Tisdaaaag

Igår efter skolan så åkte jag och Minna till Globen för att hämta pengar där hennes mamma jobbar, efter det drog vi till stan och virrade runt till halv åtta.... mina fötter var DÖDAAAAAAA! När vi hade varit i stan en stund så kom även Anna ett tag också :) Vi gick runt och letade efter skolavslutningskläder hur lääänge som helst och till slut hittade jag en jätte söt jeans klännig från Hm, jag vet att jeans klänning låter as nördigt men den här var verkligen jätte söt den är utan axelband och så är det ett band runt magen man ska knyta till rosett, asss shnöööggT! Hittade även ett par skor, svara högklackade med en svart rosset vi tårna :) Lägger in bilder när Jag kommer hem :)

För just nu sitter jag i skolan och dör, har nyss gjort klart 'Flytta hemifrån' uppgiten så det är najs :) I eftermiddag har jag gympa och sen ska jag väll göra ett försök på matte 22 (FÖR MAMMAS SKULL) hör du det mamma? i know you read my blogg everyday, MEN JAG HAR TAGIT BORT DEN FRÅN FAVORITER PÅ DIN DATA.. så undra om du hittar hit igen :) Idag efter skolan vet jag inte avd som händer,  har träning i kväll men jag hinner nog hitta på nått aaaaaaaas kul innan det, men vi hööööres nu ska jag gå och pussas med Fredrik, tjadå!


trumvirrvel

Jag lääääääängtar så jävla grovt till Grekland i sommar, tre veckor ska jag vistas där nere i värmen med min bästakompis Alexandra utan mina föräldrar och deras tjat, det kommer bli så jääääääääääflans SKÖNT! Jag längtar som en jude, den 26 Juni är det HEJDÅ SVERIGE FUCK ALLTING. Jag kommer vara brun som en bränd pepperkaka,vilket är svart när jag kommer hem så alla ni bleka svennebananer kan pilla er i rumpan och slicka på fingret efter! Det är bara några få dagar kvar i den här kuk skolan, ska bli så JÄVLA SKöNT ATT LÄMNA DEN och säga hej till sommarlovet, (vilket ljuvligt ord) och SLIPPA ALLA ÄCKLIGA MÄNNISKOR I DEN HÄR SKOLAN! Ännu bättre kommer det ju bli när jag få mina feta betyg också, har fem spikade mvg och hittils två vg:n so:n har jag inte fått tillbaka men det blir någ vg där också så då äre tre vg:n sen blir det säkert fler (haha (a)) snyggt!?!?!?! Sen har tre spikade g:n Spanska, Matte och NO, fuuuuuuucK THAT.......

Ps. Vill bara påpeka att jag älskar dig Annica Gerdin, soulmate!

Don't cry, say fuck you and smile

Hallåja :)

Igår var det måbnndag ocgh vad ajg minns så skrev jag ingenting.
Efter skolan igår så åkte, Jag Alle och fellan in till Hornstull och pierca naveln. Asnajs, gjorde inte alls ont men på vägen hem svimma jag, fråga mig inte varför men det blev helt svart för ögonen och vips så låg jag rak lång i liljeholmen i väntan på tuben, mindre najs. Fellan och jagj fick skjus hem och hemma gjorde vi ingenting tills Love kom och då satt typ vi bara och prata med min mamma, haha aa.... Sen drog jag och Love ut för fellan va tydligen sjuk men iallfall vi drog ut och träffade Stavve (DONT ASK ME WHY BUT HE IS SÅ JÄVLA AS NAJS) Så vi gick bara rutn med honom ute sen gick vi hem till Lovepove och jag snacka lite med hans mor sen drooooog vi hem till mig och käka sen gick stavve hem,och jag och Love gick till Herrängsskolan och körde basket haha! Det var kulkulkul :) Sen soooov jag så sött i Loves soffa framför Cityakuten hela kvällen, ramlade in innanför min dörr runt halv elva och då chilla jag framför datan en stund tills jag somna så sött i min säng :)

Idag: Skola som vanligt, har nyss varit ute med Annie Simon och Alex vi tog en tripp till centrum och tillbaka till skolan och jaaa, inget mer har hänt, ska på engelska kp nu :( Hejdåååååååååå! Pussssssssssssss

i brist på annat att göra

1. ta fram din mobil.

2. bläddra igenom din inkorg.

3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.

4. gör samma på varje fråga.


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
Hej du har fin rumpa

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Facebook då :o

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Nää, då måste jag cykla hem igen

Vilket sms blev du mest berörd av?
Vilka var det som tog simons syrras moppe? <3

Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
Jag har en fisk i tröjan :(

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Najs, du är väll typ kung på basket? :) <3

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Kanske låter konstigt, men jag är kär i dig.. vad kan jag göra för att du ska börja gilla mig? :(

möööööööööööööööh

Sådärjaaaaaaa :) Tjaaaaaaaa!
 
