Amanda Lundgren? Aa.

Men ska väll iallafall ge det ett försök, ska upp tidigt i morgon.. blöö. Ska flyga till pappa i morgon och fira jul med hans släkt, men jag är tillbaka igen på tisdag, de kan ni ge er fan på.
 




Dagens utan och med smink mohöhö

 

Idaag ser jag iallfall ut såhär. Det blev midddag på olearys med familjen och nu bilr de bio med dom bezta. TJATJAAAAAAA

-

Fysatan vilken tur att jag inte åkte och solade idag som jag egentligen hade tänkt att göra! JAG ÄR ETT DJUR, EN ORM! JAG ÖMSAR SKINN! Fyyyyyyyyyyy! Så nyss smörjade jag in hela kroppen med handkräm, för den är fetast vaa? Tror så.

Men iallafall just nu befinner jag mig i badrummet ioch håller på att sminka mig. Snart ska la familia åka och käka nånstans. Får se va de blir.. Menmen back to reality!


Photoshop hur fan gör man (?)

Hej på er. Jag har precis duschat och det va jävligt skönt ska ni veta. Efter jag hade duschat var tanken att åka in till stan och trängas med alla tusen miljarder människor med Ia och Fanny, fast dom skulle typ åka hem precis så jag sket i det. Satte mig i sängen istället och har precis installerat photoshop som jag fick i julkapp, höhö! Kul att jag förstår vad man kan göra, icke! Fatrtar inte ett piss menmen, provade mig lite fram och så här blev resultatet!



HÄHÄ FAN VA SÄMST.


Jag vill aldrig sluta nian..


har alltid varit vi, och kommer alltid att vara.


FANNY FÖFFAN!

Godmorgon! Har nyss ätit frukost och nu sitter jag här på golvet i mitt rum.. fråga mig inte varför jag inte sätter mig i sängen men antar att det är så skönt att ha ryggen mot elementet. Idag vet jag inte vad som händer, kusin ska komma hit och fixa sin nya Ipooood! Sen vettefan vad som händer asså. Men nått blire iallafall, känner inte för attt trängas med alla 13249753 månniskor på mellandagsrean så det får bli en annan gång!

Gårkvällen spenderades på donken sen hemma hos mig, Marcus, Fanny David och jag va här och kolla på nån random film David hade hyrt, den sög så vi titta på tzatsikiiii istället :))



ON THE BEACH

Hallå där! Kom nyss hem, har käkat lite julmat och sånt. Vi har gäster så de va ju extra trevligt! Fick nyss en makeup lektion på makupstore av Krilles syrra! Tack :)) Haha, fick en sån förra julen av Krille men jag gick aldrig dit då för jag tyckte att jag inte behövde det eftersom att jag va så snygg med två klumpar till ögonfransar och en en tub brunkräm i fejjan, och så *lite* solpuder på de vaaaaa.. grrr föfan!

Just nu står jag i badrummet och ska fixa mig lite, har på mig mina as mysiga tofflor jag fick igår! Sjukt varma, riktigt skönt med tanke på hur många gånger Marcus och Niclas mulade och puttade in mig i snöhögar idag, hehe okej.. jag är inte helt oskyldig.. men ändå :D

Först så tog jag och Marcus bussen till fru för att seanre ta tuben till lilje donken, på bussen möter vi Hampus och sp joinar han till donken och lite senar kommer Niclas eftersom att han bor nära där, efter vi hade ätit så åkte vi till Kungenskurva för att dom skulle köpa fyverkerier? Men så blev det inte, haha. Niclas köpte en mobil istället sen åkte vi hem och jaa.. nu är jag här. Ska snart åka till donken men Fanny, haha tjock man e! Sen ska vi till David Möller :) Så nu måste jag plattahåret och sånt, tjatja!


 



Baby here I aaaaaaaam!

Moster och morbor var precis här och fikade, mys. Inte för att jag joinade, utan ajg satt här nere och pumpa musik och bestämde planerna för dagen. Såhär blir det, först vlir det donken med marcyyyyz, sen ska jag nog ta mig en tripp till Segeltorp och vara med min underbara kusin, sen ikväll lutar det åt att vara med tjejerna hos nån oliver? I dont know, annars blir det väll chilling med fanny och några eller bara va hemma. Det återstår att se!

Men nu ska jag tagga till bussen mina vänner för en fet måltid på donken, såhär ser jag ut i dag btw!

 

Då vare över för den här gången

Jo men hej! Dagen efter julaftpon började med Wii spelande (haha hur gamal är jag?) fick det i julklapp haha! As nöjd :)) Fick även photoshop, Carolina Gynnings parfym, as mysiga tofflor från Esprit, underkläder i mängder, smycken i överflöd, presentkort, necessär, jet set addiction klocka + en annan vit söt klocka som också va från jet set fast ska byta den höh, en bok fick jag också och lite till. Av Marcus fick jag en jätte söt navelpiercing! Söt som han är hade han lämnat den vid min brevlåda nån gång i går kväll, tack  beboooooo! Low yahhh. Men de viktigaste av allt - en riktigt mysig julafton! Som alltid! Nu väntar bara ännu en mysig julafton med pappa i Karslkorna med farfar och gänget :) Flyger dit den 27unde (HAHA 27unde) och kommer hem den 29onde. Mihhh trevligt, sen får vi se vart jag firar nyår, äntingen i Värmalnd eller här i hemma. De blir nog här hemma med bästa kusin.

Jaja, nu är iallafall födesledag samt julafton över för den här gången, skönt men ändå tråkigt. Är så jävla trött på såna personer som hatar julen? Varför lixom? Man kan ju undra vad som har gått fel för dom personerna? Olyckliga jävlar. NO CRED TILL ER. Ryck upp er förfan.

:D


GOD JÄVLA JUL FÖFFAN

Heeej och godjul på er! HAHA jag måste ju medge att det känns riktigt fel att både sitta vid datan på julafton och att lyssna på Rad Das Armas.. värsta sommarplågan haha. Menmen, GOD JÄVLA JUL FRÅN MIG!

