Mobilbloggning

Hej där! Sitter i skolan nu med Malin, Becca, Arri, och Erika :) Vi ha lyssnat på juden och de va intressant fast man hörde honomknapp, alla 8:or och 9:or trängdes i matsalen och så sto han där framme och prata, som ni förstår så hörde man INGENTING! Menmen, efter det diskuterade vi de där sen så vr de dax för lunch, oätlig lunch. Marcus, Daany och ostbollen Niclas har varit här en stund också. Men nu är det dax för IKG (internationella kunskapsgymnasiet) och lyssna på några förelsäningar där, sen slutar vi! Nej men nu blir det för jobbigt att skriva på min kära iPhone så jag avslutar här. Puss

Onsdag!

Godmorgon på er!

Uppe med tuppen lixom, bussen går 09 idag måste verkligen komma i tid för det är en jude som ska prata med oss om andra världskriget, alltså hur det var att leva då coh så, kan väll bli ganska intressant eller?

Jaja, igår då.. jag gick ner för trappan, gien om hallen, förbii dom stora speglarna, förbi toaletten, igenom vardagsrummet och träningshörnan, sen kom jag in i köket.. och vad ser jag då? :D Jo, min lille pojke har dukat jätte fint och tänt ljus och så står det en fet avocado sallad på min tallrik (min favorit) med vitlöksås och bröd till från LUGANO, och en kebab till han :) Obs, en fanta exotic till oss båda också! Hihihi, hur söt är han inte på en skala? :)

Sen blv det mys i soffan och till min stora besvikelse var det inget desperate igår, dog typ.. men ska kolla på kanal5play när jag kommer he, från skolan :)Sen fick jag massage, sen träna han, sen gav jag han massage. Hahah ja men de va väll allt haha.

Slutar tolv idag! Efter det vet jag inte vad jag ska göra.. jo städa mitt rum så mamma blir stolt :)

Hejrå!


Dale don dale

Är hemma hos Marcus, ligger i hans säng och dunkar musik medans han är nere i köket och gör.. vad han nu gör? Super hemligt tydligen haha! Undra vad denna överaskning är? Haha! Hatar överaskningar, hatar att vara nyfiken höhö. Nu ska jag tydligen gå ner, haha SPÄNNANDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!


Amanda tycker om Erika (älskar vore att ta i)

Hej allihopa!

Sitter hemma hos Erika just nu, Marcus är också här :) Vi åkte hit efter skolan och bakade kladdkaka med marabou apelsin smält på toppen! GOOOOOOOTTT, fast nu mår jag illa.. :(

Ikväll ska Marcus laga middag till mig hihihi, sen blire mys framför Dating in the dark, Dh, Cougar town, Christine och allt annat bra som är på tv idag, najZ!

Puss på er.






Tisdag

Hej hallå, lunch rast nu :) Sitter hemma hos Marcus nu vid hans mammas lilla söta rosa data. Har Nemo bredvid mig också, världenssötaste kissemissssee! Iallafall, busse tillbaka till skolan går om 10 minuter så jag måste skynda mig, när jag kommer tillbaka till skolan ska jag plugga med engelskan för den måste bli klar innan påsklovet! Jaja men nu ska jag klä på mig och jalla habibi assåååååå.. bjuder på lite nya sköna bilder:











AJDE


Tröttttttt

Är trött nu, ska stänga av datan och kolla vidare på tv, om jag känner mig själv så har jag somnat innan jag hör datans singal dundundundun, ''du loggas ut'' haha ni fattar vilken jag menar. I morgon är det min och Marcus 2 månadersdag :) Men vi hörs i morgon då, puss på er alla som fortfarande läser fast jag är kasssss på att uppdatera men vafan, de ska bli bättre! Godnatt <3


-

 Helgen dårååååååå:

Fredag: Skola som vanligt, slutade runt halv två då mötte jag och Erkan upp Daany och Marcus ett tag sen så skulle Marcus till nån sjukgymnastasgrej så de blev bara vi andra kvar. Chillade galet i väntan på honom sen åkte han och jag till stan, fick med mig enen tröja, ett linne, en kavaj, 3 smink borstar, en foundation, ett puder och ja, de va väll det om jag inte glömde nått? Haha. Sen så va vi ute på kvällen med alla älvsjöbor sen sov vi hon Marcus<3

Lördag: Vaknade upp, käkade frukost och sånt sen så åkgte vi till Skärholmen och jag fick med mig en tröja hem sen så åkte vi hem till mig och käka med la familia + faster, trevlans! Sen gick vi till Love en stund sen mötte vi Graffyngirl sen va vi ute hela kvällen och de blev lite knas här och där hahahaha, AINAAAAAAAAAAAAA bror, spring?!?! Sen sov Graffyn och Marcus här, alla tre låg och snarkade på soffan haha.

