kanske..?

hejdå bloggen


Känns som tusen nålar, jag går på krossat glas

Jaja, HEJ igen.

Har inte gjort någonting sen jag sist skrev, har suttit här och funderat och tänka och klurat med inte kommit fram till nån slutsats. Det är så svårt..
Hungrig är jag också men orkar inte laga någonting, så himla jobbigt. Kanske ska göra som jag och Tine brukar göra, hemkörd pizza 120:- Så jävla ovärt. Snuskigt mycket pengar för pizza som jag inte ens är sugen på. Det får bli pyttipanna istället, så jävla mycket godare.

Vill hitta på nått idag också, men vet inte vad. Känner inte för att sitta hemma själv..

Puss på er.

VILL HA DIG HÄÄÄÄÄR


Oj va roligt man kan ha

Hejochtja!

Kom nyss hem till mamma igen, tog samma buss som igår 09.26. Toppen, gjorde nyss lite frukost som jag sitter och smaskar på och planerna för i dag förblir oplanerade eller nått. Kanske kör en sån där 'tjejdag' här i min ensamhet. Bastar, aniktsmask, rakar benen och allt ja ni vet! Målar tånaglarna.. okej lite överdrift men ni förstår nog vad jag menar :) Eller så sitter jag här oduschad och äter mat hela dagen. Hmm..

Igår så blev de pizza för mig och pappsen sen skjussa han mig back to Älvsjö där jag inte va hela kvällen haha. Började med att jag mötte Love och fick ett VÄLDIGT ROLIGT TELEFONSAMTAL som gav mig ett skratt för livet hahahaha. De va kul. Jag <3 Pappa hahahahaha. Så jävla skön. Asså hahahahaha. Iallafall vi tog bussen till David där vi inte fick komma in så dom sket vi i och mötte upp Fanny istället och så åkte vi till Fruängen sen till Älvsjö station där Love ville träffa Elin (Dollan) men hon kunde inte. Så vi åkte till donken och satte oss där istället och efter en stund kom Alex och sen Fellan och Towa. Haha aa och så satt vi där en stund till sen drog vi till Telefonplan och jaa.. gjorde ingenting. Kul va? Sen back to Älvsjö och sen åkte alla hem. Kul kväll, verkligen. (De va de)

Aja, droppar väll flera inlägg under dagen. Ska fota min frukost så ni får se vad jag äter mina små bloggläsare (INTERNT)

SNÄLLA JULIA HOLMBERG LOGGA IN PÅ MSN JAG VILL (......) HAHAHAHAHA


Just i dag är jag stark.

Hejhej! Kom nyss hem från stan med Corren, sweetiepaj! Först gick vi runt lite och kollade efter nått mysigt cafe hittade inget vi ville stanna på, men tillslut så satte vi oss vid kungshallarna. Mysigt som fan, de blev en chailatte och en morotskaka :) ..och en jävla massa prat! Efter det så gick vi runt och kolla i massa affärer sen åkte vi hem :) Fick med mig chailatte pulver med mig hem, HAHA! Så sitter här med ett glas och känner mig fett me as ball.

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, pappa kommer snart och hämtar mig då ska vi åka och äta nån stans sen blir det älvsjös-tyngre i kväll. Heipa

(Börjar undra om det är nått fel på min mobil också....................)



Saker ni inte visste..

- Jag började lyssna på Lady Gagas Paparizzi idag, hade inte hört den innan. (EB)
- Jag är riktigt lat,  jag svarar nästan aldrig i hemtelfonen för att jag inte orkar gå och leta efter den.
- Jag älskar att gå på bio.
- Jag är nästan aldrig seriös, skämtar alltid om allt och kan knappt vara seriös.
- Jag älskar mitt hem, mitt hus, mina rum, mina saker allt. Lever inte utan mitt hus här på Långsjöhöjden.
- I våras förändrades mitt liv totalt.
- Min spotifylista är kunglig.
- Jag har grova humörsvängingar
- Jag säger bara 'Jag älskar dig' till folk jag verkligen menar det till.


Paparazzi

Hej, tja, prutt.

Vaknade hos pappa runt åtta haha.. Låg kavr en stund sen bestämde jag mig för att åka hem till mamma. Så tog bussen hit runt halv tio, åkte med världens trevligaste busschafför (stavning?) en riktigt goding! En sån som hälsar en välkommen på bussen och som sen sitter och visslar hela lite så och då, sötnöt. Haha tänk om alla kunde va så? Va kul de skulle vara att åka buss då :) Muppamanda is here.

Aja, iallafall.. Idag vet jag inte är suger på att fika med Cornelia Collin men vet inte vart hon håller hus. Annars blir de väll bara att vara hemma, jag älskar verkligen att vara hemma. FÖR DE ÄR SÅ JÄVLA CHILLLLL HOS MAMMMAMAMAMA!

Hoppas min jacka kommer idag..


Let the music playyyY!

RANDOM:
Sagt nej till samlag? Yeye
Varit medvetslös? Aa
Hånglat med någon riktigt ful? HAHAAH jaa
Hånglat med fler än 75 pers? Neje
Hånglat med fler än 10 pers på samma kväll? Hej elverket
Gjort något dumt? Jadå
Gjort något du verkligen ångrar? Jepp
Blivit full på ett släktkalas? Haha neje
Varit full i skolan? Haha hur klarar man den annars
Blivit portad ifrån en krog? Nösh
Varit otrogen? Näpp
Varit nykter på nyårsafton? Ja
Slagit sönder en tv? Neipa
Önskat att du var av det motsatta könet? Nej fyfan
Varit gravid? Nepp
Fått barn? Jaaa?
Överdoserat? Nej
Åkt ambulans? Nej
Gjort något olagligt? Jaaa :o
Blivit polisanmäld? Tror de
Slagit ner någon? Inte seriöst
Skämts över dina föräldrar? Tsss nej <3<3<3
Skämst över dig själv? Jaaaaa
Ätit ifrån en papperskorg? Visst sörrö

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Alexandors
Såg dig gråta? Annica&Vanessa
Fick dig att gråta? Hemlis
Du gick på bio med? De va massa som gick samtidigt
Du var och shoppade med? Fellan och Alex
Skällde på dig? Mamma
Skickade ett e-mail? Facebook

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Bråkat med din flickvän/pojkvän? Ja
Tagit droger? Nej!
Vad är du mest rädd för? Att mina kusiner ska dö
Vilka kläder sover du i? Typ inga, trosor bara
Vart vill du gifta dig? Kyrkan
Vad hatar du verkligen? Folk med fubbelmoral
Varit kär? Ja
Är du ett hälsofreak? Haha lätt
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Mhm Polo :( Han vågade inte svara när jag fårgade chans på han i tvån...
Vill du gifta dig? Om jag hittar den dätta
Vill du ha barn? Säkert

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Aa
Köpt någonting? Mhm, godis
Varit sjuk? Ja :(
Sjungit? Ohja
Velat säga till någon att du älskar den? Aaaaaaaa
Träffat någon ny? Ne
Saknat någon? Liiiiite
Kramat någon? Ja
Kysst någon? Ja
Haft sex? Ja

HAR JAG:
Digitalkamera? Yes
Telefon på rummet? Ja en rosa as fiiiiiiin
Mobil? Hehe aa men de är en hemlis
Egen dator? Japp!
Könssjukdom? Nepp
Husdjur? Nej :(
Bra kompisar? Dom bästa
Tar du receptbelagda mediciner? Jaapppp

Ge mig ett liv, få mig att känna mig behövd.

Blööö jag har jävligt tråkigt, tre missade samtal vad vill folk mig? Tjat om bio, tjat om örbygårn, tjat om att komma ut? Jag vill inte, jag vill ligga här hemma i min säng och äta chips och disskutera livsfrågor och farmville med min käre broder. Finns inget bättre.. jo julmust är fan bättre, ska ta mig ett glas nu!



I told my therapist about you

Chillar galet hos pappa nu, väntar på ugly betty och desperate housewifes! Blev inge plugga idag, fan. Seriöst mäste ta tag i de där, men jag orkar inte. För de känns så jävla jobbigt.. Fördriver tiden med Farmville istället, seriöst jag 36 nya gifts :D Var av majoriteten är gravstenar.. hur kuuuuul e deråååh?!?!?! Schysst lixom :(

För övrigt äre fett skönt med lov och i morgon ska jag sälja mina splitternya special beställda basket skor, det är tilliochmed dit sytt mitt eget nummer.. BUHU. Men de känns bra, ska äta lite mer chips nu för att dempa ångetsten över att jag blivit fett otränad.

Liiiiiiiiiiiiivet leker, de visste ni va?


Mhm...


