Ville bara påpeka att...

....MINA TEJJER ÄR FÖRJÄVLA BRA!



DU FULE NEGER DU KUNDE LIKA GÄRNA VARA MIN SKUGGA

Livet rullar vidare denna måndag, nyss käkat - pannkakor blev det och nu blir det PLUGGAAAAAA..
Jag har verkligen ingenting vettigt att skriva, som vanligt? Men ändå lyckas jag rätt bra ändå - som med allt annat. Jag menar, alla älskar mig och jag älskar dom. Det tar aldrig slut lixom och om det skulle hända att det tar slut, slutar jag att lyckas rätt bra ändå då? Tåls att tänka på. Ni seeeeeeeer, jag fick ut någonting men det här (från början) helt meningslösa inlägget. Är inte jag grym, jo det är jag.


ey

Hej, drar helgen kort.

Fredag: Alexandros
Lördag: Alexandros/Barnvakt vilket innebär pengar!
Söndag: Tråk, träna, hyrde film.

BAAA SÅDÄR LIXOM TYP JÄTTE NAJS.

Måååååndag! inte kuuuuul. Gick upp, fixade mig åkte till skolan och åkte hem. Va hemma och titta på tv hela dagen och nu ska jag plugga, tack och bock för det nya internetet Krille :)

bloggtorka, tjing!

Kul, typ..

Vem ringde dig senast?: Missat samtal, dolt nummer? jag verkligen hatar folk med dolt nummer.
Vem kysste dej senast?: Alexandros
Vem kramade dej senast?: Samma som innan
Vad har du för bh på dig just nu?: Nån röd spets typ
Vad har du för trosor på dej just nu?: Inga alls!
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån?: 'Nej ska pussa honom :)' Från Ludde Fjortis Fröberg
Vad brukar folk få för intryck av dig?: Haha har typ hört en miljard säga 'Söt och rolig'
Har du någon gång klätt dig horigt?: Men ja? Varje dag, det är lixom min stil
Har folk kallat dig slampa?: Oh ja
Har du kallat någon för slampa?: Är typ känd för det
Har du slått någon riktig hårt?: Inte jag inte
Använder du parfym?: Nej, aldrig.. vem gör det lixom?
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för?: Ringtån?
Vilka slags killar faller du för?: Äckligt snygga!
Vad kollar du på först hos en kille?: Ansiktet, jätte viktigt tycker jag!
Vill du ut och festa nu?: Bring it förihelvete!
Vad är klockan?: 00.14
Vilken färg har din mobil?: Svart och silver för tillfället
Vad ska du göra nu?: Sova
Har du svårt att släppa andra dig tätt på livet?: Inte alls faktiskt
Känner du att du orkar en fråga till?:  Nej
Tänker du när du vaknar?: Typ varför har inte klockan ringt, om det för ovanlighetes skull skulle vara så att jag vaknade innan det.
Vågar du gå utan smink?: MEN ALDRIG!!!!!!!! (?)

Lalaaaaaaaaalalaaaaaaaaaala

Hejhej och åter igen hej!

Storbloggaren Annie fick skriva några rader innan, nå vad tycks? :)

Åter till dagen, till en början vare chilling in ks sen efter det åkte jag och Annie vidare till js typ tre gångr fram och tillbaka, sköna vi e. Träffade stivi och gänget sen drog vi vidare och satte oss vid bmx och pratade och spådde varandra såsär kommer våra framtider att se ut:

Så här kommer Annies framtid se ut:
Hon kommer vara tillsammans med Matte och dom kommer bo i ett slott i Rinkeby, han kommer jobba som tunnelbane chafför och dom kommer ha två mongo barn som heter Elin och Erik. Hon kommer vara otrogen mot Matte med David Möller. Dom är tillsammans i en månad och efter det kommer hon dö i en cykel olycka i en kiosk i Bredäng.

