marcus<3<3<3<3<3

3 dagar och 8 timmar denna gång, GOOD WORK! Fast ne.

Menmen, jag sitter typ aldrig vid datan (?) eftersom att jag har min Iphone bebis så kollar jag facebook, diverse bloggar ifrån den så den har typ ersatt mitt data beroende. Haha. Hmm, kan ju blogga från den med med det dra så jävla mkt batteri och ja har inte listat ut hur man lägger in bild osv så de suger. Menmen en dag kanske även jag kan bli en bra bloggare.

Just nu är jag med Marcus (som allitd) ( :) ) Vi passar Alice för mamma och Krille är och storhandlar. När dom kommer tillbaka jag jag åka och sola, ska bygga upp brännan från Lanzarote igen. NAJJS. Tror ändå att jag kör på soldusch innan balen sen eller så får vi se om jag kanske klämemr in en solresa med farmor inna, vi frå se. Det lutar ju mest åt att de blir efter..  Men det löser sig!

Nu ska jag blnada saft till Allanbrallan. Hare bra!

-

3 dagar och 18 timmar sen senaste uppdateringen. Illa. Men jag har helt enkelt haft fullt upp och när jag inte tycker att min design är fin så vill jag inte uppdatera haha. Så jag måste göra om den igeeeeeeen.

Men iallafall helgen har varit awesome. Fredagen började med tjejmiddag och slutade med utekkväll i Älvsjööö, sov hos Marcus. Lördagen spenderades med Marcus och Love, drog en lunch på luggan sen ba drog vi ;pPppPP okej, nej men vi åt på lugano sen tittade vi på 95:ornas innebandy final sen okte vi hen och hyrde film och köpte godis och mös hemma hos Love hela kvällen, sen sov vi hos Marcus.
Söndagen började med att vi gick upp tidigt, Marcus skulle spela finaaaaaal och jag skille ju själklart titta på :) Så klockan tio var det bara att röra rumpan mot Solnahallen och se nör Marcus gjiorde två mål och dom vann med 4 - 1, grymma var dom! Efter det så blev de käk på Max med alla, sen så kom Marcus pappa och hämta oss sen åkte vi hem till Mackeeeeebooooi och han fixade sig och sånt sen så följe vi med lilla Jonas (Marcus pappa) och köpte kina mat som vi senare mumsade upp till middag. Sen blev de Wallander och så sov vi hos mig.

Idag då: Jag är ledig, Marcus gick nyss :( Och nu ska jag plugga. Förra åtets NO-NP ska göras. TJO



zZzZzZzZz

Äntligen klar med den där förbannade tekniken, tack Marcus för hjälpen <3


NU: SOVAAAAAAAAAA


Jag älskar dig <3


...

teknik...


Pyttipanna

Det sägs att antingen har man språk huvud eller matematikhuvud. Jag fick detta bevisat för mig idag, MVG i eng och ja.. matte provet ska vi ju inte ens prata om, okej så dåligt gick det ju inte.. men svårt var det allt. Jisses.
Annars så rullade skoldagen på som vanligt, avslutades med teknik och sura miner menmen, mitt temprament är inte att leka med.

Efter skolan tog jag, Henkis och Joel bussen på JS där dom gick av och Marcus på och så åkte vi till stan. Gick runt och runt, fick med mig en asball klänning hem :) Gillart. Lite donken på de också vaaaaa..
Sen åkte vi hem till honom och pussades! Sen var det träning för hans del och mera mat för min del. Kom nyss hem och stekte pyttipanna till mig och far, med stekta ägg. Applåder till (framför allt mig) för att jag lagade maten och för att vi förengångsskull åt hemma. Minns inte senast vi gjorde det..? Gott vare iallfall.

Men nu ska jag plugga med den där nedrans tekniken.. Vi hörs kanske senare. PUSS!



Godmorgon

Idag är det NP som gäller, heja mig! Matte c, KUL! Haha, jag minns inte när jag jobbade matte senast.. nångång i 7:an maybe? De här kommer gå galant!

Efter skolan blir det stan med Mackan sen så vet jag inte vad som händer, jo - JAG SKA PLUGGA.