Under tiden jag inte har uppdataterat er så har jsg hunnit med att:
Äta donken sjugånger
Varit med i Bravo Cup
Slagit ner en finne (människa från finland)
Garvat så mycket så jag fallit i hop (tackar stavve&henke för det)
Lärt känna, eller mja träffat 50 nya personer, mycket trevligt
Myst på massa berg
Solat
Sett tre råttor
och sist men inte minst..brutit en nagel.

Ehööm ja, he-he!

Min torsdag var allmänt tråkig, hade cup hela dagen. Var då i Hallonbergshallen i cirkus 9 timmar och glodde på basket, spelade bakset och pratade om basket. n00b :))))))))))) Kvälen var lika tråkig den, eller nja.. satt och väntade på att Love, Alex och Henke skulle komma hem från clubfashion eftersom det tydligen var tråkigt där, synd för dom men kul för mig för då missade jag ingenting :) Somnade så sött i min säng i stället med mobilen i handen men vaknade sefter ett tag av att någon ringde och sa att jag hade beställt en strippa, viiiiiiiiisst kör hit henne, walla jag svär jag va fett uttråkad.

Fredaggggg: Dagen spenderades på samma sätt som torsdagen men på kvälllen vare grillning med massa nya ansikten och det var jätte kul :) Tills jag och mitt crew bestämmde oss för att dra ner mot konsum och titta vilka som var där, men väl där höll henke på att pka på stryk, nämner inga namn ;) Så han love och jävla mll langa ruschen därifrån så det var bara jag Alex och matte kvar, vi gick runt lite och mötte Alex s, fillelito och ja alla dom där, tantrasmus och gänget, haha, det var en roooolig kväll det, vet ej när jag kom hem men jag somna på dirrrrrrrrR.

lÖÖÖÖÖRDAG: Bravocup på dagen och mys på nått berg på kvällen, tills Alex och tyckte de va dö tråkigt så vi drog till js och mötte upp matte&tp fille och chilla med dom hela kvällen ist :) Mer hände inte tyyyyyyyyyyyyyyyyp.

Söndag: Det var uppstigning 07.00 för att senare sätta sig i bilen mot vasalunds hallen där mor och jag skulle stå i kiosken dom har där i fyyyyyra timar, KUL TYP. Efter det ringde jag henke och väckte honom för att han skulle följa med till fru och sola, och det gjorde han så glatt, efter det drog vi till donken och käka (min sjunde gång på 5 dagar) grrrrrr.. Efter det så öööh vafan gjorde vi, vi drog hem till ha och jag åt upp hans lillebror gustav 13 år. SNYGGING DÄÄÄÄÄÄÄÄÄR. ehöm sen cykla vi till fruängen och köpte snurresprätt sen cykla vi förbi min mormor på vägen hem igen sen va vi med love hela kvällen, vi gjorde inte så mucho.. satt utanför mitt jävla hus i en timme typ för att jag inte hade några nycklar sen gick vi hem till henke och spela gta.

OOOOOOOOCCCCCCCCH nu sitter jag här vid datan och cewe duschar, jag skulle tala om för er att han är bäst, så nu gör jag det, han är bäst :)
 
Har mycket roliag filmer och bilder jag ska bjuda på, men inte nu för sitter vid mors data och pallar inte lägga i dom på denna så det får bli en annan gång ;)

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaFAN!


ingen makt åt bryssel (internt)

¨låter säkert konstigt, och jag hatar det mer än allt, jag har dumpat tjejen, slutat prata med andra tjejer, allt för att det känns bra när jag får vara med dig och när jag hör din röst smälter jag¨ HAHAHAHA, ja de va ju gulligt men som sagt draaaaaaaaA.

Jaaaaaaaaa, jag börjar det här inlägget på det viset. Min gudhelg har varit as kul, haha :) Men vafaaaaaaaaan nu har jag inte tid att skriva mer, syndsyndsynd.. Hejdå :)))))))))))

nu vet ni lixom.......

Uppdaterar mea i bloggen efter helgen :))) Har inte tiiiiiiiiiiiiiiiid, you know i'm a busy womaaan.......... ;) Haha! Nej men jag har inte tid att sitta vid datan :) tJAAAAAAAA!

Detta fält måste fyllas i

HAAAAAAAAAAAlå!


Fick skjust hem av Simon idag efter skolan så de va chillipill :) Efter det gick jag hem till Love och satt vid datan en stund tills vi Hoooolinganalex kom och vi rörde oss på 144 och gullmarsplan för byte mot slussen och senare till Hornstull och Diablo där jag skulle pierca naveln, men när jag kommer dit så säger dom att jag inte borde göra det eftersom att jag har cup i helgen och om jag få ett slag mot magen så kan pircingen läka snett (?) och det vill jag ju inte så jag fick en ny tid på måndag och så jävlar! After that drog jag, love och alex till donken och käka och möta upp nån snubbe som skulle köpa Club Fashion biljetter av Lovepove :) Vi skulle eller jag skulle också på det men tyvärr inte längre eftersom jag har tidig match dagen efter.. ibland vill man ju bara dö? Aja vi rullade hemmåt lite senare och nu sitte jag här och har nyss käkaaaaaat, mycket gottgott! Har också gjort mig redo för ett varv runt långsjön haha! Har vikings dressen på mig, AS SNYGG! Ska dra mig mot Felicia och segeltorp snart för att påbörja varvet, sen blir det bara chilling ikväll :) Pööööööööössssssssssssss


Så sant, så sant..