Don't bring flowers after i'm dead

Hej bloggen. Igår blev de kinamat för mig och pappsen, fett nice. Öhm, han skjussa hem mig efter det och då kom Alexandros. Nicenice, vi gjorde inte så mycket haha (som vanligt) typ titta på CSI och åt mackor :) Somnade så sött sen och hade en konstig natt - (...) Vaknade till fågelkvitter och en jävla kyla (hatar att sova med fönstret öppet när Mr X tar hela täcket. Fast jag tycker om han ändå! Somnade ändå om tills jag vakna av att täckestjuven kittlar mig.. Sånt ogillas!

Hmmmmmm, tog en dusch lite senare sen åt vi frukost sen bajsa Alexandros sen titta vi igenom nya skolkatalogen sen satte vi oss vid datan och tittade på hans tusen cykel filmer, myssss. Sen åkte han hem!

Buhu.

Aja, ska städa rummet och sen tänkte jag gå ner till konsum och köpa förjävla mycket godis sen ska jag ringa far och se om han har tid att hämta mig, annars tar jag bussen eller en lååång promenad hem till honom sen ska jag nog plugga i kväll eller så blire bio!

Hare förjävligt.


I väntan på pappa..



Såååååå jävla goda!


MAAAAAT

Sådär ja, nu har ajg gjort allt jag ska! Är färdig fixat och klar väntar bara på att pappa ska komma och hämta mig så vi kan åka och äta nånstans! Dör av hunger.. Sen blire Julia och sen Alexandros :) Hare bra!

 

Baby are you down down down down?

Sheppohojj! Befinner mig just nu på dom sju haven med Pippi och min lillasyster. Grym film! Men plikterna kallar som jag skrev där nere.. Örkar inte, men måste man måste man. För efter jag gjort det så blir de restrurang med pappi sen ska jag vara med min diarreklump Julia Stjernberg sen senare i kväll så ska min bajskorv Alexandros sova här! Galet mys! Dom två är nog världens sötaste personer för tillfället, näst efter min mormor. APPROPÅ MORMOR SÅ HAR HON INTE RINGT OCH GRATTAT MIG PÅ MIN NAMNSDAG SOM FAKTISKT ÄR IDAG! Hmm.. Får nog ta och ringa henne och fråga varför?! :(

(skulle leta upp en bild på mormor på facebook men hittade ingen så slänger in en på Kappe istället, puss på dig kusinvitamin!)



Hello Hej Hola Salut Moi.. sen kan jag inga fler.

Har legat i min underbara säng hela dagen, märks att de är lov. As nice, har knapprat gurka och drukit juice och suttit vid datan, strejkat farmville i sisådär 4 timmar men nu är jag beck on track again. Hmm.. tragiskt. Vill sysselsätta mig själv nu, så ska göra saker som måste göras.. vad annars lix0m..

1. Leta efter fjärrkontrollen, det har blivit sändningsuppehåll.
2. Byta låt på spotify eftersom att jag inte vill att nån ska se att jag lyssnar på 'När vi gräver guld i USA'
3. Plocka in all ren tvätt i garderoberna.
4. Packa upp väskan från Falun. (Visst är jag äcklig som inte gjort det än?)
5. Byta lakan i sängen (rekomenderar inte vita kuddöverdrag när man är en lat människa som jag och sover med smink)
5. Dammsuga (ingen parrantes på den)
6. Öppna fönstert (det luktar kuk här inne)
7. Fixa in alla nya grejjer till rummet som mamma kommer hem med varje dag (TACK!!!)
8. Duscha + fixa mig
9. Ringa pappa och bestämma vilken resturang vi ska äta på.
10 DE VA ALLLLT!





Videoblogg från Falun


LEEEEET THE MUSIC PLAY

HEEEEEEEEJ bloggen! Det var ett tag sen vaaaa? Gör inge.

Kom hem från kära Falun i fredags dårå.. Sista året där, kändes väll bra? Och dåligt. Man har alltid så himla kul där! Det här åtret va fan de bästa, KUNSKAPSSKOLANS ÅRKURS 9 KÄNN ER SPECIELLA.
Finns inte så mycket att säga om Falun, vi hade förjävla kul och allt som hände i falun stannar i Falun helt enklet :)

Kom iallfall hem i fredags efter en låååång bussresa, morfar skjussa hem mig och jag hoppade in i duschen direkt kom när jag kom hem efter en liten stund kom Jonta och Julia hit :) Sen kom Ludde och Cewe men då gick vi ut och åkte runt i Luddes asballa bil och pumpa musik :) Tanka, åkte till Örby och jaaaa.. Mötte Adinas mamma hahaha Juliaaaa hade kiss på sina skor :) Ehm, mycket rolig kväll iallafall! Sen gick jag hem till en arg alexandros och sov, han är bäst :)

Vaknade upp på lördagen med mysarne och bara mööööös och sen så krigade vi oss uppp ur sängen för att möte julia fölr lite frukost på donkisssh, myspys. Efter det så lämnade vi Alexandros och åkte hem till Julia och hem till mig och hem till Julia och hem till mig haha :) Sen kom Ludde och massa och hämta Julia och då åkte jag också hem :)

Söndaaaaag: Spenderades i sängen och med Julia, mötte upp henne i Älvsjö sen åkte vi hem till henne sen gick vi ut och köpte godis sen så gjorde vi inte så mycket mera, åkte till Fruängen och sen hem igen haha :)

Måndag: Vaknade nyss, ska snart smsa Julius och säga att jag är vaken för vi ska åka och äta frukost nånstans? Hm, NAJS. Sen vet jag inte vad som händerrrr och fötter!

 

Bjussar på Cewelito, Ludde och Ceasar! PUSSSSSSSS



Listalalalala

1. Tre namn jag lyssnar till: Amanda, Amandus, Mandan
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag alltid bjuder på mig själv
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Har ett jävla humör alltså
4. Detta är jag rädd för: Verrans rapar
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Mat, kul och kärlek
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Åka skridskor, vara utan min mobil, dricka ur samma läsk flaska som nån annan
7. Detta tycker jag om att göra: Skratta
8. Detta vill jag göra just nu: Se desperate housewifes avsnittet från i tisdags, missade pga fittfalun.
9. Bästa känslan: Vara glad & lycklig
10. Värsta känslan: Ha ångest
11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har: Rolig och omtänksam
12. Är du en kärleksfull person? Mja, att visa det bara.
13. Jag vill gifta mig: Jadå
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Göra nått speciellt, typ hoppa falmskärm eller nått sånt.15. Min käraste ägodel: Min data/mobil
16. Något jag vill ha i present: Vill ha tillbaka min hund
17. Detta har jag på mig just nu: Bh/hotpants
18. Favoritkläder: Tunika & leggings
19. Favoritdjur: Hund
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Gillar fan allt.
21. Favoritlåtar just nu: Trofaaaaaaaaaaaast!
22. Roligaste ämne i skolan: Inget för tillfället.
23. Stjärntecken: Skytte
24. En bok jag älskar: Alla Denise Rudberg böckerna
25. En film jag älskar: Tzatsiki
26. Tv-program jag gillar: Inlåst
27. Favoritdoft: Sött
28. Detta äter jag gärna: Chips
29. Dricker helst: Cola/Fanta
30. Favoritgodis: Gillar typ inte lösgodis.
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Grekland
32. Färg på mina ögon: Gröna/gråa
33. Min längd: 170 cm
34. Jag tror på: Folk. Är jävligt godtrogen
35. Jag spelar: Cool
36. Person jag beundrar: Pappsen och farbror
37. Så här bor jag: Hemma med min familj
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Men inga
39. Det här tänder mig: Haha förstår inte frågan.
40. Det här gör mig avtänd: Veronica
41. Favoritfärg: Får väll säga att det är rosa?
42. Favoritcitat: 'Martin dom pratar skit om din pinne:('  HAHAHAHAHAHAHAHA
43. En hemlighet jag vet: vet många, men inget jag avslöjar :)
44. Bästa present jag fått: Massa
45. Senast köpta skiva: Oj länge sen.
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mina öronsnibbar
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Öronsnibbarna
48. Udda förmåga/egenskap: Haha udda och udda, men jag får alltid folk att skratta och kan övertala vem som helst.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Utter
50. Vad lyssnar du på just nu? Malin som pratar om vilka hon strulat med
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Har varit i Sveriges mest osköna stad Falun, har inte gjort så mycket. Haft lite lektioner bara och dansat massa nu på kvällen..
52. Var är dina föräldrar födda? Sweden
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Mitt trådlösa internet.
54. Vilken är din favoritrestaurang? Kinarsturnagen på söder
55. När badade du i en pool senast? Sommras typ, minns inte
56. Har du varit med i någon skolpjäs? Haha massa
57. Hur många barn vill du ha? Typ två
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Olika.
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Ska rösta bussarna ska gå oftar speciellt, 144.
60. Vad har du för TV-kanaler? Vet inteeeee
61. Har du åkt moped någon gång? Inte idag inte.
62. Har du busringt någon gång? Hahaaaaa ja
63. Har du fått felparkeringsböter? Men ja 
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Jao
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Venneeee, Grekland? Turkiet? USA är det ju haha!
66. Har du en egen trädgård? Ja mellan benen
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Kalle anka
68. Kan du alla orden i nationalsången? Ja
69. Badkar eller duschkabin? Dusch
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Tzatsiki
71. Favoritpizza? Calzone
72. Chips eller popcorn? Chips
73. Vilken färg på läppstift använder du? Öhm, rosa typ.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Hahaha va ja
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej är för ful
76. Apelsin- eller äppeljuice? Båda
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Tjejerna på donken
78. Favoritchoklad? Vanlig
79. När röstade du senast? Igår
80. När åt du en hemodlad tomat sist? Haha typ varje dag
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Japp!
82. Är du bra på matlagning? Grym!
83. Klarar du att tanka själv? Aldrig gjort det
84. Har du beställt något ifrån shoppingprogrammen som går på reklamtv-kanalerna? Nee
85. Pepsi eller Coca Cola? Cols 4life
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Ne
87. Vad var det senaste du handlade? Candy
88. Har du kräkts offentligt? Inte jag inte
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Haha svårt fan.. PENGAR.
90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Nej
91. Har du ringt något betalnummer? Jaa
92. Kan man vara vän med sitt ex? Nja de är svårt.
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Tyyyp när min syrra föddes i vintras förrförraåret haha?
94. Hade du mycket hår som liten bebis? Nej jag såg ut som en gubbe :)
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Men va?
96. Vad har du i din väska? Fråga mig vad jag inte har..
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Haha jag har mina små ritualer
98. Vad är du tacksam för idag? Mitt liv, det är förjävla bra om man jämför med andra.
99. Var hittade du den här listan? På nåns blogg
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Mormor, Farfar Liselott.

