Say whaaaaaaaaaaat?

Aa tja, inte mycket här hänt. Var inne i stan en tag med pappsi, fick med mig den där väskan hem som jag babbla om förrut :) Och ipod, aa vafan hände med den fick fetaste samvetes tankarna i hjärnar och gick rakt ut från affären, möööööh (?) Haha nya tag i morgon. + Att jag inte vet vad jag vill ha för färg. Haha idag körde jag hem också, haha det gick fan bra. Det är ju automat så jag slapp växla, för sånt kan jag aboslut inte! AJDE


Sucker

Det är inte första gånger du tar mina listor ;) Om du var smartare kunde du ju åtminstonde ändra några av svaren..


everytime I see you, i try to hide away


.

Väderet här har feta humörsvängningar, nyss vare skinande sol och jag låg ute och sola and now it's raining. kuk


Update: Nu skiner solen, sååååå jag går ut en sväng. Byeeeeeeeeeeeeeee

hej.se

Heiiiipa.

Min morgon var inte lång utan, vid nio ungerfär så kom Julia (min kusin ca 3år) in och väckte mig. Haha hon hade kommit in helt själv i vårt hus för pappa låg ju fortfarande och sov, måste erkänna att jag blev lite rädd, hehe x) Lite senare gick pappa upp och gjorde frukost sen åkte vi ut med motorbåten till en ö, med pelle (min farbror, pappas brorsa) sen köpte vi glass haha. Det blåste ju hur mycket som helst ute på sjön så vi blev as blöta för han skulle ju självklart köra full gas, och jaaa då gåre fort. Men de va kuligt..... :) Nu har jag precis ätit lunch, felix pyttipanna, bättre finns inte! Snart ska pappa och moi åka och köpa ipod till miiiiiiiiig, hoppas jag :) Och den där väskan, men vi får se :) Hare bra, hej.



Bilder från igår.

MOHAHAHA SNYGGVE NR1, jag ska ju att den va liiiiiiiten :)

tv-time

nattis, hejs

mohahaha

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?

Kille
Vad står det i ditt femte sms?
Då träffar du mig sen när du kommer hem elsk

Vem ringde dig senast?
Fjortisalex

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
Mohaha mig själv :)

Vilket språk är din mobil på?
norska..(?)

Vad heter din ringsignal?
Vibration

Hur många sms har du i din inkorg?
Men som om jag orkar räkna
Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
Ja älsk

Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?
Nehe för ståg inte det puss (härlig stavning axel)

Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från?
Nej inte innan men nu :) Haha vad som dom? :p <3
Hur många sms har du i kategorin "skickat".
Hahaha..49430
Vem är din 13:e kontakt?
Andreas fruängen

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner?
Axel, haha det kan jag nog inte påstå.. Men vänner är vi :)
Ogillar du nr 5?
Alexandros, ja fyfan asssååååå..

Har du varit i hop med nr 1?
Ja vi har haft en hemligt föhållande jag och julia :)
Vad har din mobil för färg?
Black


aldrig ska jag bli kär, så ni bara vet :)

Då va man tillbaka från seglingen ocg ännu en middag hos farfar döööötrist. Men lite senare kom Janne och Carina då blev det lite roligare haha :p Just nu sitter jag hemma ensam i mörkret och väntar på pappa som fortfarande är kvar där. Nu tror jag att jag ska sitta vid datan en tag sen titta på tv.

AJJJJJJJJJJJJJDE BYE


-

Solen skiner igen :) Jag har riktigt tråkigt, kanske ska segla whit my little boat. Haha ska be pappa fota så ni får se ur liten den är, assöööööööööt! :)

Hejpa.

ps. börjar bli irriterad på fågeln som har flygit in i fönstret 4 gånger nuuuuuuuuu.. ds.

wash away my tears




REGNREGNREGN

BLÄÄÄ det regnar, fan va sämst. Fast det är lite mysigt också :) Ikväll var planerna egentligen grillfest fast det flyttades till i morgon istället så det blir väll en kväll på soffan, NAJZ. Har egentligen ingeinting vettigt att skriva.. så hejdå.