De va allt... Nu knallar jag till skolan. BYEBYE


Utkast: April 21, 2010

Värdelös jävla kväll, har i stortsätt bara varit en lång väntan. Väntan på mat, väntan på Marcus.. Mat blev det ju ialllafall, donken. Men ingen Marcus.. Bajskorv. Jaja, jag borde verkligen pluggat idag men jag orkade helt enkelt inte, så de gör jag i morgon. Jag är speciallst på att skjuta upp saker alltså..

I morgon ska jag och Marcus till stan iallafall, ska bl a köpa pressent till Erkus som fyller år snart. Det blir firande i helgen, tjemjmiddag och grejjer! Mys. Sen har ju även killarna innebandy final som jag skll titta på, kulkul.

Nej men hörreni min data är otrligt seg för tillfället så jag slutar skriva nu. Sovgott!

2 MAJ SMÄLLER DET


Lanzarote 2010




I morgon gäller det..


3 månader <3

 


Back once again

Hej kära läsare, nu är jag tillbaka. Den här designen får duga ett tag nu, prkar inte hålla på och fixa och trixa hela tiden, det blir ju ändå inte bra.

Jaja, igår var jag i stan fick med mig en jacka till, shorts och smink. Lalala, idag har jag varit med Marcus, fyfan vad jag älskar honom.

Men han gick nyss, och jag är kvar här.. ensam. Pappa kommer nog snart med maaaaaat, hmm.. grekiskt? Nä.. de blev de till lunch idag, kolgrillen i fruängen<3 Vafan är jag sugen på nu då? Det blir ett senare problem.

Nu ska jag fortsätta göra ingenting, puss!



-

designen är långt ifrån klar, höhö. håll ut :)

-

fixar och trixar med designen, är så trött på allt. ska göra nått helt nytt.. när jag orkar. håll ut tills vidare. pusssss

-

Hejhej, ligger i sängen med datorn i knät och bakom rullar ett avs itt av Disaster Date som jag redan sett.
Det är en allmänt skön söndag, inga planer, inga måsten, inget att göra med andra ord.
Nyss kom jag hem från Marcus där jag sov inatt, där även gårkvällen tillbringades. Vi spelade kort med hans päron och ja vad gjorde vi mer? Brottades i vardagrummet.. hårt golv :( Men att bitas vinner i längden :) Haha, sen så gjorde vi väll ignet mer? G333333kade Angry Birds sen sov vi.. KUL lördag med andra ord. Jo juste, vi käka lugano också, för fjärde gången den här veckan, tro inte att vi va nyttig dom andra tre, nä för då åt vi donken. HAHhehö.. Men jag har faktist gått runt långsjpn fyra gånger också.. duktig :))) Menmen, jag känner att jag verkligen inte är menad för detta, alltså att blogga så jag avslutar nu. HEJ.

Leave this world behind

Tjatja, ligger i sängen vakande för ett tag sen. Har tittat på gårdagen bellatyrashow och måste säga att.. DAMN, Dessie är skitsöt. Sen att hon drar sig och pillar sig i håret mer än vad jag, Malin och Becca gjorde med våra luggar 2007 är en annan femma.

Lovet har sependerats men folket, släkten och Marcus. Påskmiddager hejvilt och tråkiga utekvällar, dött lov. Brukar vara så, antar att folk laddar inför sommaren, man kan ju alltid hoppas. Det gör iallfall jag. Hmm, vad har mer hänt? Sov hos Love med Marcus och Henkilush de va mycket trevligt, haha eller... kul hade vi iallfall :) Jobbade dagen efter, najsnajs, pengarna rullar in lixom.  Har även funderat på det här med moppe, låter rånajs lixom har hittat en jag vill ha också, bara hålla tummarna då :) Snart sommar.... AHHHH va jag längtar. Juste, var md farmor i stan och så för några dagar sen och vi bestämde oss för att åka någonstans i Juni, lutar åt Dubai, Egypten, Tunisien eller Kap Verde. Det sista överväger, det blir rånajs! Skulle egentligen åkt till Thailnad men pga omständigheterna går inte det, bl a skolan. Hur troligt är det att jag får lediga två veckor under vårterminen i nian? Inte så stor alltså. Men nu har jag ju iallfall nått att se framemot, ni också för den delen för snart kommer en ny desgin.

SMEK

CAN YOU FEEL IT IN THE AIR?

Dålig uppdatering, menmen.. jag har fan inte tid.