Så här kommer Min framtid se ut
Jag kommer vara tillsammans med Jonta i ett år, vi bor i en husvagn i Sweich(stavning) och har 40 barn vars allas namn är Matte. Jonta är polis och Jag kommer vara otrogen mot honom med Alexandros Bakos som också kommer bli minnästa man. Jag kommer dö av hårdhänt sex på Östermalmstorg

(ursäka att det blev lite konstigt med det är fet kopierat från chillnation.blogg.se)

Spådde även Jonta och det blev såhär:
Han kommer att gifta sig med Malin Rytterheim och bo i tensta, han kommer att dö av att han kvävs när han suger av mamma Carola :) Sen minns jag inte mera, lev med det, okej?!??!

Jag och Annie är så jävla....FÖRJÄVLA BRA!

Efter ett tag kom faktiskt Jonta cyklade påväg till oss, sen efter en stund kom Alexandros också. Kulkul, först satt vi bara vid bmx och prata sen följde vi med Annie till bussen som lämnade mig ensam </3 sen cyklade vi hem till mig för att hämta en basketboll sen spöade jag dom i basket hela kvällen :D Senare följde Bakos med mig och käka sen åkte jag heeeeem och nu sitter jag här och pluggar så gå och dö allesammans.



Världensbästa!

Gästbloggar

Tjena alla gangster coola människor. Sitter i skolan och fick idén att blogga lite, dock är ju detta inte min blogg men just idag kan vi låtsas det. Vilket menas med att ni får lära er att leva med det. Jag kan ju passa på med att säga att jag och Amanda kommer försent till bgsen men de är så vi 125are gör. Men idag så ska vi pussa på Calle och Henke, två söta killar. Nu kom Nikita förbi, skön grabb. Men jag kan ju också passa på att berätta om Amanda:
Hon äter fiskpinnar till frukost
Hon är lesbisk (tyvärr alexandros)
Hon gillar små flugor
Hon pussar Samis fötter minst tre gånger i veckan
Hon har haft svininfluensan och smittat en tredjedel i vår skola
Hon flyger inte utomlands utan åker sl bussarna istället
Hon gillar att klicka på bokstaven g på tagentbordet
Hon har grov dyxlexi (stavning) och går på stöd i alla ämnen
Och jag älskar henne just för dessa saker.

HA DE BRAAAAAAAAAAAA mvh gästbloggaren Annica Gerdin www.chillnation.blogg.se


........................DUDE!


God Jul och Gott Nytt år!

Hemma igen, hos far denna gång :)

Pappa hämtade mig hos Alleballe så åkte vi till mamma och hämta en jacka + smink sen åkte vi och hämta ut ett paket med skaker jag beställt, det var två par skor, en tunkia och en mjukis dress haha.  Bilder kommer senare :) Nu väntar jag bara på att det andra paketet ska komma men massa kläder i :D
Efter det så åkte vi och käka kebab och nu sitter vi här jag och min älskade far, btw vi kanske ska flytta till dom nybyggda husen vid älvsjöstation :D Haha granne men graffyn blir jag då (a) Men vi får se hur det blir med det :) Nu fick ajg fett ont  i huvet . ajde


Hos världensbästa<3

Sitter hemma hos Alle, hon ligger och sover och ehennes lillebror håller på att stoppa in sina snorkråkor i min mun, men lyckas dock inte. MEEEEN NU SKA VI BAKA


Haaaaaaaaaaaaaalå

Hejhejhej hemstk mycket hej! Gårdagen var riktigt mys, började med att Fjortis Alex kom och hämta mig hos far så åkte vi vidare till mor där jag fixade mig sen åkte vi till Älvsjö station breeeeeee och mötte upp hans adhd kompis Joana som går i någon speciell skola där dom börjar klockan tolv jobbar en timme sen lunch och efter det slutar dom.. Det vore nått vaaaaaaa.. Efter vi sagt puss och hej till henne åkte vi till Älvhörnet och köka, för första gången i mitt liv tröck jag i min en Viking kebeb (?) skarr. Senare rulla vi vidare mot ks där också Stivi och gänget var! Alltd lika trevligt att träffa denna söta människa :) Så vi stannade där och fick vara med om ett och annat raseriutbrott! Haha! Sen åkte, Jag och August, Viktor och Alex runt massa och senare vidare till okmacken och fyllde på luft i Alex däck sen till nycklepigsparken när Fillelito och någon till var sen åkte vi hem till Alexandra i Segeltorp och stanna där ett tag.

