hemma

nu snackar vi hööööööög härlighets faktor att vara hemma, asså de va ju grymt kul i västerås men ändå, har inte varit hemma på hela sommaren, plus att jag älskar min säng och jag saknar den när jag är borta så det är underbart att komma hem till mina kuddar, patetiskt jag vet. möhmöhmöh min maaaalin har taigt hål i naveln, snackaaaaaaa om jag någon är avundsjuk här! jag SKASKASKA också göra det, no metter what! det är sjukt fint! neeeeeeeeeej i morgon är det skola :'( lägger in bilder från västerås i morgon, hej på en stund lillsnoppar

västerås över helgen

                                             


jag drar till västerås över helgen med brudsen, smsa hela tiden annars dör jag och det vill ni ju inte :) kommer hem på söndag, vilka vill träffas då? langa sms isf, puss!

haha david i falun för ett eller två år sen! HAHA


amen, gud

tjafaaaaaaaan, jag är bäst. idag har jag varit sjukt bra! redovisade svenskan och gjorde klar engelska men hann inte redovisa det, men jag är bäst än dååå! skolan är tråkig, minna är sjukt rolig. efter bajset så gled jag hem till min lilla alleballe åt där sen flög vi hem till mig och hämtade min väska sen drog vi ner till tuben och sedan rullade vi iväg till tränignen, haha missade att gå av vid vasalund så vi åkte förbi några statinoer eller asså vi missade men alle sov på bussen ( med öppen mun ) och jag lyssna på music sååå glömde vi trrycka på stopp. haha! så vi hamna vid råsunda ni vet fotbollsplanen. haha så vi fick ju gåååå hela vägen tillbaka men så tog vi ju självklart fel avfart i rondellen så vi gick hela vägen in på den tills vi frågade en som sa att vasalund va åååååt heeeelt andra hållet fast de visste jag hela tiden :) aja tränade två timmar och sen åkte jag hem och duschade och åt mat, god mat. PuSs!

tja sötisar

de va ett tag sen jag blogga och satt vi datan i huvetaget. skolan började i måndags, ska ju få betyg och skit den här terminen! jag ska ha 4 mvg och 7 vg och ett g i spanska som jag hatar.
i igår va jag ute med alla, hände inte så mycket.. vi va i fruängen sen drog vi till segeltorp och träffa anton, haha! åkte hem va i fruängen i typ en halvtimme sen gick jag hem och sov i min skäna säng men mina älskade kuddar! i förrgår va jag också ute, eller nej de va jag inte jag hade träningsläger över dagen bara, grillade på kvällen sen sov jag hos mormor :)
idag vare tisdag, förra terminen slutade vi alltid tolv på tisdagar men ickesanicke nu har vi istället en fast lektion i varje ämne en gång i veckan, det suger. fast de är ju lite bra ändå.. på nått sätt. idag hare bara varit skola givk hem dirket efter? venne varför orkade inte vara ute sen mååååååste jag plugga äckelkurs, det suger de med! någon som vet va riksdagens uppgift är? nej inte jag heller.

puss!

hjärtat

                                     

                                                   jag älskar dig linda

mamma mia

idag vaknade jag halvtolv typ, gick upp åt en torr, hård äcklig macka sen gjorde jag inget mer :) sov lite till sen gick jag till pappa och nu sitter jag här :) ikväll ska mamma och jag på mamma mia musikalen, någon som har sett den? (a)
i helgen har jag tränings läger, kul va? inte :) pusspådensolbrändarumpan


flashbacks

haha gamla tider asså.. :/



sundbom HAHAHAHAHA :)



haha falun, time och anna och simon där bak ;)



becca&malin <3



minna och jag <3



june och cacca för så jääääääääääävla länge sen! <3




deltin i falun <3





arri, jag och nicole tuuuuusen år sen :/ <3



aaaaallex , vart har du taigt vägen? :o <3



haha vanessa! piiiiinsamtläge! <3


typ sommaren 06 eller nått <3



mhaha! ankan och jag <3



daaaavid! <3



haha tusenfemhundrasextioelvatusen år sen! <3

haha jag har massa fler men dom får ni se en annan  gång ;)

ja tja

tjatjajtajtjahejochtjabba, kom hem från stan för ett tag sen, åt på friday's och köpte en fön (a)
nu sitter ajg här och äter chocklad och dricker cola :) yey.. i morgon är vi lediga igen, ska njuuuta av sista dagen asså fast egetligen äre ju helg sen också :) nej men nu ska jag fixa musik till min fula mobil. pusssssis

http://www.youtube.com/watch?v=Auf5ki_flXU  SJUKT KUL

aaatja

nu ska jag in till stan och äta middag, skriver något extra smaskigt i kväll! pusspåalla

helllajsanflajsan

tjafan, utvecklingssamtal hade jag i dag, det gick bra. ¨lite för mycket spring i benen och vil gärna gå från lektionerna väldigt snabb¨ haha men och.. japp jag sa ha massa mvgn och vgn den här terminen så amanda goes pluggis 8) japp men nu sitter jag här med fellis och vi pluggar :) jag skriver nån novell på englelska som handlar om någonting, och fellan kör so :) (antecknar ni?) men nu orkar jag inte skriva mer bajs så jag fördriver tiden med nått litet test! enjoy!

DIG:
1. Hur lång är du? 169 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? noaning
3. Vad pluggar du? haha asså jag gå i åttan? ingen speciell linje direkt
4. Har du långt hår? mja, men de kunde ha varit längre
5. Vilken hårfärg har du? brunt
6. Sminkar du dig? haha ja?
7. Har du kysst någon idag? pussat lite på min lillakusin bara

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? är de nu..
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? minno
3. Har du kysst nån kompis? haha ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? haha ja :)
5. Vem har du varit kompis med längst? julia h eller nathalie och alleballe
6. Vem känner dig bäst?
julia h, och alexandra
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? länge, jag ger mig inte?
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? några..

