hejhej

tjohohohoh, sitter just nu i skolan och har nyss redovisat engleska, steg 22222222222224, grattis till mig! möhöh.. efter skolan idag ska jag trill banken igen och möta mamma och min syster, vi ska till de nya huset today :) sen blire bio i kväll men tjejjerna.. VI HÖRES I KVÄLL TYPYPYPYPYP, kanske :) hejdå!

haha

fett seriös inlägg innan, skrivet av mig också...MEN DET ÄR BOOOORTA NU

hello motooooo

vad hääänder asså..  jag flyttar fan om tio dagar gott folk, hejdå fruängen mitt liiiiiv, och hej älvsjöööööööö..
men jaaaja. Just nu sitter jag i skolan en min käääratse vän joel, har nyss valt bild till bilden också, duktigt vaaa?
efetr skolaj i dag ska mamma och jag til banken och göra någonting, sen ska jag träna de skull tydligen bli najs träning i dag azzzzzå, skulle typ äta godis och prata :) men hare bra allsammans! pysssssss

ett två tre

Hej alla!

Har nyss kommit hem från tha hooods, höhö har varit med mina bröder.. calle, david, joel, henke och martin ;) vi körde cs och nhl typ.. mohahahaha :))) just nus ligger hag på golvet i vardagsrummet och leker med min lillasyster och tänker fortsätta med det.. tjoups!


hejsan bröder

sitter i skolan med ludde,joel, victyzzzzzzz och henke.. öhm hejdå


gam(m)?al kärlek


..

ööh.. när amn pratar om olyckor så verkar det bara bli fler och fler.. hämtade nyss en cola burk och öpnnar, precios när ajg ska dricka så missar jag munnen och häller över hela tröjan :(((((

AHAHAHAHAHAHAHAHAH

hej där.

har nyss kommit hem från skolan, stanna kavr nån stund i skolan satt i garderoben och pratade om minnas alla olyckor, HAHAHAHA

1. malin jag och minna va i centrum, hade jsukt tråkigt så vi började åka i rulltrappan asså på.. haha vade heter det? men ni vet de där svarta man kan ha handen på eller nått? haha bandet kanske de heter, whatever.. haha minna hade nyss åkt ner så skulle jag åka, men jag va en aning snabbare än henne.. så jag åker rätt in i henne och hon voltar och rullar *duns* duns* *BOOOOOOOOOM* med huvet före.. hon fick tre jack i huvudet och höll på att svimma. jag höl på att dö, malin blev fett rädd och jag..dog igen och igen och igen.. av skratt.

2. Hon ramlade med moppen rakt ner i ett dike tror jag, jag va itne med så jag vet inte, men hon fick tydlingen hela moppen över sig och blev helt blodig.

3. Hon ramlar i rulltrappan igen och åker ner på magen, HAHAHAHAHAHHA (tänk er hur de ser ut)

4. Precis när vi ska gå hem, idag från skolan azzzzÅ, så kommer neger å ropar eyeeyeyeye bröder och tar mitt huvud och minnas huvud och slåår ihop, jag hörde hur  hela minnas näsa knäcktes till och hur ont jag fick i huvudet,  minna ba står där och tårarna rinner och jag slänger mig på marken och skrattar&skrattar&skrattar.. fick kramp i magen, kunde inte ställa mig upp, haha jag ramlade bara ihop igen, har aldrig skrattat så mycket. minna går iväg coh sen kommer hon tillbaka helt röd om näsa och helt svullen.. så nu har minna svullen näsa och jag har en bula i pannan.

TACKOCHBOCK


hejhejsanHALLÅÅÅÅÅÅ....