Det var ett jävlit många 'sen' i detta inlägg...

Senare kom även David möller och alla hans snela hestar och så åkte vi till donken och käka :))) Haha sne åkte alla hem till mig och jag fixa mig och sen åkte vi tillbaka till donken igen och sen skjusa Alex mig till den andra Alex som slutar på andros och jaaaaaaaaaaaaa,  nu har iv nyss vaknat eller nja det var ett tag sen men jag sitter här och skriver och han ligger i sängen och håller på med min mobil, det var allt för mig. HARE BRA HEEEEEEEEEEEEEJ


Vill tilbaka till landet :(

HEJ

UT BLIREE, TJAAAAAAAAAAAA


diiGGGGA garvet!



Minna och mitt garv  sommaren 08!!!!!!!!!!

aaaaaa tja

Hallååja! Vaknade nysssssss, inte skönt :( Ännu en ledig dag.. vad hittar man på lixom? Ingenting i guess. Sämst, alla har ju börjat skolan och här sitter vi ks chillare och gör ingenting.. På måndag är det back on track, lite skönt faktiskt. 
Som ni kanske har förstått har jag inga planer för dagen, men någonting hitttar jag nog på det är ju sjukt fint väder!

Men gårdagen då, vaknade tidigt, duschade och satt vid datan ett tag tills jag åkte hem till mor och fixade mig, fick damp, sen åka jag till Alexandros. Var med han al day long, först hemma hos han ett tag, sen åkte vi in till stan och lämna in min mobil (u) Får tillbaka den om 1 - 4 veckor.. (u)(u)(u)  Men som tur är så är Alexandros så himla snäll och lånar ut sin gamla mobil till mig :))))))))) Efter det åkte vi och käka på max, mööööööööööms sen åkte vi hem till honom igen :) Kom väll hem runt halv elva, satte eller rättare dagt la mig framför tv:n och somnaaaaaaaaa.

Där har ni min dag, lovley vaaaaaaaaaa?



Diggggaaa märket på näsan från en misslyckad bakåtvolt på studdsmattan, väldigt gammal bild!

HAHAHAHAHAHAHAHA


Torsdag

Utvecklingssamtalet gick awsomeeeeee! Yeag, endast mvg/vg sen ett g i kuk ämnet, spanishhh. Kvälln bestod av träning, SÖG. Sen hem duscha, fixa mig sen ut och träffa bästa Viktor, haha alltid lika rolig. Vi gjorde inte mycket gic  runt vid js och prata sen efter ett tag kom Alex och vi prata ännu mera, haha viktor fick köra hans moppe, haha ni skulle sett Alex min! JAAAAAAG DÖR, HUR MYCKET FÅR MAN ÄLSKA EN SÅN DÄR MASIKN EGENTLIGEN? Skit kul vare iallafall! Lite senare gick vi mot bussen och vänta på den med viktor tills den kom och Alex skjusa home mig, när jag kom hem kan ni ju gissa vad jag gjordeeeeeeeeee.

Idag dåååååå, slappks ger oss två dagar till ledigt så jag fortsätter mitt sommarlov som vanligt tills vi börjar på måndag igen, idag är planerna att träffa sjukligen Alexandros och ikväll vet jag eeeeeeeeeeeeeeeeeej vad som händer med det lär jag få veta då, harebratjing.


Hehe, döda mig inte nu :(

Dagens outfit(er)

 

Leggings från hm, tröja från ingenaning, halsband och örhängen från bikbok tror jag? + jeans jacka till det. HAHA

Och så till Alexandrowwws outfit, GULLIGT!!!!!!!!!!!