Bara för att jag är så snäll? :)

Alexandros är bäst :) http://alexandros.se/


-

Hej bloggen och ni som läser Jag vill hem. Knas :(

Tjena

Hello! Har nyss duschat med Verrush! Ohlalalalala  och jusn nu sitter jag och gnuggar mina läppar mot ett läppsyl eftersom dom har fuckat upp sig ingen :( Men nu ska vi tagga till nån annans rum brääää, hare!



JAG DÖR FÖR DENNA, ÄLSKAR DEN! (THIS YEARS FALUN LÅT)


Dagens outfit



WOOOOOOOOOOHOOOOOOO!


LITE BILDER!

         

HEEEEEEEEEEEJ

Hej hallå bloggen! Droppar ett inlägg här i från Falun :) Sitter och spelar kort med Annie och Verran på rummet, najs som bajs. Inte så mycket har hänt förutom att igår strippade vissa (nämner inga namn) henke. HAHAHAHA.
Aja, började med att vi kom hit i måndags, käääkade lunch och så sen så drog lektionerna igång, min och annies coola grupp består av mig och annie och resten killar. Jätte kul? Nee. Vi hade iallfall hemkunskap och vi gjorde köttfärsås och blåbärspaj, tror det gick förjävla bra alltså. Öhm Simon fick mvg vafan får inte vi då? (a) Sen var det kväll och vi gjorde det men gör på kvällarna i falun. Mest springer runt och äter godis och spelar kort. Jag och David Snor är bäst på poker.

Tisdag: Träslöj hela dagen, chilla med Simon för det mesta på kvällen och åt förjävla mycket chips. Mer hände inte typ. Haha galen natt, migrän och grejjer. INTE bra men de gick över efter lite sömn, bra va?

Onsdaggggg: Träslöjd hela dagen, MIN BREVLÅDA BELV SÅ JÄVLA AS BALL (SÅ HIMLA STOLT) Vi sluta nyss och ni står annie i bh. Haha, nej men nu ska jag göra nått annat! HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ

Bjussar på 1000000 bilder nån annan gång!


FALUN

Hej hallå bloggen! Har varit hemma ett tag nu, har packat, dunkat musik och ätit middag. Asnice. Ryktades om bio med Love och Henke tonight men de sket sig så nu sitter jag hemma al alone istället. Kanske bäst det, vill fan inte glömma något! Kanske rullar över till Love senare ikväll, i mean he lives next door lixom. Ändå träffas vi never :( Det suger. Menmen, folk glider isär och ihop. Han kommer ändå alltid vara det bästa som hänt mig, min bästavän Love J Persson.

Är riktigt jävla irriterad på Canada? Alltså kan dom skicka hit min jacka nu? Jag ska för i helvete till Falun, bara stt änka Falun får mig att frysa? Som tur så är ju mamma och jag nästan i samma storlek så får låna hennes asballa jacka! Ska ju faktiskt vara ute hur länge som helst i skogen på fredag? USCH. Men jag är ändå as taggade på Falun, fan va kul de ska bli assså! Haha, för er som inte vet varför jag ska till Falun så äre det såhär att jag går i ascoola kunskapsskolan som är allmänt udda och har itne slöjd, bild, hemkunskap i skolan så varje år åker man till Falun och har just dom ämnena. Japp, så äre! Jag ska sova med Malin, Verran och Annie så de ska bli as roligt! Datan följer med så mig slipper ni inte! :)

Men nu ska jag packa det sista (?) Och sen lägga mig i sängen och gråta en skvätt! Hahaha håller på att få visdomständer, vet ni hur ont det gör?

   


Höhö

veronica' säger:
asså du är så muppig, när jag kollar på min msn så lyssnar alla typ på rihanna eller jay-z och du lyssnar på när vi gräver guld i usa
Amanda säger:
hahahahahahaha, vi kommer ha kul med min spotifylista i falun :D


Nu åker jag!


Who's bad?

Jahaja, droppar inlägg efter inlägg! För en gångs skull, det gillar ni va? Ja. Ska snart fixa mit lite. Sen rulla vidare mot Skärholmen med Fellush? Tror de blir så, det är inget jag behöver direkt men nått kan jag väll hitta? Min käre mor hade ju redan köpt shampoo och sånt som men behöver ha med sig till Falun, grym min mamma är. Sen ska jag förbi en sväng hos min underbara mormor och hämta en resväska. Vad mer? En mini lista?

Vem ringde dig senast? : Carl-adam
Vem ringde du senast? : Hanna
Vem smsade dig senast? : Felicia
Vem smsade du senast? : Felicia
Vem fotade du senast? : Öh, Matte tror jag
När blev du fotade senast? : I morse
Vilken låt lyssnar du på just nu? : Evacuate the dancefloor<3


<3


VÄRLDENS BÄSTA HUMÖR

Fast jag vet inte varför? Haha! Jag är kär i Michael Jackson iallfall! Herrejesus, snart måte jag börja packa, Falun nästa ju! Roligt eller tråkigt? Både och tycker jag, mest roligt faktiskt :) Så dagen kommer mest bestå av att packa och tare lungt, vare hemma och lyssna på Michael, bästa. Kanske drar en sväng till stan med Alex, vet inte om jag pallar annars blire Skärholmen med Fellan, lutar mer åt det asså! Kommer sakna henne och Minna ENOMRT. Lever inte utan dom, från vaggan till graven jao. Ajaaaaaaaa, time to fortsätta sjunga med i alla låtar som finns på min grymma spotify lista :) Har jag sagt att jag älskar mitt ljud? DUNKADUNKAAAAAAAAA

Det handlar om att bjuda på sig sjäkv vaaaaaaaaa?!?!?! Därför ställde jag upp på bild när några fans kom förbi för två minuter sen!


Lördag!

Hello cyperpeople! Vakande för ett tag sen och har nyss kökat frukost och sååå! Nicebajs. Gårkvällen var rolig/tråkig. Började med att jag mötte upp Tine i Fruängen för att sen ta oss in till slussen och möta upp hennes kompis Henke. Efter det åkte vi tillbaka till Fruängen och mötte upp Maja sen åkte vi hem till Tine och fkixade oss lite och köka Billys pan pizzaaaaaaa<3 Efter den stund kom Alexandra och Sandra och sen drog vi oss mot övre nedre där Izabelle och Miriam hade kalas men jag var inte bjuden :( BUHU. Hade tydligen inte fått nått inbjudningskort....... Så jag var inte välkommen, jag är dum tycker dom :( BUHU. :D:D:D:D:D Efter det så drog vi vidare mot Slussen där vi skulle möta Carl-adam, men han var för seeeeeeg så vi drog oss först mot Mariatorget där Henke (som vi mötte innan) var. Men tråk på de så vi drog till js där allting va så mycket roligare :D (inte) Men hade trevligt ändå! Kom hem runt tolv, DÅ VAR JAG SÅ JÄVLA KALL SÅ JAG SOMNADE MED ALLA KLÄDER PÅ. Vad bjuder Sverige oss på för väder? :(

Jag bjuder iallafall er på några bilder!




















Hahahahahahahaha.. öhm ja.


We are all in this together

Yeye bloggen växer (y) Haha! Men hjälp av det här! Hel grymt :) Vips så fick jag 165 besökare :) Och dom har hållt i sig, det var inte en engångs grejj inte :) BRAAAAA VA? :D


Jag började gråta..?