ehehehhehehehe *fnizzz*

igår skrev jag inget så ska göra de nu.
igår vaknade jag hos alexandros, gjorde ingenting speciellt åkta därifrån vid halv tre, kom hem,åt och packade väskan till regionsuttagningen, pappa körde mig dit och så tränade jag i en och halv timme.. ÅÅÅH va jobbig det vaaaaaavavavav.. sen dirket efter hade vi 93match mot blackeberg DÅådÅDÅdå VA JAG dÖÖDödöÖDÖödöd! sov mig igenom matchen från bänken typ.. gick in på plan gjorde några mål coh gick tillbaka till bänken och sov.. sen rullade jag hemmåt gick först till pappa och hämtade godis och lite kläder sen hem till mamma och duscha och tittade på tv, sen DOOOG jaaaaaaaaaaaaag.
just nu sitter jawg i skolan och skriver om vad jag tycker o skoluniform zzZZZZzzzzZzZzZzZzZzz....  nu ska jag jaga alex och ta tillbaka mina koss haha vettefan hur de stavas men AAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)
pussen

whit every bit of meeeee... lalala

tjo hundar, har precis duschat och ätit :) ska snart ut och prata mere vanessa ska bli skönt! men först ska jajg på bioooooo-o-o-o-o, har inget vettigt att skriva, det gick bra på uttagningen också! ha en bra lördag kväll allihopa!

goda dagar drar förbi, men minnena förblir

det va två hade va egentligen lalalala :) tjenare! det blev ingen frukost, men JO MAMMA (jag vet att du läser) JAG SKA ÄTA! snart :) just nu vill jag bara somna om men martin håller mig vaken via sms och joel och kalle (a) haha.. vad ajg jag uppe och vad gör dom uppe? det är alltid så här, innan man somnar så smsar man ju med folk, och jag är inte den typen so skriver aa men ska sova nu godnatt.. utan jag bara somnar sen nrä amn vaknar på morgonen så ahr man ju massa sms att svara på och på helgerna brukar jag alltid vakna jätte tidigt, och ja då svarar man ju på smsen sen lyckas jag aldrig somna om :p så nu sitter jag här och skriver om en TOTALT ONÖDIG SAK, men ja, haha NU VET NI ;) hejs!


åh åh åh...

åhåhåhåhhhh.. rune! ge mig den där sexiga blicken... grrr..raaaarww..


wihooooo

någonting finns det ju alltid att göra i skolan :)))


   


eeeeeey

tjena! igår skrav jag ingenting tror jag? men iallafall, det var skola som vanligt och sen chill här hemma med minna och vanessa :) sen vare träning, kom hem och dog, mycket tjat om att ag skulle komma till långrbo, sen centrum men jag orkade inte, igår ville jag verkligen bara vara hemma :)  idag är det stadslagsutagning omgång 2, kom vidare från omgång 1, det är fem omgångar totalt :) men vi får se hur det går, jag är nervös men det är bara att göra sitt bästa. efter det vet jag itne vad som händer, kanske lura i väg pappa och köpa kläder :) men vi höres qatter, frukosten kallar! 0762114533 give me a call! :)

pass

TJO BROE,

HEJ..

tja! min dag har varit fett tråkig :( skola (tråkigt) gick hem (tråkigt) sov bort hela kvällen (tråkigt) åt (tråkigt) mötte vanessa lite senare på kvällen, gick till gårn.. sov ännu mera där (halvt kul) sen gick jag och ia och mötte hennes mamma sen gick vi mot myren och kolla på dif - huddinge, men sen blev de hål i isen och en timmes uppehåll då drog jag hem, köpte chips först, sen gick jag hem!

TRåK!

fuck allt som va bra

...


idag är det samma dag som det var för en vecka sen

hejsan, ville bara säga tt markoolio är min idol.

ZzZzzZZZZZZZZZZZzZzzZzzZzZzzzZzZZ så har min dag varit idag.. vakande väll som vanligt, runt sju.. gick över till mamma, fixade mig prata med malin i telefon, like always. gick till skolan, på bgs och JAAAAAA DET GAMLA VANLIGA.. sitta i garderoben och leka katt al day long, nej men vi har slutat med den rutinen, STOPPA PRESSARNA LIXOM!  haha iv har flyttat ut precis utanför. nog om det, jobbade på i skolan med svenskan ska väll redovisa det snart, fast jag itne får :p jag rä så jävla kunglig i svenska så jag får itne jobba med det! hahahaha JAG lixom.. :))))) efter skolan gick jag hem åt sen titta på tv, somnade och vaknade precis när min tub skulle ha gått till träningein så blev lite sen till träningen, lycka. heheh mina nya basketskor har korsat atlanten och hamta i min bev låda, tooo bad för dom va försmå 1200 rakt i papperskorgen för man kan inte skicka tillbaka dom.. SURT! nu sitter jag här och har nyss ätit pappas special, korv och makaroner och ska snart duscha :)