Fördelar med att vara singel

Man kan känna sig fri.
träffa andra killar utan att få skuldkänslor.
man gör som man vill & slipper lyssna på någon kille.
Man slipper bry  sig om  någon annan och får mer tid för  sig själv.
Man kan ha killkompisar utan att någon jobbig pojkvän blir sur.
Man kan kolla in andra killar.
men det bästa med att va singel är att man slipper få sitt hjärta krossat

Fördelar med förhållanden

Man känner sig aldrig ensam,
man har alltid någon att ringa till,
att kunna vakna upp med någon breved sig,
att ha en kille som påminner en varje dag hur mycket du betyder för honom..

Hemliz

Glömde säga: Efter skolan ska jag pierca naveln, woho! :) Sen ska jag chilla galet med Fjortisalex och Love och efter det blir det att springa ett varv runt Långsjöööön, skönt! Ajde!


Toooodilolo!

Hej det var ett tag sen jag skrev, två dagar sen.. Har ni saknat mig? Ja det har ni :)) Men nu är jag tillbaka och livet leker ovanligt mycket så det är sjukt najs! I måndags var det skolan som vanligt 08:30- 14:00 Asnajs. Inte mycket hände efter det vad jag minns, åkte och tittade på träningen och var allmänt glad som vanligt :) Tisdaaaag! RÅNAJS DAG ASSÅ! Skola som vanligt, satt kvar i en timme med henke och plugga hemkunskpassaken, ¨Flytta hemifrån¨ Skönt att nästan bli klar med den! Efter det drog jag och Henke till Donna bella ohc käka kebab, haha det va kuuuuul! Sen tog vi bussen hemtill kära Älvsjööööö 125125 *sjunger med lite i låten* Mötte upp allas våran as sköna David möller och gick till Långsjön och chillaalalal lite senare kom Ludde och vi drog hem till honom och hämta hans vp och gosa med hans katter. Efter det gick vi och mötte upp Love sen satte vi oss på ett berg och bestämmde oss för att grilla så Love och jag drog och köpte korv och grejjer! Haha :) Lite senare gick jag och mötte upp Fjortisalex, alla fattar vem jag menar. Så joinade han oss hela kvällen, när det belv fööööör kallt så gick Love och jag hem till honom och gjorde det vi är bäst på, prataaaa skit om allt och alla. Love är min bästavän, genom livet., Simon också för den delen, tack för allt ni är bäst, på riktigt. Gick hem runt halv elva och sov så sött i min lilla säng och slängde iväg massa typ as roliga (enlgit mig) sms till halva världen, någon som fick dom? :)))))))

Aja nu ska jag sova vidare i skolan, har faktiskt redovisat matte 21 och vg resten på 20 så jag är KUNG! Bara 22 och 23 kvar nuuuuuu, så nu JÄÄÄVLAR! hAREEbra!

...

i remember you, and when I said I loved you. And where were you, when I cry at night? .. Remember when I couldn't sleep without you. And I thinking of all the time we shared. I'd never get my heart broken, and I remember when I gave up to loving you, cause my heart couldn't take nomore of you, I was sad and lonley. I remember when I fall down, and when I screamd out that I hatad you, somhow deep inside I still loving you. No one know all the pain I went trough, all the love I see deep in my heart for you. And I remember when I gave up to loving you cause my heart couldn't take no more of you, and I'll give up all, just to have you here once again...

Tohoooooooooooo!

    

Vad har den här tantiluran för fel kan man ju undra?! Hon kan fan mer än vad jag kan! Jag fyller femton och hon är 83.. Känner mig riktigt underlägsen, när det egentligen är hon som ska göra det, men go girl!

Måååååååååååååååååndag

Hjehallåjatjaaaaa!
Sitter i skolan med Pontus och Jesper, mina bästa tvillingar :)) Dom kom nyss hem från thailand och dom är inte så lite bruna! Hääääääääääääärligt att ha dom hemma igen! ¨När man förlorar någon så kommer lyckan tillbaka fast dubbelt¨ varför stämmer det så jävla bra just nu? Jag <3 Pontus och Jesper mest i hela världen!
Men idag har det inte hänt så  mycket, kom sent till skolan, snackade lite med simon&tjejjerna sen pluggade jag matte efter det käka jag. Rullade till centru med Minna och Fellan och nu sitter jag här med Pontus&Jesper hehe :) Efter skolan idag ska jag till sjukhuset, sen vet jag inte vad som händer, ska iallfall inte träna jag har verkligen ingen ork till det, så kanske ska plugga lite eller vara ute bara.



Jesper och Pontus direkt från Thaiiiiii :)))))

I probably shouldn't say this



Jag älskar ju díg..

