Friendships never ends for me.

Är nyss hem kommen från en draaaamatisk dag (en vanlig dag i ks alltså) hmm.
Fick iallafall spanska nationella gjort och så lämnade jag in No saken jag pluggade stenhårt med igår natt. Är så jävla trött, har varit det hela dagen.. Men inte klagar jag inte! Ska snart upp och göra lite mat sen sätta mig i den hääärliga solen och dunka lite music, faaaaan va livet är bra. Gryyyyyyyyyymt, ett plus i kanten är ju att jag har väldensbästa vänner!

trötttt

Kul att man fick 5 timmars sömn inatt, skitkul. Jag älskar att plugga till klockan två på nätterna. Bästa som finns! Fast.. NEJ. Är trött som en jävla jet nu och mitt rum känns för kallt för att gå upp i. Älskar värmen under täcket.
Har inte tid med det här. bussen går om 20 min. Gottaaaaah huurryyyyyyyyyyyyy!

-

P l u g g a r ...

I love my dad

Fan va jag saknar min pappa just nu, mitt i allt pluggande! Haha. Han är ju här i Sverige för en gång skull men åker iväg igen på onsdag. Vilket är i morgon. Hinner alltså inte träffa honom eftersom att jag åker till Marcus landställe i morgon. Menmen, vi tar igen det en annan gång. Den jävlen har ju köpt en Ipad som jag gärna vill leka med men skolan stoppar mig för pluggande d-ö-d-a-r mig.. Horskola

För Klaras skull! :)

Hej hallllåååååå!
Ligger i sängen med datorn i knät och en sovades Marcus bredvid mig. Haha så sööööt!
Men iallafall, vi har nyss ätit (viktigt: sallad från lugano) <3 och nu pluggar jag och han sover.
Skolan i dag var helt okej, tog med mig datorn som sagt och pluggade stenhårt, skönt att få lite gjort där iallfall så det inte är sådär superduper mycket nu när jag kommer hem. Jajaja, efter skolan åkte jag och Marcus in till stan och bytte hans converse, (jag köpte en halv storlek för stora) HAHA. Sen tog vi en glass i gallerian och sen åkte vi hemmåt och jaaa, nu ligger han här och sover och jag pluggar och det måste jag fortsätta med nu!
Juste gjorde mina gymnasieval idag. Det blev såhär:
1. Påhlmans
2. Kärrtorp
3. Jensen Södra
4. Didaktus
Alla med inriktningen Sam/ekonomi. TOPPPPPPEEEEEN!


Puss

Just det!

Idag åker min kära Annica Iris Gunilla Gerdin till New york! Inte illa pinkat, en sån resa skulle ju inte sitta fel nu alltså! Men jag hoppas att du har det kul där nere/uppe! Saknar dig redan!


Tisdag

Kul att vakna av att elektrikerna bankar uppe i köket. Jete kul. Äsch lika bra, ska ju ändå upp. Taggar till inför denna dag med ''Hurricane'' Grym låt dedär! Engentligen är jag inte alls taggad på skolan.. För det är så jäääävla mycket att göra nu men de ända man kan göra är ju att göra klart det så slipper man det sen så de e vad jag skal göra. Ska ta med datan idag, det finns ju inte en ända hel dator i skolan längre. Antingen saknas ett tangentbord eller en mus, och varför itne en skärm? Cp skola. Måste bara leta reda på min internet dongel.. Sen så bär de av till skolan. Efter skolan ska jag in till stan men Marcus och byta conversen jag köpte till honom i födelsedagspresent! Sen blir det hem och plugga igeeeeeeeeen. Nej men nu måste jag fixa mig och sen springa till bussen, puss på er!



Måndag

Sköööön dag, har fått massa gjort på no uppgiften, tack Marcus för hjälpen. Har även kämpat mig runt långsjön med Henkebooi och Marcus, skööööööööönt de med. Så har min dag i stort sett ut, och en massa mys med Marcus. Daaaamn, I love that boy. Men han gick nyss och här ligger jag och ska snart duscha sen sooooova. I morgon är det skola, sen är det onsdag vilket betyder kort dag (kortare än en vanlig ks dag, vi slutar 1 istället för 2) Sen bär det av mot Marcus landställe, och där ska vi vara tills söndag. Jag tar med mig datan så ni behöver inte vara oroliga att det ska bli dålig uppdatering, för det händer ju aaaaldrig i den här bloggen? Eller?



I have been up all night, thinking about it.

Tiden går alldeles för fort. Veckorna bara flyger i väg och snart är det bal och jag har snart gått min 9 oblikatoriska år i skolan. Känns sorligt men ändå skänt på något sätt att få börja om och göra någonting annat. Någonting annat än att bara sitta av tiden i skolan och knappt behöva skriva några rader för ett VG. Jag har sagt det förrut och jag säger det igen. Kunskapskolan är inte en bra skola.
Man jobbar periodvis, ena månaden finns det ingenting att göra och tvärtom den andra. Man gör allt eller inget. Just nu är jag inne i en sån period där jag gör allt, är stressad och har ångest. Jag vet inte vad jag kämpar för just nu, jag vet inte vilket gymnasuim jag ska gå eller vilken linje, sista dagen att göra sin ansökan är i morgon. Och vad gör jag? Jag ligger här och äter chips.
Jag hatar att jag är en sån människa som skjuter upp allt in i sista sekund eftersom att det är då jag presterar som bäst. Jag gör det jag ska i sista sekund, vill helst ha hundra bollar i luften. Precis som jag har nu. Jag har en NO uppgift att göra på 5 sidor, Jag har en SO uppgift där jag ska jämför fem religoner, jag  har ett ig i matte att kämpa på med och spanskan. Matte har aldrig varit min starka sida (förutom gångertabellerna i 3,4,5) men aldrig trodde jag att ajg skulle få ig. I vanliga fall hade jag tänkt 'Äsch, de löser sig.. Jag gör det sen'' Men nu finns det inget sen och om det inte löser sig så blir det IV för min del. Det är inte rättvist när man har mvg/vg i alla andra ämnen förutom spanska.
Fan va jag gnäller, men jag är jävligt trött på livet för tillfället, eller tpl som coola människor skulle säga. Nu ska jag plugga och invänta min pojkvän. Puss

De va 19877777777777

Nej men tjena, söndag i dag fan. Ähhhhh palar inte skriva nu ska jag dra med min feta pojkvän till bilen och köpa godis. HEJ