driiiiiiiiv inte

hade nyss skrivit  ett långt inlägg om vad vi gjorde i söndags men allt försvann :( läs leksviks.blogg.se om ni vill veta

måndag

tjuh bräh :) kom nyss hem från träningen, och nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen. men innan ska ni få veta vad jag har gjort idag.. det började med att jag gick till skolan som vanligt, hade panik över vad jag skulle ha på mig :( slängde på mig nått bara sen ruscha jag ner mot becca och minna som alltid står där nere och väntar på lilla moi. skolan rullade på som vanligt, massa tjafs försöker att inte lägga mig i men det är svårt när det är ens egen kusin det handlar om.. gick och käka lunch på grillen med alex, simon och towa efter ett tag kom axel också..intressant. pluggade ganska mycket idag, duktigt duktigt :) skolan slutade och alla dog. nej men vi drog till centrum snabbt, hade först bestämmt mig för att rulla in tills slussen med minna och möta bella, men orkade inte så jag och malin åkte till älvsjö, och knackade på hemma hos ludde som stolt låg i soffan och tittade på nickelodeon, haha calleballe hade sagt att martin och henke va där också men han ljög :( så vi tvingade ludde med oss hem till henke ( ni ska få se en video sen ) hihi! där vi spelade gta och klappade på han katt, fjortis alex kom också när jag va som mest inne i spelet... ;) haha! tog bussen hem sen och tog nästa buss till träningen.. klart slut.


sådeså

hej igen, sådärja! nu är dagens planer spikade :) ska snabbt in till stan och köpa ett par jeans, sen ska jag leka med  vanessa :) vet inte vad vi ska hitta på, någonting blir det iallafall :) hihi, den här superduper söta bilden på mig och alexandra är ju så cool, så enjoy :)


                                                              

tjuh bräh

hej alla fula :) vad ska ni göra i dag? själv har jag ingenaning, skit kul. igår vare lördag och de betyder att det är söndag i dag och det betyder att det är skola i morgon :( jobbigt, måste plugga jätte jätte mycket nästa vecka! måste verkligen göra det. redovisa matte och blablabla.. men iaf, igår va jag hemma ett tag efter det där släktträffen eller vare va? haha min gammelfarmor stog och dansa åt 'en tuff brud i lyxförpaking' så jääääääääävla cool 8) senare på kvällen träffa jag alexandros, vi gjorde inte så mycket va hemma hos han, mysigt :) sen vare hemgång på g, kom väll hem runt halv två och då dog jag i min säng. idag måste jag veta vad jag ska göra, nån som vill träffas? ring isf! pyss!

                                                                          

haha

                      

hög tråkighetsfaktor

1. ta fram din mobil.

2. bläddra igenom din inkorg.

3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.

4. gör samma på varje fråga.


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
lovar du? <3

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
nej, tralalala <3

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
okej, najs bajs med lingon sylt <3

Vilket sms blev du mest berörd av?
ja klart jag vill, jag vill slicka dig i analen :)

Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
yao, vad göru? 8) <3

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
du ska, jag har fått en finne i pannan :( <3

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
sjunger bamse sånger med min kusin x) <3

kul

inte mycket alls har hänt i mitt liv sen i onsdags, i torsdags va jag i stan med bästis. hittade nothing ett armband som jag mest köpte för att jag fick ångest över att jag inte hade köpt nått.. i fredags vare träning, sen va jag ute vad jag minns.. eller jag kommer inte ihåg vad jag gjorde jo men vafan de va ju igååååår! haha jag va ute med alla, tiog hand om fanny gumman :( horungar de där asså! finns här för dig och de vet du fannnnybanny! gjorde inte så mycket mer, va i fruääääääääääängen med alla sen drog jag hemmåt :) idag hade jag tidig match mot alvik 93 de va 94 förra helgen :p vi vann med 59 - 51 och jag gjorde illa knät men de har nästan gått över nu, anteckna.. efter matchen så hade hela tjocka släkten släktträff, skulle ta massa foton på alla, jag visste inte vilka hälfen av alla va? haha en som jag har sett i fruängen flera gånger är tydligen min syssling! haha! men nu är jag hemma iaf och ska nog dra ut snart :) pyss!