Bebisen överlevde dock, men ändå.. FY.


En utav Alexandros videobloggar (haha den ända ni får se)


They dont care about us

Hejhej bloggisen. Det var ett tag sen jag skrev vaaaa? Eller?

I torsdags så var jag ju som sagt i stan med Alexandros, han bytte sina byxor till två jätte fina tröjor, och min jacka ahde inte kommit :( Så jävla surt. Efter stan åkte vi hem till mig och åt middag haha, korvstroganoff.. Glamoröst! Och så mööööööös vi järnet och spela guitar hero,  mer hände inte :) Senare på kvällen var det Mammas pojkar och Inlåst som gällde, bästa pogrammen.

Fredag:
Igår dårå! Började med skolan, satt kvar nån timme med June och Cacca och skrattade som aldrig förr hahahaha. Herregud. Efter det hämtade jag syster på dagis och så tog vi oss hem, det tog 1,5 timme från Älvsjö station. Jag skojjar inte. Långsammare bebis får man leta efter, varje vattenpöl är lika intressant alltså. Efter det så blev det käk på donken och sen kom Alexandros hit, vi låg och titta på idol sen sona vi så söööööööött! Han åkte nyss hem, eller nyss och nyss.. nån timme sen. Hatar hans jävla cykel, ville bara tillägga det.

Ohjaaaaaaaa, vad hände i kväll då? Jo ska träffa Tine and the gangbang, TREVLIGT SOM SATAN. Vad meeeeeeer? Inget.


Yeye, haha den tog två timmar att göra (y)

En bild på dig


En bild på en fin vän

En bild på dig och din bästavän



En bild du gillar


En bild som påminner om sommaren


En bild som påminner om vintern


En bild från gamla tider



En bild som väcker känslor


En bild från en rolig kväll


En bild du glömt att du hade



En bild du alltid kommer spara


Haha

visste ni att..

...vårt solsystem är 4,5 miljarder år gammalt.

...Coca Cola var från början tänkt till att vara medicin.

...1 300 liter svett kommer att spridas ut i atmosfären per människa

...det är omöjligt att nysa och titta samtidigt.
...en krokodil inte kan räcka ut tungan.

...en grisorgasm vara i 30 minuter.

...en del lejon parar sig över 50 gånger om dagen.

...elefanterna är det enda djur som inte kan hoppa.

...strutsens öga är större än dess hjärna.

...en jordnöt innehåller lika mycket fett som en kilometer gurka!

...den mängd kött en Tyrranosaurus Rex kunde ta i munnen skulle räcka för att försörja en familj på fyra personer i en månad.

...en sjuttioårig människa i genomsnitt har stoppat i sig 30 ton mat - ca 6 elefanter.

...man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.


Jag vill bo i en zvamp

Vad heter du? Amandus
Vad heter du i andranamn? Marius
Vad heter du i efternamn? Lundgrenus
Vilken färg har du på ögonen? Green
Vilken färg har du i håret? Brun
Har du färgat håret någongång, isånnafall , vilken färg är din orginal? Blondt
Hur lång är du? 173 cm
Vilken skostorlek har du? 38
Går du på någon sport? Neje
Är du morgontrött? JAAAAAAAAAA
Är du datanörd? Haha njaa
Hur mycket är klockan precis nu? Halv ett
Vad har du ätit idag? haha, massor :)
Hur många gånger borstar du tänderna om dagen? två
Vem pratade du i telefon sist med? Mamma
Har du rapat idag? Nej
Har du hostat idag? Ja
Har du nyst idag? Nej
Had har du för kläder på dig nu? Men skrev de i förra listan
Vad har du för frisyr? Utsläppt
Vem badade du sist med? Haha, öh? Duschade senast med Grek
Vem sa du nått till sist? Calle och Henke
Vad sa du till hon/han? Jag skratta 
När gick du på toa sist? Akut i morse
När slog nu nån sist? Igår :D Gav Alexandros en riktigt örfil :D
Varför gör du det här testet? För att ha en anledning till att Tine inte ska få datorn
Vad heter din rubrik? Har inte skrivit nått än
Senaste film? Mamma mia
Bästa låten? Finns mångaaa
Saknar du någon? Nej
Senaste smset du skickade? Nån minut sen
Vem skickade du det till? Alexandros
Vilka är hemma hos dig just nu? Ingen hoppas jag?
Vilka 'fönster' har du uppe på datorn just nu? Blogg.se, min blogg, facebook och bloglovin :)
När sa du senast till någon att du älskar den? Länge sen
Vilken färg har din mobil? Brun
Cola eller pepsi? Cola!
Sjunger du i dushen? Nja, ibland
Senaste kramen? Men haha, öh.. Alexandros igår kväll typ?
Har du någon piercing? Öronen, Naveln
Tittar du på tv just nu? Nepp
Msn? [email protected]
Pa? Håller inte på med sånt
Mobilnummer? 07621*453*

-

Dagens humör: Glad :)
Dagens borde: Göra klar matte 23 och 24.
Dagens frisyr: Utsläppt, hårspänne i luggen.
Dagens klädsel: Mönstrade leggings, Linne, Stickad kofta
Dagens planer: Stan
Dagens materiella vill ha: Nya skor, mat
Dagens längtan: Måndag = 3 veckors ledighet.
Dagens tråkigaste: Måste vara just denna stund
Dagens personer: Mamma<3
Dagens roligaste: Alex och min highfive nyss.
Dagens låt: Polisen slår? Haha har den på hjärnan.


Njuter, njuter, njuter..

Halååååja!

Sitter just nu och tjillar galet med bästavän Alexcccccccch och smider planer för helgen!
På fredag ska Alexandros sova hos mig och på lördag ska jag vara ute med Alex och tine och gänget! På söndag blir de packning inför falun! AAAAAAAAAASNICE!

Just nu händer inte så mycket i ks, det var tacos idag, f1 nice! Väntar på att bilden ska börja så jag får sluta sen, och då ska jag till stan med Alexandros. Ska titta om min jacka har kommit?!?!?! Och han skulle lämna tillbaka några byxor eller vare va :) Efter det ska vi hem till mig.

Och där har ni min dag..

I går blev det inget bloggande eftersom att direkt efter skolan gick jag hem till pappa och leta efter min iphone, hitta den inte!?!?!?!?!?!? Men nu vet jag vart den är :) Efter det rullade jag mot Alexandros och tillbringade eftermiddagen + Kvällen där. Vi gjorde mest ingenting, åt middag och hade snorkråkekrig hahahaha.. Videoinlägg gjorde vi också, lägger in dom så får jag kan (a)

Men nu ska jag göra nått annat, hare bra hej!

Aborre

Asså shit tjena hej! Har inget att säga, förutom att min mobil är sönder så nu blir jag tvungen att använda iphonen :( BUHU. hejdå.

Jag älskar dig, det gör jag verkligen.


CHAAAAACHA

Hahahahahaha kom nyss hem igen, var ute en sväng med Cewes coola bil höhö! Han och Alexandros hade tydligen åkt hit ändä hem till mig så gick ut och träffa dom en stund, tog en sväng men hans assöta bil sen kom jag hem igen, hahahahaha fan va jag skratta vilken gamal skrutt alltså! De va kul :) MEN NU MÅSTE JAG VERKLIGEN PLUGGA, HEJDÅ!



Såååhär såg den ut typ :)


Baxar texten från kristinejohansens.blogg.se

Orkar inte skriva exakt samma sak som min käre vän nysss gjorde så det här har jag gjort idag! Dock ur Bacons perspektiv..

Kom precis hem frånt tha hoods, Älvsjö. Träffade Ä to the GG. Mjaaa. Åkte direkt från skolan, pang bom på bussen och träffade på Josse. Hon hade 2 enorma väskor som jag hjälpte henne med. Tåg mot Stockholm C Södertälje C, satt mitt emot en gaalet läskig kille. Han va skïtlång, såg fett arg ut, stirrade på mig och knäckte fingrarna. Hjälp. Från Älvsjö va det ba att glida på 144 mot fruängen som om det är det enda jag gjort hela livet. Lyckades halvt, av vid långsjöplan och jävlar. Jag trodde Amanda den jäveln hade lett ut mig mitt i nowhere. Men sen 3 samtal, 137 trapsteg och en jävla massa backar senare så var jag hemma hos tuffingen. Började med ett misslyckat glas sodastreemad saft (asusual), för att sen vänta på när gulle fixade sig. Halvtimme senare var det bara att ta trappor + backar åt andra hållet och hoppa på 144an(?) till fruängen, och byta där så vi hamnade i skärholmen. Amanda hade nämligen fått för sig att vi skulle köpa en fisk. Efter att ha stått inne på djuraffären ca ett år så inser vi att vi kommer behöva nån slags skål. Jalla jalla till Åhléns , hittade dock ingen bra. Våran budget va för låg. Vi rushar tillbaks till djuraffären och ser om det finns något annat. Då ser vi vandrande pinnar och det va ju perfekt. Men efter att ha snackat med hon som jobbade där, som berättade att när dom fick typ vandrandepinneungar så va dom så små att dom kom ut genom hålen. Då ångrade vi oss och satte oss med en pizza istället. Eftere så drog jag hemåt och amanda mot sin mormor. Bjussar på lite bildazzzzzzz!