Bild på det jag köpte idag dårååååå, intressant va? + jeans jackan men är så jävla rutten nu orkar inte leka modell och fota.

papi<3

Hej brööööööder.

Planerna med att åka in till stan och köpa internet och äta i går blev en fis i rymden. Farfar och Kerstin fick för sig att dom skulle följa med så det blev att äta på resturang med dom istället, omys. Efter vi hade ätit så fick dom för sig att åka värsta guide turen runt hela stan och visa massa speciella platser, som om jag aldrig hade sett dom förrut. VARJE GÅNG JAG KOMMER HIT ÅKER JAG PÅ DEN DÄR JÄVLA SKITEN. Men trevlig som jag är låtsades jag vara intresserad och tog massa kort, som ni kommer att få se sen.. då kan ju ni låtsas att ni är lika intresserade som jag. När vi väl kom hem så skulle vi promt hem till dom för dom ville bjuda på fika, slutade med att vi satt och spela spel hela natten.. ganska kul ändå. Fast jag gillar inte Kerstin... BLÄÄÄÄ

Men idag så åkte pappa och jag in till stan för att köpa internet och det men vi kom  hem med allt utom det, pappa köpte ny mobil, eller aa den är egentligen till mig för när den nya iphonen släpps så ska han köpa den istället :) Men det blev en svart w995, ganska lik den jag har fast den börjar bli lite rutten.. Så det är dax med en ny haha, har tre att välja på (ni får hjälpa mig sen) sen blev det en jeans jacka, och lite saker till håret, balsam, hårspray och hårspännen haha. Hittade även en väska jag vill ha men det får vänta tills i morgon, vet inte riktigt om jag vill ha den hehe. Seeeeeeeen vill jag ha en ny ipod också, men vi får se om de finns den färgen som jag vill ha och sååå..

      Den nyaaa :)
              Min gamla..
              Pappas gamla iphone


     Pappas mobil han har nu..


Vilken ska jag taaaaaaaaaa?!?!?!?!?!

Nu blirrrrre dusch.


Grekland bilder, del 1 :)

                  

1. Mohaha brännan..
2. Seeeebbe!
3. Alle är bränd i ansiktet :)
4. MOHOHOHO
5. Sebbe :)
6. Alexandra Vicortia Sandberg Savvaidis
7. Strand
8. Hahaha, oooooooost!
9. Världens mysigaste strand med världens blåaste vatten.
10. Carina, Sebbe, Alle, Andreas
11. Jag :D
12. Kostas<3
13. Marios<3
14. Alle sover
15. Strand
16. Strand
17. ' Esteeee locomades' HAha, munk säljning
18. Andreas vill icke bli fotad
19. Amanda Maria Lundgren




Segling

Hallihallå :) Har nyss varit ute och seglat med far min, mysmys vi tog den lilla segelbåten eller aa den mellersta, de va riktigt mysigt lite färg på skinnet fick jag ocksååååå. Övertalade pappa att vi inte skulle äta med farfar och Kerstin i kväll för det är så jäääävla.... B. Så vi bestämde att vi skulle åka in till stan här i Karlskrona och äta på greken dom har där, och sen ska vi köpa ett sånt här trådlöst internet till mig oxå för pappa behöver sitt rätt ofta och jag orkar inte vänta så det blir najZ med ett eget :) Vad som händer mer i kväll vet jag inte, antagligen ingenting. Har ju inga kompisat här direkt så det blir väll att lana sims 3 all night long. Keeeeeeeeeeeefft.......
 