humor

jag säger bara http://fiffi.rfsu.com/

usch skoljogg

har laddat hela veckan in för det här med skoljogg, satsar på första plats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *ironi*

usch usch usch, jobbigt med skoljogg finns inte så mycket att berätta, vi skulle tillioch med gå från skolan ända till mälarhöjden, det är lååååååååångt med det gick ganska snabbt. jag gick med henke och plågade honom igenom alla låtarna på min mobil, plus att jag sjöng med i alla låtar 8) haha det sluta med att han gick och höll för öronen :) aja jag gick runt den där banan med polokrull, vi gick väll inte hela tiden, sprang faktiskt lite :) i nerförsbackarna :) men när vi väl ska åka hem så upptäker jag att jag inte har mitt busskort med mig, duktig amanda jätte bra greeeeeeeeeat! så vi fick gå, igen gågågå hela vägen till bredäng och ta tuben där i från, va vall ingen ide att chansa på bussen, haha hade förjävla kul med tine och cörre på hemvågen, vi satt på tuben och tine ba det gäller att ha stake om man har skavsår, nån mupp breve börja aaas garva och sa att tine hade billiga skor :))))))) skitkul! men aif det suger att sluta tidigt när man vet att man måste hem och plugga :( usch har jätte stor redovisning i morgon, vill bara gå och döö :( ska prata inför tusen människor om mitt eget parti som jag har gjort, fyyyyyyy usch och blääääääääää

pyss

igår

ja.. igår va de första dan i skolan på en vecka, inget har förändrats. inte för att jag hade förväntat mig det men ändååå :) blev sönder mobbad av.. exakt alla :( tack henke martin och alex :( bara erat fel </3 haha! skitsamma :) efter skolan drog jag och alle till segeltorp och träffade våran bääästa emo kompis elliot, har kännt honom sen jag typ va några hundradelar gammal, men vad här hääääänt med dig nu? du är och ser död ut i ditt svarta hår, jaja.. haha men de va kul, vi drog till älvsjö gick runt lite tills vi kom till de där stället man kan cykla vid js, jiddddddddrade en aning mycket med alla små barn där sen jag hem och åååååt :) very nice, HAREBRA HEEEEEEEJ!

en lista innan jag ska plugga

PERSONLIGT

Vad heter du? amanda lundgren
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? amanda duger
Vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? rasmus om jag va en kille annars fanny
Vilket stjärntecken är du? skytte
Vilken årgång är du? 1994
Vart bor du? fruängen, BRÄÄÄÄÄÄÄÄÄH
Bott utomlands? danmark om det räknas?
Flyttat antal gånger? en gång med mamma och två med pappa
Vart skulle du vilja bo? typ i hus någonstans
Vilken skolklass? 8:5
Vad vill du bli när du blir äldre? no aning


UTSEENDE

Hur lång är du? 168 cm
Hur mycket väger du? för mycket
Hårfärg och frisyr? brunt, vanligt typ?
Ögonfärg? gröna
Mest nöjd med? ingenting?
Minst nöjd med? vet inte..
Skostorlek? 38
Glasögon? nej 8)
Har du några piercingar/tatueringar? ska ta i naveln


FAVORITER

Filmer? kommer inte ihåg va den heter
Låtar? masssa!
Årstider? sommar och vinter
Mat/dryck? ala mama, och coooola!
Djur? hundvalpar 
Färg? svårt..
Parfym? masssssaa
Ämne i skolan? inget, men svenska äar lättast
Sysselsättning? haha..


KLÄDER

Vad använder du just nu för jacka? goose väst
Vad använder du just nu för skor? svarta ballerina
Favoritfärg på kläder? många?
Favoritmaterial på kläder? bomullstyg
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? sommar kläder!
Favoritaffärer? massa
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? olika, men onödigt mycket
Favoritmärke? ingenaning
Vad har du för tröjstorlek? xs och s


varje dag är en fest

ääääääääääntligen ska ni få veta vad jag har gjort under alla dessa dagar ;)


lördag:


hade två matcher, haha vi vann första mot täby 93 :) kommer inte i håg resultatet men det var ganska mycket iaf :) andra matchen va mot wild west, då drog jag på mig osportslig, asså man spelar osportsligt i försvaret.. och fem fouls så tack och hej amanda hahahahaha, jag krigade.. senare på kvällen va ju ute med alla gangsters i fruängen.. haha hände massa busiga saker...de va ganska kallt ute så becca och jag drog hem till henne, va där i en minut.. blev lite mobbade av hennes pappa han tyckte att vi skulle gå och supa sönder nånstans.. haha han är skönste! drog ut ígen och mötte christoffer, och haha tobbe? tror han hette så. iaf perve korvi! han va från åland och hade sjukt skön dialekt, ja (smart som jag är) börjar snacka om vart åland ligger och de slutade bara med att jag hade TOTALT helt jävla fel..sen rullade kvällen på och jag däckade i min säng med mina kuddar, mitt liv.

söndag:

hade första matchen kvart i tolv, vi vannstort, 36 - 84 till oss :) och dom ledde i början med 12 - 4 typ? den här matchen vare alvik, laget som vi mötte som gjorde osportslig på mig, usch va ont i de gjorde.. rullade och typ klämde armen på nått sätt över halva plan.. aja vi vann iaf :) sen så hände de inte så mycket, skulle träffat en men så blev de inteeeeeeee, så datan va min bästis hela kvällen :)

måndag:

idag va jag ledig, så sjukt skööööööööööönt! sov så länge jag kunde tills jag blev väckt att att nån ringer, jobbigt :o
har faktiskt läst en bok idag, HEJ NÖRD :) hejhej! nej men asså man måste göra det i svenskan, så jag har faktiskt varit jävligt duktig ska ni veta, läste också några rader ut antologi 9, sådeså! 8) snart kommer min bästa minna hit, sen är det träning! och just nu sitter jag och här och slickar av chockladen av daim

tjing!