Söndag:
Duschade, mötte Daany åkte till Liljeholmen, fick med mig en tröja och en hårspray hem. Sen hem med Marcus, hämtade grejjer hos pappa och sen vare ju Johan Falk på tv, Marcus sov här och ja idag är det idag och det har jag ju redan berättat om. Gnällade lite för mycket känner jag så jag slänger in Dagenshödpunkt och det va utan tvekan att mitt paket från H&M hade kommit, så jag välkomnar två linnen och två skor i min garderob! Eheh, känns som om det har blivit lite mycket shopping på senaste tiden? Kanske visar bild på allt sen, fick även em ett paket förra veckan med skor och lite annat skojj i, kan ju alltid vara kul att se? Eller va säger ni? Jag är ju en jätte seriös bloggare så det känns lixom som grädden på moset (säger man så?) att fota allt jag köper, äter, ser och tar i? ¨

Vi hörs, CSI börjar! Smeeeeeek



HAHA.


HEJ

Min uppdatering är ju.. sådär va? Haha.

Ligger iallfall i min säng nu efter en helvetes lång dag, började med att jag vaknade upp bredvid en snarkande björn, okej.. jag trodde att det var en björn men det va ju lilla MackeboooooooIIII. Sen bar det av mot skolan, eller Nordiska museet. Fysatan vilket äventyr det avr att ta sig dit håll i er nu: 144 tilll Fruängen, tunnelbanan till T-Centralen, tunnelbanan från TC till Kungsträdgården, gå därifrån till Grandhotel, därifrån till Nybrogatan där jag egentligen skulle ta 47:an men icke sa nicke den linjen går inte från den 25 mars till den 29. Kul typ, så fick GÅ, GÅ (GÅ) därifrån till NORDISKA MUSEET SOM LIGGER PÅ DJURGÅRN.

Kom iallfall fram till museet och hängde runt med Alex och Jeppepeppe hela dagen eller till halv tolv för då blev de käka på Pizza Hut med Henke, Alex, Calle, Kalle, Rydberg, Joel, David och Stoppel haha. Sen kom Marcus och Felizia till stan och mötte oss sen åkte Jag, Marcus, Felizia, Ludde, Joel, David och Henke hem till Ludde och chilla gal1. Sen åkte Marcus och jag vidare och hämtade Alice på dagis sen gjorde vi pannkakor till middag! Sen blev de mys framför tv:n och CSI. Han gick nyss och jag har recis duschat, apanajs.

I morgon är det skola, på onsdag är det nån tema dag, på torsdag är degt vanlig skola sen är vi lediga på fredag sen äre LOOOOOOOOOOOOOV! wohooo!


Berättar om helgen senare, det här inlägget blir för långt, puss!


........................DUDE!


Malin Rytterheim<3








Ny design kommer, håll ut.

Ey wallaahabibi!

Det var ett tag sen jag skrev men har inte orkat helt enklet! Ht med marcus typ så inget intressant att skriva om ändå.. 8)

Nu sitter jag iallfall hemma hos min käre far med Erkus, vi sitter vid varsin data och gör ingenting.. ska snart käka nudlar, pizza och kladdkaka.. i love being at my father's place! Finns alltis massa gott :) Jajajajaj idag har skolan rullat på som vanligt, inget märktvärdigt.. trist väder har det varit också, jag som fick värsta vår känslorna här om dagen, kändes verkligen som sommar! Borste från all snö, eller all och all.. den har ju nästan smällt bort! NAJS!

Ikväll ska jag nog leka lite med min såkallade pojkvän sen vet jag ej vad som händer! Men vi hörs! PUSSS



-

Hej hallå, jag är ehmma och jag lever. Skriver när jag orkar, känner mig sjuk.. jag som aldrig blir sjuk :/ Jaja, vi hörs i morgon eller nått. Orkar verkligen inte skriva nu, ska typ sovaaaaa :( Hejdå!

Tisdag

Eyyyyyyy alåååå!