KLÄDER:
1. Vad hade du på dig idag? svarta leggings, ett vitt line ett vit tub tupp över det sen en dvart stickad kofta och en guldigt halsband
2. Har du bytt om idag? många gånger
3. Favorittröja? oj, det är många
5. Har du gett bort kläder nån gång? ja
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? haha njae
7. Har du handlat kläder genom internet? det händer
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? haha nej..?
9. Vad använder du för skor? ballerina mest

ååååh va kul? :)

kunskapsskolan ;o


ja asså det finns inte så mycket att säga, första dagen i skolan va väll asså kul? eller haha jag vet inte.. de va kul att se hur alla har förändrats under lovet :) haha alla killar som innan lovet va små pluttar och typ waxmissbrukare har typ blivit monster allihopa ;o stora röda finnar i fejjan och en röst som du borde skÄÄmAs för, ni fattar va ja menar :) hahaha det har ju börjat nya sexor nu, guuud va små dom är! så korta.. dom är ju nittisexor! hallå? skitsmå! jaja.. men vi började halv nio med en bgs vi fick nya loggböcker, svarta (intresseklubben antecknar) och typ pennor och sånt som jag redan har tappat bort. sen slutade vi vid elva och nu sitter jag här, ska ringa min sötaste felicia och säga att hon ska gå hem från där hon är för att jag ska komma till henne har jag bestämt mig för. vi har ju träning i dag också sex till åtta. buuuuuuhuu min färg asså brunthet eller va de kallas börjar gå bort! mååååååste sola, men vart är solen?

pusspåallafulaochsötasmåfåglarsomheterandersellerulf

väldigt intressant


haha innan jag stänger av så mååååste jag berätta att den här fula tandkrämen står på handfatet i mitt badrum. haha seriöst va äre för nånting? för er som inte har provat så äre som raklödder man stoppar i munnen som smakar citronvatten..? aa skit gott.. haha nej. den ända skillnaden på den har saken och vanlig tandkräm är att man får kladdig smöra över hela kinderna och otroligt mycket skumm i munnen, men de är ju meningen. men ändå haha det är en otroligt töntig sak ;) godnatt era skrynkliga hudbollar <3

HAHAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAH!

hihi, nu ska jag faktiskt rota igenom min feta garderob sen ska jag sova och städa rummet, innan de ska jag gör nått otroligt stört! hahHAHhaAHAhahAHha!

skriv ditt namn med lillfingret: amanda
skriv ditt namn med pannan: wsw3hy4r2w
skriv ditt namn med foten: orkar inteeeeeee! men okej då... amanda, otroligt bra jobbat där
Skriv ditt namn med näsan: qmqhdq, yeeey!
skriv ditt namn med örat: jdrjswdd .....?
skriv ditt namn med munnen: amanda :D

sura miner från min sida


det känns som om sommarlovet bara flög i väg? bara sådär sviiiiiiiiiiiisch! haha nej men de gick otroligt fort :( i början så åkte jag till spanien på cup jag va där i tio dagar, sen va jag på landet med julia i två veckor sen va jag hemma hos henne sen va jag på towa landställe i en vecka sen ....? vad har hänt mer? titta ;o jag kommer inte ens ihåg? jag har varit hemma lite sen hade ju mamma fyllde ju mamma tant och då vare fest då va julia där också, vi serverade.. sen har de inte hääänt nått mer! när man va liten va sommarlovet mycke längre, känns de som :o aja life is life.nu ska jag sörja det här tills jag kommer på att i morgon får jag träffa annicaaaaaaa igen, för alla dom som är väääldigt tröga så är det anniebannie på bilden där uppe! den lilla grisen va i thailand i tre hela veckor! gissa vem som saknade henne mest? JAAAAAAAAG! 

problem

okeeeeeeeeeej.. jag vet inte vad jag ska ha på mig i morgon.. jobbigt.. jätte..JOBBIGT! nån som har några tips? :)

aaaaaaaatja

hej era i hoprullade snorkråkor! det har inte hänt så mycket på senaste tiden, jag har mest haft träningar igår hade vi två träningar i fem timmar, men jag lever. idag hade vi fyra timmar, inte så jobbigt :) OCH I MORGON BÖRJAR SKOLAN :'( jag vill verkligen INTE! skulle göra vad som helst för att börja om sommarlovet eller nått. men de ska ändå bli kul att träffa alla igen! fast jag har träffat dom flesta under lovet, men ändå. min data är sönder igen också, yes! neeeej fuck off. tänkte lägga in lite bilder på saker jag har köpt och så men icke, då ska min dataaaaaa bli helt svart och så den kan ju bajsa :( såhär sitter man vid mammas jätte fina data som jag har tagit sönder alla tangenter på så de är skit jobbigt att skriva, men vad gör man inte för alla gulliga läsare? (a) nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta bort alla kläder från mitt golv!
kuuuul va? pusspåer

Jaaa hejsan hallå

Jag tycker alexandros är bäst asså så ni vet.

ja, snart ska jag drömma om dig

      

haha men i morgon är de morgon träning som gäller 10 till tolv sen 6 till åtta. skit kul... verkligen.... orkar inte åka hem i mellan träningarna så det blir väll att jag drar hem till kristine eller hänger i solna centrum jao..;) japp, har inget mer att skriva.. sååå HEJDÅ!

frågor

lisa - gillar du pepparkakor? somfan!
alexandros - har du stora tuttar? beror på vem man jämför med
alexandros - har jag verkligen liten snopp? nej den är rätt stor tycker jag.
alexandros - vill du bo i fruängen? haha lätt inte
alexandros - hellre örby än fruängen? men aldrig
martin - vilken är din favorit film? den i johansen@ album! haha!
stoppel - vad ska jag fråga då? haha smart där!
strunke - kan du skicka bilder på dig? ehm
strunke - tycker du om dina bröst? frågan är vad du tycker
strunke - hur många gånger har du sett en kuk? vad har du med saken att göra?
ida - luktar du bajs? yey!
martin - vilken skola går du i? ks
martin - vilken klass? ja.. det blir väll 8:5
martin - har du några kompisar? nej inte en ända
martin - vem kan du lita på mest? alexandra och julia h
victor - vem va först på månen? öhm.. jag har ingenaning
victor - vad heter du i mellannamn? maria (a)
martin - vad är de roligaste som finns? haha det är henrik hedlund, lätt!
martin - gillar du sverige? ja
victor - vilken maträtt gillar du mest? 10 kronors glassen på donken men cola sås
martin - vad är de roligaste du har gjort på sommarn? inte vare spanien iaf, de va landet med julia h!
martin - vad gillar du mest sommar å värme elr vinter å snö? båda, men skönast är sommaren och sola (a)
alexandros - hur lång/kort vill du egentligen va? typ tio centimeter kortare
alexandros - är du kär i någon/vill du va kär i någon? asså jag vet inte..
alexandros - gillar du skolmaten i äckliga fruängen? äter den aldrig
alexandros - har du fin rumpa? haha nej men jag vet att du tycker det ;)
alexandros - brukar du bajsa hos främlingar? haha du är störd
martin - blir det nåt kungsberg med martin i vinter då? om vi är där samtidigt med skolan så.. ;)
martin - längtar du tillbaks till skolan? som fan.. inteeeeeee
martin - hur många timmar om dan spänderar du på att spela bil spelet på facebook? så mycket mindre än dig
joana - hur mår du? prima ballerina


fan va tråkigt


jag bjuder på.. det här!

10 favoriter:
Färg: marinblå
Mat: tio kronors glassen på donken med colasås eller stor pomfritt på grilen men hamburgedressing.
Band/artist: typ rmk
Film: me likes ebba och didrik, haha ebba är skönaste.
Bok: shiiiiiiit, jag har fakstisk läst en bok men jag kommer inte i håg va den hette men de va skit bra.
Sport: skidor är skit kul, men me playes basket
Årstid: vintern är kul för då fyller jag, men sommarn är bäst och hösten är typ mer bäst.
Veckodag: fredag
Tid på dygnet: kvällen och natten
Sysselsättning: fruängen centrum jao! nej men... eller jo

9 nuvarande:
Humör: trött och sur och fettme glad
Kläder: samma som på bilden här under fast ingen kofta
Nagelfärg: ingen
Tid: 00.51
Omgivning: hos pappsen
Irritationsmoment: fula månniskor, jag hatar dom
Tankar: vaaa?
Längtan: min säng ropar... 
Samtal: jag pratade senast i telefon med malin

8 första:
Bästisen: julia holmberg, och de är de fortfarande
Husdjuret: malin rytterheim
Piercingen: naveeeeln snart!
Kärleken: haha de måste ha varit typ richard eller viktor eller adam! shit.
Musiken:oj, britney spears!
Bilen: ingenaning
Kyssen: kommer inte ihåg men de va säkert gardart! hahahahahhaha
Fyllan:  too young
7 senaste:
Cigaretten: bra fråga
Drycken: saft
Bilturen: alexandras mamma
kyssen: rasmus om man säger så men annars vare nog lisa senast i kväll
Tv-programmet: mtv tittar jag på nu..
Pirr i magen: nej :p
Misstaget: vet inteeeeeee
6 har-du-någonsin:
Varit kär i en kompis: asså inte en tjej?
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad: nja..
Varit med på TV: yey
Kysst en främling: ja
Ljugit om känslor: inte för mig själv, men aa

5 vem:
Pratade du med senast: pappa haha
Saknar du nu: rasmus
Gick du på bio med sist: towa
ringde du senast: malin
Ska du träffa imorgon: felicia

4 saker (en på varje):
Du gjorde igår kväll: kommer inte ihåg
Du kan höra just nu: tvn och pappa som håller på med några burkar
Du inte kan leva utan: brudarna
Du gör när du är uttråkad: datan

3 människor:
Som du kan berätta allt för: julia h och alexandra
Som du hatar: haha för många
Som du tycker är snygg: för många det med

the vooooooooooice ohhhhhhhhhhheight


men tjaaaa era små bruna bananer! idag vare the voice som gällde, innan de vare mormor och morfar! grattis mofar sötnos! hihi. ja jag vaknade runt halv elva, drog till mammsen vid halv tolv sen lulla jag ner till mormor och morfar på kalajs! aha skit tråkigt, träffade massa från min släkt som jag inte ens visste att jag va släkt med? haha aja fellan kom dit sen drog vi hem till henne jag fixade mig checka hennes garderob tog på mig något enkelt sen drog jag till kungsan och träffade alla, och även annica. du beeeeetyder mer än vad du tror. kortis malin va där också hon tar mycket mer plats än vad hon behöver i mitt hjärta (tssssss, alla närmaste fattar skämtet) yeeeeeeeey, men i morgon lägger jag in bilder men vad jag hade på mig idag får ni njuta av! puss!

shooooooo bräh


aa tja :) kom nyss hem ifrån ung08 de va skit kul idag! ( fööööööööör att malin har kommit hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!) jag älskar diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig! jau, men de va kul idag typ alla va där träffade jätte mänga man känner och sånt. orkar inte skriva detlajjerat för det är bara tråkigt för er att läsa.. eller? nu ska jag chilla och äta någonting sen ska jag ta och lägga min i miiiiin sköna säng!
vi hööööööööööööööööööres! puss

haha, hittade denna i leksviks.blogg.se

Skogen är snårig, terrängen är svår,
Tio små fjortisar i natten där går.
Krille har nya skor ifrån Fila,
i dem han på stigen i förväg ska kila.
Ser inte vargen och får sig en chock,
Krille blir middag åt en hungrig flock.


Lummig är skogen, där går mången myra,
Nio små fjortisar vandrar som yra.
Ringer så nallen, och snart hörs en svara,
"Hallå, det är Cilla?", men vänta nu bara.
Hon märker ej tallen som plötsligt rasa,
fjortis och nalle under trädstammen krasa.

Till skydd mot kyla går fjortisar åtta,
att värma sig nu i den mörka grotta.
Tandställning glimmar i björnens öga,
skrik och slagsmål det hjälper föga.
Tjutet hörs ända ner till strand:
"Björnen har fjortisblod på sin tand!"