...

orkar inte skriva någonting, känner mig sjuk. bjuder på ett feting inlägg nångång

match

snart kommer min söta morfar och hämtar mig så vi kan åka till matchen, vi ska möta täby 93:or. vi har vunnit mot dom förrut, så vi får se hur det går idag! klockan fem har jag en till match, vet icke vilka vi möter ;) önska mig lycka till! (a) puss!

så här är det

jag älskar dig julia wulff

godmorgon

herregud vad jag älskar lördagar! man vaknar när man vill (förrutom när min supersöta lillasyster väcker mig). det luktar typ kaffe och bröd i hela lägenheten, så jävla mysigt, inte för att jag gillar kaffe men ändå. idag så vet jag inte vad som händer, har saknat mina bruuuudar sjukt mycket! vill träffa dom men har två matcher i dag så där sprack det. eller efter kan jag ju men de är ju typ ingen som är hemma ändå, minnolajnen är ju på landet och malin är ju hos sin pappa som bort långt borta och becca är på dop, lilla benjamin ska döpas idag, för er reetards är så det hennes lillebror :) så ja, vi får se vad som händer i kväll dagen går ju fet bort, just nu ligger jag i sängen, det går inte att beskriva hur mycket jag älskar den, fast snart ska jag få en ny :((((((( :)))))))) *?* och det går inte att beskriva hur mycket jag hatar sängarna i falun, usch! haha linda och jag funderade på att lägga 4 madrass....nu kom min bästavän krille in i rummet och gav mig massage, någonting duger han ju för iaf (haha)  nej men vi la fyra madrasser på golvet var, men va tvungna att fytta tilbaka allt för om det skulle börja brinna och blablabla, synd riktigt synd.
jag måste verkligen gå över till pappa och lägga in mass bilder, har några roliga från falun och sånt där smått och gott!
nej men det göra jag när jg orkar, typ aldrig :) såv i hööööööööööörs för nu ska jag äta, puss!


godnatt, på riktigt

nu jääääääääävlar ropar mina kuddar på mig, sovgott!

haha

vill inte sova..


Mest tjej eller kille?

hur mycket Kille?

[x] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans
[x] hundar är bättre än katter
[x] det är kul när någon gör sig illa.
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[x] du har x-box, wii eller liknande spel
[x] någon gång har du velat bli en brandman
[x] du har ett DS, Ps2 eller liknande
[ ] du kollar på sport på TV
[ ] våldsamma filmer är bra
[ ] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[ ] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[x] du tycker det är coolt med baggy byxor
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[x] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favoritfärger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[ ] sport är kul
[x] pratar med mat i munnen
[ ] använder boxers
Total: 11

hur mycket Tjej?

[x] du använder läppstift/läppglans/lipsyl
[x] du älskar att shoppa
[ ] du använder eyeliner/kajal
[x] du bär färgen rosa
[x] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[x] du gillar att hänga utanför gallerian
[x] du älskar att få manikyr och pedikyr
[x] du gillar att bära smycken, ringar och armband
[ ] kjolar är en stor del av din garderob
[x] shopping är en av dina favoritsaker
[x] du gillar inte filmerna star wars
[x] du har gått på dans eller gymnastik
[x] det tar dig ca en timma att göra dig iordning
[x] du har fler än 10 par skor.
[x] du bryr dig om hur du ser ut.
[x] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjej underkläder.
[x] du gillar att sminka andra för nöjes skull

totalt: 17

Resultat: gissa vad det blev :)


dagens citat

¨eh jag jo säga du bah en nej jag bah jo ska du ha fet spark i äs du bah nej och jag bah gitta din fitta och du bah okok¨

kristine bejkån johansen


trött

är så sjukt trött, men jag får skylla mig själv.. falun va faktiskt riktigt kul, de trodde jag inte alls men det var det :) bussen gick ju halv ett från falun, på bussen tittade vi bara på film, alla va så jävl sega.. de va helt tyst typ alla sov, feting najs. mamma hämtade mig och min feta väska vid skolan och körde hem mig och lagade mat som inte vad god (jag vet att du är ett stort fan av min blogg mami, så varsågod jag skrev några rader om dig, puss på dig) efter maten hämtade vi fellan frå träningen sen drooog mammsen och jag hem och nu sitter jag som vanligt här vid datan och det är fredag, fredagar ska man inte sitta vid datan det är ett tecken på att man inte har något liv, men jurå det har jag grejjen är att jag är så JÄÄÄÄVLA SJUKT TRÖTT, ögonen går kors, känns som om jag ska svimma så nu ska jag nog ta och göra det..eller titta på jönssonliiiiiiiiigan! gulligt vaaaaa :) TINE HAR VARIT TSM MED HARRY, asså nu snackar vi lilla jönssonligan, där fick du. älskar dig