Känner mig riktigt träffad av låten




Min mobil verkar vara trasig, eller är det bara du som ignorerar mig? :)

Lördag mannen, spenderade hela dagen med Vanessa, vi kÄka på lugano efter det gick vi till grillhörnan och åt mjukglass, chilla lite vid horhuset (haha vilket namn) men det är så det kallas. Vi gick massa promenader och pratade om allt mellan himmel och jord, jag är så jävla glad över att jag har dig nessi. Tror vi gick runt i fem timmar och bara pratade och pratade, så himmla skönt att få ur sig allt framför en person som verkligen förstår. Kärlek till dig soulmate! Senare började jag vi gå mot centurm för att ta bussen hem, när jag klev av vid Långsjöplan som så många gånger förrut kände jag bra för att strejka från livet, genom att verkligen vägra gå upp för alla trappor hem till mig, så jag satte mig på trottoarkanten och ringde love och tiggde om skjus, självklart kom han med sina nya, fina moppe :) Gud var verkligen på min sida, när vi kom hem så satt vi bara hemma hos love och prata sen gck jag hem och åt. Sen spenderades kvällen på ett berg i Axelsberg (rätta mig om jag har fel) Men det var massa från skolan där, bla. Darminot hah och han creeeeeew, mycket trevliga gossar! Har aldrig skrattat så mycket med personer jag knappt känner :) Men de va en härlig kväll, vi grillade och kvällen bjöd på maaaaaaaaaaaaassa galenskaper som inte borde nämnas i denna blogg. Men jag hade sjukt kul och ramla innanför dörren runt halv ett. Dog sedan framför tsatsiki med känslan i magen att LIIIIIIIIIIIIIVET LEKEEEEEEEEEEEER!



Söndag:

..döda mig. Dagen började med att jag vaknade upp av rök lukten från grilningen igår, hela sängen, hela jag, hela mitt rum luktade grillade marsmellows stavning(?) och korv! Tog snabbt en dusch och fixade mig inför Johannas, Emmas och Nathalies konfermation. Satt i en kyrka i en timme tills jag upptäckte att Simon va där också! Hans syrra (Nikita) konfermerade sig också, alltså i samma grupp som mina kompisar :) Så det blev ju asnajs, vi gjorde itne så mycket.. satt utanför kyrkan och prata lite, asnajs :) Efter kyrkan åkte vi hem till Johanna och det bjöds på mat och andra festligheter, haha! :) Och nu sitter jag här, ska snart börja plugga lite med matten så den blir klar någongång, sen blir det bara chill framför tv:n i kväll :) Hare bra, puss och kram. 

  


Måste påpeka att jag diggar eller mja, jag har den på huvet!



Arash bidrag i eurovision songcontest!

Eftersom vanessa är aningen seg så bjuder jag på detta

DIG:
1. Hur lång är du? 170 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? Rikare *smile*
3 Vad pluggar du?  Grundskola?
4. Har du långt hår? Nja kanske 3 centimeter kvar till under tuttarna..
5. Vilken hårfärg har du?  Brownie :)
6. Sminkar du dig? Ja oftast
7. Har du haft sex senaste månaden? Hihi ja
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Rosa trosor, svart bh ;)


KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Idag
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Alexandros
3. Har du kysst nån kompis? Japp
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med?  Japp!
5. Vem har du varit kompis med längst? Alexandra
6. Vem känner dig bäst? Svårt att säga , jag har lika relationer med nästan alla.
 7. Längsta tid du varit osams med en kompis?
Inte länge, jag klarar inte av sånt. Jag blir bara ledsen och jag hatar att vara ledsen.
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Det tror jag inte
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Haha nej?

KLÄDER:
1. Vad hade du på dig idag? Innan jag böt om nrä jag kom hit till far så hade jag 'sss' byxor och en vit tröja och beige goose väst ;) grrr!
2. Har du bytt om idag? japp
3. Favorittröja? Pappas stora jag sover i
4. Sexigaste klädesplagget på killar?  Jeans som sitter riktigt snyggt i rumpan!
5. Har du gett bort kläder nån gång? Japp
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Inte ofta!
7. Har du handlat kläder genom internet? Yeye
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Nää?
9. Fulaste plagget killar kan ha? Hmm.. Typ ecco-skor!
10. Vad använder du för skor? Tygskor & ballerina typ

RELATIONER:
Hur långt är ditt längsta förhållande?
Haha jag har inte har något sådant som har varit på 'riktigt' 
Har du pojkvän/flickvän nu? Ne
Vilka är det viktigaste delarna på en kille? Håret (?) don't ask me why. Personligheten/stilen.
Hur ser din drömprins ut? Brunbränd, brun hår, armmuskler & magmuskler + att han ska vara längre än mig. (fet baxad av nessi)
Hur många har du haft samlag med? Varför skulle jag skriva det här?
Har du varit kär? Japp
Har du blivigt sårad? Japp
Älskar du någon? Ja gud ja

Dagens fråga

Skrev nyss ett långt inlägg men kände att set blev för privat, hur kan man egentligen veta när någonting är för privat?