Sju små fjortisar vill lyssna på Bombay,
men bandar´n är trasig så det går ej.
Mankan är teknisk så han får den fixa,
med sladdar och kablar han börjar att trixa.
Sätter så fingret på ett ställe så fel,
skakar av chocken han får utav el.

Sex små fjortisar ska supa i skogen,
det blir ju lätt så för de nobbas på krogen.
De blandar i flaskor och skakar sen om,
whiskey med pepsi, fanta med rom.
Bettan är törstig och sveper sin häxa,
alvedon och sprit blir en dödlig läxa.

Fem små fjortisar spyr och hickar,
Ronny ska fightas och övar på kickar.
Tror att han ser ett offer att sparka,
men det är en älg som stilla där snarka.
Lägger så kicken: "Kom igen, din bög!",
Ronny stångas till en blodig jävla hög.

Fyra små fjortisar över ån ska vada,
en liten fjortis får oväntat bada.
I stretchjeans så tajta, det går ej att simma,
fjortisen skriker på hjälp i en timma.
Från vassruggen tystnar sen plötsligt stänket,
den vattenfyllda dunjackan var det som blev sänket.

Tre små fjortisar i skogen mörk går,
snubblar så snart i ett enrisesnår.
En liten fjortis i håret snärjs fast,
men vägrar att klippa, "my hair is a must".
Hon lämnas i snåret att svälta ihjäl,
de andra kom loss, och det var ju väl.

Två små fjortisar nu fryser på heden,
så de letar bland snåren och hittar snart veden.
En liten fjortis med ciggen ska tända,
men med fjortisar och eld kan allt möjligt hända.
Lollo hon fumlar, med ciggen hon vackla,
springer sen runt som en levande fackla.

En liten fjortis nu ensam är kvar,
har tröttnat på festen och vill hem till far.
Hittar en genväg vid ett övningsfält,
där plutonen lagt minor och slagit upp tält.
Ett litet felsteg och i luften hon far,
så finns det ingen fjortis kvar.

tja

nejmen hallojsan! de har varit en tråkigt dag idag. har tränat 4 timmar, de va kul :) har också varit hos bacon och käkat i kista centrum, grekiskt! SÅ JÄVLA GOTT. i morgon blir de ung08 för sista gången sen äre the vooooooice!
ska snart lägga in en sjukt ful video från idag! sjukt kul.

smek

orkar inte skriva om dagen, så är får ni nått annat att läsa

Hur svarar du i hemtelefonen? typ 'hej de är amanda'
Hur svarar du i mobiltelefonen? beror på vem som ringer
Ringer det mycket till dig? ganska
Ringer du mycket? mja
Vem ringde du senast? mamma?
Hur mycket pengar har du? 2:50 löst i väskan
Senast kramat? lindis
Antal timmar sömn inatt? somnade runt 2 vaknade halv ett, så nästan 11 timmar
Sov du ensam? japp
Vem sov du hos senast? Vem sov hos dig senast? minna
Vem vet mest om dig? alexandra
Vem vet du mest om? alexandra
Vad ser du fram emot? att  malin kommer hem
Vad vill du ha just nu? glass skulle sitta fint
Vem stör du dig på? nån brud i skogen
Vilken buss åker du oftast? 173,
Vilken årstid är det nu? Sommar
Anser du dig själv snygg? som fan!*
Har du varit kär? ja
Är du kär nu? vet inte
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? uppraggad
Vad åt du senast? en glass
Är du polare med grannarna? haha, nja
Har du varit på ett party? yao
Har du varit utomlands? massvis
Var är dina syskon just nu? hemma antar jag
Vilken tid gick du upp imorse? vid ett typ
Vad gjorde du kl 2 inatt? antingen satt framför datorn
Vad är det första du gör på morgonen? försöker somna om
Skulle du lämna Sverige för "din största kärlek"? lätt
Skulle du kunna i någon situation mörda någon? ja de skulle jag faktiskt
Skulle du sälja din vänstra tumme för 200.000kr? men nej
Du får reda på att din pojkvän/flickvän har deltagit i en porrfilm. Vad skulle du göra? bli äcklad

Skulle du kunna offra dit liv för någonting/någon? ja

Om du misstänkte att din pojkvän var otrogen mot dig, skulle du läsa hans dagbok? haha ja

Du hittar en plånbok på gatan med 10.000kr i. Skulle du behålla den? haha vem skulle inte?

Skulle du kunna dränka en kattunge för en resa till Paris? nej fan

Du har tre val. Skulle du rädda 10.000 människor i Indien, 40 människor i din skola eller din bästa vän? min bästavän


ung08

jaaaaaaaau, i dag blir det ung08 men brudsen. ska mötas i centrum klockan två satt jag måste börjar fixa mig nu.
slänger in lite bilder ikväll! pusspåre

martin brorsaaaaaaaaaaan!

                    
haha detta är martin, han är de fulaste jag vet :) nej då!  martttty är bäst, haha nu ska jaaaaaaag berätta en saga för er!
de var en gång fyra tjejer med namnen, amanda, malin nicole och ariana som skulle gå på grönan. och samma dag så vaare fyra typ? killar som också va på grönan med namnen, martin, ackepacke (julius) och två till kommer inte ihåg. ah så stog tjejjerna i kön til bergådalbanan sóch de va asa mycket folk (så varför skulle vi stå i kö för?) haha så vi trängde oss och hamnade vid dom där  fyra killarna och så frågade vi tydligen om dom bodde i hammarbysjöstad men de gjorde dom inte sen så sa vi att dom liknade några, martin blev alec och julius blev acke och en annan kille som kom från frankrike han blev  typ frankrike, riktigt störande typ. haha sen så tyckte frankrike att vi va jobbiga så dom hoppa på bergådalbanan och vi tog vagnen bakom (a) haha! efter de så drog vi iväg och så ville tydligen acke leta reda på oss så hottade han mig (ensaaaaam) vid uppskjutet typ och frågade massa typ om pea och sånt. haha ja och sen va dom tvunga att dra hem, mupparna :) och sen dess har jag typ skrivit med martin varje dag,möh! han är faktiskt min storebror! respekt! sen dess har vi träffats två gånger, asså martin bor i skogen.. i sandviken ( jag vet att ni inte vet vart de ligger men nästan gävle) ah, men vi träffades i kungsberget en gång och sen har vi träffats i stockholm en gång, i täby hos acke fast då va marissa med också, haha hon blev kär i martin yaaaao! ja sen dess har vi inte träffats men vi snackar jämt typ på msn, de va aaaaaaaaaaaaaaaaallt och martin, jag älskar dig på nått sätt <3