oh yeah oooh yeah , mvg mvg mvg

hej mina vänner,igårkväll jade viganska roligt :) haha! orkar itne skriva för ni som behöver vetza kommer få veta någon gång sen ändå :) idag guick vi upp mitt i natten,klockan sex och började packaoch städa för frukosten öppnade sju och innan de skulle man ha städat klart sitt rum. halv nio så hade vi hemkunskap,och jag och linda va grymmmmmmmmmma! SJUKT grymmmmmmma! vi fick.. gissa? ig? NEJ vafan MVG :) vi är så bra så bra så sjukt jävla BRA :) vi gjorde så god amt så att vi skippa luchen,bussen hem går halv ett så vi är väll framme i kära fruängen vid fyra eller fem :) pussspåer! :)

klockan är.. gäsp.

tjulululu, jag är trött! även fast vi sov till åtta och nästan missade frukosten. igår hade vi fakstiskt ganska kul? haha de va mysigt att titta på idol, faktiskt. efter idol vare ju bara att gå raka vägen in till sitt rum, och sova, vilket jag inte alls gjore i natt. haha det började med att nån hade skrivit ett sms till alla att lärarna hade sagt att nån död snubbe springer runt med kniv och rispar på dörrarna *självklart trodde vi på detta* och dom spöket bestämmde sig tine sig för att vara. HAHAHAHAA fett synd june och caccccca :) ja någon gång slutade väll hon och började dansa runt i hela rummet och tillslut stog vi alla tre där och skakade på ruuuumpan :) resten av natten låg jag och dunkade lindas fjortismusik på högstavolym, naaaaaaajs.

våran käre idrottslärare, inthegetttto beslutade att vi, vår grupp inte behövde ha någon idrott idag, vi slapp alltså grillakorv ute i skogen. så nu sitter vi här och ska plugga so, men jag fattar ingenting, fast tur att cewe hjälpte mig för ett tag sen att komma på några ideer, jag ska fan andvända dom :) och de ska jag göra nuuuuuuuuuuuuuu! puss


tja, många usch i detta fina inlägg

hejhejhejhej, det är verkligen tråkigt här! usch. vet inte hur många filmer vi har kollat på asså, och ikväll har min fula basgrupp bestämmt att vi ska titta på idol tillsammans? man baaaa: YEEES! gud va kul! haha.. nu har jag verkligen ingenting att göra, INGENTING! det suger * men falunsråk* haha fettttme kul. jaja, men jag är verkligen inte hungrig! usch va man äter hela tiden! haha LINDA JAG VET ATT DU LÄSER DET HÄR SÅ KOM TILL VÅRAT RUM NÄR DU SER DET HÄÄÄÄR :) lövu

jag

aldrig mer! jag väljer aldrig syslöjd igen! uuuuuuuuuuuusch! :( hatar det!

så här har min roooooooliga dag sett ut *!* mjau. vaknade halv åtta, åt äcklig frukost, bgs.. syslöjd <<<<<//////////////////////////33333 sen rast, i typ 20 min? då titta jag på filmish.. haha den va grymt bra, så jag tittade på slutet nyss, eftersom att syslöjden slutade nyss, ahaha.. linda och ja ba sprang ut från klassrummet och skrek av lycka :') haha! det finns verkligen ingenting att göra här, det ända man gör är att äta, äta mer och äta mest, mat hela tiden, ganska god mat, godare än i skolan.. haha. nej men nu ska vi äta midda, haha klockan är halv fem? äter man midda då? neeeeeeeeeeeeeeeeeeej ;) men vi gör. puss


                          
       tänk er ett tjockt jävla brett stort hata kors över den här bilden :)


men hej

men tja, jag gör aldirg om det där, jag går aldirg till centrum igen.. aldrigaldrigaldrig! usch va jobbigt det vaaaar.
men iaf, så här såg dagen ut idag, vi blev väckta klockan sju(?????????????)av elisabeth, haha så sööt! 'godmorgon älsklingar! dags att vakna! vill ni att jag ska stänga fönstret? haha jag minns ine ens vad vi svara med typ dö? ah, men gick inte upp fören halv åtta typ.. käka frukost, ganska god faktiskt sen vare den tradiotinella bgsen, sen va det syslöjd :(:(:(:(:(((((((((((((((((( inte min grej som jag skrev förrut, de va massa raster, sen lunch.. mööööh va vare för lunch ajuste, köttfärsås och spagetti! fätt gooott! :') aja sen vare sysöljdsbajskorv igen sen sluta vi :) gick upp, bytte kläder sen midda, gick upp bytte kläder? haha. sen titta vi på film ett tag, höhö.. sen vare centrum som gällde! åh va gott med godis, jag dör!