Dagen har sett ut som alla andra julaftonar förutom att det är första julen i det här huset, haha har ingen julkänsla alls. Menmen, jag och Alice öppnade våra paket i julstrumporna sen åt vi frukost och sånt där. Jag fick kläder och några tidningar haha bara för att mamma vill slippa höra mitt tjat om att jag är rastlös. Hatar dessa dagar, man vill ju bara äta maten och öppna paketen? Gemenskapen och sånt där shit skiter jag fullständigt i! HÄHÄ. Hela tjocka släkten bestämde att vi skulle vara hemma hos oss och fira jul i år, vet ni hur stor släkt jag här? EH, lyssna nu: Mamma har 3 systrar, två av dom har fyra barn + en varsin man. Den tredje har bara en pojkvän men jag vet inte om han kommer.Sen är de mormor och morfar, sen är de Håkan och Anders (farbröder typ) + derads barn Linda och Jonas? om dom kommer vill säga.sen är de farmor Lisa, Sen är det min familj på fyra pers, sen är de krilles syrra med sina barn, sen kanske Krilles mamma kommer också? Klädde granen och sånt gjorde vi iallafall igår och besök fick jag! Av Ludde Klingberg som kom över med en julklapp till mig! FATTA VA GULLIGT? Iallafall, kunde inte hålla mig tills idag som han ska att jag egentligen skulle men jag öppnade den igår, hehe de va en jätte fin tröja från GOSSIP. Asfin! Tack Ludde :)


HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA JAG FICK NYSS ETT SMS 'GOD JULL' MED TVÅ L OCH DET VÄRSTA ÄR ATT HAN ÄR MUSLIM HAHAHAHAHA, dom firar inte jul?


                                                           Söt bild på mig och Ludde i våras :)

Aaaa tja

Äntligen har jag min data igen, schöööööönt! Så tänkte bjuda på lite bilder från helgen eller ska kanske berätta vad jag gjort först.. I fredags så var det skolavslutning sen var vi hemma hos Erika på kvällen. Eller jag stannade inte så länge utan gick och mötte Marcus för en färd mot Fruängen för att köpa godis sen va vi hos Love hela kvällen, och va ute och hade snöbollskrig haha. Bästa den kvällen va ju fan att nått fyllesvin inne på videobutiken köpte två MARABOU DIGESTIVE TILL MIG!

Lördag: WALLA HABBBBBIBI! MIN FÖDELSEDAG PANGBOM! Skönaste dagen! Har ju redan berättat om den, tjejmiddag @ my place bilder finns på fejjan för er som bryr er.

Söndag: Först vare julbak och pyssling med alla kusiner hos mormor sen va  jag i stan med Marcus, David, Hampus och Niclas. Ehuuuuum, gjorde inte så mycket dom åt på donken och jag letade efter en mössa :)

Måndag: Chilllllnation på mammas jobb på dagen sen fekkelito hos Erika på kvällen, de blev ju som de blev..
HÄHÄ.

Tisdag: Jobb, chilling in tha town med mor sen firade vi bästa kusin Fellan på kvällen.

Onsdag: Heh vet ni ju redan :)



Söta kusiner dock saknas 3 av dom på bilden



Assötaste Davis och Marcus :)



Oc detta fick jag i födesledagspresent: En tröja, trosor + bh fast de har jag på mig nu haha, skinnjacka, converse, plattång som kan göra både lock och platt (babyliss), pälskrage, massa smycken från mina tjejer<3, ett halsband av mamma som de står älskad dotter på ,två presetnkort på H&M och ett på gina och en Iphone 3gs av papi samt en jävla massa pengar<3


Dagen innan juuuulafton!

Hej eran favorit bloggare Amanda Lundgren här. Idag har hon spenderat hela sin dag i stan - ensam. Eller till en början med mamma men sen skiljdes vi åt. Haha man kände sig ju inte lite mobbad då.. Menmen fick med mig en hel del hem, både julklappar till mig själv och la familia :)

Detta kostade jag på mig idag:












Och så juuuuulklappar!



Tjaråååååååååååå!


DÅ ÄR MAN VAKEN TIDIGT..


Tack för en grym födelsedag bruuuuuuuudar!


Bästavän

 

världensbezta heztiz


Lunchraaaaaaaast, FÖFAN

Namn 7 - Anna Anka
Är han/hon kul? - Aa mega kul!
Har du kramat personen? - Hehe mest hela tiden faktiskt :))
Minnen med personen? - Haha, 'skaaaaaaaa.....du säga!' och när hon sov hos mig i lägenheten och så dunkade vi musik och massa haha.

Namn 9 - Becca Lindblad
Var träffades ni första gången? - När jag föddes
Har du kännt personen länge? - Hela livet faktiskt
Fullständigt namn: - Rebecca Anna Lindblad

Namn 14 - Cewe
Flicka eller Pojke? - Gentleman
Är ni nära vänner? - Kan jag inte påstå, men vänner är vi.. när det passar honom :)
Har du pratat med personen i telefon? - Många gånger

Namn 15 - Corren Collin
Hur länge har ni känt varandra? - Hmm, två år maybee? :) 
Kan du berätta hemligheter för personen? - Japp!

Namn 35 - Hitler bästavän
Är hon/han vacker? - AS finaste
Känner du honom/henne bra? - Haha, han känner nog mig bättre än vad jag känner honom
Är han/hon upptagen? - Singel, haffa FÖFAN

Namn 50 - Love J Persson
Har du sänt personen ett sms? - Tusentals
Är det en tjej? - Japp
Går personen i samma skola? - Näj föfan

Namn 56 - Martin Wretlind
Är ni släkt? - Haha storebror<3
Hur är han/hon till sättet? - Seg och efterbliven, mucho snäll och jävligt skön :D
Känner du honom/henne bra? - Nja

OCH DÄÄÄÄÄÄÄÄR DOG MIN MOBIL

Namn 83 - Simon Lundin
Hur gammal? - 12
Bor? - Vid konsum haha
Hatar du personen? - Nerå :)

Namn 93 - Parsk
Har du besökt personen? - Nä?
Är han/hon trevlig? - Aa :)
Vad börjar hans/hennes namn med? - M

Namn 122 - Veronica Calderon
Har du sett personen full? - Aa
Är personen äldre än du? - Alla är äldre än mig