KEEEP IT

UR LINDAS MUN UNDER EN MINUT

HEJ LINDAW ÄR FUL :))))))))))) höhöhöh assåw du kan juy bara aww jag vet vad du tcke rom mig,jag är jävligt snygg...fan va lent hår man kan ha sså det är ju orrätvist, kan itne du ha tofs? NÄMEN DU SKRIVER JU VAD JAG SÄGER FNIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZHEHEHE DU ÄR SÅ JÄVLA, AA JAG VET ITNE VAD UD ÄR HAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAH HAHAH GHAHAHAHAHA HAHAHA HAHAHAHA HAHAHAH AAAAAAAAAAAAAAAHHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAAHAHAHA AHAHAHAHAH AHAHAAHHA SLUTA DÅ , DU SKA SKRIVA SLUTA NU! HAHAHAHHAHA HAHAHAH AHAHAH SLUTA HAHAH DU ÄR CP, MIN MAMMA ÄR DIN PAPPA *SUCK* DU AHR VÄLDIGT FULA ÖGON, SKOJA BARAAAAAAAAAAAAAAÖÖÖÖÖÖÖÖÖH. ÖH ÖH ÖHÖHÖHMMM FMNIN HAHAH MHAHAHHAHA HIHIH HAHAHOHO EH ASSÅW VEM GFAN ÄR DU LIXOM, VEM FAN ÄR DU? PALLANTE ASSÅ, PALALR INTE MED DET HÄR, SUCK. I SE YPU IN THE CLUB I WANT TO GET WITH YOU MM.. SKA DU TYP INTE SLUTA SKRIVA NU ELLER,HAR DU TYPPROBMEL? NEJ NU JÄVLAR NU DÖR JAG. VI SES AMANDA HEJDÅ! HEJDÅ HEJDÅ HEJDÅ HEJDÅ HEJDÅ HEJDÅ...THAHA TJANG TJANG BABBALBA BOB LOLO LU SNYGGVE SNYGGVE MAN BA HEJ, DÅ MAN BA VI SES NÅN ANNAN DAG, DU OCH JAG. PALLANTE ASSÅÅW

bästavän



för världen är du någon, för mig är du världen.. jag älskar dig

oj förlåt jag glömde..

cewe bajsade i gårkväll

hej

hejdå

kom nyss hem från jula, ÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHHHHHHÅÅÅÅHHHBLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ fyfan va B, aldrig mer! vi skulle räkna, inventera eller vad det heter, räkna varenda liten pluttinutt sak i hela jävla butiken. MEN tror ni jag och fellan gjorde det eller? det ända vi gjorde va att gå runt och sjunga mellan hyllorna, så de va ganska chill ändå :)))

just nu sitter jag här men fyrkantinga ögon, ska snart lägga mig i sängen och titta på tv, appropå tv så ska våran lägenhet som vi ska sälja :( iallafall lalala den ska var amed i de där tv pogrammet 'nytt läge' haha stencoolt, mitt rum i tv :)))

TJOUPS!

hej n0000bs

holatyaaah
har varit hemma ett tag och gjort ingenting skulle egentligen bara hem och byta kläder och äta nått sen he till vanessa men orkade inte :) så stanna här och  gör ingenting istället.. eller jo jag väntar på att klockan ska bli kvart över fem så mamma kommer och hämtar mig för jag ska nämligen jobba med laget, på julia i kungenskurva. kul INTEEEEE. sen är tanken att jag ska hem och dö i min zäng. innan jag kom hem hit så var jag i skolan, de va tråkigt, jag jobbade svenska. efter skolan va jag och många till och titta på hockeymatch, de va vår skola mot nån annan skola.. vår skola vannnnnn :)
DET LUKTAR PIZZZZZZAAAAAAAAAAAAA

AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE


EEEY, GODNATT TYP..

ska ge sängen ett försök, puss

no sleep (?)

wihohohoho.. tisdag nu mina vänner.. 01.13 jag borde sova :/

 

HEHEHEHEEHHE DETTA ÄR MINA ABSOLUTA FAVORITER

bästa kusin..

du anar inte hur ont det gör i hjärtat...