wohooooooooooooooooo

besökar rekord! fortsätt så gullrumpor <3

annie och amanda är sjukt snygga

slänger in lite coola bilder på mig och annie, du är en av dom bästa sakerna som har hänt mig.

 

 







ni kan få autografer sen! kyssisar

hemma

                                           

ja nu är jag hemma från träningen, de va aaaaaaaaaaaaaaaaaas jobbigt har aldrig kännt så här i kroppen förut. är det nnormalt att man inte kan andas för att man har träningsvärk i revbenen? nej jag tror inte det.. aja träningen va 2 timmar lång och det va smäärta smäääärta och ännu mera smärta! ännu en gång såg jag döden som en utväg ;/ eftter träningen så kom pappa och hämta mig vi åt sen åkte i hem och nu sitter jag här och dricker cola. i morgon ska jag vara med BRUDARNA! (a) ni är de bästa jag har. de blir ung088888888888888888! aja nu har jag inget mer att skriva.

pusspåer

hejpåre!




idag vaknade jag runt halv ett och då gick jag till mamma och hämtade mitt smink, blir fett sur på bloggen nu för jag hade skrivit massa och sen försvann de bara?! men aja. har ätit kebab idag ska träna snart, skulle varit på ung08 men de blir i morgon istället! aja VEM FAN ÄR DE SOM BUSRINGER HELA TIDEN.. det är tre stycken? jävligt moget. nu funkar min laptop igen, någon som vet hur man får över bilderna ifrån den till den här? ska sälja laptopen.
haha jag har den där sjukt ströande låten på huvet, 'bag in tha box' ;o haha!

http://www.youtube.com/watch?v=c2pmVwFryV8, den funkar inte att lägga in videoinlägg

http://www.youtube.com/watch?v=nnGpWeFiLe8, martins favorit. kunde inte fixa den till mp3fil ;o

ajajaj

nu mina vänner, har träningsvärken slagit till i min feta kropp! aj som faaaaaaaaaaaaaaan!

träningsvärk.. nej

haha sjukaste dagen asså! haha började med astt jag hade tränmig klockan tio (on tha morning) jag vaknade halv tio sp de va bara att ringa mamma efter skjus eftersom att jag tränar i solna, kom lite försent till träningen men de va lungan, va förjävla kul att se alla igen, vi hade tröning med nittifemmorna riktigt söta typer :) efterträningen så trodee jag att jag skulle vara döööd! men de va jag fuck heller inte, men det ändrade kriustine snabbt på, vi drig inte till solna centrum och käkade och tittade runt lite sen så fick hon för sig att vi skulle träffa hennes killem, jeremy så vi åkte runt och runt och runt  och tillslut hamnade vi i näckrosen och lixom vartfan ligge de men så såg vi en buss som de stog 'sundbybergststion' på så  vi hoppade på och åkte kanske 10.. eller flera stationer för att vi skulle ta pendeln därifrån till hjärna.. eller hure stavas :) men när vi kom fram dit så går inte pendeln därifrån! så vi fíck gå (GÅ) från sundbyberg till SOLAN STATION! vet ni hu rlångt det är? circka 4 mil. så det va döden, jag såg verkligen döden som en utväg! men jag överlevde gick och skrek till alla låtar på min mobil, rikitgt najs! haha. mne aja när vi väl kom fram till solna station så kom vi på att de va mycket närmare hem till kristine så vi drog dit, tof pendeln sen bussen och sen fick vi gå, IGEN. åh va segt! men aja när vi kommer fram till hennes dörr så kommer den där blonda sken på att hon har glömt nycklarna i sin träningsväska i hallen, OJOJOJ vilket damp jag fick, de va FAAAAN inte kul! eller jo de vare. haha så vi fick ringa till hennes söta mamma som fick ringa till hennes söta lillebror arvid som fick komma och rädda oss i nöden men innan han hann komma så började det regna, trevligt! när arvid kom så gjorde jag vågen och hade lust att springa och pussa den lilla killen! haha men de gjorde jag inte. vi kom in till kristine gjorde lite sodastreemad saft tog två kannor hällde upp saften i dom gick upp och satte oss vid tv:n och spelade giutar hero, mjaaaaaaaaau senefter en timme vare dax att träna igen, tsss! jah hade värsta sockerkicken typ och va helt jävla skumm hela tiden, sjukt kul. de va ingen jobbig tränin.. eller jo de var emen jag tyckte inte att de va så jobbig fast det borde jag tycka eftersom det är min andra träning på.. hela lovet! men det gick bra och de va kul, hade ju egentligen tänkt att sluta på basketen men nu har jag ändrat mig, det är ju SM i år och jag hoppas att jag blir utagen för isf kommer  det bli riktigt najs! och supderduper kul ;) jaja pappa hämtade mig från träningen och nu så har han lagat mat åt min, han severade fasktiskt  mig här vid datan, haha ett mirakel eftersom han är så rädd om denna nya super snabba dator, jag älskar den. haha!
slänger in en viedo senare! pussochprutt

dunder tråkigt

Fullständigt namn? amanda maria lundgren
Vart vill du bo? i värmen
Hur många barn vill du ha? typ två.. tre
Vill du gifta dig? om jag hittar den rätta
Rullar du spaghettin eller skär du den? rullar, lätt
Har du ätit sushi? ja fyfan! :/
Favoritglass? Ben & Jerrys!
Favoritmat? typ.. grillhörnan eller ala pappa :)
Vad är du i stjärntecken? skytte
Silver eller guld? möööh, guld
Festa loss eller mysig hemma kväll? beror på vad jag känner för just då
Ögon och hårfärg? blåagröna ögon och brunt hår
Vispgrädde eller chokladsås? chockladsås
Humör? seg, träningsverk