Namn 129 - Viktor Holmberg
Är han /hon vacker? - Haha mm vackraste asså
Minne av personen? - Inte ett ända
Har du hennes/hans msn? - Yeah

Sista namnet - William Thaibooooooi
Gillar du henne/honom? - Heh, aa är fett kär :(
Har ni varit tillsammans? - Aa men visst

Vad har du för bakgrund?
Haha en på Fritzel på tuben eheh

Ringsingnal?
Haha nån keff jävla Iphone plingpling sång

Hur mycket batteri har du kvar?
Vet inte, den laddar

Vem ringde du senast? 
Love

Vad pratade ni om?
Att jag skulle komma till han

Vem ringde dig senast?
Fanny

Vad pratade ni om?
Undra om hennes Ipod låg i min jacka

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
'Skulle du med och shoppa idag? <3'
Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Hampus :)
Vad står det i ditt 18:e mottagna sms?
'Amanda Lundgreeeeeen!?!??! <3'
Vad står det i ditt 52:a mottagna sms? 
'Vad händer i kväll? <3'
Vad står det i ditt första utkast?
Inge har inte sånt ens
Och ditt 5:e utkast?
Men aa käft
Vad står det i ditt första skickade sms?
'Haha, jag med <3'
Och i ditt första mottagna sms?
'Haha inte najs <3'
Vad står det i ditt mottagna sms längst ner på inkorgen?
'Najz :D'
Har du några sparade medelanden?
Nej
Från vilka?
Men nej sa jag
Har du något i utkorgen?
Nej
Vad är rekord på snake på din mobil?
Har inte de
Vem är på plats 13 i din telefonbok?
Carl Adam
Vad har du för kontakter som börjar på M?
Malin syster
Mammsen
Martin Wretlind
Matilda Dahlberg
Millan
Minna älskling
Moster jenny
Moster lena
Muhammed
Marcus Andersson
Mormor
Morfar
Madde
Marcus Wallin
Matte Rytterheim
Maria DK


ÖÖÖh! kul att man har så många kontakter på sin nya mobil..

Jag gillare! :)




21 december, i morgon fyller Fellan år!

Hejhej, sitter just nu på mammas jobb eftersom att jag ska jobba här fram tills onsdag, kul tyyyyyp. Aja får rejäla pengar iallfall :) Mindre kul att pendeln va 45 minuter försenad när vi skulle åka hit också? HATA SL JÄVLA SKIT BAJS. Så de resluterar till att jag blev ännu mera sjuk och har knappt någon röst och lungor kvar.. har fan träningsvärk i magen efter allt hostade! Fanny har min goose också.. älskar hennes jacka fast den är lite kall men FAN VA JAG GNÄLLER! Nu ska jag springa ner till seven eleven och köpa te! AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE



Jag och Vanessa nångång i våras.


20 december

Blöööö pallante blogga från iPhone mera. Hämtar datan i morgon, tjatjaaaa

4 dagar kvar!

Tjatja bloggen, har fortfarande inte hämtat min data hos pappa.. Ska noggöra det i dag om orkar. Gårkvällen pch dagen va azzzzzuuum! Skojja inte, sjukt kul! Bääääästa! Började med att vi va här och så men neeeek haha jag orkar inte skriva allt bu, när jag hämtat min data så gör jag det då istället, håll ut ahahah. Lägger även upp bilder på allt jag fick då :) puss på er.

Lalala 19 jävla december!

Tjatja, i dag är det ingen vanlig dag inte utan idag är detmin födelsedag och jaaa, de ska firas! Vid tre kommer släkten och sendre kommer tjejerna, det blir awsome :D orks inte skrivA vad jag gjort nu de senaste dagsrna eftersom att jag just nu skriver från min iPhone, mihih lite smått jobbigt sådär :) menmen, eftersom att jag har glömt min data hos pappa så får ni nöja er med detta haha. Men iaf, kan ju berätta vad jag har gjort hitills idag, höhöööö. Började med att jag blev väckt sv la familia med sång och frukost på sängen, chailatte med ostmackor och bullar :D sen öppnade jag paket, lägger väll ut bilder på allt jag fått senare vid slutet av dagen :) men nu ska jag duscha och fixa mig, hare bra så länge för de ska jag! :) Juste, har nytt nummer också, säg bara till om ni vill ha det, hah, aa men tjaaaah!

HAPPY BIRTHDAY!

HÖHÖHÖÖHÖ! Dålig uppdatering här ser jag, MEN OCH!?! JAG FYLLER FAN ÅR IDAG! WIHAAAAAAAAAAAAA!

Daddyc00l.

Tjatjaaa kom precis hem från Lovelito! Asnice.

Nu sitter jag här och är jätte godissugen. Kul att vi har massa godis hemma då! Inte. Kan ju alltid knapra på nån fryst pyttipanna eller nått, gött.

Min dag har varit allmänt tråkigt. Kom hem efter skolan och satt vid datan tills klockan sju, sen ringde pappa och kom och hämta mig så drog vi till Lugano och käääka, sen skjussa han mig till Love och där har jag varit hela kvällen, yepyep!

I morgon är det en ny dag (nähe?!?!?!) och den dagen innebär skansken för oss nior i kunskapsskolan, kul typ? Nej inte alls eftersom att det ska både snöa och blåsa i morgon!

Men nu ska jag fibbla med min Iphone, krånlig manick dedär! TJAAAAAAAAH!



I LOVE MAH GIRLS.


Dagens!

 

SOMMEREN 10 (?) kom nu.


16 December samt lite av femtonde

Hejåhå!

Japp, valde att börja det här inlägget så. Ett + på att de rimma också. Nu ligger jag här i min säng hemma hos pappa och bloggar. Vad är meningen med att blogga egentligen? Det är väll fan ingen som bryr sig om vad jag gör på dagarna? (färutom Marcus dårå)

Iallafall, till er alla som bryr er från mig:

Idag har jag bara varit i skolan och sjungit för Alexadra som fyller 15 idag! Grattis bästavän! På lördag är deeeet min tur :)) Mycket mer hände inte i skolan, brukar ju inte göra de dom här sista dagarna. Men jag redovisade iallfall ett halvt spanska steg, de ni!