WOHOOOOOOOOO!

Nu blir det pizza! :) Vi hörs, men jag vet inte när. Smsa/ring om det är något! Ni som har mitt nummer har mitt nummer, ni som inte har det, har det inte. Hejs!

If i could turn back time... Fyfan vad allting hade sett annorlunda ut då.

Julia Hansson


Hallooo

ÅH vanessa är så jävla seg! Snart går jag runt jordklotet ett varv bara för att jag inte vill sitta inne när det är fint väder ute, jag hatar det. Måste ut nunununu! Ska typ fixa mig vilket innebär att sätta upp håret i en ny bulle för den jag har nu hänger. Sen ska jag väll byta från mjukisar till leggings, det är så jääävla varmt ute, love it :)



Jag vet att nessis hund älskar mig, morf var namnet :) 

Lördag / Fredag

Helloooo biiiiiiiiiiiitches :)

Igår var nog den konstigaste dagen på länge, hur mycket blandade känslor som helst...
Efter skolan i går åkte, jag Ariana, Becca, Verrush och Anna till HUddinge och mötte upp Noah :) Trevligt trevligt (beccas pojke) Vi va nog där runt en timme och gjorde ej så mycket. Efter det åkte Verrush och jag hem till henne och jag satt och stekte på hennes ballkong medans hon rakade benen haha :) Vi gjorde inte så mycket mer.. Haha jo just jag låg och käste någon galet rolig bok som hon hade fått från kyrkan, haha! Det var nog första gången jag garvade så jag fick ont i magen av en bok! :) Hahaha herre.. Efter ett tag så kom Anna och Becca och jag drog mig hemmåt eftersom Alexandros skulle sova hos lilla moi, jag hann duscha och så innan han kom. Lille Alexandrows och jag gjorde inte heller så mycket haha. Han glodde på mig när jag åt och sen titta vi på tsatsikiiiiiiiii :) Bästa! Sen somna vi. Natten innebar också hur mycket blandade känslor som helst..

    

1. Axel :))))
2. Verran och Becca, hahahahahahahahaha!
3. Arrrrrrri ;)
4. Annnet föfan!
5. Alexandros :)



Lördag:

Kisssssssskissssss, mjaou. Alexandros och jag vakna väll runt ehm jag vet inte. Vi gick iallafall upp och åt frukost sen trippa vi ner till bussen och vänta på dendendenden :) Efter det åkte jag hit till far och nu sitter jag här vid datan och luktar sådär som man bara kan göra efter man sovit med en viss person, lovleyyyy ;) Back to the important, ska snart möta upp nessi för krubb! Antlagligen lugano. Sen vet jag ej vad som händer i kväll eftersom vart jag än går skapar det tydligen problem (?) Men jaja, det löser sig, det gör det ju alltid right? Bullshit.

-

Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär, trodde aldrig att du skulle göra så här.

FREEEEEEEEEEEEEDAG MANNEN

Hejsansvejsan.

Skrev inget mer igår för ajg var så trött när jag kom hem, somna nästan på dirr assåÅÅååÅ.
Hihi men nu skriver jag några rader. Efter jag, Vanessa och Julia satt kavr i skolan till typ fyra drog vi hem till julia och käka å så. Sn dorg vi tillbaka till västerotrp och mötte Viktor och Emil, sen aa gjorde vi typ inge mer. Julia drog någonstans vikot och emil också och vanessa skulle pluggish så jag var helt ensam kvar, haha :) Skulle ta tuben hem men så ringer Simon mig och frågar om jag skulle på de där jävla öppethus niorna hade, hade ju egntligen inga planer på det men ahn ville att ajg skulle komma så mötte upp honom på moppen i centrum så åkte vi dit. Det var ganska tråkigt, alla nior sjöng massa låtar och massa sjuor. Alla va så pinsamma :)))))) HAAHa. Etfer det skjussa Simon hem mig och jag typ sov hehe.

Ao, idag har det inte heller hänt så mycket..Började med att malin<3<3 kom hem till mig i morse och vi fixa oss och sånt sern gick vi till skolan. Mötte upp Vanessa<3<3 efter det för lite prat. Skönt.  Varit en väldigt tråkig dag, en jobbig dag. Menmen jag ler ändå och tackar simon och Axel för det! Har typ inte gjort så mycket annat.