 

Dagens drog:



Ända sen jag vaknade i morse av min surrande dvd så har jag tittat på den här filmen om och om igen :)


Vilken jävel asså :)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jag ringde nyss till affären som har jackan jag väntar på! Jävlar va kåt han va. Såhär löd samtalet:

- *affärens namn* (minns inte vare va haha) Johan Karlsson
- Hej! Jag heter Amanda och undrar om ni har blablabla..
- Om två veckor så bör allt vara klart, men du.. kan jag ta ditt nummer?
- Öh? 076********
- Tack, vilken jacka sa du att det var?
- Expediton parka
- *Stön* Vilken storlek?
- xs
- xl sa du?
- näe, xs
- Jaha hahahahaha, tänkte väll *stööööön*
Sen blev han normal igen en stund..
- Okej blabla då återkommer jag!
- Hoppas det *stön*

Sen la jag på (trodde jag) och så började jag asgarva i min ensamhet, dock hade jag inte lagt på HAHAHA jag dör.

Lite inside information..

Hahaha i natt drömde jag massa roliga saker, haha jag drömmer nästan alltid faktiskt! HÖHÖ i natt drömde jag om min farmville, bara för att jag inte orkar fixa mina djur (ni trogna spelare fattar vad jag menar) så drömde jag att dom blev gamla och fick skägg och att alla attackerade mig och sen började alla dö en efter en.. :( Hahahaha

Lite senare drömde jag att jg va i Italien med alla jag va i norrtälje med i sommras, haha så jävla sjukt. Vi badade massa i nån pool som låg mitt ute i skogen och alla skulle hoppa ner samtidigt i vattnet och så slutade det med att jag såg allt underifrån och såg hur alla råkade hoppa på varandra så alla bröt sina ryggar..

så jävla sjukt, jag vet.

Hissar!

Ni vet väll att jag skrev om mina läppar för ett tag sen att dom var jävligt svullna och så? Det har inte gått över än! Men så hittade jag en sån här hemma! Kommer verkligen ihåg när jag va mindre att pappa specialbeställde såna här från USA och sen så använde jag och mamma upp alla, haha vi verkligen älskade dom här! Minns hur deppiga vi blev när dom tog slut hehe, och sen så började dom säljas på pressbyrån! Haha herregud va glada vi blev då! SÅ EN FET HISS FÖR CARMEX! Dock luktar dom skit!



asssssssssså HAHAHAHAHAHAHA


Goooodmorgon!

Hej bloggen, vakande nyss av att dvd:n stog och surrrrrrrrade! Fett ovärt att vara ledig när man ändå vaknar tidigt. Aja life is life, och idag ska jag fixa mitt rum. Yeeeeeeeey! Sen ska jag hämta en jävla massa mat och lägga mig här i sängen och köra desperate housewifes maraton, lixom vem har inte sesong 1,2,3,4? :) Jag har! Mys dag de kommer bli alltså! Senare kommer Bacon hit och då ska vi busa, HIHIHIHIHIHIHI!

Bjussar på denna från förra året dårå! HAHAHAHAHA Ä&B - THE MOVIE 2


GLADER

Sådära! Tackar Alexandros för headern! Har inget mer att skriva faktiskt, ska snart titta på film tror jag, myspys! Efter det ska jag fixa på mitt rum med alla nya saker och så sen ska jag soooova och det ska jag göra länge! Är ju ledig i morgon så det blir en feet sovmorgon! SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT! Puss på er alla!


Just like a boomerang

Har nog gjort alla jävla test och spelat alla spel man kan spela på feacbook! Har grymt tråkigt sitter och väntar på att Mr. Bakos ska bli klar med min nya header :) Längtaaaaaaaaar, hoppas den blir fin men de blir den säkert! Om han bara kunde rappa på lite, det går så himla långsamt (haha okej jag har typ väntat i en kvart)

Bara för att fördröja tiden så kan jag ju säga att mitt 'nya' rum är snart klart! Mamma var och köpte lite saker till mig idag :) Nån gardin/rullgardinssak, massa ljus, någonting till sängen som håller lakanen på plats och nya kuddöverdrag, jipppppieeeee (a) När det blir klart här inne ska jag aldrig gå ut här ifrån, mitt rum är bäst. Här finns allt man behöver. GAAAAAAAAAAAAAAAH VÄRLDENS LYCKLIGASTE!


I MORGON ÄR VI LEDIGA OCKSÅ!

Så sött!


Does you mother now that you're out?

Hejhej!

Skolan var som vanligt idag, blööö.. Missade bussen hem så fick ta sega 163 till js och byta där, självklart va det jätte lång tid mellan bussarna haha (16 min) så satt och spelade nått as kul spel på mobilen tills bussen kom, sen traskade jag hem och satte mig vid datan. För en stund sen kom det nån gubbe hit och lämnade matkassar? Hjälp tänkte jag, har mamma blivit så lat så hon inte ens orkar ta bilen och handla? Men så var ju självklart inte fallet, haha utan hon har beställt nått från internet ty atsmart.com? Haha de innebär att man får mat hemskickat varje vecka i en månad och så ska man äta den haha och genom det äter man smartare och får i sig all näring kroppen behöver haha! Fjantigt. Men min käre mor tycker att det var värt att lägga massa pengar på det så jag måste väll hålla med henne om att det kanske är lite smart ändå! Höhö!

Snart så ska jag stå här naken och fota mig själv för jag behöver nya bilder till min nya header! De ska bli kul va? VA? Eftersom att jag har så sjukt många läsare så måstejag ju satsa på de här nu, räkna med 'dagens outfit, hiss och diss, det här har jag köpt i dag, den här vill jag ha, så här mår jag just nu, så här se jag ut just nu, en jävla massa listor och bilder! Haha hatar verkligen jätte seriös bloggare som typ har 30 besökare, HALLÅ JAG HAR FAKTISKT ÖVER 80 VARJE DAG! tycker att det är lite coolt, för vem fan är jag egneltigen och vad får er att vilja läsa om mig och mitt liv?



HAHA, sug Tim och Jesper eran privata bild är inte privat längre, HOHO!

VET ATT NI LÄNGTAT EFTER DEN HÄR

Vilken var den senaste låt du hörde? Dancing queen - Abba
Vem kramade dig senast? Gasslander
Vilken färg har din mobil? Haha brun (?)
Vilken färg har du nu på dina trosor? Chockrosa
Vad gör du just nu? Tittar på mamma mia
Vad borde du göra just nu? Plugga..
Vad var det senaste du åt? Drack en cola
Vad använder du för skor just nu? Turk skor från hm, eller mina nike
Vilka bloggar har du besökt idag? Öh, oj.. Juliastjernberg, Leksviks, Dessies, Paows, Kissies, Ampilini, Andrianas, Chillnation, Malinmlarsson, Lekintekatt, Rahlenfeldt, Juliaholmbergs, Hmofo, Dollare
Vad längtar du efter? Höstlov!
Vilken grundskola/gymnasie går du i? Kunskapskolan
Är dina föräldrar skilda? Japp
Vill du ha någon just nu? Ja
Saknar du någon? Typ
Vad skulle du helst ta med dig till en öde ö? Maaaaaaaat
Tycker du den här listan är rolig? Nej
Önskar du att det här var sista frågan? Ja mer än allt
Hur långt tid tog det för dig att göra den här listan? 10 min typ!

Face down, ass up!


New week!

Godmorgon! Och hej på dig du nyae vecka! Juuuust nu chillar jag galet och leker med farmville, börjar tröttna på de där nu :( Men ska fan kämpa mig upp till 30! Yeye, såhär kommer min vecka att se ut iallfall!

Måndag - Skola, inget speciellt efter. Passa syster en stund i kväll bara.
Tisdag - BACON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onsdag - Dejt med Julia. Hoppas det blir nått mellan oss, är verkligen kär i henne. Undra vilket efternamn vi ska ta när vi gifter oss sen.. Lundgren eller Stjernberg? Tåls att tänka på!
Torsag - Stan med Alexandros? :)
Fredag - Inte en aning!
Lördag - Börja fixa inför falun? Köpa sånt jag behöver och så!
Söndag - Packa till falun!

Sådär ja, trevlig och händelserik vecka. Höhö! Nu ska jag återgå till det jör gjorde innan, i princip INGENTING! :)



Abdulla knulla, aa de rimma ju iallfall

ÅÅÅÅÅÅÅÅh vilken segdegdag, ingenting har hänt. Har bara leget här i sängen, kul liv. Har iallafall hunnit med att:
- Tvätta bort sminket, sminkade mig av en anledning i morse och det var för att jag skulle tvinga mig själv att göra nått idag så att det inte skulle bli en sån här dag, men det blev det iallafall.
- Pratat med Annie i telefon, loveu!
- Tänkt att plugga, men så blev det inte helt enkelt.
- Försökt sova, men är inte trött..