Sitter i skolan breve en ascool sexa som jag hade gympa lektion för i fredags, wohej! Han tycker att jag bokstavligttalat ÄGER på basket, och det är ju.. sant :) Men iallafall, nu sitter jag här och skriver slutref av min gympalektion och har nyss ätit lunch och haft två nationellaprov i eng, det gick bra. Tyckte faktiskt att det avr svårt men jaja, jag svarade på alla frågor iallfall.

Slutar snart och då ska jag vänta i skolan på Marcus i 1,5. Sen ska vi fira vår 1 månad och 2 veckorsdag.
Eller aa fira och fira ska vi väll inte göra utan bara träffas. Ikväll är det Desperate Housewifes! TJALALALALA! Älskar tisdagar!

Nej men nu måste jag fortsätta med min reflektion, ajdeajde!



Exakt den här stranden låg jag på för två veckor sen..


-

Med det här säger jag godnatt och att vi hörs i morgon, smeeeeek!


HAHA SÖT TYP


H&M

Under den här veckan och veckan innan har det trillat ner masa sommarkläder på närmaste hämta-ut-paket-stället som tillhör mig, lycka! Väntar dock fortfarande på 4 saker till.. Hata att allt inte kommer samtidigt! Jaja, men jag ville bara säga att nu sitter jag här och klickar hem lite mera, man får ju aldrig nooooog! Kan sommaren komma hit snaaaaaaaart? NUNUNUNUNUUUUUUUUU hihihiihihohohohehe fan va jag längtar!

Buhuhuhu, jaja nu ska jag äta lite mera ben&jerry's och klicka runt lite på Nelly också, pussen!



Life is life

Hej däääääär! Nu sitter jag här med en ansiktsmask och pluggar gal1. Går väll ganska bra, även fast det är jävligt svårt.. menmen provet är ju på fredag så de är luuuuungt assåååå, kärnkrafvärkenkan vänta lix0m. Tittar på halv åtta hos mig eller nått liknande mitt i mitt intensiva pluggande 8) damn va maten ser goooood ut.. Ska snart tvätta bort denna gröna smörja ur mitt ansikte och sen fortsätta pluggandet sen blir de tv och mackor! Sen ska jag göra min kuddar sällskap, så detta kanske blir det sista inlägget för idag.. eller vi får se! Pussssss


Pippilotta

Hej igen. Ligger hemma i vår feta Big Bag med lillasyster och tittar på Pippi. Vi har precis varit och lämna in filmen som vi hyrde igår, innan det åt vi middag och från ingenstans kom min prins hit med Ben&Jerry's helt oväntat hehe, gissa vem som blev glad :) Haha, jaja men nu ska jag plugga NO, prov på fredag föffan och np i morgon, daaaaamn..


  +  =  




Jag älskar dig Marcus Andersson



10-02-02


Vem är mannen som luktar bäst? Vem är mannen som skapar fest? AMANDA AMANDA AMANDA

bLÖÖ va hungrig jag är! Korv och mos.. va äre för mat? :( Jaja, slutar snart och då ska jag hem coh Ä-T-A! Längtar..

Hehe okej, nej men tänkte slänga in några fler rader här i min underbara blogg. Sähär kommer resten av min vecka se ut:

Måndag: Skola, plugga, sova.
Tisdag: Skola, träffa Marcus.
Onsdag: Skola, jobba, shoppa, bio med Marcus.
Torsdag: Skola, plugga.
Fredag: Skola, åka till Jullebull i Värmland!
Lördag: JUUUULIA <3
Söndag: JUUUULIA <3, åka hem till Stockholm.



Babababababyy

Hej där, jag lovar jag ska börja blogga igen. För jag saknar det på nått sätt haha, det är kul att blogga!

Sitter i skolan nu funderar på att åka hem och äta nått.. Hata skolmat. Menmen tänkte dra min helg för er.

Fredag: Var hemma hos Marcus efter skolan, sen skulle han på träning då gick jag hem och vänta på han :) Haha, sen så kom han hit och så blev de familjemys! Haha.. jag somna bredvid honom i soffan och han fortsatte tittandet på Let's dance med min käre mor. Haha stackarn. På lördagen mös vi bort hela dagen sen åkte vi in till stan där jag fick med mig en bok (!!!!) haha, måste ju läsa tvåan nu 'Alderig fucka upp' nu när jag läst ut 'Snabba cash' :) sen belv de tre pressenter till Minna och donken till både mig och Marcus. Wellwell, de va väll det som hände? Nej juste, HAHA glömde nästan det viktigaste! På kvällen blev det melodifestivalenmys hos Erkus! Haha, de va hur mycket folk som helst hos henne och alla satt och tittade på melodifestivalen haha, de va kul :) Blev lite mörbultad av August ett par gånger bara men jag överlevde, dog senare hemma hos Marcus i hans säng.