                    

detta är det bästa jag vet, vi höres! kyss

centrum

nu äre centrum på g asså! haha fan va jag har längtat efter godis :') vi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!

roligt

syslöjd suger pontus håriga snopp, helt seriöst jag fattar nada :(  jobbigt för mig. varför ska jag kunna sy? :( aja..
igår hände det inte så mycket mer än att vi hade SO, sen avre bara chillpillpilllispullis, gled runt lite..åt och sen ALLA rykten är falska! lovar :/ mammas död, allas vänskap! :( aja nu ska jag fortsätta sy och har skit kuuuul! hoppas att ni är avensjuka.

puss!

FALSKT

ALLA RYKTEN SOM NI HAR HÖRT OM MIG I FALUN ÄR FALSKA! FALSKAFALSKAFALSKA! INEGENTING ÄR SANT! GET IT?

FALUN 12.08

åhhhhhhhh va roligt vi har här i falun, sjukt kul asså! verkligen! inte!.. haha man kan ju undra vad jag sja ta mig till här uppe? vad finns det att göra?  ingenting :) haha jo, men sove rju med lindis och tine så de blir nog kul*!!!!!!!!!!!!!!!* haha har lite hemliga planer för kvällen, det blir mysigt. det är ju bara jag tine och linda som sover i et rum för åtta pers så lixom hej tre madrasser att sov på. nu sitter vi och har so? haha, det går jätte bra. pluggar så att jag blir svettig! verkligen :) sak väl försöka skriva några radera iallafall så uppdaterar jag senare någon annan dag, om jag vill :) Puss

freeeeeeeeedag!

ja, ingen roliga fredag precis :( de va skola som vanligt, inte kul alls.. :( det kommer fixa sig tjejer, promise.

jamen, åkte till segeltorp och träffa fellan, gjorde kladdkaka :) sen åkte jag hem och sen vare match, uuuuuusch vilken match, jag hade D a M p! :) nej men jag orkar inte med sånna där cp människor som äter mitt bajs, lixom prataaaaaa svenska! haha ingen fattar, men jag gör. huvudsaken. typ?.. aa :) haha.. jag fattat ingenting av vad jag skriver, jag är trött och deprimerad :( haha, heter de så? mm det gör det. aja, det är fredag och vad gör jag? .... sitter hääääär! :(

puss i rumphålet

ointresanta saker att veta

UTSEENDE
[ ]Jag är kortare än 160cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[X ] Jag blir lätt brun
[Ibland] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

EGENSKAPER
[X] Jag är omtänksam.
[X] Jag har lätt för att bli svartsjuk.
[X] Jag är snål.
[X] Jag är fåfäng.
[?] Jag är utåtriktad.

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[X] Jag har minst ett halvsyskon.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[X ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[X] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[X] Jag kan fortfarande börja gråta av Disneyfilmer.
[X] Jag har pissat på mej av skratt.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[X ] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ]Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

EFARENHETER
[] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[X] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[X] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har skidat.
[X] Jag har medverkat i ett skådespel.
[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[X] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[X] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X] Jag saknar någon just nu.
[/] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[X] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x..varje dag är en fest] Jag har festat mitt i veckan.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har haft anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[/] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[X] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[ ] Jag äger en iPod.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x]Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Replay.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så bra att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

igår

ja jag fryyyyyyyyyyser!

joana och jag kom på att vi kunde gå hem till henne, och det gjorde vi men när vi kom fram så ringde min käre moder och sa att jag hade tagit hennesycklar... så vi fick gå tillbaka hela vägen -.- haha, aja vi gick tillbaka heeeeeeeela vägen till joana, gjorde inte så mycket.. sen kom towa och sen ringde love och sa att vi skulle komma till js, så vi mötte han, alexandros och cewe vid långbro hallen, roliga människor de där.. sen så drog towa och joana mot träningen och jag stanna kvar hos dom, sen kom hem ååååååh va skönt och varmt det var! de va så himla kallt ute.. vart tog sommaren vägen? :'(


hej fulingar

....hej.

:))))))))))))))))))) efter skolan mötte jag joana i västertorp, och nu mobbar hon mig för att jag ser ut som mullemeck... :( just nu ligger vi i soffan, joana sover på min rumpa..lalala vad mjuk den är... haha :) joana är störd! hon sitter med min basket boll och frågar om det är stor skillnad på storleken mellan hennes tuttar och bollen, hahahah.. joana har boooooooomber (a) haha fetaste rumpan också :)))))))) vill ni seeeeee?