Tröja från Lidl, Byxor från konsum och strumpor från Turklivs i Norrviken. Kropp made by Mcdonalds

KUUUUUUUL JAG EEEEEEEEEEE, NU BLIR DET MAT SEN UTVECKLINGSSAMTAL

Första skoltimmen avklarad

Jaa.. det var väll som vanligt förutom att alla coola nior itne var där för nu är det vi som är coola nior, pfffft. Aja, allt var sig lik förutom att HÖR OCH HÄPNA garderoben är borta, bara ett flashigt grått golv och några skåp längs väggarna, katastrof. Take a look



Efter skolan så satt jag Simon och Alex bara ute och chilla, rätt mys faktiskt.. Länge senjag träffa dom!
Senare drog dom och käka och jag gick in en stund sen drog ajg mig också mot centrum och bussen men icke denhade redan gått så tog 163 med Alex hem sen kom Minna och Graffyn med moppen och hämta mig vid js så åkte vi hem hit och Minna hämta sin mobil som hon har glömt hos mig i sanrt 3 veckor, haha. Nu sitter jag här och gör ingenting, ska snart på utvecklingssamtal sen träning, ajde.


EHEHE

Nu bär det av mot Love istället, TJING!

DUUUUUUUUDE

Uppe med tuppen och redo för första skoldagen, eller skoltimmen? Vi ska dit, ropas upp och gå hem, för att sen vara ledig torsdag och fredag och sen börja på måndag igen? HALLLLLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ...  Fast mer ledighet tackar man ju inte nej till.

Sitter just nu home alone och väntar på att Grafffyn ska komma med bruuuum bruuuum och hämta mig för en färd miot ks. Nio börjar vi så jag va nog uppe lite väl tidigt, menmen nu är jag pigg och glad iallfall, haha ni som känner mig vet nog att mitt morgonhumör inte är det bästa alla dar.

Igår kväll/natt fick jag reda på lite hemlisar från en god vän, ska bli kul att se vad folk har att komma med för försvaaaaaaaar! Det var allt för mig och här har ni dagens outfit.


HEJ

Har nyss varit och kirrat träningvärken inför morgondagens skoldag, najZ. Allt bra annars då? Japp. Ska snart ta mig en dusch sen sleep time.

ÅHHHHHHHHHHHH VA SUR JAG ÄR, PRATA INTE MED MIG FÖRIHELVETEEEEEEEEEEEEEEEE

TITTTTTTTTA

dax att bättra på brännan, tjing!



GREKLAND 09, TA MIG TILLBAKAAAAAAA

toooDAY

För tillfället lever jag på ipren och juice. Vaknade tiiiiiiiidigt i morse, även igår pga av att någon nämner inga namn (för att inte riskera hans liv, vet ju aldrig hur långt ni mina 200000 läser går för min skönhetssömn, så för fredens skull, gör inget dumt) har börjat skolan och får för sig att väcka mig bara för att han går upp, detta är verkligen inte okej och jag hoppas han förstår att det inte fungerar i längden, det kan leda till allvarliga situationer och omständigheter. Så Bakos sluta genast.

Vad hännderidaaaråå? Ska lämna in min mobil, it's broken :( två delar, kroosat hjärta, inget liv. tyyyyyp, den funkar, när den vill. Pappa tycks aldrig få tummen ur röven, vad hände med den nya mobilen lixom

Sen blir det träning.. Usch.. Ska ge de en chans sen blir det gymkort! Wiho..............?



JAG ÄR TILLBAKA

Hallå i stugan, sista dagen innan skolan.. eller nja. Upprop i morgon sen ledig torsdag och fredag så vi börjar egentlgien på måndag, känns ju toppen. Rådiggar slappKSSSSSSS, vad lär man sig egentligen? Frågan utan svar helt enkelt.
Tilllbaka till rutinerna dårå, onajs.. Hövdingar i skolan blir vi, kul eller okul? Det här året kommer bli kefffffffT  TOPPEN! gäller att tänka posetivt ska fixa betygen och leka med livet, inte tvärtom.