Ikväll tror Alexandros ska hem till moi, kulkul. Sen händer det väll inte så mycket mer. Tjadå!!!!!!!!!!1 PUSS

54 nya

1. Tre ord varför du sist spydde? - Jag minns inte
2. Vad gjorde du 07:00 imorse? - Hörde väckaklockan
3.Vad gjorde du för 30min sen? - Käka mjukglass
4. Vad hände dig 1995? - Jag hade väll nyss lärt mig gå
5. Vem fick dig att skratta senast? - Minna!
6. Vilken färg är din borste? - Silver och lila
7. Vad köpte du sist? - Mjukglass
8. Vilken färg har du på din tröja? - Svartish
9. Var förvarar du dina pengar? - På bankomatkortet?
10. Hur var vädret igår? - Böh?
11. Vad ser du framemot? - Helgen :)
12. Snarkar du? - Näääe inte vad jag vet
13. Vad är 15? - Siffran vi alla kommer att fira att jag fyller den 19 december
14. Vilken skostorlek har du? - 38
15. Vill du klippa dig? - Nope
16. Är du över 25? - Haha näää..elleh?
17. Pratar du mycket? - Jämt :)
18. Kollar du på O.C? - Inte längre
19. Har ditt namn ett "x" i det? - Nääääääää
20. Känner du ngn som heter Steve? - Jag känner ingen men alla känner mig
21. Hittar du på egna ord? - Är ganska bra på de ja
22. Är du en typiskt svartsjuk person? - Jaa..aaa..
23. Vad har du för mobil? - Sony Ericsson
24. Vem ringde dig senast? - Mor
25. Biter du på naglarna? - Neeeeej
26. Har du lockigt hår? - Efter duschen ja
27. Vilken konsert ska du på härnäst? - men?
28. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? - morrrrrrrrrr..*ni får inte veta*
29. Hur många gånger har du svurit idag? - Många
30. Vilket ord säger du ofta? - Typ 'hahaha' jag skrattar jämt.
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? - Jap
32. Vem sa du ''jag älskar dig'' till sistt? - Ehm
33. Vad borde du göra nu? - Ingenting
34. Har du något smeknamn? - Amandus
35. Sover du mycket? - Näää
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? - Mamma Mia och Tzatsiki
37. När var du sist ute? - Idag
38. Har du gråtit idag? - va...nej
39. Är du en glad person? - Haha jag är faktiskt jämt glad! :)
40. Har du roligt nu? - Nej
41. Vad äter du helst? - Sarre
42. Vem var du med sist? - Är mad halva skolan right now
43. Pratar du i sömnen? -  Det tror jag inte
44. Vem kramade du sist? - Verran
45. Nämn den bästa personen - Minna, helt klart.
46. Tycker du om någon just nu? - Många :)
47. Vill du flytta? - Har nyss flyttat
48. Hur ofta borstar du tänderna? - Två gånger om dagen
49. Är du egoist? - I vissa tillfällen ja
50. Gillar du att bada? - I havet ja
51. Skrattar du åt allt? - Är känd för det ja
52. Vem får dig alltid att skratta? - För det mesta Minna och Linda
53. Gråter du när du tittar på filmer? - Sällan
54. När grät du senast? - Jag minns inte :)

Tio saker ni inte visste om mig ;)

Jag ligger på steg 30 i svenska
Min ena framtand lever sitt eget liv
Jag har haft knallrött hår
Jag hatar att ha jeans på mig

Jag har spelat basket i 6 år

Jag har varit scout, ångar fortfarande attt jag sluta på det.
Jag har tappat bort 3 bankomatkort och fyra busskort, på en termin
Jag har fem mvg:n hittils
Jag vill bli polis
Jag har jätte svårt för att gråta



Hejsan hallååå

Tjenao hallå, slutadeför en timme sen då gick jag nessi och ia till grillen och jag tjockade i mig pomfritt och mjukglassssssssss, mummmmma! Sen komjulia och vi bestämmde oss för att åka hem till henne och göra kladdkakamen det gjorde vi inte utan vi drog hit till skolan i stället och nu sitter vi här och dör med Henke, Martin, David, Calle och Joel. Händer inte så mycket azzzzzzzå, och vet ej vad som händer sen ikväll ska jag typ plugga matte (?) med min far. HIHI!111 aJA, det var allt för nu, över&ut



Läste det här i tidningen idag, Hitler var verkligen en fin man.. Minns våra stunder i sängen.. ;(


Torsdag - katastrof

Muhuhu, först och främst vill jag tacka mina vänner för att ni alltid ställer upp för mig. Ni betyder verkligen hur mycket som helst för mig, just nu är det bara ni och min familj som betyder någonting för mig. Tack, för att ni är ni. Imorse gjorde ni allt så mycket lättare, ni fick mig att skratta när jag helst bara ville gråta mer.

Åter till det ehm ni vill läsa om iguess? Började med att jag fixade mig och så fr skolan sen gick jag mot danielle för att låna hennes plattång, då jag glömde min hos mor min och orkar inte åka dit för att hämta den. Efter deet mötte jag upp malin och vi gick till skolan. Skolan rullar på som vanligt, matten belv inställd i morse och inget annat hände typ. Åt luch och körde vattenleken, ni vet den när man har massa vatten i munnen och ska få varndra att skratta, och så sprutar ju vattnet ur munnen, haha as kul, midre kul när vi fick torka upp allt vatten från bordet. Menmen nu sitter jag här och nu kom kiwi  och håller mig sällskap, hejdå :)

Agd

Hej slemmon :) hu é lägeeeh? Med mig ere bra :) ligger i sängen och skriver på pappas iPhone,det är inte det lättaste må jag säga. Träningen idag gick iallafall greate,lite jobbigt i slutet bara men men det är smällar man får tä om man här Fottis lingas som tränare, med andra ord världens galnaste grek :) efter träningen hade pappa tydligen missuppfattat tiden meeen timme, såetblev quadrapop mode heeeeela timmen lång.mer här inte hänt sen jag skrev sist, puyyyyyyyyyyysss

Har jag talat om för dig hur mycket jag älskar dig?