Ja men juste, igår har jag ju glömt att skriva om. Började med skola så klart, efter skolan åkte jag Fanny, Ia och Fellan in till stan och solade. Så jävla skönt, de va tusen år sen jag solade men nu jävlar är jag back on track. HA! Dock kände jag mig jävligt konstig efter jag hade solat, svimmfärdig typ. Kan bero på att jag inte hade ätit någonting under hela dagen förutom en fet choklad kaka på vägen in till stan. Hmm, så Ia fick ta hand om mig hehe. Ia och jag tog pendeln hem och dom andra två mupparna åkte in till stan. Pappa hämtade oss vid Älvsjö station så skjussa vi hem Ia sen åkte pappa och jag till SKHLM. c00lt. Införskaffade oss lite roliga saker, bland annat en Iphone 3gs<3<3<3 sen tog vi en matbit på det! Gött. Kvällen spenderades hemma och de va jävligt skööööööönt.

Nu blev det här inlägget för långt, men om du har ändå läst hela. TACK OCH HEJ!

Marcyyyyz du e så söt! Hur lyckas du?


-

Tänkte precis skriva ett inlägg, men måste åka till mamma.. vi har tydligen haft inbrott :/

JAG ÄLSKAR MIN PAPPA



(?)



TADAAAAAAAAA IPHONE 3GS! Jag hjärta dig pappa.


Godmorgon!

Sitter just nu i skolan med Johan och Jocke. Ska snart få reda på vad jag fick för betyg i SO. spääääääääääääääääänanade!

Ajde.


Lögnaren blir bara trodd en gång.


-

Tja! Här sitter jag med tzatsiki fläckar på min svarta byxor. Snyggggt! Åt alltså en god middag med far på Grekiska Kolgrillen! GÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTT. Om exakt en timme går min buss till Segeltorp där jag ska möta Alle och Nisse :) Ska prata ut om viktiga livsfrågor och allt annat allmänt mys! Men innan det ska jag ta min feta röv mot fruängsgårn och pussa på Verran för hon åker i morgon! Blööö. Men nu ska jag fixa mig lite sen ut och möta Anton för lite sällskap mot centrum hållet, tjatja!


Tom Pulse – Cuando!

Nämen tjahhhh, kom nyss hem från skolan och har nyss ätit



och nu ligger jag



och tittar på



nyss pratade jag med pappa och i kväll ska vi äta


13 Decmber 2009

Hejhej, känns som ett tag sen jag skrev. Buuut what to do?

Har haft en galet rolig helg, i fredags så var jag ju med Julia och alla dom där. Nice! Lördagskvällen spenderades på en lokalfest inne på söder med BO grabbar och Julia och Emmah! Haha, det var riktigt kul! Roligare hemresa blev det för mig och Emmiz_94, vi stötte på lite bekanta så som Hippeparet, Skägget och Vaktmästarn. Pannbandet var en höjdare i sängen :) AAAAAH, internt!

Idag har jag bara tagit det lungt. Lillasyster fyller ju år idag, grattis snuttan 2 år! Så släkten har varit här och sånt.
Yeppyepp, på lördag är det min tur! GRATTIS I FÖRSKOTT KAN NI JU PASSA PÅ ATT SÄGA! På lördag smäller det! På fredag också för den delen! Hej JULOV!

HEJDÅ bloggen.




Snyggaaaaaaa!


Ny design, lisa och grejjer!

När var du full senast? Är full nu
Vem hade du senast sex med? Markoolio
När mår du som bäst? På helgen, när jag är med min flickor!
Vilken pryl klarar du dig inte utan? Ipoood
När bajsade du senast? I morse
Vad står det i ditt senast skickade sms? 'Haha helt sjukt :D'
Vad står det i ditt senast inkomna sms? 'Tur att du va söt då :) <3'
Vem ringde du senast? Julia Stjernberg
Vem ringde dig senast? Mamma
Är du kär i någon för tillfället? Neipa :)
Senaste konserten du ar på? Oj haha! Minns inte ens.
Favoriträtt? Finns miljontals, men bästa är väll kött pomfritt och bea.
Snyggaste hårfärgen? Blont&blondt
Solresa eller vinterresa? Både och!
Testat trekant någon gång? Nejee
När testade du dig senast för könssjukdomar? Aldrig gjort
Vad heter din första kärlek? Richard Eklund
Vad var det senaste du köpte? Haha en festis med Emmah igår
Favoritserie? Som går på tv nu? Greys Anatomy, Paradise Hotel och DH.
Senaste film du såg på bio? Öh oj, minns inte
Vad gör du helst en lördagskväll? Finns bara ett alternativ!
Mys eller sex? Mys
Morgonmänniska eller nattmänniska? Nånting mittemellan
Har du några tatueringar eller ska du tatuera dig? Mhh, ja jo jag vill ju det.
När vart du av med oskulden? 13 tuffa vintrar

DUUUUUUNK

Tjo igen. Har ätit frukost precis, gött! Sitter just nu och battlar med självate Simon Lundin om vem som har bäst bas haha :) Jag vinnnnner! Höhö. jag <3 röstlipp på msn

Skall snart ta mig en dusch sen ska jag nog ringa Jullan. Hejråååååååå


Just nu spelas!



..och nu blire frukost!


En vän är en som vet allt om dig och ändå tycker om dig



Jag älskar dig Veronica Calderon. Glöm aldrig det! Hoppas att du kommer att ha det sjukt bra i USA. Jag kommer att ringa dig varje dag, kommer aldrig klara mig! Kommer sakna dig jätte mycket, du måste vara inne på datan hela tiden så jag kan hålla dig uppdaterad, om du vet vad :)) BUHUUUUUUUUUUUUUUUUU! Måste du åka? En hel jävla månad ska du vara borta :( JAG KOMMER SAKNA DIG JÄTTE MYCKET. När du kommer hem så ska jag och Fanny stå och vänta på dig vi ankomsthalllen vid Arlanda! Ska fixa hemkomstfest föfan! God Jul och Gott nytt jävla år påre! Jag älskar dig.