Vaknade upp på söndagen pigg och glad och TAGGAD inför AIKS PREMIÄR MATCH! Tog en dusch, fixade mig och mötte upp Bacon i Solna sen skrek vi högst av alla som va på Råsunda. Dock blev de 0 - 0, vafan grabbbbbbbbar!
Åkte hem efter matchen och så kom Marcus hit igen och så käka vi middag sen åkte vi och hyrde film och köpte godis. Vi han se klart filmen innan Wallander började så det blev både Johan Falk och Wallander igår, jag somnade dock innan Wallander slutade och vaknade av att Marcus skulle gå men så blev de inte utan han sov kvar. Hihihihihi, jaja idag är det måndag och mina flickor klagar på att jag aldrig bloggar så niu jävlar hrä får ni tjejjerrrrrrrrrr.

Ska fortsätta plugga nu, tjaaaaaaaaaa!


Marcus, Fanny och Dääääny, en bild från i lördags :)


Fireflies - Owl City - Även kallad ''Kvällensdrog''.


SKÖNINGEN HER SELF

Yeyyeyeye, resten av kvällen ska jag bar chilla gal1 och göra klart dessa reflektioner! Jeppjepp, nu vet ni!


Onsdag&Torsdag

Hej där, har fått klagomål om mitt bloggande.. So what.. Jag har ett liv också.

Men nu är jag här igen och skriver av mig lite.

Gårdagen var en onsdag och den spenderade jag i skolan med gympa och inte så mycket mer. Pinade mig igenom gympan, det var gymnastik. Alltså stå på händer, stå på huvud, kullerbyttor, volter, hjula.. you name it. Allt det där som jag var var grym på när jag var lite och som de visade sig att jag fortfaradne var. WOHO! Visst, jag har väll vetat jag jag är vig och så men vafan inte visste jag att dom där hjulningarna, stå på händer.. falla bak och landa i brygga och sedan ställa sig upp igen genom att använda magmusklerna. Inte fan trodde jag att jag fortfarande kunde det, men jo sörreni det kunde jag!

Efter skolan tog jag mig en omedveten omväg hem, fick gå från telefonplan till brandstation, det sög med en fet jävla goose jacka och uggs i detta vårväder ska ni veta! LÖKKKKKKKKK, men jag överlevde. När jag kom hem så städade jag mitt rum ORDENTLIGT! Damsög, torka golv, damma, plockade iordning, bäddade sängen aa ni vet. Sjukt fint belv det. Sen tog jag en fet dusch sen trallade jag ner till bussen och mötte Marcus (<3) och hoppade på samma buss som Malin och så köpte vi godis och sen åkte alla vi hem till Love och chilla ga1 där hahaha! Kul vare :)

Sen blev det middag hos Mackebooooi och en massa mys, sen drog jag mig hemmåt och sov.

Idag då: Ska fatta mig kort fort detta inlägg blir away to långt. Men ni kanske gillare? :))

Iallfall, skola som vanligt. Kingade sönder på Spanska Nationella, alla tre delar sen gick jag hem. Gjorde klart min bilduppgiftr och sen kom Marcus hit och tittade på sen gick vi ner och mötte Jensmens, Svensson och lilla Daany :) Trevligttrevligt, sen hem igen och käka middag och jaa.. sen efter det skulle Marcus på träning, de sög det med.
Sen dess har jag bara pluggat start&slut reflektion i bild.. blöööö. Lid med mig! Det gör iallafall min söta mamma som nyss kom ner med glass och marabou digestive till mig! ''Har får du så du orkar plugga'' NAAAWI MAMMA DÅ! VA SÖT DU EEEEEEEEEEEE





Godmorgon!

Ja, som rubriken lyder! Godmorgon på eeeeer.

Sitter här i min säng med datan i knät, har nyss varit uppe och ätit frukort, klätt på mig och plattat håret. Ska snart kila ner till bussen.