Just nu ligger jag på altanen och solar :) Det är ju sååå himla fint väder! Funderar på vad jag ska göra, kanske läsa lite ur boken jag håller på att läsa nu '14 år till salu' riktigt hemsk bok, men den är spännande och nyttig (låter som en jävla kärring i knooow) har faktiskt läst 3 andra böcker den här sommaren, två gossipgirl böcker och sen Det ska bli ett sant nöje att döda dig Magdalena graaf. Det är den bästa boken jag läst (inte för att jag har läst så många för egentligen hatar jag att läsa men när man inte har någonting annat att göra så är det ganska mys. Men iallfall jag rekommenderar den boken :)



NÄMEN VAD DÖLJER SIG I DATORN DÅ

Ny tränare. BUHU



Resumeeeeeeee

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHO! Nu jäääääääävlar mina vänner, nu ska jag börja skriva. De senaste dagarna har jag bara stått på huvudet och klurar på mitt lösen och och nu kom jag på det 'bajsbajsbajs' var det, sådär lite småklurigt..
Aja men nu är jag back on track vaaaaaaaaaaaaaaaafan :D

Just nu befinner jag mig på det bästa stället i hela världen, Karlskorna :) Blekinge skärgård.. SÅ JÄVLA SKÖNT.
Solen skiner och vattnet är helt spegelblankt. Alla våra båtar ligger nere vid bryggan och väntar på mig och pappa, vi ska snart ut och segla vår nya segelbåt :) Sen efter det tänkte jag segla min segelbåt (haha en optimistjolle, skitsnygg..) Lite för liten därför vi just köpt en ny och de ska bli kul, vi ska bara vänta på att det börjar blåsa lite mer så det blir fart på grejjerna ;)

Vad har jag mer gjort på sommarlovet då? Jo det började med att jag åkte till Gotland med laget vi va där över helgen vi va på bodaborg och sånt, för er som vet vad boda borg är så klarade mitt lag 15 banor :D Vi vann btw, en nycklering WIHO! Träffade lite coola Gotlandsboys som vi hängde mer och mer gjorde vi inte. Efter Gotland åkte jag till bästavän Julia i Värmland och var där i lite mer än en vecka, firade midsommar där och sånt. MYS. När jag kom hem från Julia följde Alexandros med mig till landet över helgen, haha det vaaaaaaaa kul :) Vi gjorde inte så mycket finns inte så mycket att göra men vi åkte vattenskidor och ring och såntdär (han va jätte snygg i våtdräkt ska ni veeeeeeta!) HAHA! Jag va inte så snygg jag heller måste jag erkänna..Några dagar efter det så åkte han unt me in till stan och jag köpte lite såna där saker jag behövde till Grekland och så åt vi grekiskt, kuligt sen slutade det med att jag sov hos han. Efter det åkte jag till Grekland med bääääääääääästis Alexandra, det vå jå jävla klockrent. VILL FÖRIHELVETE TILLBAKA. Det vår så jävla kul, två veckor va vi där, hon har egen lägenhet där och vi gjorde det man brukar göra när man är utomlands :))))))) Bilder kommer!  Efter Greceee så blev det sovning och Alexandros och sen minns jag inte mer.. Jooo juste :) Julia kom upp till Stockholm och hon hade Amanda2 med sig, dom stannade över helgen och vi hittade inte på så mycket, det var dåligt väder men vi badade ändå och låg i lillstigan och mös framför massa filmer. Samma dag som dom åkte hem så åkte jag hem till ljuva Älvsjö och sependerade min tid men Bästavän Henke, vi åkte mest runt med moppen och jag lyckades ramla och köra in i sopptunnor hejvilt sen bar det av hem till Fellan och så stannade vi där ett tag sen drog Fellan och jag ut till landet igenj sen åkte vi gem och packade om och åkte till Norrtälje och stannade där drygt en vecka, AAAAAAAAAAS MYS. Vi gjorde hur mycket som helst, mest åkte fyrhjuling och badade, träffade massa folk och hade skit kul rent ut sagt. MYCKET PINSAMT HÄNDE UNDER MIN VISTELSE DÄR... men det tar vi en annan gång, eller hur Fellan och Matte? :D Jag kom hem därifrån i går, mamma hämtade mig och vi åt luch på någon fiskreturnag, förjävlagott. Sen blev det en shopping runda, haha tyyyyyp.... Sen åkte vi hem och tittade på film jag och min älskade mor sen packade jag om och åkte till flygplatsen och flög ner hit, igår va vi bara hos farfar och käka middag och sånt där tråkigt. Och planerna i dag vet ni ju redan, hej så länge!