HAHAHA herregud vilken värdelös dag och vilken värdelös blogg jag har! :)

GÅÅÅÅÅÅÅR INTE ATT LÄGGA IN BILDER HELLER


Jahaja, vad ska man skriva rååååååå

Någonting bra på tv ikväll elleeeeeeeeeee? Nehe.
Något roligt folk inne på msn? Nej.
Händer nått kul på facebook? Nä.


Någonting ingen kommer orka läsa

Ja men hej på er! Det ar ett tag sen jag skrev men ahr haft fullt upp om man säger så! Haha... vad leker jag upptagen för? Såhär såg mi helgt ut:

Fredag: Hemma och löka hos Tine tills typ 6, Alex och Fellan va också där. Vi gjorde inte så mycket, tittade på fyra filmer och köpte pizza på home delivery. NAJS (y) Senare betämde vi oss för att gå på bio på kvällen och så blev det, Jag, Natta, Fellan, Tine, Alex och Simon såg Fame, hahaha döda mig. Den sög hårignegerkuk. Jag och Simon hade popcornkrig hela filmen och så sov jag en stund. Vaknade i slutet och fick låten på hjärnan som dom spelade 'I'm gonna learn how to fly'  TSSSSSSSSSSCH! HEHE. Sjöng på den hela vägen hem, stannade i Fruängen nån halvtimme och kom väll hem runt 1, det blev en ritkigt lyckad kväll :)

Lördag:
Sov längelänge, sen åkte la familia på shopping runda! Fick bland annat med oss en ny säng hem till mig! LYCKAAAAAAAAAAAA, sen lite annat smått och gott, satt upp tv:n på väggen, alltså en såndär ställning dårå. Den sitter mer i luften, BILD PÅ DET SEN! Öh sen köpte resten av famliljen sånt där som ni inte är intresserade av, tex utebelysning! Kvällen var lugn, blev pizza till middag sen utgång. Vi var i Segeltorp till en början sen chilla vi vid js en stund sen bestämde vi oss för att dra hem till mig och efter ett tag slutade det med att August låg och sov på golvet och Calle och jag sov i varsin del av soffan, haha!

Söndag: Har bara legat hemma i my new bed hela dagen, tjatar för att få hit sällskap men något på två hjul är tydligen roligare än mig :(((

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA måste bara tillläga att kvällen bjöd ¨på bycket skratt när man blev buren på en axel med rumpan i vädret springandes mot bussen HAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHHAHH (ni kommer aldrig förstå hur kul det var)



Lite spontan hylla där under tv:n, den ska bort den äre PERFEKT!




Nödvändigt

SENASTE:
1. Dryck: Mjölk
2. Telefonsamtalet: Jonta
3. SMS: Alexandros
4. Sång du lyssnade på: Helena Paparizou - My number one
5. Gången du grät: Oj, länge sen!
HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Ja
7. Har någon varit otrogen mot dig: Inte direkt
8. Har du varit otrogen: Nej..
9. Förlorat någon speciell person: Ja de har jag
10. Varit deprimerad: Ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Haha ja det har jag!
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Rosa
13. Vitt
14. Grön
I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Ja de har jag
16. Fått ditt hjärta krossat: Ja
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Minna alltså...
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Kan man säga
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja!
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Haha jaja
21. Pussat en kompis: Japp
BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat irl: Nästan alla, förtom alla turkar som addar från facebook.
23. Hur många barn vill du ha: Typ två
24. Har du några husdjur: Nejeee :(
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var med William och Robel i stan, höhö
27. Vilken tid vaknade du idag: Typ nio
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Va med Calle och August, alla log och sov i min soffa
29. Någonting som du längtar till: Nästa helg
30. Senaste gången du träffade din pappa: Två dagar sen
31. Du skulle vilja ändra om ditt liv: Nja
32. Vad lyssnar du på just nu: Helena Paparizou - Mambo!
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha ja
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att jag ligger två steg efter i matten
OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Amanda
38. Stjärntecken: Skytte
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Kunskapsskolan
41. Gymnasie: Jag vet inte än
42. Högskola: Vettefan
43. Hårfärg: Brunt
44. Långt eller kort: Långt
45. Längd: 170
46. Vad gillar du gällande dig själv: Jag kan få vem som helst att skratta
47. Piercings: Öronen, naveln
48. Tattoos: Vill
49. Höger eller vänster: Höger
DIN FÖRSTA:
51. Operation: Har inte blivit opererad
52. Piercing: de va typ i tvån, på min födelsedag haha
53. Tatueringen: Aldrig hänt
54. Bästa vän: Maja Sporre
55. Sporten du spelade: Scaout, HAHA
56. Husdjur: Fiskar
57. Vaccination du minns: I Fruängsskolan
58. Konsert: Darin JAO
59. Förälskelse: Richard Eklund
60. Alkohol du drack: Haha vodka föfan, fjortisfylla. 
JUST NU:
61. Äter du: Inget
62. Dricker du: Inget
63. Är du på väg att: Somna
64. Lyssnar du på: Spotify reklamen </3
65. Väntar du på: Bättre tider
DIN FRAMTID :
66. Vill du ha barn: Mja, ja de vill jag
67. Vill du gifta dig: Vill jag säkert
68. Karriär i åtanke: Inte en aning!
HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Ja
80. Gjort något sjukt spontant: Yes
81. Tappat glasögon eller linser: Använde inte sånt
82. Haft sex på första dejten: Haha dejten? Vilket fult ord
83. Krossat någons hjärta: Ja
84. Har någon krossat ditt hjärta: MEN JA
85. Har du blivit arresterad: Nepp!
86. Dissat någon: Haha ja
87. Gråtit när någon dött: Men ja?
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): HAHAHAHA asså ja fast nä :D
TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Nja lite halvt
90. Mirakel: Vetr inte
91. Kärlek vid första ögonkastet: Men nej
92. Himlen: Ja
93. Tomten: Nej
94. Att kyssas på första dejten: Men haha inte de där ordet igen
95. Änglar: Nja
SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Ja
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut ? Nej
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Pengar, min säng<3 och mina underbara vänner
100. Att posta det här är din 100 sanning: Ahrååååååå

AAAAAAAHAHAHA! 'fuck you din jävel'



Jag och Bacon på nyår! (man hör mest mig) HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA


Tråk, bloggar senare

 OM DIG

Smeknamn: Amandus för det mesta, eller Lundgren? Höhö
Födelsedag: 19 December, sug på det (?)
Bor: Älvsjö
Arbete: Slav

FAVORIT

Färg: Haha tänker inte på sånt!
Plats: Sängeeeeeen
Drog: Oxbottenskinka, mobilen?
Film: Tzatsikiiiiiiii!
Djur: Quatt
Affär: Olika
Serie: Inlåst, Desperate Housewifes!

 BRUKAR DU

Titta på dig själv i spegeln: För ofta
Gnälla: Haha ja
Skrika: Haha ne inte så ofta, mest på Henke för han är så jobbig
Sova: Så fort jag får tillfälle
Drömma mardrömmar: Nä men drömmer vanliga drömmar nästan varje natt!
Försöka vara annorlunda: Det är någonting jag vill vara, och det är jag också.
Klä dig i svart: Inte hel svart
Ha sex: Hela tiden
Hata folk: Hahaha jaaaaaaa
Lita på folk: Vissa

NÄR

Åt du senast: Vid halv elva
Läste du en bok senast: Några veckor sen
Var du på konsert senast: Haha när jag va 10 typ
Köpte du något senast: Igår
Svor du senast: Minns inte
Sjöng du senast: Nyss
Klagade du senast: I morse
Är det sommar: Nästa år

VEM

Saknar du: Pappa
Rörde dig sist: Öhh.. Calle typ
Gjorde dig riktigt glad senast: Min pappa
Fick du sms från senast: Alexandros

HAR DU

För många vänner: Haha hur kan man ha för många?
Tvångstankar: Nee
Någon annan psykisk sjukdom: Näej
Färgat håret: Haha en gång i månaden
Brutit några ben: Nej faktiskt inte :)
Några piercings: Yessir :)
Egen dator: Två stycken
Gjort bort dig rejält: Haha jag brukar inte skämmas :P
Bra självförtroende: Nja
Haft sex: Ja de har jag
Köpt kondomer: Nej :)
Sagt jag älskar dig till någon idag: Neeeeej
Blivit kär i någon på nätet: Haha neeeej
Velat vara otrogen: Jaaaa

HUR

Går du: På alla fyra
Fördriver du tiden: Olika, tv, data och sånt
Mycket pengar har du: Inga
Tjänar du pengar: Nääää
Ofta diskar du: Diskmaskin
Ofta städar du: Mitt rum när de är stökigt
Ofta träffar du din familj: Varje dag
Mycket äter du: Mycket :)


JAG VILL BORT FRÅN ARMEN!