huhohihahehö! jag <3 mjukisbyxor. jag vet inte vad vi ska göra idag, nååååån som vill träffa oss? inte? okej...:/




this is maaaaaaaah niggah 8)

tisdag

tisdagar va bästa dagen.. förra terminen för då slutade vi tolv! inte längre nu måste vi stanna kvar senare en dag varje vecka och ha ph :( det.....suger. men i dag va vi lediga, eller iaf jag :) höhö.. har gjort ett eget parti, de va sjukt svårt! men jag är bäst så jag klarar av och kan allt. tränade från halv fem till sju, käkade på grillen..de va nått föräldramöte idag också och jag ville ha skjus hem så jag väntade tills de va slut så jag kom hem runt 10, duschade och sånt och nu sitter jag hääääääär! eller ligger gör jag faktiskt (a) ska försöka gå över till pappa nån dag så ni få se lite roliga bilder, måste til gårn nån dag och fixa dom där sjukt rolga bildera på mig och anna också! om jag orkar förstås :) nu ska jag titta klart ¨på nått tv pogram, occccccccccch tiden läker inga sår?

whuuuuuut?

I morgon smäller det - då ska forskare i Schweiz försöka återskapa Big bang i en jättemaskin.
Men 5000 andra forskare varnar för att projektet kommer att leda till jordens undergång.

Världens största maskin, The Large Hadron Collider, som den kallas - har tagit 14 år att bygga. I morgon slås den på för första gången. Tanken är att försöka skapa ett "mini-Big Bang" genom att låta protoner kollidera med varandra. Forskarna hoppas kunna lösa gåtan bakom Big Bang och kanske få svar på hur universum uppstått.


Svart hål

Samtidigt varnar andra forskare för att projektet kommer att leda till jorden undergång när hela planeten sugs in i det svarta hål som maskinen tros kunna orsaka. En grupp av 5000 forskare har anmält projektet till Europadomstolen och till en domstol i USA eftersom de fruktar att nya partiklar, strangelets, och svarta hål som tros kunna skapas i acceleratorn kommer att förinta jorden.


"Struntprat"

Flera forskare bakom projektet, bland andra nobelprisvinnaren i fysik, Frank Wilczek, har till och med fått ta emot dödshot. Enligt tidningen Telegraph har han och hans kollegor dagligen får ta emot telefonsamtal, fax och e-post från människor som varit "både oroliga och aggressiva".
- Det som gör mig arg är att människor tror på det där struntpratet. Vi gör det här för att gynna mänskligheten, inte för att förgöra den, säger James Gillies, PR-ansvarig för projektet.
En säkerhetsrapport har dock givit grönt ljus för projektet och hävdar att det jättemaskinen simulerar är något som hänt hundratusentals gånger tidigare i naturen.


ööööööööööööööööh, jag tror inte på det här :)


update

haha heter de så? (a) shitsamma :) har inte skrivit på massa dagar men har ska ni allt få veta vad jag har gjort under helgen!

lördag, minna kom som ni redav visste :) vi började dagen med att träffa bella sen gick vi till centrum och mötte jesper, osminakade :( lalala, sen åt vi på grillhörnan.. haha like always.. jag fick i mig exakt all mat! mmmmm! vad gjorde vi sen? hahahaha jaaa juste! minna försvann så de va bara jag och bella kvar vi åkte tunnelbana fram och tillbaka till västertorp 4 gånger, sen käka vi med malin på grillhörnan igen och då gjorde vi fetaste rapplåten också? vet ni hur grym den är? nej :) men ni ska få höra.. lalala.. 'nästa fruängen' babooom! grym. sen kommer jag inte ihåg va vi gjorde mer men senare på kvällen så hyrde vi film och köpte goooodis, mjau. sen käka bella på grillhörnan och jag gjorde ett undantag.. lugano, mitt hjätta gula villan. mums när vi satt där innen kom richard och jeppa också HAHAHAHA säger jag bara, skämms pöjkar! vi rulla ner mot långbro hälsade på folket och drog sen hem tillbella och henne family och titta film :) hennes syrra är de sötaste jag veeeeeeeeeet! hon hade varit på örbydagen? om de heter så? haha skitsamma de med, iaf hon visade oss allt hon hade vunnit :) hooon är för söt ska ni veta :) sen somna vi!

söndag med litet s,

yaaaaah, vaknade hos bbellu.. chillaaaaaaaa där ett tag sen gick jag hem och plugga so heeeeeeela dagen </3
men de gick ju inte så bra eftersom några otroligt söta människor ringade mig hela tiden.. haha! jaja.. idag vare skola, haha för första gången hade jag sjukt kul i skolan! haha minna är den sköönaste jag vet! fafaafafafafan va kul vi hade!
lalalala.. va hos alleballe efter skolan sen vare träning, JAG KÄMPA SOM HULKEN! riktigt cool va jag :)

vi höööööres! puss

tyvärr, vi har smittat dig med klamydia

jaaaaaaaamen hej IGEN :) nu är minna här, vettefan vart bella tog vägen? sover väll..  jajajaja.. har suttit här hela morgonen tills minna kom nyss och nmu sitter vi här 8) lalala.. ve inte vad vi ska göra i dag.. är sugen på glass.



