JAG ÄLSKAR DIG

tJa AlA mackebooi här! tänkte gästblogga lite i hemlighet nu, eftersom Amanda är ute i nån lekpark eller hundpark, med stängsel runt om sig, uppfattade inte riktigt allt hon sa,  och rastar av sig lite med Annie nere i Blekinge.. (gay)

Ville bara säga att jag verkligen älskar dig Amanda, mest av allt! Du är det finaste jag har och jag kommer aldrig lämna dig. Du är det bästa som hänt mig och jag saknar dig så sjukt mycket nu, kom hem! Längtar efter dig så jääääääääääääääääääävla mycket! Du är bäst! <3


2010-02-02, jag älskar dig <3
/Din Marcus

Äntligen

....8,5 timmar senare; NU TAR VI BÅTEN TILL STAN OCH HÄMTAR ANNICAAAAAAAAAAAAA!

22 Juli 2010

Uppe med tuppen som alltid.
Just nu sitter jag på bryggan och kollar ut över havet, eller aa nästan.. de är ju inte så att jag bara sitter och glor.. Men på bryggan sitter jag ju iallfall. Haha!
Idag kommer Annie hit, faaaaaaan va roligt det kommer bli! Tror hennes tåg rullar in vid halv fem sen jävlar! I morgon drar vi till Danmark! WOHOHOHOHOHO!
Men tills dess är det ju ett tag, för att vara exat så 8,5 timmar. Blö. Jag är sysslolös, eller det finns ju massa saker att göra med det är ju tråkigt att göra ensam? Så jag tror nog att jag kommer att chilla galet i solen i dag, har ju fått tillbaka min iphone så musik i öronen ska jag ha!
Puss

I'M BACK

Hej allihopa, igen! Nu har jag tagit mig i kragen och gjort en tillfällig design n´sp jag kan börja blogga igen, najs vaaaa? Tänkte väl det :)
Just nu sitter jag på landet i Karlskorna och gör ingenting.. Idag så har jag inte heller gjort någonting speciellt, men i morgon ska jag! För då kommer Annica hit och sen drar vi till DAAAAAAAANMARK! WOOOOHO! Som jag längtat..
Har inte haft en ledig stund under hela sommarlovet förutom idag, eller halvt. Marcus har varit hä sen i.. fredags? eller? Minns inte! Vi har haft det jätte mysigt, seglat, kollat film, badat, hjälpt farfar med lite saker och igår var det vår halvårsdag och det firade vi med att ta skärgårdsfärgan in till stan och gå runt lite och gick till välkända ''Glassiären'' alltså en glasskiosk där man får hur mycket glass som helst haha! Stog i kö i en halvtimme, men de var det värt!
JAJAJAJ, nu ska jag avrunda! Vi hörs senare!