biiiiiilder

ögonen går i kors, rullar fram och tillbaka, det svider.. men här blir det ingen sova inte, WHAY MAN WHYYYYYYYYYYYY? :(

HAHAHAHAHAHAHAH, gott folk! här har vi den, den berömda bilden, jag och mina aboslut bästavän, två år sen... NJUUUT för det gör jag! unga och vackra...


nööööööööööö

fuck ooooooff nu blev designen välDigt ful, så känd som jag är över mina tvångstankar så måste jag fixa den! wiiiiho..

miiiiiiii-jao



 

¨amanda *dunk med näven mot bröstet, peace teknet* out ¨

22.59

hej där alla söta! sen jag sist skrev har det inte hänt mycket, har haft lite matcher.. och varit ute. i helgen var jag bara ute, mest med venessa, gått runt i sverige och filosiferat (?) om livets mening kom fram till.. att det inte finns nån, sen åkte vi till hägsätra, inget minnesvärt hände, jo ¨eeeey, det luktar ost men jag vet inte varför¨ ZzZzZzZ MOHAHAHAHAHA.    sen vare slut påre roliga och som vanligt hamnar man i depression för att det är söndag och dagen efter är det måndag och vad betyder det? jo skolaAAAAAAAAAAAA. bläää och bajs :((( inget kul hände i skolan sen efter skolan drog ajg och julia home till henne och åt och titta på disneychanel.. drog senare till centrum sen hem åt igen sen till det nya huset, abo jao jag kommer trivas där azzzzå :)))) btw, våran lägenhet ska säljas :((( nån annan ska sova i mitt, rum nån annan ska bajsa i in toalett, nån annan ska duscha i min dusch, nån annan ska ha sin mat i mitt kylskåp.................................. </3
nu sitter jag här med en fet mcfeast meny framför mig som bara väntar på att få kladda ner mitt tangentbord, AJDE


pippi har du fräknar på bullfittan?

jo tjena, livet har sakta me äkert börja rulla på som vanligt igen.. skolan har börjat, träningarna har börjat, och öööh jag är på gårn igen. jullovet gick ju hur fort som helst.. fat han ändå men ganska mycket, jag va hos farfar i skåne, jaf fyllde år, julafton, täbycup, sov hos alexandros.. mjao inte så mycket mer hände.. har väl inte haft de roligat lovet men de dög iallafall :)) idag har det inte hller hänt mycket, skola som vanligt, helt vanlig skoldag i underbara ks.. in my aaaassss! sen efter hade jag utvecklingssamtal, det gick väll bra, ska ha två mvg och resten vg och ett g den här terminen och jag ska fan lyckas nu, nu jävlarrrrrrr haha.. sen stannade vi kvar eller jag tanna kvar i skolan typ 3 timmer höhö sprang typ runt och lekte katt, sen frog vi ut mötte bllsh och ichard och jullanbullanbullfitta, vi gjorde inte mycket mötte alla andra gangsters i centrum sen gled jag och julia runtoch töntade osss sen och sen och sen, öööh vi drog home till mig fixade oss lite, laddade mobilen och käka sen drog vi till centrum, grillen jao och nu sitter vi här på gårn med alla anDra fula, PUSSSSSS

hur mycket skulla jag kosta?

HUR MYCKET SKULLE DU KOSTA OM DU VORE TILL SALU ?

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[  ] Rödhårig - 200 kr
[x] Brunhårig - 700 kr
[ ] Blond - 500 kr
[  ] Svart - 100 kr
[  ] Flintskallig - 50 kr
[  ] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG ?

[] Blå - 300 kr
[x] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 1000 kr
[  ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?

[  ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 200-160 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[  ] 140-120 cm - 700 kr
[  ] 120-100 cm - 400 kr
[  ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[  ] 41-60 - 1200 kr
[  ] 31-40 - 1000 kr
[  ] 26-30 - 700 kr
[  ] 21-25 - 500 kr
[  ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[  ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 5000 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN ? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]

[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[x] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 25,000 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[x] Grön - 3500 kr
[x] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[ ] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Blå - 450 kr
[x] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[x] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[x] Nej, räknade i huvudet - 20.000 kr
[ ] Penna och papper - 10.000 kr

47700 :) köp mig!