Maten smaka skit, pyttipanna.. ändå hämta jag mat två gånger, fett mänskligt. Är fetttttttttt klar men No:n nu! As skönt! Ska bara bli klar med bildanalysen nu också, örkar inte. Men jag måste :( Har inget vettigt att skriva.. Just nu lyssnar jag på markoolio (my idol) han är bezt. Just nu sitter också Joel breve mig och spelar Happy Aqvarium (?) Det suger, heja Farmville forlife! Appråpå det så är jag på level 23 nu, snart på 24 :D WOHO! Höhö, som sagt.. jag hade inget vettigt att skriva



Jag på bild!!!!!!!! (Min och Julias jätte tråkiga humor)

JAG VA DIN OCH STANNA HELA NATTEEEEEEEEN!

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR E JAG :D Sitter och pluggar faktikst, går riktigt jävla bra med den här No-saken! Grymt najs (y) I eftermiddag blir det bildanalysen, kulkul.  Skönt att bli klar med allting faktiskt! Måste bara göra 23 och 24 i matte i kväll också, with dady's help (a) Slutar tolv i dag och då ska jag till stan med Alleballexandros, coolt va? Fett med status till mig!

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.




hehehehehehehe okej, jag är cool ju

AAAAAAAAH

Lyckades inte ladda upp alla videosar från idag, men den där får duga sålängeeeeeee! Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna, sen ska jag kriga om mobilladdaren med pappa. Det luktar vinst för mig! Håll tummarna! GODNATTTTTTTTTT


Ett nakendoppsknull.

Hej bloggen, tittar på grey's så det här blir ett snabbt inlägg.. Har hunnit med en jävla massa idag. Direkt efter skolan åkte jag till Sollentuna till min älskling Bacon och hämta mina nycklar, tog en soda streemad saft sen vare rusch till bussen tillbaka till pendeln! Tack Hanna för sällskapet! Hem till ljuva Älvsjö och 144 vid bromsvägen hoppa Aggebagge på bussen och hänka hem till far om hämta min fjällis som jag senare skulle sälja. Så vi hämtade den för att senare åka hem tilll mamma för klockan fem skulle det komma en och kolla på den. Men vi va lite smått sega så vi blev sena så ringde morfar och bad honom köra hem oss och de gjorde han söt som han e! Sålde jackan och åt pyttipanna sen tog vi bussen till Aggebagge och spela fifa hela kvällen haha! Har garvat som en get hela dagen, tack August för att du är en sån jävla bra kompis!

Här är lite videosar från idag, höhö!




Saker ni inte visste om mig.... IGEN!

Jag har jätte svårt att säga förlåt och inse att jag har gjort fel
Jag tycker att bebisar är det sötaste som finns
Jag kan vara vara riktigt uppkäftig och elak.
Men jag är ändå jävligt omtänksam.
Jag har sjukt mycket kläder som jag aldrig har användt.
Jag gör vad som helst för Felicia Sandberg (kusinvitamin)
Jag har blivit misshandlad
Jag har aldrig brutit något ben i kroppen men jag har haft hjärnskakning 4 gånger
Jag har åkt motorcykel till Danmark
Så fort jag lägger mig i en säng somnar jag, spelar ingen roll vem jag är med eller vart jag är.
Jag kan seriöst alla låtar som spelas på nrj, the voice, 107,5, rix fm och lugna favortier. Sjunger alltid med i låtar!
Jag älskar greksik musik (lärde mig att tycka om det i somras) Haha (?) Tackar Petros för de!
Jag tänker på min mormor varje dag, bara för att hon är så sjukt jävla bra
Jag har as rolig humor (tycker jag själv)
Jag skrattar riktigt fult, ibland när jag skrattar börjar skratta ännu mera för att jag skrattar så jävla fult :))

kommer inte på nått mera nu




Onsdaaaaaaaag

Hej hallå godmorgon, goddag kalla det vad ni vill. Sitter och chillar galet i skolan (inte) rå pluggar no, mindre kul. Biologisk mångfald och ekosystem, who cares? Inte jaaaaaaaag. Slutar iallafall somsagt 12 idag, skönt. Fast ska bara hem och plugga då. Men först måste jag till fucking Sollentuna, Viby och hämta mina nycklar. Fråga mig inte vad dom gör där..  Men det blir ju skönt med en liten åktur, ha-ha. I kväll blir en ensam hemma kväll för min del som kommer att bestå av att plugga, kulkul. Pappa ska på någon resturang med jobbet han fråga om jag ville följa med men är inte så taggad på att sitta där och le i tre timmar. Big nono, så stannar hemma med biologiboken och mina jätte stora negerläppar? What's up with that lixom? Dom är helt svullna och röda :( Ser ut som en anka :(( 



Pappa och jag!


:))

JAAAAAAAAG kom nyss på en sak! Jonas är sjuk idag (gympa lärare) Jag har egentligen gympa 12 - 13 i dag men WÖHÖHÖHÖHÖ icke! Slutar tolv breeeeeeee, kul att jag har några nycklar hem då? :( FAN.

Jerry är bäst! :)

- sååååååå ni bara vet!

JAG MÅSTE HA VÄRLDENS SKÖNASTE GARV :))))))))))


MITT FRAMTIDA BARN


HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA, herregud va jag skrattar!

  

Hahahahahahahaha! Här snackar vi kort hår och jätte vacker lite tös i sina bästa dagar! Herreminjesusskapare, vilken ful människa! :) Riktigt ful, haha tänk att det här va två år sen, nej tre! Det var i sälen 06, abo. Hade nyss börjat ks då.. SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTNOSIG JAG VA, eller vad tycker ni?! :)

Min första kärlek, Fjällräven!

Hoho, gamla fjortis jackan finns på blocket! Först till kvarn! Hahahahaha



(jag diggar dom här bilderna)


Jadu..

Tänkte droppa ett lite mer detaljerat inlägg, hmmmm.. Mitt liv är jävligt intressant måste jag säga, även om jag inte visar det här i bloggen. Fett me action varje dag alltså, kämpar för att överleva dagen. Alltid är det ju nått som är fel. Antingen någonting jag sagt, någonting jag gjort eller någonting jag inte gjort, eller någonting jag borde gjort! Som tur är, är jag en sån person som inte bryr mig så mycket, tar det mesta med en nypa salt lixom. Ser stora problem som väldigt så problem. Kanske kallas naiv? Tackar gud för det iallafall! Men det jag vill komma fram till är att Julia Holmberg är det roligaste jag vet och jag sitter och skrattar här i min ensamhet åt henne. (fifaaaaaan jag kan aldrig vara seriös alltså)




Min gamla kärlek! :(


VILL HA TÅMYS MED DIG


HEEEEEEEEEEEJ!

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖRK inte :) Haha! Dagen har varit rolig! Har inget mer att säga, puss och godnatt!



En sånhär jacka blev min idag :)


:D

Glömde berätta! :) Fick ny mobil igår Iphone :D Haha rekomenderar den inte :) As jobbig att smsa på :P MEN DEN E FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN :)


b0ring

Chaaaacha! Seg kväll, det händer verkligen ingenting.. det är nästan så att jag funderar på att plugga (?) SÅ TRÅKIGT HAR JAG. Inget vettigt har jag att skriva heller.. I morgon kommer bli en kul dag iallafall, ska få ny vinterjacka och sååå! F1 nice. Bortse från det kommer nog morgon dagen bli lika tråkig som den här dagen har varit.. Den ända roliga jag har gjort är att äta mig fet och läst hänt extra.. Nej nu ska jag an i mig plugga :) Hare bra! BJUSSAR PÅ FJORTISMANDA :)))))))))))))))


HAHAHAHAHA, ETT ÅR SEN NU GRAFFYN DITT CP :D


Slutar nu ;)

Sådär ja, ännu en skoldag avklarad! Ska hem nu och få någonting i magen, städa rummet och packa till pappsen för han kommer och hämtar mig vid fyra då ska vi åka och handla, VI HÖRS VÄLL IKÄLL :D


HEJ JAG HAR TRÅKIGT

VAD STÅR DET I DITT SENASTE INKOMNA SMS?
Men haha, det är från pappa :p
'Vad kul :) kebab eller kina eller wok eller sushi eller greken? :p kanske bigges 8) vi har mat till hela veckan ;)'

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Adam sollentuna - HAHA men fy helvete, nej det har jag inte.

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Amanda Norell - Haha vi är kompisar :)

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Anna anka - Träffar henne varje dag i skolan :)

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Alex Gäverström - Haha assöt!

FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33?
Anton Pettersson - Haha att han va ful eftersom att alla andra tyckte att han va snygg då!

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Adina - Genom bella :)

GILLAR DU NUMMER 15?
Anders Hedlund - Haha (Minnas pappa) men gillar är bara förnamnet!

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 3 DEN SENASTE MÅNADEN
Affe - Vet inte vem det är?