Cuz I'm BAD

Hej hallå, jag vaknade precis och nu ligger jag här och dunkar musik. Ska snart äta frukost, najz.

Går kvällen spenderades med Julia, Ludde, Jonta och några till. Adrian och Johan tror jag? Sen vare en till. Först åkte jag hem till Julia sen bestämde vi oss för att åka till Ludde, så jag fixade mig sen åkte vi . Väl hos Ludde hade vi mucho trevligt. Sen drog vi till Örbygårn en stund, HEJ jag fick en dörr i huvet. De gjorde skit ont. HÄHÄ. Sen drog vi till donken och jaaa sen drog jag hem. AAAZ NAAJZ KVÄLL. Dock lite kortfattat nudårå.

Väl hemma så satt jag vid datan en stund, pratade med Gulstad och Marcus på msn via röstklipp, haha! Sen somnade jag - men kläderna på och datan breve mig. Vaknade i samma ställning som jag somnade och ja nu ligger jag här. Fett fräsch!

Bjussar på lite bilder också!











<3

At home, skriver mera i morgon. Är för trött för att leeeeva, tjatja!

@ luddes placeeeeeeee

jaevla blod sugare / andrian lundberg :D

On the beach

Tjo bloggmates! Här sitter jag och skriver, skickar roliga röstklipp till marcus på msn gör jag också, fuunY!
Idag har jag bara varit i skolan sen åkt hem och legat här. Btw, så tog jag grissprutan idag också! Calle höll mig i handen så det gick bra, kändes knappt! 8)

Aja, ska tryck i mig lite mat utan att svälja sen ska jag vara med Julia i kväll :) HARE GR8!


MAMBOOOOOOOOO

Hej bloggen! Sitter hemma hos Love och dunkar musikkkkkkkk, ovanligt va? :)) Men hejdå.
Loves söta mamma och fuling love på bilden :)

Vad som än händer, kommer jag aldrig att glömma..



                                                för att de betydde så sjukt mycket.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


10 december

Tjatjaaa, försov mig i morse.. illa. Glad blev jag iallafall när Annie satt på bussen i morse :)). Jaja, skoldagen rullade på som vanligt, redovisade spanska och so! Grym ja eeeeee. Drog hem vid två, va hemma vid halv tre och sen dess har jag ätit mellis och tittat på tv,  Fresh Prince in Bal Air, Americas funniest home videos och nu äre ont three hill! Nice som satan. I morgon sätts betygen också, mindre nice. Har sänkt mig i 6 ämnen. ILLA. Aja nya tag nästa termin :) Men nu ska jag titta vidare, tjajta

Puss


handen på hjärtat, jag sviker dig aldrig bäste brooooor


Detta fält måste fyllas i, broder

Hej hallå. Jag har inget att skriva om för jag har inge liv :)) Bröjde skriva detta inlägg 19.51.. och ja ni ser vad klockan är nu, 21.55. Bra jobbat.

Idag har jag iallfall inte gjort nått speciellt, varit i skolan sen åkte jag hem stötte på Love lixom, så gick med han hem och satt vid datan i tre timmar sen gick jag hem till mig och åt korv och makaroner. Sen hade jag tredje världskriget med mamma och Krille, asnajs. Skönaste kommentaren slängde mamma ur sig ' DU, DU KOMMER BLI EN SÅN DÄR.. VA HETER DE... BRAT!' Hahahaha då börja jag skratta och gick därifrån.

Nu ligger jag i min säng och har inte rört mig ur fläcken sen jag bosatte mig här runt, 19.30.

Ska faktiskt sova, är trött som en gris.

Heipa

:)

Tre saker jag inte förstår mig på: fältassistenter, lugna gatan & mördare
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: (sängen) kuddar, fjärrkontroller och mobil samt datan dårå.
Tre saker jag gör just nu: bloggar, msn & lyssnar på musik
Tre saker jag vill göra innan jag dör: förlova mig, få barn, bli rik (och lycklig)
Tre saker jag kan: vissla, göra konster med tungan, magdans
Tre saker jag inte kan: skratta, gå upp på morgonen & lägga mig tidigt
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: mitt eget garv, Fannys garv, (?)

-

Hej bloggen! Hata sättet dh slutade på? Illa. Är för trött för att leva, för första gången på kanske 1 månad lägger jag mig innan 1. Ska bli jävligt skönt, jalla ajde bye.



-

Kanske skulle ta och uppdatera då, har inte hänt så värst mycket idag. Har haft galet kul i skolan och efter skolan. Hahaha pinsamma stunder förekom också.. hatar mig själv ibland. Hehehe, aja. Har varit hemma hela kvällen ska snart rulla över till Love och titta på DH! Mhhh, hejrå


CARTOON HEROES

Tjotjo, har nyss ätit lunch, schnizel! Gött. Fick bara en, blev lite ledzen i ögat. Sitter juust nu i björnrum med Julle och gör ingenting, ska börja skriva om palestina/israel konflikten snart. Trevligt värre, men jag har inget speciellt att skriva kände bara för att dela med mig av några rader! CIAO

Dagens humör: Glader
Dagens frisyr: En vanlig tofs
Dagens lunch: Schnizel och potatis!
Dagens vill ha: LOOOOOOV
Dagens vill ta bort: Öhm, inget :)
Dagens dryck: Mjölk är det ända jag drukit today
Dagens klädval: Leggings, lårhöha stövlar, svart kofta och lite smycket på de vaaa
Dagens person: Joel och Calle!
Dagens höjdpunkt: Att Verran tappade sin tallrik full med  mat mitt i matsalen!
Dagens låt: Summer of 69 - Bryan Adams
Dagens findout: Att är en jävel på engelska
Dagens saknad: Ingenting, pappa kanske men vet ni? Han kommer på fredag :))
Dagens random: HAHA att Joels mamma är jätte söt på sin facebook bild

8 DECEMBER

AAAA hej alla som läser, ni är fett många. faktiskt.

Jag sitter iallafall i skolan nu med Joel och dunkar musik, ska snart på spanska sen ska jag hem och hämta mitt internet sen ska jag plugga livet ur mig, låter kul va? :)

vi hörs då TJAAAAAAAAAAH


HAHAHAHAHA skjut dom



HAHAHAHAHAHA


Bara vi coola LH:are som är vakna

Mmm, de blev inget godnatt inte..