Amanda Lundgren <3 Kristine Johansen  -  ÄGG&BACON

ÅH, hoppas verkligen på god mat ikväll.

Vaaaaaaaaaaaaaaaarför kan det inte bli helg nu? Den här veckan går riktigt segt :( Orkar inte skolan, verkligen inte. Känner mig inte speciellt taggad för dagens träning heller.. Fick ett sms av fellan för ett tag sen 'kommer inte på träningen idag, har prov i morgon' och nyss fick jag ett till av alle 'kommer inte på träningen idag' så det sög ju. Det betyder alltså att lilla jag ska ta mig till solna i min ensamhet och LOVE SOM ÄR SÅ STOLT ÖVER SIN MOPPE VÄGRAR KÖRA MIG TILL ÄLVSJÖ STATION, så det suger ju ännu mer. SYND FÖR HAN! BARA FÖR HAN INTE FÅTT SITT MOPPEKÖRKORT! ehm, aa... fast han kör ju ändå men tydligen inte nu. nudlar är inte gott, inte grandiosa pizza heller, och VERKLIGEN INTE JUICE MED FRUKTKÖTT! Döda mig. Livet lekerrrrrrrrrrrrrrrrR.


hoe hoe hoe

Glömde berätta om gårdagen, hoho!
Börjde med tråkskola, sen drog jag Erika och Vanessa till stan och vimmla rumt, eller jag vimmla runt. Fick iallafall med mig lite småsaker hem, mööööh.. Ett tublinne, ett par ballerina skor, två puder en masscara och mja, sånt skit! Pallante lägga ut bilder, för vem fan bryr sig anyway? :) Efter stan drog erika hem och jag ovh nessi rulla hem till henne och tjocka i oss massa pizzor och glodde på tv ett tag, sen gick vi till lugano och väntade på min käre far så han kunde betala och skjussa oss hem till mor för att jag skulle hämta massa kläder till i veckan som ska spenderas med far. Sen skjussa vi hem nessi och pappa körde mig till tha hoods och där va jag hela kvällen och glodde på uglybetty och desperate med henke och dom, hiihihihih! Tog bussen hem runt elva och somna i min schöna säng, pussbrääh!


Om det ändå våre så lätt?

10 sätt att glömma honom

1.  Ta bort hans nr
2. Se till att inte höra av dig
3. Svara inte om han skiver/ ringer
4. Hitta på  saker med dina vänner
5. Känner du för att höra av dig, tar du minut för minut tills känslan går över
6. Var inte på de platser du vet att du kan se honom
7. Ha inte kontakt med några av hans vänner
8. Gör en hat lista
9. Ha gärna ett "tidsvfördriv", någon som du kan smsa med/prata i tele samt hitta på saker med.
10. Gå alltid med huvudet högt och
låt han inte se dig svag

lilllördag

Hallåja, här sitter jag och dör. Tragiskt sätt att börja detta inlägg på men jag är en tragisk person som inte har nått liv. Såkävla inte jarg är bäst. HIH! Dagen har rullat på som vanligt, började att vaknade, wow. aaaao sen fixa mig och allt sånt, sen rullade jag mot skolan och mötte simon påvägen och han skjussa mig till skolan :) Vi lämna hans moppe, om man kan kalla den moppe, aja vi lämna skiten vi skolan sen gick vi mot västertorp och jag sprang upp till vanessa och plattade håret och så sen gick vi snabbt till västertorp centrum och mötte upp annet och sen sprang vi till skolan och gjorde ingenting. Mohohoho, inget speciellt hände i skolan, hade gympa.. Jag är fan bra på fotboll, min gympa lärare trodde att jag hade gått på de, men ickesanicke det har jag icke :) Efter skolan pussades jag lite med verran sen vandrade jag hemmåt, och doooooooog! Mina fötter mår inte bra...............
Men nu ska jag truddelutte vidare på den här låten, vi höres later.


detta är ni när ni läser min blogg :)

 

Halååjaaaaaaaaaaa

HejsAN, sitter i skolan och pratar kärleksproblem med nikita :( mjaU. Har nyss käkat och varit i centurm med Minnut. Mjaaaaa annars har det väll inte hänt så mycket mer.. Hörs efter skolan, pyss :)

Tisdag

Godmorgon sötisar :)
Har nyss duschat, fönat håret och sminkat mig.. höh väntar på att plattången ska bli varm sen äre dax att rulla mot skolan. Jaojao ehm vad gör jag annars då, mjoo käkar b-vitamin på tog mage, me like och snart blire frulle om jag hinner, we will se. Idag vet jag inte vad som händer annars assssåå, ska nog till far i dag för han är in sweden så det blir väll att käka 'ute' som vanligt, helt seriöst jag minns inte sist vi laga mat hemma, hoh. Min fader är lat och jag har väll ärft det av honom. Så det blir skola som vanligt, har ingen träning idag så det blir väll bara chilling framför tv:n til uglybetty och desperate :)))))