Åter till ämnet, livet leker som aldrig förr. Sist jag skrev var någongång i Norrtälje, där jag har spenderat mycket tid på sistonde med Max (tuppen i gänget) HAHAHA. Viktor och Fellan. Vi var ute med Max båt åkte till någon ö, höll på att bli dränkta av vikinglines flodvågor, men vi klarade oss helskinnade och kom fram till ön där det väntade mycket sång och skratt? HAHA. Upp med tältet sen var vi igång med elden och kortspelande, rätt så omys. Hemgång vid sex på morgonen, alla ville sova. Träffade på siljaline på vägen hem, haha fyfan va jag hatar dessa fyllebåtar. Daaaaaaagen efter det kom Fredrizzzzzzzh och bästasteee Viktor tills oss och vi bada hela dagen typ se åkte dom hem, och det gjorde vi med efter några dagar, blev en hel del shoppande i Täby.

Väl hemma in Älvsjö, Stockholm SwiiiideN, vare ung08 två dagar, trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrråk. Sen blev det inget thevoice för mig inte flr mister sordnaxela - en kluring. ville inte åka dit så de blev mysa järnet hos honom istället, the day after tomorrow var jag med Henke och gääänget, moppepojkarna nu förtiden.. k0la. Åkte runt sen slutade det med att alla ville se 100 meters finalen - hemma hos mig, och så blev det. När alla drog home så sov jaaaaaaaaag.

Igår gjorde jag ingenting, var hemma bara sen handla med hela family later på kvällen sen blev det en hel del shopping igen, me like. MER OM DET SEEEEEEEEN

kol du er

lesssssen för den keffa uppdateringen alltså............. men är på fellans land, så no uppdatering tills typ jag skriver igen :) EHEHEH. hej



KUSINER

HAHAHAHAHAHAHAHA


I apoliogze



 Söta, visst? :)

TAGGGGGGGGGGGGGGGAD!


HIT THE FLOOR

Liten snabb update

Stog i duschen när Malin och Minna idiot dampade på ring klockan för som ville att jag skulle komma ut, så blev det ockås. Emma stog utanför och prata i telefon och sen rulla vi hem till Minna där Graffyn redan var, vi chillla framflr tv sen drog malin och fixa sin mobil och Graffyn och Minna tog moppen ner till centrum och köpte läsk och glass sen titta vi på Tyra Banks egna lilla pogram, det var sjukt. Sen tog Malin och Graffyn moppen till Skärholmen för att hitta någonting att ha på sig i kväll och Minna och jag letade efter henens jävla nyckel som vi aldrig hitta  för vi sk aåka och träffa Fredrik och dom, dom försöker få oss att bada men icke. Tror inte att det blir så att vi träffar dom för jag ska till Älvsjö ensam nu, hem till mig alltså och hämta nån klänning Minna ville låna, sen ska vi fixa oss och fira Emma sen blir det sova hos lille puppe bebis :) HARE BRA HEEEEEEEEEEEJ

Hihihihihi!

     

Amanda, Amanda, Viktor&Amanda, Viktors ben och Minnas ansikte, Fråga mig inte.. NATTAMACKA!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

GÅRDAGEN VAR GAAAALET KUL :) Är fortfarande  glad!

Men den tar vi senare.