Ligger istället vid datan och smsar med Love, asnajz. Talade nyss om för honom vad jag vill ha av han i födelsedagspressent, och ni får inte veta vad! De ska bli en överasskning :) AAAASNAJS! Det är trots allt bara två veckor kvar tills jag fyller, eller 12 dagar. 12 jävla dagar, det är ingenting. Jag fyller den 19 (för er som inte visste) första dagen på lovet, en lördag också :) KAN DET BLI BÄTTRE? NÄR SKULLE INTE TRO DE VAAAAA!

HIHI. Nej man det här blev ju random.. HEJDÅ



-

Klockan är på tok för mycket för att jag sla orka upp i morgon.. illa.

NATTINATTI


SNÄLLA tomten?



Dock skall inte 'never give up' sitta där..


MONGOARNE




HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Wannabegangters dricker sockerdricka

HAHAHAHAHAHAHA så har jag låtit hela kvällen, har fan garvat åt allt från 'pippi, har du fräknar på bullfittan' till att alex tjänade 140 kronor efter skatt. Japp, livet är bra underbart i bladn alltså, det värsta är att jag sitter hemma själv och skrattar, jag är så jävla skön. Det är lixom inga fniss, utan det är magkramp! Rakt ner på golvet och så kan jag inte sluta skratta, helt sjukt! Jag gillare.

I morgon är det bästa dagen på hela veckan, tisdag! = tv kväll! Uglybetty, DH, Christine, Brothers and sisters, Seinfeld? Och 2, 1/5 men! HEHE. Aja men ska väll säga godnatt du fast jag vet att jag kommer sitta här i minst en timme till! Iallfall, NATTINATTI



Jag och Julle i KB för ett tag seeen :)


Buzigt



Asball film från idag!


Haha Fellan och jag har också varit småååå..

Hittade lite roliga saker inne på mammas kontor haha!

CHARMIG JAG VA!



Fellan också!






I stay surrunded by hoes

ååååååååååååh HEJ! Fysatan vilken jobbig dag det har varit haha! Till att börja med är det MÅNDAG? Hemskaste jävla dagen, sen var det ju skola också. Redovisade mitt MVG eng tal muntligt, de gick väll bra? Tjillade galet med Annie resten av dagen. Slutade två som vanligt och då tog mina fötter, eller mitt busskort mig till drottninggatan där mamma jobbar, även jag idag. Först fick jag byta om till kläderna mamma hade köpt sen vare bara att servera spriiiiiiiiiit hela kvällen, haha dom firade att deras företag hade fyllt tio år. Mobbat, det var endast gamla gubbar och tanter där och alla fråga vad jag gjorde där. Det frågade jag också mig själv. Hmmmmm, kom iallafall hem för en stund sen, ska mysa med lite te och mackor nu, vi hörs då TJAAAAAAAAAAAH!


Så fin


Aa TJA

Kom hem för typ 1 timme sen efter en lite promenix men Marcus. Först till konsum, köpte litte candy sen tog vi bussen till tp där vi tog tuben till fru och därifrån gick vi hem :) I low you MaCkeLiCiOuZ! Blev på asbra humör och nu sitter jag här och dunkar.. Kartellen. Respeeeeeeeekt? Typ. Ska snart sova, är feting trött. vi hörs då TJAAAAAAAAAAAAAAAAH :D


Jag älskar dig, det vet du.


carefaceeee

Dagen har varit fett keffffff. Är på asdåligt humör, and i don't know why. Dagen började iallafall med att jag vaknade, shit lixom. Satt vid datan en stund, sen rulla mamma och jag iväg för att köpa stövlar, sen kom vi hem. Då var JAG, JAG va tvungen att göra middagen? Kill me. Menmen, de gick bra. Åt nyss och de smaka skit så ska dra och köpa godis med Marcus nu, cha chaaaaaaaa


Tack mamma!



.......

 


TADAAAAAA!  Dagens inköp från Nilsson! 1400 kr.


Toodels

Nu drar jag vidare mot nått shoppingställe med mor min, vi höres later!


Whatcha say?


6 december

Idag är det ingen vanlig dag inte, grattis Anton Englund på födelsedagen! Hoppas du får en very nice day, verkade som du hade de i gårkväll iallafall ;)

Det hade jag också! Började hemma hos kodnamn get, sen drog vi vidare till Adde :) Najznajz, var kul till en början, sen blev det knas mot slutet men då tagga jag hem. Kände inte ritkgit för att bli av med allt jag hade på mig. HÄHÄ. Nära hem vare iallafall, nästan :)

Fredagen var också rolig, började med skola, so prov, döda mig. Hehe, men det gick väll bra tror jag? Fick även tillbaka engelskan hej MVG, så jävla stolt. När vi slutade kom Marcusparcus till vår skola och mötte mig och Verran sen åkte vi hem till moi och bajsa i kors, kvällen slutade med att jag Fannt och Verran åt chips och titta på film här hos mig :) Verran sleepade over och dagen efter fick hon titta på när jag städa mitt rum sen åkte vi hem till henne och åt vofflor sen vidare till kodnamn get!

Idag vet jag inte vad som händer, familjen är inte hemma förtillfället utan dom är och tittar på... badrumsinredning! Hur kul är de lixom? Kände inte för att följa med, så snart kommer dom hem och hämtar mig så vi kan åka och kolla på shoes till mig :)

ÄLSKAR ATT BLANDA ENGELSKA MED SVENSKA. Hejråååååååååååå


mmmm TRÖTT


Meet me half wayyyyyyy!

Wooooooohoooooo, tjatja! Är hemma hos Verran och ska fixa oss för en kväll bortom denna värld :) Tönt jag är, vi ses i dimman!