ingen rubrik

jag bjuder på lite anda roliga bilder, men inte som jag babbla om förrut.. dom får ni i kvällish :)

     
     
     
     
   


morgon

                     

ja hejdär, har nyss vaknat och ätit frullerulle. vad ska jag göra idag? jag ska vara med bellizzzzzzzz_robin. yessyes, ska ringa alla andra fula också och se vad dom gör :) hihi, i kväll så får ni se SJUKT rolga bilder (a) om jag hinner fixa dom :) lalalalala.. ja har ingenaning om vad jag ska skriva, jag vill ha nya jeans och en ny mobil! höhö alla som vet va jag har för mobil nu förstår varför.. :) jag har stora problem.. mitt smink är hos mamma och jag är hos pappa och det så jobbigt att gå så långt ändå dit bort för att hämta det, vaaaaaaaad ska jag görA?

freeeeeeeeedag!


                                            

ja hejhej, idag böev det massa pluggish i skolan 8) redovisade engelskan och gjorde de mesta i svenskan! ..för er som är intresserade, kände mig sjuk i skolan också, vääääääldigt trött och grejjer, så de blev ingen träning för min del. satt mest och tittade på. efter träningen kom jag hem, maten va klar.. åt.. gick ut.. va ute.. tråkigt... haha nej de va ganska kul :) polisen hade tydligen 'hört' att de skulle vara bråk så de va poliser i vårt hemland, fruängen. trevligttrevligt.. anna passar i polismössa! haha! lalalala... gick hem med bellish och nu sitter jag här :) orkar inte berätta min dag så himmla detlajerat för de är ju bara ointressant för er? eller? JAA juste, ska bjuda på några riktigt sexiga bilder i morgon :)))))))))) det blir kul!
nu ska jag dricka saft, puss på munn..kinden

du ska veta att

jag kommer alltid att finnas där för dig vanessa, alltid.


fruängen är bäst

hej snorkråkor :)

lalalalala, vad har jag gjort i dag?... jo vaknade som alltid, sminkade mig klädde på mig.... oooooooooch helt ointressant!
blablabla skola sen gick ankan vanessa och jag hem hit och käka pizza, pratade om massa stuff sen gick vi ut och mötte alla cooooola fruängen people. chilllllipilli hela dagen lång, hände inte så mycket alls, julia blev hungrig så jag ( kocken själv ) gick hem stekte pyttipanna och julia, mästaren på gurka.. klippte sönder hela gurkan. mongoooooooo! vi gick ut sen försvan hon, alla andra drog till gårn.. gjorde inte myckt minna och jag tog några riktigt coola gangstaaah bilder! mjau, sen träffa vi bella och richard och sen gick vi till vippan, JAO!

   

en till lista!!!!!!!!!!!!!!

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln:
så ofta jag kan
Gnälla: det finns alltid nått att gnälla över
Skrika: nja
Sova: jaaaaaaaaaa
Ha ångest: njae
Skada dig själv med flit: nejnej
Ta mediciner du inte borde ta: haha nej
Vilja dö: nej
Drömma mardrömmar: bara om dig
Drömma sexdrömmar: haha alltid!
Ta droger: nejnej!
Försöka vara annorlunda: vadå?
Klä dig i svart: det händer?
Gå till kyrkan: öh, nej
Gå i skolan: jag älskar skolan, typ mest(?)
Röka: nej
Ha sex: hela dan varje dag
Ljuga: nejnej
Hata folk: jaaaaa
Lita på folk: dom närmaste

VEM:
Saknar du:
julia holmberg
Vill du döda: dig
Rörde dig sist: bella
Vill du slå: jag slåss inte
Kysste dig sist: de va verran :D
Vill du kittla: haha danielle
Kramade du sist: bella
Vill du prata med: julia h
Skrek du på sist: ehm, jesper tror jag
Vill du vara som: nån som är smal
Sårade dig sist: ...
Vill du bli galet full med: mig själv! lätt!
Gjorde dig riktigt glad senast: vetinte
Fick du sms från senast: alexandros
Ringde dig senast: lalala, vem fan vare..malin tror jag.. nej de va pappa
Är vackrast på jorden: ALEXANDROS!

HAR DU:
För många vänner:
haha sjuk fråga
Förföljelsemani: vad är de?
Tvångstankar: haha dom som du minst anar
Någon annan psykisk sjukdom: för många
Någon fysisk sjukdom: vadå fysisk?
Någon skada: haha en skruv lös kanske?
Färgat håret: för mycket
Brutit några ben: nej aldrig faktiskt
Några piercings: bara i öronen, ska ta navlen
Egen dator: den är sönder
Bra självförtroende: nej
Kysst någon: jaja
Tagit nakenbilder: haha nej!
Sagt jag älskar dig till någon idag: japp
Varit kär: ja
Dumpat någon: aa
Stulit någonting: jag har pengar
Lämnat landet: ja?
Tuttat eld på nått: jag älskar eld
Gjort något olagligt: säkert

HUR:
Går du: som på moln
Svarar du i telefonen: beror på vem som ringer
Fördriver du tiden: väntar på tiden remember victyz? (mitt största blogg-fan)
Tjänar du pengar: Tack mor och far
Ofta diskar du: aldrig
Ofta städar du: när jag måste
Många stör du dig på: haha toooo many!
Ofta träffar du din familj: varje dag?