SKULLE DU HELLRE

Pierca näsan eller tungan? tungan
Vara seriös eller rolig? rolig hahahaahHHhahahHAa
Dricka röd eller grön mjölk? grön ;)
Tatuera dig eller göra piercing? piercing
Brinna upp eller drunkna? drunkna lätt
Umgås med dina fiender eller föräldrar? svårt val


SVARA ÄRLIGT

Tycker du om någon? jadå
Sol eller måne? SOOOOOOOOOOL
Vinter eller höst? båda
Vänster eller höger? höger förfan!
Soligt eller regn? soligt
Vaniljglass eller chokladglass? vanliiiiiiiiiiiiiiiiiilj!


HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA


Kysst någon?
på kinden bara
Sjungit? absolut
Blivit kramad? jau
Känt dig fånig? haha alltid
Saknat någon? ja
Dansat galet? haha ja :D
Klippt håret? nej
Gråtit? ja
Ljugit? haha aa
Blivit kysst? nääääääh :'(


GREJER

Har du någonsin blivit jagad av polisen? japp
Har du en hund? har haft
Sover du helst själv eller med någon? med någon!
Tror du på spöken? njae, haha
Saknar du eller älskar någon just nu? båda


tjusanplusan






idag har de itne hänt mycket alls, jag vanessa becca anna ich verran har bara chillat runt i fruängenfast vi tvingade oss själva att intr vara där i dag? men så blev det iallafall? :( hihi jaj.. på kvällen kom annica amanda oc malin förbi gamla frunken och sncakade lite och sen så dorg dog och vi stannade kvar och snackade lite med linda, de va lääänge sen! härligt att se dig :) du är alltid lika glad! dagens stora händelse va väll att vi gick runt och letade pant burkar, vi fick ihop 23 krornor vilket är dubbelt så mycket burkar? hur många burkar blev det då? ;)  och anna och verran tiggde ihop 32 och vi käkade pommfritt på grillhörnan eller dom gjorde jag skulle hem och äta hahaha fett synd -.-
aja haha pappa ba ¨vafan gör du? bloggar? va töntigt jävla mupp¨ haha de va kul

kyssochbajs

hihi, galda miner

ja, det känns konstigt att känna hat får tårna ända upp till mitt sista hårstrå när man ser er?.. jag kommer aldrig förlåta er. synd för er :/ men aja skit samma! sov hos becca igår va ute innan de och chilla lite :) de va najs, becca och jag somna inte tidingt satt och snacka sönder om allt, vi har ju kännt varandra sen vi va - 0 :) jag gick på dag mamma hos beccas mamma (a) haha! och nu bor hon över mig :) feta najs! men jajajajjajajajaj, becca är störd ni ska få se massa videoinlägg senare typ fem stycken :) haha ni kommer garva sönder! nu sitter jag vid datan hemma hos pappa och becca och vanessa är här, sitter och snalcar lite pch jag skriver.. vi vet itne vad vi ska göra idag ska fan inte vara i fruängen och förstöra våra liv idag.






pussssssssssssssssssssssssss

horor

så jävla fittigt.

sådär ja!

igår vare väldigt kul, vi va först inne i stan som ja skrev i förrut på dagen sen drog vi hem åt glass sen gled vi in till kungsan igen, tittade lite på någon som sjöng och skickade sms till storbilds skärmen 'fruängens gangsters jao ;)' någon som såg den? för dee gjorde int vi ;p sen gled vi vidare till stureplan, där vare ganska dött med tanke på 23årsgränsen.. vi försökte komma in i alla hål som fanns.. men vi lyckades inte ;/ becca och jag gick sen och träffade lina vid den stora statyn och sen gick vi till vattnet och satt oss på kajjen där och chilla sen vare dax för fyrvärkerier ovh vi ställde oss mitt igatan och typ tog kort på dom och så kom de en ambulans, fan va ja blev rädd! haha! sen drog vi mot donken och sen hem.
vad gjorde ni igår? :)

                                           
hihi, det här var på dagen i globen! karoke.

                                           
 minna och becca chillar vid stayn :) jag tog fotot! respekt

                                           
 hihi här äre chillpills för hela slanten, värrhoe, becca, minna, jessica,fannypany, och denise :)

                                            
 interjvuad av tt :) sen kom vattnet..ful bild

                                             
det här är stort för minna...

                                             
   tha chills
                                              
                                               
sötnosarna!


hemma

orkar inte skriva om den sjukt roliga kvällen, skriver i morgon, bilder kommer då också! jag mår illa

hemma

hahahahahhaaha de va kul där inne i stan, typ värsta draget? haha nja men asså de va kul :) jag ska vara med på storbildsskär 8 gånger på stureplan och i kungsan, ey respekt. sen ska jag vara med på tv om npn intevju om ung08, haha  hud va pinsamt de va, när hon står där och intervjuar mig och kaernan va på coh allt så blåste det till och nått plasttak välte så jag fick en hel sjö med vatten över mig! haha hon repporten ba oj! hahaha pinsamtläge :) sen va vi med i nån tävling om en kryssning och en annan tävling om en mobil.. sen börja de regna, vi drog till donken och åt och sen till globen och checkade karoke, min gamla dagis fröken vann den där karoketävlingen, kul :) har typ träffat halva stockholm idag, och min BEBIS JUUUULIA! mööh gullrumpa! glöm inte vår löfte ;) cp, vi ska dra in i kväll igen opch titta på fyrvärkerierna som börjar  runt elva tror jag, nu ska vi möta alla i västertorp :)