Samma dag som jag kom hem från landet, jaa det var i förrgår så drog ajg hem och fixade mig sen ut och träffa Malin, Jocke och Rillepille. Vi gjorde inte så mycket utan bara stog i centrum tills Minna kom och då kom Lisa också och efter en stund kom Linda en dom drog lika snabbt. Så jag Malin och Minna åkte till Älvsjö och träffa coola killar, Fredrik, draste, Lucas, VIKTOR :) HAHAHAHAH!, och massa fler randoms. Vi gjorde itne alls mycket satt i en lekpar och prata massa bara sen cykla vi iväg ochdom släppte av oss vid bussen, så jag fjortisalex, Minna och Malin tog bussen hem sen va Malin Minna och jag ute i fruängen, satt i vippan med boysen sen sov Minna och jag så sött i hennes säng sen vaknade vi sju av att dom jävla polakerna började borra i hennes vägg, så de va bara gå upp.. Satt och garva i sisådär 3 timmar tills vi gick hit och fixa oss, sen åkte iv till globen och hämta pengar av Minnas mor och mötte upp Lucas och Viktor sen tog vi båten till Grönan om efter nån kvart ellr så kom Malin, Fredrik, Draste, Corren och Ia :D Sen vare grönan hela dagen. Åkte nog allt förrutom frittfall och uppskjutet. Insane var tamefan det värsta jag gjort, måste pååpeka att jag och viktor va fett söta som vågade!!! Blev ju en hel del popexpressen (fjorrar som vi är?????) sjöng galet med i alla låtar och dansa som hästar WOOOOOOOOOHOOOOOOOO! Tills den hände en olycka och jag tog hand om Viktor, eller rättare sagt jag och Minna, Hahaha stackare! MEN DE VA KUUUUUUUUUL! När  jag skulle sova senare så hande jag ont i smilegroparna, galet. Efter grönan blev det käk lite överallt, donken, sibylla, pressbyrån.. jaa sen bar det hem mot fruängen och chill i vippan ett tag till jag gick hem och duscha sen soooov. Och nyss vakna jag, smsar lite med Mallsan för att se vad som händer i kväll, EMMA FYLLER ÅR SÅ HENNE SKA VI FIRA! GRATTIS EMMA! Det va allt för mig, nu ska jag äta.


HAHAHAHAHAHAHAHAHA


.....

Hola!

Igår:  Galet.
Idag: Grönan.

Påväg hem

Sitter just nu i bilen på väg hemo to Estocolmo. ASNAJS. Vi har nog kört i en timme nu nästa stopp blir donken! :) Stannade ioförsig nyss och köpte glass så nu mår jag illa. Snabbt akn vi ju inte köra heller eftersom att det är förjävla många husvagnar ute och kör, hatar hus vagnar! Köp sommarstuga istället! Eller börjar kör lite fortare..? Husvagn är verkligen meningslöst, vafan är det för jävla semster att sitta och häcka i en husvang hela sommaren? Tragiskt! Tycker synd mo folk med husvagn. Men lägg i gasen för i helvete.

Batteriet på min data tar snart slut och farsgubben som sitter här breve glömde ju självklart att ta med sig laddaren som man kan ha i bilen, smartoo..

Vi hörs, hej.

Godmorgon

Vaknade igen av att Julia kom in och väckte mig, nån minut senare kommer lisen (en av farfars hundar) in och hoppas runt i sängen. Så det var bara att gå upp, satte på datan sen åt jag frukost. Pappa och Pelle håller på att ta ner flaggstången för dom fick för sig att den behövde målas, egentligen skulle vi selgat med stora båten i dag fast så blev det tydligen inte. Det är inte så jätte fint väder, skönt! För vem fan vill sitta i bilen när det är fint väder. Bläääää fyra/fem/sex timmar tar det att komma hem, beroende på trafiken dårå.
 
Jag undrar verkligen hur många gånger jag har åkt den där vägen, och vägen till Danmark. Herregud, varannan helg i minst två år åkte pappa och jag till Danmark, tills han flyttade dit. När han flyttade dit blev det inte att jag åkte dit så ofta bara på alla lov, höstlov och ja alla dom men sen blev jag stor nog att säga ifrån att jag inte ville åka dit mer, på grund av vissa anledningar. Minns fortfarande vad högtalarna ropar ut när man kommer ombord på färjan 'Välkommen ombord på Scandlines, överfarten vara i ca 20 minuter. Det finns möjlighet att handla i våra cafeterior, på däck 4.... blablabla Scandlines önskar er en behaglig överfart. Haha fjantigt. Nu har jag snart inte varit där på två år, det blir exakt två år i september, jag va sist där när pappa och gris gifte sig. Nog om det, fast jag saknar det lite.. :/ Alla kompisar och allt, någonting ni inte visste om mig är att jag kan flytande danska! Åh jag saknar det verkligen, men jag vet hur det blir om jag åker dit. Punkt.