I'm a live

Provet gjort, allting glömt. Ber en tyst bön för mig själv att det gick super bra. Sitter i skolan, ska snart redovisa spanska sen äta!! As hungrig. Sen blir det ph eftre skolan, sen dra Verran till skolan eftersom att hon inte är här ännu? Om du läser det här, har du antagligen redan sett att jag har ringt dig 134523487 gånger, men iallafall! Kom hiiiiiiiit vi befiner oss i en NÖÖÖÖD situation (fick till ett litet doktormugg citat där) Veronica kom hit, vi ska möta Marcus upp Marcus efter skolan. Nu ska ajf ta mig i kragen och ta redan på vilken tid ajg skulle redovisa spanskan, AJDEEEEEEEEEEEEEE

Något jag upptäckte nyss

HAHAHAHAH ingen kan ju ha missat att ks-niorna har So-prov i morgon, kolla facebook vafan. :D

Nej men nu ska jag sova, hur många gånger har jag sagt att jag ska göra det nu? Måste bara klura ut hur man sätter alarm på fucking jävla iphone!!!

NATTTTTTTTI


JAG KAN, JAG KAN, JAG KAN, JAG KAN HOPPAS ATT JAG KAN.

Märks att någon satsar stenhårt på provet i morgon alltså, pluggar fortfarande. Verkar som det börja fastna nu, kommer väll försvinna under sömnen jag snart ska belöna mig själv. Jag kan sätta allt jag äger på att jag kommer drömma om det här, kalla kriget, vietnamkriget, koreakriget, berlinmuren, järnridån, andra världkriget, afrika, asien, you name it. Men lite stolt måste man ju få vara också, vem vet lixom när koreakriget startades? Bara dådär på rakarm? Jo jag. Det är ju alltid nått, fan va bra jag har blivit på de här med att st det posetiva i allt. Jag är ju käns för att göra precis raka motsatsern, he..he. Nej men nu ska jag sova, känns redan som jag sover bortse från mitt hjärta som dunkar 118/km och jag vet inte varför. Mamma säger att det är stress, jag kan nog hålla med henne om det. Nu blir det här inlägget för långt, ADIOS.



Lycka till på provet i morgon, arabklass. HAHAHAHA kolla va vit Sebbe är.


Borde, sova fast där skulle de stå plugga

Ditt äldsta hångel? 17 coola år
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? En, nja två!
Vad tycker du om kärlek? Tycker ingenting just nu :)
När kramade du någon sist, vem? Anna, igår
Saknar du någon speciell person? Nej, inte mer speciell än min egen fader.
Har du svårt för att bli kär? ja, eller lätt för att börja gilla men sen går det över på en gång.
När kysste du med någon sist? Några dagar sen
Ångrar du det? Jobbiga frågor
Är du singel? Japp!
När fick du senast en komplimang, av vem? Idag, haha mr.x
Har du hånglat med någon av samma kön? Haha nej

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös? Nej typ inte
Hånglat med nån riktigt ful? Nej :D
Hånglat med fler än 5 pers på en kväll? Pass
Gjort något riktigt dumt? Ja, ja och ja
Gjort något du verkligen ångrar? Nej
Varit nykter på nyårsafton? Klart jag har
Åkt ambulans? Nej
Gjort nåt olagligt? Ja
Fått din mamma att gråta? Haha ja! Jag sa att ajg kunde dammsuga, då bllev hon så glad så hon tjöt.
Slagit ner någon? Nej
Skämts över dina föräldrar? Men nej aldrig?
Skämts över dig själv? Haha mitt namn är Amanda
Sagt jag älskar dig och menat det? Mm :)
Tar du droger? Nee
Dricker du? Jaja, med becks granne
Vilka kläder sover du i? Trosor och stor tröja
Vad hatar du verkligen? Simmnig!
Varit kär? Ja
Är du ensam nu? Jaa, ska nog ta en sväng över till Love innan jag somnar. Kan ju alltid vara nån ny house-låt jag missat!!!!

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Jag
Såg dig gråta? Mamma och Love typ
Fick dig att gråta? Mamma
Du delade en cigg med? Vet inte
Du gick på bio med? Oj, popcornkungen!
Skällde på dig? Mamma?
Skrev till dig på msn? Love

DE SENASTE 120 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nej
Kramat någon? ´Ja
Pussat någon? Nej
Köpt någonting? Ja
Sjungit? Jaaaaaa
Saknat någon? Men de va ett jävla tjat om farsaaaaaan

Kalla kriget.

Marcus Andersson! Bästavän. Sitter just nu och prata med denna männsika i telefon, eller han skrattar och jag vet inte vad han skrattar åt. Hahaha men jag skrattar ändå. Mobbade vi är. Nej men ska snart krypa ner i sängen och titta på film. Ska bli jävligt skönt, har pluggat hela jävla dagen. Kan det mesta nu, hoppas på vg lyckligast i världen blir jag om jag får mvg, men det är bara kanske. Aja de blir att gå upp 06.00 i morgon för att plugga in i de sista, sen ska jag hinna med rätt buss så Henke kan förhöra mig! Bra va? 8) Sovgott, för de ska jag.



Nu får ni gissa vem Mackan är!


HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA


JAG DÖR, HAHAHAHAHAHAHA!


KUL LIV

Namn: Amanda Lundgren
Har du kramat någon idag: Nej
Dagens klädsel: Sovtröjan som jag hade tagit av mig i sömnen i natt.

Hur många har du kysst: En halv
Har du älskat på riktigt: Ja

Antalet personer du hatar: Hatar ingen för tillfället
Antal personer du saknar: Pappa och Julia Holmberg!
Hur många gånger har ditt hjärta brustit på riktigt: 1
Hur många kontakter har du på msn: Runt 300 nånstans, 309 för att vara exakt.
Senaste gången du spelade TV-spel: Oj, de va Guitar Hero med Julia på Örbygååååårn

Senaste gången du grät: När mamma och jag bråka och de sluta med att jag sprang över till Love 
Vem pratade du i telefon med sist: Pappa

Senaste personen du tänkte på: HAHAHAHA håller det för mig själv.
Senaste personen du kysste: Alex S
Senaste personen du hade en msn konversation med: Marcyyyyz
Vilken film kollade du på senast: Prison Break, om de räknas?
Vem ska du träffa imorgon: Marcus och Veronica :)
Vem vill du kasta en sten i huvudet på: Ingen?

Vad längtar du till: Lördag!
Vad ångar du i ditt liv: Ingenting!
Tror du att folk pratar bakom ryggen på dig: Jag vet att folk gör det.
Kan du vissla: Ja
Äger du en ipod: Två och två iphone.

Vilken är din favorit månad och år: 19 December alla år :)
Tycker du om gul-bil-leken: Hatar
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja!!!

Vad sa du senast högt? Haha jag pratade med mig själv om kalla kriget.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej haha
Hur många kuddar sover du med: 5
Har du varit kär: Ja  
Första bästa kompis: Alexandra Sandberg, Julia Holmberg

Har du saknat någon de senaste 48 timmarna: Nej, faktiskt inte.

Vilket uttryck använder du mest: Han ba, Hon ba
Vem och vad står det i ditt 10:e sms: Haha ett damp sms från Marcus :D De va fett långt, pallar inte skriva för ni förstår ändå inte våran humor 8)

Har du bra självförtroende: Ibland så :)


Myyyyyms!


Ketchup :))



Ps. Diggar hur mjökglaset darrar på min bas. D.s


Jag kunde inte spendera min lediga dag på något roligare sätt!


Teenage Dirtbag

Vaknade nyss och insåg att jag hade tagit av mig tröjan jag sov i, i sömnen? Knas.. Insågande 2: Ztv spelar sjukt bra musik på morgonen! Insågande 3: Mitt So prov verkade inte alls va så svårt som jag trodde. Insågande 4: Jag är riktigt hunigrig.

Kul ord de där, insågande. Mihhhhhhihihihi

I allafall, idag är vi lediga vilket betyder att jag ska plugga till So provet vi har i morgon 08.30. Kul att vi har haft 3 veckor på oss att plugga och jag har inte gjort ett piss, så här sitter jag som vanligt i sista sekund och kirrar mvg/vg på allt, utom spanska.  Jag klagar inte! Det är lixom någonting jag är född med, jag har det jävligt lätt i skolan. Thihihihih, aja nu ska jag äta.


WOOOOOOOHAAAA!

ÄR LEDIG I MORGON BTWWWWWWWWW!


G1 och G2

OOOOOOOOOOOOOOOOOOHEJ! Fan vad jag mår illa. Malin fyllde år idag, det firades med... bowling! Kom nyss hem och fan vad jag mår illa helt sjukt. Hatar att må illa, så ska snart tvätta bort sminket och krypa ner i sängen.

Min dag har varit allmänt tråkigt, nej fan den har varit rolig som satan. Började med skola + simmning. Det var det värsta jag har gjort i hela mitt liv. Hatar att simma. Blääääääää. Men som ett plus i kanten på den så kostade kexchoklad 2 kronor på Vivo i dag! Yummie. Efter simmningen satt jag kvar i skolan tills prick fem! Med Arri, Ia och Jocke. Sen gick Jocke och jag hem till pappa och hämta mitt gamla busskort, sen tog vi bussen hem! Jag till mig och Jocke till sig (vill inte att någon ska missförstå). När jag väl kom hem, fixade jag mig, fick lite pengar och sen åkte jag till station och mötte upp Julia för sällskap på donken, lite senare kom Jonta och så åkte vi hem till Julia och kollla på film, MYS. Sedan var det dax att mötaupp tjejerna för en färd mot Heron City för lite firande av Malin :) Riktigt trevligt att den jäveln köpte ut energi drycker till mig, HAHA! Om 17 dagar är det jag som köper ut åt Minna. Känns riktigt bra, fan va vuxen jag kommer känna mig! Jajjajajajaj, tog bussen hem och nu ligger jag här i min säng som snart ska få göra sitt jobb, vagga mig till sömns!

 

jonta får inga baaaaazzzzzzzz

heeeeej sitter hemma hos julia med jonta :D ska bowl SEN MED MALIN OCH GÄNGET, ORKAR INTE ÄNDRA TILL SMÅ BOKSTÄVER :d TJARÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

MALIN FRIDA KRISTINA RYTTERHEIM






GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! JAG ÄLSKAR DIG.


A-A-A-AMANDA

Hallåja, har pluggat aLl night long. Undrar vart mina sköna päron håller hus? Vill fan sova. Men det är bara att vänts tills dom kommer, NU KOMMER DOM :D Hejrååååååå

Tills döden skiljer oss åt

Sitter och pluggar galet i mamma och Krilles säng, utan tvekan har det hänt roligare saker i den här sängen. Bus.
Har glott igenom ett avsnitt av Ugly betty och halv DH. Hämtade nyss min andra skål ostbågar + en tårtbit på det. Mitt femte glas julmust står och väntar här breve. Livet leker!

I morgon är det simning i skolan, veeeeeeeem orkar?



I'm only gonna break your heart!

Har nyss ätit middag och insett att någon glömde sin godispåse här! Lucky me :))

Var som sagt med Mackan efter skolan och resten av dagen kommer att bestå av plugggaaa och passa min jätte jobbiga lillasyster. Sen ska jag väll plugga lite till och sen lite till.

Hmmm.. blir väll sista inlägget för kvällen skulle jag tro.

TJARÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


TjA aLa!

tJa AsSå LäGeT?
Sitter här och chillar gal1 med amanda..... kul.... tjock som fan har hon blivit också! fyfan..


 

Sitter här och typ chillar som aldrig förr och lyssnar på amandas keffa musik, tar lite ego & nakenbilder och typ kollar judeporr på tv.  Har en skön bild på våra nakenbilder också, bjuder på den!


Har fler bilder men venne om ajg får ladda upp den bästa på amanda.. äh skitsamam gör det ändå, här kommer den, apajaevel.




dEt VaR nOg AlLt FrÅn MiG AsSå, Vi HöRs Då! TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
/MACKELICIOUZZZZZZZZZZZZZZZ


Joel gillar penis

Tjaatjaaa, sitter i skolan med Calle, Blomman och Joel. Ska snart börja plugga lite spanska och se om jag kan redovisa det, najs najs. Efter skolan ska jag göra nått engleska prov sen ska jag jag möta marcus och vi ska hem till mig och plugga.

Amandilushhhhh