nu är beccaljanen och jag här hemma hos mig, hos pappa där jag träffade danskarna för några dagar sen.. va grymt rädd för att dom skulle vara kvar men de varom inte, men becca och jag skulle ändå checka läget så vi gick in på baksidan och tittade in genom fönstrena men de va igen här men upptäkte att de va någon som hade försökt bryta dig in :/ ska banka den som göre? passa er. aja vi ska

hahaha de blev mycket hahahhah i de här inlägget men.. HEJDÅ.. inga bilder föressten, de får ni i kväll

godnatt typ

ja nu ska jag äntligen sova, har städat rummeet nu som jag sa att jag skulle göra :) duktigt av mig! ska upp klockan sju i morgon, det kommer att bli tuff med tank på att klockan är två nu.. aja, sova kan man göra i graven. haha.. i morgon ska jag vara tio över åtta i centrum för att möta alla för vi ska dra oss in mot stan och fira vår dag, stockholmarnas dag :) jaja, det kommer att bli jätte kul, hörde att de ska vara vatten krig på 25tusen pers? faAn va kul, jag är på! hihi ja de är dagens planer!



sovfult och smek till alla som börjar på ö!

strunke in tha house

nej men han johannes möller tycker att han ska få vara med i min fina blogg så sure baby! ja vad ska jag skriva då? haha han är största ofrivilliga playern evah och han har snaggat av sitt fina hår, dummhuvvvve! han har nyss fåt ps3 och han är ÖVERLYCKLIG ;) han ljuger jämt om allt och inget och han vet inte vad han gillar mest, blondiner eller bruntter :o inget svårt val plutten! mööh vad vet jag mer om dig då? haha en jävla massa, typ... hans  kuk är 18 cm? han har mätt den själv.. jag har inte mätt jag SVÄR! haha ;s ja men.. jag har glömt vad han heter i mellan namn men nått jävligt fult vare, jag vet att hans pappa bor i trollhättan men vafan? han har ju nyss flyttat till typ hägerstensåsen? haha förklara det strunke ;) och alla desperata tjejer här är han nummer; 0737581766, räkna med ett godmorgon varje morgon!

nöjd baby?

det blir ingen bild men han vill kanske vara anonym eller nått, aja johahannes på pea iaf!

lalalalalala emo amanda

tjah fan, dagen har varit seg.. jag har typ färgat håret, synd för er att ni inte får se bilder för de blev för fult, nästa gång blirre blont asssssså :) haha jag ska fan prova och se hur de blir :)
idag titta jag och natta typ bara på film flr de va henne jag var med i dag och senare träffade vi alla fruängen gangsters, love yahhhhh all babes! vi chilla i vippan, beccis och jag badade i poolen, JAO ;) lyssna på musik typ bara satt där och dog, drog hem lite senare jag ska tjäna pengar snart, ska städa mitt rum och typ vika min kläder i garderoben. kuuul va? nån som vill göra det åt mig? :) möööh jag har köpt jävla mycke kläder den här månaden, ni får se bilder nästa vecka när jag är hos pappa :) hhahahahhha ja juste jag tog en sväng förbi pappas lägenhet idag, skulle checka om han hade pengar lixom, så ba va inne dörren stängd.. vem faaan har stängt den? ;o haha aa men vi stänger aldrig den? men iaf så öppnade jag och då vare tänt i hela lägen heten och de stog nån tjej i min ålder där och npn gubbe typ i 40-års åldern som ba; haj, hej på danska asså ( för er som är något tröga så bor min pappa i danmark och han har en liten lägenhet i stockholm som han typ kommer til en gång i månaden ) men iaf ja ba ; hej, jag ska bara hämta pengar.. :) och han börja snacka om att det hade regnat och att dom hade varit på museum och skit.. de va förJÄVLA pinsamt! hahahhahhahah!

nu ska jag göra det där roliga städa!

prutt på er

godmorgon

ja.. godmorgon! hahaha ordet godmorgon på minner mig om strunke, varje.. VARJE morgon får jag ett sms av honom 'godmorgon mandis' du är stööööörd ;)
faaaA-n vad trött jag är, jag gjorde j inget speciellt igår? men ändå går mina ögon i kors.. jaja.när jag är ledig så är jag as pigg och när man typ sak till skolan eller nått så är det knappt att jag vaknar, varför är de så? ;o någon som känner likadant? troligtvis inte. idag ska jag färga håret, tänker inte klippa mig, aldrig! jag hatar verkligen att klippa mig för det blir bara fel och fult! hoppas färgen blir bra iallafall. ni får se hur det blir senare, någon överraskning blir det ju inte eller alltså en ny hårfärg för jag har j testat det mesta, brunt, blont, rött, svart (????) och lila slingor när jag va liten, haha! någon som har testat flera hårfärger är också lindsay lohan.men nu ska jag bli ännu mer nervös över hur mitt hår kommer att bli!

kyssar till alla fula




victor sundbom

.... det är min bästis det! ni ska bara vet hur snäll den människan är man kan fan berätta allt för han utan att han säger det till nån! hihi han är bäst, ville bara säga det och ett plus är j också att hans fina namn nömndes i denna blogg, som då är hans största önskan! så BOOOOOOOOOOM där slog din önskan in victor bästis! jag älskar dig bror



ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

japp, rubriken beskriver min dag.. sen jag skrev sist så har jag ätit middag väldigt stor sak eftesom att jag lagade den :) det blev pasta med pesto och kyckling och gurka, och ja.. det är lika svårt att göra som det låter! jag är as grym med andra ord. efter jag hade ätit så gick vi till macken och köpte ett glasspaket som vi åt upp och tittade på två filmer för spårlöst försvunnen och sen mean girls haha den första va riktigt sjuk den andra har jag sett 5673453 gånger ;)
nu ska jag geeka allt som finns!