TROR DU:

Att du kommer bli något: ja är något
På gud: nej..
På rymdvarelser: haha ja!!!!!!!!!!!!
Att folk tycker om dig: nej :D
På ett liv efter detta: nej? eller man kan ju hoppas
Att fiskar kan tänka: haha smarta kan dom ju inte vara iaf...
Att du kommer leva länge: hoppas de!

tisdag



vaknade inte när min fula mobil plingade till klockan åtta utan när pappa smällde igen dörren halvåtta, ajaj då fick jag panik :) sprang till mamma och fixade mig, senbar det av till skolan, haha de sägs ju att man ska lära sig nått nytt varje dag.. hmm i dag fick jag detlajerat klart för mig hur henke och ludde runkar! de är ju alltid nått. efter skolan stannade jag kvar och hadeeeere chill med dom fulaste tvillingarna i hela världen, jesper och pontus, ville bara låna deras busskort men dom hade tydligen inte med sig dom idag..hmmmmm! laddade också mobilen samtidigt sen drog jag in till stan med ankan mött fellan och minna där senare kom bella, gjore inte så mycket. mest tråk så bella och jag drog till 129 jao och hade de inte de minsta roligare än vad vi hade i stan, käkade och åt ännu mer. senare på kvällen va vi med alla grabbsen och malin och becca kom också, sötunar :) over and out! PUSS

godnatt!

ja nu ska jag lägga mig i sängen, har bara en kudde :(

tjejjur, remember this?


jag har lite tråkigt...

sammanfattning sommaren 2008

- gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? jadå

- dog någon som stod dig nära? nej, som tur va

- vilka länder besökte du? spaninen bara

- är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009? jadå

- vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas? haha ingenaning

- största misstaget? hemligstämplat

- har du varit sjuk eller skadat dig? japp

- bästa köpet? har glömt vad jag har köpt

- vad spenderade du mest pengar på? kläder & smink och cola

- gjorde någonting dig riktigt glad? massor

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008? haha rmk vänta på bussen :p

- va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? det fanns både glada och ledsna dagar

- vad önskar du att du gjort mer den här sommaren? nej har gjort massa kul, men de kan väll bli roligare

- vad önskar du att du gjort mindre? va borta så mycket..

- hur tillbringade du midsommarafton? shiiiit kommer inte ihåg? öhöhöh.. vafan gjorde jag? shit

- blev du kär i sommar? nästan

- hur många förhållanden? inget

- favoritprogram på tv? 5an eller mtv

- bästa boken du läste i sommar? ingen

- största musikaliska upptäckten? haha va?

- något du önskade och fick? kommer inte ihåg

- något du önskade dig men inte fick? minnet är borta.

- vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? haha ja du....? :)

- finns det något som skulle gjort din sommar bättre? klart de finns

- hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008? vadå för stil

- vad fick dig att må bra? brudarna!

- vem saknade du? många

- de bästa nya människorna du träffade? alla nya :)

- sommarens sötaste? lätt.. ehm

- sommarens hetaste? malin!

- sommarens största kärlek? nejnej

- sommarens besvikelse? massor

- sommarens bästa? brudsen, och massa mer

HAHAHA FAN VA TRÅKIGT!

pics från västerås

höhö! sa ju förrut att ni skulle få se bilder från västerås.. men jag ljög! :o fälrkpt flr de men de fanns inga bilder. en bild kan jag slänga i på miss grekland och jag eller ja hon ligger på mig och man ser hennes ben.. whaterver titta själva!




yummie

hej alla med vitlöksandedräkt :) skola i dag, hade en vääääldigt jobbig morgon, hade INGA kläder asså jag menar verkligen inga kläder att sätta på mig.. alla är i tvätten! va nära på att dö där men nej då jag hittade nått som funkade men sen när ajg kom till skolan så kändes de bara såååååå fult :) ville dö då också. haha skolan rullade slutade två drog hem åt chips sen gick jag hela vägen hem till min sötaste kusin felicia och åt massa god mat och tittade på outsiders, äääckigaste jag  sett på lääääänge. hur kan man ens vilja sätta nålar i hela kroppen och sen hänga upp sig själv i luften? sjuuuuukt. orkade inte ta bussen hem, pappa hämta mig vi stanna och åt kebab och nu sitter jag här. rooooligt va? ja :) pusshejs!