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Alexandra Sandberg - När jag vill breeeeee :)

NÄRA VÄN MED NUMMER 13?
Alex Susanj - Haha nära och nära vet jag inte.. men vänner är vi :)

VAD PRATAR DU OCH NUMMER 8 OFTAST OM?
Aik Ludde - Haha aik :p När det är matcher och sånt :P

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
Abdulla - Haha nej tack.

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 17?
Anderas Zaos - Haha nej :P

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 10?
Alexander Lindblad - Ajde bror :)

VAD STÅR DET I DITT SENASTE SKICKADE SMS?
Haha det är till pappa :P
'Haha mupp :) Vi kör på Gula Villan :D'

5 oktober 2009

Hejhej! Sitter i skolan, har datan med mig today as nice. Så idag blir det att plugga jäääääääärnet, yey.. Kan ju säga att det behövs! Just nu håller jag på med den där jävla bildANALysen, skit tråkigt. Men den blir iallafall bra, som med allt annat jag gör? :) HEHE. Sen ska jag sättamig in i mångfalden och ekosystemen och kirra vg på det, aa tjena.

Men iallafall det är nyvecka och har inte så feta planer inför den inte. Ska försöka klämma in en dejt med Julia Snygg Stjernberg sen ska jag plugga som ett djur, mittterminsrapport nästa vecka jue..

Men nu ska jag återvända till analen, slänger in en bild på mig och Alexandros från i sommras eftersom han var klagade på att han inte va med i inlägget innan. Känns som om jag har lagt upp den här bilden flera gånger, menmen! Ska fixa dom andra bilderna från när han var med på landet också :) Aja, nu vet ni det (?) PUSS!


HÖHÖÖÖÖÖÖ

1.När var du full senast? Är full nu 

2.Vem hade du senast sex med? Grek

3.När mår du som bäst? När jag får som jag vill

4.Vilken pryl klarar du dig inte utan? Mitt hem 

5.När bajsade du senast? Igår kväll

6.Vad står det i ditt senast skickade sms? 'Jappjapp men har ju privata bilder på dig också :) höhö'

7.Vem ringde du senast? Mamma

8.Vem ringde dig senast? Mamma

10.Senaste konserten du ar på? Hjäääälp, herregud.. Mobba mig inte.. DARIN.. i typ fyran.

11.Favoriträtt? Kött och pommes med bea

12.Snyggaste hårfärgen? Brunnnnnnnnn!

13.Solresa eller vinterresa? Regnresa

14.Testat trekant någon gång? Men nej haha

15.När testade du dig senast för könssjukdomar? Måste göra det varje dag?

16.Vad heter din första kärlek?  Richard Eklund

17.Vad var det senaste du köpte? Donken

18.Favoritserie? Sex and the city, Desperate Housewifes 

19.Senaste film du såg på bio?  Flickan som lekte med elden

20.Vad gör du helst en lördagskväll? Det är frågan.

21.Mys eller sex? Både och

22.Morgonmänniska eller nattmänniska? Nattmänniska

23.Har du några tatueringar eller ska du tatuera dig? Nipa, och nej men skulle vilja ha nått i svanken.

24.När vart du av med oskulden? 
13

25.Vad hette han/hon? Alexandros

Sommaren 09







FRÅGA MIG INTE VARFÖR..

Lycka är att hämnas


Sjukt

Men herregud.. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5897339.ab


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VI E GNAGET, VI E GNAGET, AIK!

yeaaaaaaah, mamma pyser iväg och köper donken till mig och lillasyster (y)

AAAAAAAHAHAHA, SKÖNSTE!



Dra fram till 0.35 HAHAHAHAHAHAHAHAHA


One time - Justin Bieber

Min senaste kyss: Gjorde mig jätte glad
Jag pratar: Roligt, det låter fult :)
Jag avskyr när folk: Tror att dom vet mer än dom gör?
Min bästa vän är: Julia Holmberg
Min första vän heter: Haha han hette.. vafan hette han?.. Jesper :D
Kärlek är: Värt att hata och älska
När jag borstar tänderna: Går jag runt och gör tusen andra sker samtidigt
När jag lagar mat: Går det jävligt fort
Jag tänder på: Charm och snygga kroppar
Jag är rädd för: Isso? SKÄMT ÅT SIDO. Haha jag vet inte, döden kanske? Eller att bli sårad? Att vara hungrig är inte heller kul, det är jag rädd för att vara.
Den värsta känslan är: Olycklig kärlek
Den bästa känslan är: Lycka
Jag är bäst på: Att förstå
Jag är sämst på: Att säga förlåt, gör nästan aldrig det eftersom att jag vägrar inse att jag har haft fel.
Om jag var ett djur skulle jag vara: Ett lejon rawr
Min mobiltelefon är: Där August är, efgtersom att vi har bytt.
När jag vaknar på morgonen: Letar jag efter min mobil som ligger någonstans i sängen och kollar vad klockan är.
Just nu tänker jag på att: Jag är hungrig..
Bebisar är: Så jävla söta

pay back time

Nämen hallå! Vet inte när jag skrev senast men jag drar hela helgen faaaaaan. 
Fredag: Skola like always, va typ hemma tills jag drog och käka pizza sen vidare mot kusinvitamin Towa sen vidare mot Heron city där vi mötte Maja och Tine och vi åkte vidare mot Herrängenskola, hälsade glatt på mina vänner och skrattade åt en kines sen åkte vi hem till Tine och prutta på Patrik (hennes fotölj). Sleep over party hos Towa med en jävla massa chips tills vi vaknade nästa dag.

Nästa dag: Vaknade breve chips påsen, åt upp den. Spelade Wii hela dagen med Kappe (kusinvitamin) Vid typ 5 kom mamma och hämta mig, vi åkte hem, jag basta och gjorde alla såna där tjejsaker.. ASNICE. Sen bar det av mot fruägen där jag mötte upp Maja och Tine vi gick i regnet till Sandra och hämta en jacka sen vidare mot matte rytterheim där de va allmänt spårat sen åkte jag vidare mot Alexandros där jag tillbringade kvällen :) Även natten eftersom han fråga om jag ville sova där och så blev det, aaaaaaaaaaasmys! :) Kom hem för ett tag sen, har precis duschat och nu ska jag äta chips och baka bullar, AJDEEEE BRÖDER!



Jag hoppas att du vet vad du gör.

-

WHÅÅÅÅÅÅÅÅEÅH

Svarar du i telefonen: Hallå eller Hej det är Amanda
Gör du när du är kär i fel person: Hur kan man blir kär i fel person?
Tycker du om gul-bil-leken: Haha ja
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 0
Mycket är klockan: 11.17
Många kontakter har du på msn: Haha exakt 300 fan va mobbat.

VEM

Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där?
 'Du smsar ju med honom :p' By bakos
Pratar du med på msn just nu? Nej 'visa som offline' :)
Ringde dig senast? Mamma
Pussade dig senast? Bääääääkos
Vill du kasta en sten i huvudet på? Haha
Saknar du mest just nu? Chips påsen som jag har hemma
Ska du träffa imorgon? Haha inget bestämt
Sov du med senast? Fellanbellan
Festade du med senast? A - laget
Vem fick du senast sms av? Nått kedjebrev av Pontus


JA- OCH NEJ-FRÅGOR

Cyklat utan händerna:
 Ja, lärde mig i somras :)
Gråtit en hel natt: Ja
Druckit så du spytt: Haha jaja, varje dag.
Åkt vattenskidor: Japp!
Åkt rullstol: Inte för att jag har behövt.
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ye
Haft träningsvärk: JA
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Ja :))

GÄSTINLÄGG AV FANNY

Tjoooo alla coola människor :) nu är det fanny som gästbloggar här på amandus blogg, hihih ruuligt. Hon är och hämtar mat, vår underbara ks mat. Idag är det nån slags fisk, mums filibaba. Så de naajs, ska snart gå och hämta mat jag med men passar skitungens data så vafan.. Offrar mig för henne såklart. Längtar tills ikväll, cause tonight's gonna be a good night!! Peace människor.

RUBRIK MANNEN

Hejhej blöggggggggggen! Har inte skrivit på länge, vem fan bryr sig? Ingen. Haha statestiken är ju samma fortfarande sååååååååå? Haha vad leker jag att ajg typ har 1000000000000 läsare? Hej jag har typ 90 i snitt haha. Aja, sitter i skolan. Har tagit med mig min coola data idag, f1 nice. Försöker jobba lite på min bildanalys. Haha roligt ord de där ANALys. ROLIG JAG ÄR.

Just nu sitter jag och mina girls, vid namn.. Veronica, Fellan, Ariana, Alexanda, Ia och Annie vid en bord och snackar skit. Ska snart äta maten som bjuds, fisk. Fett gott. Öhm aaaaa ikväll ska jag sova hos min elsk, A**I*A. KLURA PÅ DEN NI!

heeeeeeeeeeeeeejdåre!