ät bajs

jag har så jävla tråkigt

Vad blir ditt namn baklänges?
 adnama                                       
Har du gjort en snögubbe i år?
nupp? det har inte vareit vinter
Blont eller brunt hår?
brun
Platt eller lockigt hår?
krull
Är du kär i någon?
ja..
Vem ringde dig senast?
mamma (a)
Vad har du för startsida på internet?
msn..
Har du testat judo?
nej
Donken, burger king eller max?
donken forjalf fast max är godare
Går du på någon sport?
jao, bakset mannen
När åt du senast en fiskbulle?
öh.. hmm.. dagis typ
Kan du gå ner i spagat?
haha, jag KUNDE
Vad drömde du inatt?
ingenting 
Höga eller låga strumpor?
beror på skorna
Vad åt du senast?
nudlar
Vad är du mest rädd för?
jagf är inte rädd fför någonting
Mjölk eller fil?
båda!
sommar eller vinter?
sommar, men endå vintern (fyller år då)
Bikini eller baddräkt?
blommig badräkt, tsss
Favorit läraren?
ingen
Sova i mörkt eller tänt?
mörkt 
Har du gråtit i skolan någon gång?
japps, hahahahahhaha
Hur tar du dig till skolan?
jag går
Fjortis eller emo?
fjortis..
Har du tråkigt?
driiiiiv inte
Vad ska du göra nu?
äääta


japps..rubriker är så coolt

nu har vi ätit.. haha det dyraste vi kunde hitta i dom möggliga skåpen.. nudlar :) hah! vi har smitt (smitt??) aa men planer för ikväll, ska typ hyra film och hare mys, mwihwihwihwiwh ska köpa glass.. ni som vill får anteckna. nu är klockan.. 16.14 och vi har inte gjort ett pisspisspissspiss bara ätit och fixat nån förjävla cool väska! hahahaha..
ja men hare gött!
                                              

 
al'a amanda

HAHhaahHAhahahH

Namn: amanda
Födelsedag: 19 december
Hemstad: stockholm
Boende: fruäääängen 129 brääääh
ort: hägersten, har jag lärt mig
stjärntecken: skytte
ögonfärg: grönblå
hårfärg: brunett
skostorlek: 38
klädstorlek: XS
syskon: alice och martin (a)
din svaghet: dampar för lätt
dina rädslor: jag? rädd? pfft
hur vill du dö: vill inte dö?
ditt beroende: mobilen


HAR DU?

Spytt ner din kompis :
  nej det har jag faktiskt inte
skämt ut dig för mer än 100 pers: haha säkert
kissat på dig över 15 års ålder: är inte ens femton
gått på bio senaste månaden:  nupp
varit berusad:  vem har inte?
blivit tagen av polisen: hahah ja
blivit rånad: nej
köpt en macka istället för godis: hahahahaha
ätit potatismos: haha ja
åkt tunnelbana: varje dag
ridid en kamel: nepp
rökt: japp
knarkat: nupp
pökat: och lökat
varit ute längre än 7: det är typ då jag går ut..


LIVET OCH VÄNNER:

är du lycklig:
såklart
hur mår du idag: fetme bra
någon som svikit dig totallt någon gång: många gånger
bästa kompis som brytit ett löfte: säkert
vem av dina vänner för dig att skratta mest: kristine
värsta känslan: nån dör
bästa känslan: vatt vara kär
vem har du känt längst  av dina vänner:
nattapatta
har du kvar dem än idag: jadå, hon sitter här breve ;)
har du många vänner: det räcker
när grät du som mest: nån månad sen
hur länge vill du leva: tills jag dör


jahaja

tjusanuaaaaaaaaaaaan,
nu har jag kommit fram till nathalie, när jag kom till bron där borta så vare vägarbete så manv a tvungen att gå runt, RUNT? inte min grejj..men jag kom fram tillslut (a) 
 jag vet inte vad vi ska göra, just nu så sitter vi i soffan och tittar på disneychannel eller hur det stavas. mysigt iaf!
har inget att skriva nu, vi hööööööööres nördar!

tråkigt

jag vet inte vad jag ska hitta på, malin skulle komma och låna nån tröja för... 3 timmar sen? aja hon kommer väll men jag ska nog dra till natta ändå för jag pallar inte vara ute de kommer säkert börja spöregna.. ni vet den dan de regna utahelvete? det typ blixtra och allting? haha hela den dagen va jag ute från morgon till kväll..helt cp! det såg ut som om jag hade duschat när ajg kom innan för dörren här hemma.. som en chackhora, ahhahaahhhaha alla som fattar.. fattar. men vad tycker ni om min fina blogg då? natta har hjälpt mig eftersom jag inte fattar nånting av de där, man tackar natta.
helt segt lov har de varit en vecka tillbaka.. jag tyo vaknar as tidigt för att alice vakna och väcker mig , sen kan jag inte somna om så jag ligger och tittar på tv, sen sätter jag på datan.. sen äter jag sen ringer nån mig så bestämmer vi stt vi ska träffas, sen går det flera timmar så går man ut efter man har ätit middag och kommer hem ganska sent. kul? ja :)
men nu ska jag ringa nån om ingen hinner ringa mig först!

pussis

ajuste

vad ska ni göra i dag då? ring mig om nio har tråkigt eller kul

hubbabubba

hej, vaknade  nyss typ. har ingenaning om vad jag ska göra.

haha måste bara säga att jag hade förjäva kul, i måndags och tisdags (a) orkar inte skriva om de är någon som inte borde läsa det här läser det här..

men om det skulle ha varit dålig väder idag så skulle jag ha varit med natta men det är ju ganska fint väder så jag ska träffa kortisen, malin. har saknat henne sjukt mycket.. har träffat henne två gånger deet här sommarlovet och det skulle bli 'vår sommar' men icke.. OCH JA DET ÄR MITT FEL MALIN! :) haha men vi kör på nästa habibbi! ....vi som skulle haffa cycklar och allt.. aja idag ska ajag iaf träffa henne och alla andra säkert, bästaste! vet inte vad vi ska göraaaa men, minna, läkan lär inte vara  så hjärtliga att vara med med tanke på alla dssa dar, kanske jag ingår där också? haha! aja bella är tillbaka från världen också, du är riktigt jävla underbar.
nej men nu ska jag äta.... nått gott!

PÖSSSSSISSAR