Slänger in dagensoutfit:



Strumpbyxor - Hm
Tröja - BikBok
Svart linne -  Hm

mohehehe

Sådär ja, då var jag klar med den andra uppgiften.. hehe det blev 3,5 a4 sidor handskrivet. JAG ÄR KUNG. godpussnatt

+



Julia Holmberg

TADAAAAAAAAAAAAA

Hejhej :)

Senast jag skrev va i fredags vad jag minns.. Hehe. Aja efter skolan i fredags åkte jag hem, lite senare åkte jag och henke och sola :) Sen va jag med han ett tag efter det vi åkte runt lite, haha :) Sen tillbringade jag kvällen och natten med Alexandros :) Skulle upp tidigt på lördagen för lampe cupen började då, vi spelade första matchen 12.15 tror jag :) Haha vi spelade tre matcher total under hela helgen och de gick bra ;) Jag blev utsedd till MVP :) Hehe fick ett diplom och så :) För er som inte fattar vad MVP är så är det 'matchens lirare' :) Spenderade mitt liv i en baskethall resten av lördagen och samma med söndagen, haha låg i farsta hallen på en tjockmadrass i sex timmar och spela quadrapop där snackar vi hög livskvalitet. Hmmmmmmmm, idag är det måndag och alla åttor har varit lediga vi skulle öra nån ekonimiuppgift så den har jag gjort ska börja med den andra uppgiften snart, den handlar om vad man har för rättigheter när man vill lämna tillbaka en vara man köpt, det kan väll ändå vara kul att kunna lixom. Jag kan ju inte påstå att jag kan det där på rakarm inte. Men nu sitter jag här och skriver och har faktiskt varit ute med mamma och gått ett varv runt långsjön, HOHOHO aaaaaaaaaaaaaaaaaaaSnaaaaaaaaaaaaajS! Ska nog börja göra de en gång i veckan + dom vanliga tre träningarna vi har i veckan + springa ett varv runt råstasjön, heeeeeey beach09 :) .............. HEJS!


Hihihiihihihiihih

WWWWWWWOHAAAAAAAO! VG till mig på engelska 25 :) Tack och bock!

JAG TÄNDER PÅ HONOM JAO

Hallllllojsan! Sitter just nu in tha school och sniffar på tines fötter, hihi. Om det änså vore så bra.......
Om sanningen ska fram så väntar jag på att klockan ska bli 12.30 så jag kan redovisa 25&26 i engelska :)))
Efter jag ahr gjort det ska jag lämna in tekninken WOOOHOOOOHAHAHA. Sen är typ skoldagen slut och vi får se vad som händer, det är ju freeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag! :) Vilket betyder att det inte händer någonting speciellt... Mohahaha.
Vilket liv jag har, bye.

tjillevippen!

HAAAAALå! :)
Skolan rullade på som vanligt idag, linda och jag satt mest och smyg fes i bananen al day long.. MJAO MJAO MAJO. Till dagens förvåning har lina tio tår.

Efter skolan var mina planer lite vääääääl överdrivna kände jag så jag spräckte hål på dom och va med Alexandros isälleeeeeet, så jäääävla busigt. We typ såhär lixom baaaah cykla hem till han från skolan, typ såhär as jobbigt :( men jag er glad endå sörreduuuh! Sen åt vi på donken och så. NAJS JAOOOOOOO :) Sen va vi hemma hos han. Tills mina planer fick luft igen och har nu suttit här och pluggat sen åtta typ, najs elllller vad? Men nu äre time for sleeep.

goodbajs, glöm aldrig jag<3linda.


Kalle123456 är mitt lösenord

HEEEEEEEEEEEJhej. Fett läbge senjag skrev, menmen..
Valdborg tillbringades med Alexandros bajsis, vi gjorde ej så mycket.. Han följde med mig hem efter skolan när jag städa mitt rum haha aaaaas ballt öhm senm åkte vi till han och åt å så sen åkte vi till nån cykel sak, hehehe mindre kul frös som en get  aaaaaaall the time. Lite senare åkte vio hem til han och blablabla.. sov :) Dgaen etfer  det flöööög ajg tillö farfar i Karlskrona och va där hela helgen för farfar skulle minnsan gifta sig :) Så gulligt¨, men ändååå så jävla tråkiiiiigt! Åkte hem på söndagen och tyå gjorde ingenting, plugga hehe :) Måndagen är glömd, på tisagebn så va jag i stan med alexandroowwwws hehe, sen va jag hos han på kvällen ocksåw, och i går träna jag så de va najs :) majoumjaou nu ska jag pussas med liiiiiiiiinda :) hejdååå<3212234

-

jag langar depp-mode asså, nu blire glass och tysk svartvit damp serie.