Det ska iallafall bli skönt att komma hem till Stockholm och träffa alla igen, Henke är i Thailand i tre veckor så det suger. Bästis! Men jag ska iallafall vara hos pappa en vecka nu så ska träffa alla fruängen gangsters! :D Nör jag kommer hem idag så har jag inga planer alls, bara att jar ska ringa Minnolajnen! Aa nu vet ni det, hejs!



Papi unt me, förjävla nära hjärtat!

HAHAHAHAHA, alla måste minnas denna.


Barapapapapapapapa

Jahaja, då sitter man här igen då, eller ligger gör jag faktiskt i min sköööna säng. Idag har va varit inne i stan det var någon festival som dom kallar det här. De va mest för småbarn och vuxna inget för sånna i min ålder men det var kul ändå :) Vi tog båten in dit sen gick vi runt och tittade på massa teatrar och fika och åt luch, rätt så mysigt faktiskt. Jätte varmt var det också, mohaha bruna ben fick jag med *leeeeeeer* Vi kom hem runt 4 då lanade jag facebook med chipspåsen brevid sen lite senare vare dax för middag, hela släkten var samlad hemma hos Pelle, börjar bli trött på alla dessa middagar med folk hit och dit så jag och lilla Julia åt sen gick vi upp och titta på pippi filmer hela kvällen, hehe. Vi kom nyss hem från Pelle, haha det låter som om han bor väldigt långt bort när jag skriver men så är inte fallet utan både farfars, Pelles och pappas hus står på samma tomt, jag skojjar inte om själva tomten är en mil lång och 5 km bred, sjötomt. JA JAG TRIVS HÄR! :) Tror att planerna för natten är at ligga och titta på film för sova ska jag göra i bilen i morgon, vi sa att vi skulle åka härifrån runt tolv så är hemma i Stockholm runt 4/5. AJJJJJJJJJJDE BYE!



Min data parar sig med ett finare ord, det går inte att rotera bildjävlen. STÅ UT MINA VÄNNER, JAG HAR SNART KLURAT UT ETT SÄTT FÖR ATT FÅ DEN ROTERAD!!!!!!1


KATT VARNING, AVUNDSJUKA LÄSARE VARNAS!



FÅR JAG CHANS PÅ DIG?

Grekland



Memories, Kostas&Marios<3

Gooooooooooodmoring!

Solen skiner vafan, har legat ute och solat en stund, hehe. Sen blev det frulle, gött. Vad som händer idag vet jag. Ryktas om att vi ska ta båten in till stan för det var något haloj där, mysssssss!!!!1 Just nu oljar pappa in altanen, inte sig själv haha.. kul jag e!!!!!! Egentligen skulle jag gjort den för fan vilken bränna man får men jag orkar fan inte. Är fett seg, ska snart börja fixa mig lite vilken innebär - sätta på mig ett par byxor. Så jävla underbart väder så det blir nog shorts, de va jäääävligt nära att jag gick ner och tog ett morgon dopp med Pella och Julia men somsagt, det var jääävligt nära. Nu kom farfar, bye.


Det visste ni inte vaaaa..

- Jag har svårt att somna när det är tyst, somnar på dirr när de är folk omkring mig eller massa musik och sånt! (när jag är trött alltså)
- Jag hatar folk med förkorta mjukisbyxor
- Folk som tar vatten i munnen efter dom borstat tänderna, det gör man bara inte. Helt meningslöst att borsta då ju (?)
- Blekfisar, hur står ni ut med er själva?
- Jag hatar sopptunnor.
- Jag var sex är när mina föräldrar skiljdes,
- Både min mormor och morfar, farmor och farfar lever.
- Jag har har massor med fördomar och åsikter om folk och ofta säger jag saker utan att tänka.
- Alla mina vänner, närmsta vänner kallar mig Amandus.
..jag har hört från de flesta att det första intrycket de får av mig är att jag är söt och rolig ;)