Igår efter skolan så åkte jag Erkan och Marcus hit och gjorde mest ingenting haha, käka middag sen drog Erkan hem och då vare bra jag och Mackan kvar. Vi tittade på allt bra som gick på tv igår dvs Dating in the dark, DH, Christine, CSI osv.. Älskar tisdagar :) (kan ju vara för att de va på en tisdag jag och Marcus blev tillsammans, så grattis till oss 1 månad och 1 vecka igår!)

Nej men nu ska jag borsta tänderna och sen som sagt gå till bussen, ha en bra dag dååååååå!

 

Jag och Erkus igår, FÖRJÄVLA TAGGADE INFÖR HAMBURGEÄTARTÄVLINGEN!


HENKE ÄR HÄR BREVE MIG!

Sitter i skolan och chillar gal1, okej för engångskull så gör jag inte det. Har pluggat sten hårt, har skrivit 3 sidor av min planering av gympalektion och sen gjort klart min hemstudiedagsuppgift. Grym jag är. Nu ska ska jag snart ha bgs sen sitta kvar en timme till i skolan med Erkan och Nessu för att vänta på Marcus som kommer hit och sen ska vi alla sola. Myssssssssssssss! Man måste ju behålla brännan eller va säger ni?

Nej men nu slutar vi, puss och kram!


EY TISDAG

Godmorgon! För mig har de varit en halv bra morgon, vaknade upp med huvudvärk som har blivit en vana nu? Kom på att jag kuna sova en halvtimme till för jag behlver ju inte precis sminka mig, så jag har klätt på mig.. och tagit kort på dagensoutfit, naaaw va snälll jag e. Ska slänga in den nu sen blir de frulle sen rullar jag mot skolan, woho! typ..

Efter skolan ska jag träffa min pojkeeeeeeee!


BEHIND THE SCENES!



HSD

Hemma nu efter en dag med huvudvärk, nonstop. FIFAN, men krigare som man är har man överlevt - den här dagen också.

Kom nyss hem från Love, vi tog en tripp över isen sen hem till honom och kolla film, tung film!

Idag har jag bara klurat på hsd-uppgiften och varit med Marcus, han kom hit efter skolan och sen skulle han på träning och jaa.. då gick jag till Love. Mer har inte hänt denna dag.

BTW SÅ HATAR JAG SÅNA HÄR KIOSKMONGON!


DAGENS OUTFIT


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA VÄRT ATT TITTA PÅ!



typiskt min hum0r HAHA


NU KÖR VI

Hola at ya!

Här är jag, gladare än någonsin och kanske brunare också. Gillart.

Lanzarote va grymt, solade/badade/åt/sov/shoppade gjorde jag hela veckan, dö skönt. Det var skönt att komma hem, men man saknar ju värmen :(( Men idag skiner ju solen iallafall, tur det. Finns inte så mycket mer att säga om Lanzarote förutom att de va så jävla vaaaaaaaarmt! Åh ta mig tillbaka! Jajaja, livet går vidare. Bilder och skit kommer när jag orkar.

Kom hem fredag kväll typ runt tolv, låg vaken halva natten och fibblade med datorn och sånt dära.
Lördagen började med att jag mötte upp Fanny och Daany, tog en promenix till midsommarkransen sen mötte vi upp alla tjejer :)) Så jävla skönt att träffa er alla igen! Jag är så jävla glad över att jag har alla er!
Sen åkte jag och Erkan hem till mig, fixade oss, sen kom Fellan. Då färgade jag hennes hår sen så fixade vi oss lite till sen bar det av mot  Minnas lokal där vi hade en liten tjejmiddag för henne sen vidare mot Ellinor där det trillade in massa folk och alla hade det allmänt trevligt :)

Sen vaknade jag upp på söndagen av ett telefon samtal av min lilla pojke som hade landat in Sweden :) Han kom  hit dirrmodeee när han kom hem typ, sen va jag med han hela dagen, sen sov han här och ja vi vajande runt 9 kanske för att han skulle till skolan och jag är ju ledig i dag så jag ligger hemma i sängen och har nyss käka frulle och ska snart börja på hsd-uppgiften.

Nej men nu har jag inte tid med det här längre, vi hörs!

SMEEEEEEEK



-

Som sagt, JAG ÄR HEMMA TJALALALALA :D Men jag är trött, orkar inte skriva just nu.. men lägger in bilder och berättar mer i morgon:) TJAA!!!

BACK IN TOWN