GOD JÄVLA JUL FÖFFAN

Heeej och godjul på er! HAHA jag måste ju medge att det känns riktigt fel att både sitta vid datan på julafton och att lyssna på Rad Das Armas.. värsta sommarplågan haha. Menmen, GOD JÄVLA JUL FRÅN MIG!

Dagen har sett ut som alla andra julaftonar förutom att det är första julen i det här huset, haha har ingen julkänsla alls. Menmen, jag och Alice öppnade våra paket i julstrumporna sen åt vi frukost och sånt där. Jag fick kläder och några tidningar haha bara för att mamma vill slippa höra mitt tjat om att jag är rastlös. Hatar dessa dagar, man vill ju bara äta maten och öppna paketen? Gemenskapen och sånt där shit skiter jag fullständigt i! HÄHÄ. Hela tjocka släkten bestämde att vi skulle vara hemma hos oss och fira jul i år, vet ni hur stor släkt jag här? EH, lyssna nu: Mamma har 3 systrar, två av dom har fyra barn + en varsin man. Den tredje har bara en pojkvän men jag vet inte om han kommer.Sen är de mormor och morfar, sen är de Håkan och Anders (farbröder typ) + derads barn Linda och Jonas? om dom kommer vill säga.sen är de farmor Lisa, Sen är det min familj på fyra pers, sen är de krilles syrra med sina barn, sen kanske Krilles mamma kommer också? Klädde granen och sånt gjorde vi iallafall igår och besök fick jag! Av Ludde Klingberg som kom över med en julklapp till mig! FATTA VA GULLIGT? Iallafall, kunde inte hålla mig tills idag som han ska att jag egentligen skulle men jag öppnade den igår, hehe de va en jätte fin tröja från GOSSIP. Asfin! Tack Ludde :)


HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA JAG FICK NYSS ETT SMS 'GOD JULL' MED TVÅ L OCH DET VÄRSTA ÄR ATT HAN ÄR MUSLIM HAHAHAHAHA, dom firar inte jul?


                                                           Söt bild på mig och Ludde i våras :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback